תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 01:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האצטדיון החדש בחיפה
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
במהרה בימינו אמן ואמן

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2243434

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:46 
kobster כתב:

הימור שלי 2020 אם בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:50 
kobster כתב:

ציטוט:
עיקר השיפוץ יחל עם סיום העונה הקרובה בקיץ 2012, כאשר הפועל ת"א, מכבי ת"א ובני יהודה יעברו לשחק באצטדיון רמת גן ובאצטדיון המושבה החדש בפתח תקוה. התוכנית כוללת הגבהה של היציעים הדרומיים והצפוניים לגובה היציעים המערביים והמזרחיים. חלק זה יסתיים בתחילת 2013, עבור אירוח יורו 2013 לנבחרות צעירות עד גיל 21. לאחר הטורניר מתוכנן שלב נוסף בשיפוץ האצטדיון שיכלול שדרוג חזות המתקן בדומה לשיפוץ שבוצע בהיכל יד אליהו - נוקיה וכן פירוק של הגג החלקי הקיים מעל היציעים בין שערים 2-13 לטובת קירוי האצטדיון בגג חדש

כתבה ישנה ולא אקטואלית כלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:04 
קצת סדר לגבי דברים שנכתבו כאן. אכן יש איחור בזמנים, לפי הלוח המקורי הפתיחה הייתה להיות במרץ והעסק נגרר בחודשים האחרונים. אבל הכל יחסי, כי ביחס לפרוייקט כולו הוא עדיין נעשה בזמן מעולה, בטח יחסית לארץ ( אין בכלל השוואה לשום אצטדיון חדש אחר ) ובהתחשב בגודלו, ואפילו יחסית לפרוייקטים דומים במדינות קצת יותר נורמליות. לא חסרים כשלים, אנחנו בישראל בכל זאת, אבל זה משהו שמשקללים מראש. הגג מכסה את השורות הראשונות, אבל ברוב האצטדיונים בעולם השורות הראשונות חשופות לרוח ומכאן לגשם, אין הבדל כאן. המחירים של מכבי חיפה לפחות, יהיו נמוכים, ואין לי ספק שהחייזר של הפועל חיפה ינמיך עוד יותר . זה לא כולל את היציע המערבי שכולו ( וזה די הזוי ) מיועד למנויי כסף וזהב ופלטינה ושאר מתכות יוקרתיות.
החריגה גדולה מ100 מיליון שקל, בגלל כל מיני עניינים שחלקם התייקרות עלויות הבניה מאז שהוא תוכנן ( חריגות יש ברוב האצטדיונים בגדלים האלה אגב ) אבל גם בגלל החריגה הגדולה בראש של הנאד הנפוח והזחוח שעומד בראשות העיר, שהוא בשעות הפנאי גם ארכיטקט ( שמאשר פרטנית כל תוכנית בינוי בעיר, לא ייאמן... ) ולכן החליט על חיפוי הזהב, שעלה לבד עוד עשרות מיליונים. וכן, הייתה גם שחיתות , כמקובל במחוזותינו. עלויות התחזוק, בדיוק כמו בטדי, נתניה, פתח תקווה, אכן לא מתקרבות למה שייכנס, ואת זה אמורה לכסות בניית מרכז מסחרי צמוד ובתי קולנוע, רעיון שמתבצע בהרבה אצטדיונים בעולם אבל בעייתי במקרה הזה כי האזור מוצף בשטחים כאלה. ראש העיר בונה על ריאהנות שיציפו את האצטדיון בהופעות...
העירייה אכן תקבל חלק מהכנסות תאי האירוח, לא ברור היכן הבעיה אם הקבוצות לא השקיעו שקל מכיסן בבנית האצטדיון. אפשר במקביל להעלות את דמי השימוש למועדונים, זה לא משנה. המועדונים קיבלו במתנה אצטדיון חדש ומצויין ואפשרות להכנסות גדולות הרבה יותר, לא נראה לי שיש להן מקום להתלונן.
לגבי הגעה למגרש. ראשית מה שנוגע אלינו, אוהדי החוץ. יש חניון צמוד ליציע החוץ ( בסביבות 3000 כרטיסים לאוהדים בפינה הדרום מערבית, לפי ההצהרות של מכבי חיפה לפחות שאר היציע הדרומי לא יינתן גם במחיר שישאר ריק, כמו טדי ). לגבי בכלל, שאר החניונים הצמודים לא מכילים קרוב אפילו למה שצריך, וניתן היה לעשות עבודה הרבה יותר טובה. בכל מקרה, במרחק הליכה לא גדול של עד עשר דקות ישנם הרבה מקומות חניה. הבעיה היא הגישה לאזור וכאן אין לי ספק שיהיו בעיות, לא משהו שמתחיל להזכיר אבל את נתניה, בטח לא באותו סדר גודל של קהל, הבעיה תהיה בסדרי גודל גדולים במיוחד. אף אחד לא בונה על הרכבת כי היא לא נוסעת בשבת וגם אלה של אמצע השבוע נותנות פתרון לחלק קטן, הרכבת היא עוד דרך הגעה כמו אוטובוסים, עם קישורים טובים בהרבה מקרית אליעזר. מובטח גם שאטל משם לאצטדיון ( המשתמש יהלום אדום צפוי להתמודד על המכרז ) אבל ההליכה לאצטדיון לא ארוכה.
לגבי הגודל, אני הייתי בונה אותו קצת יותר קטן עם אופציה להרחבה, משהו כמו 25,000. אותו דבר הייתי עושה בבלומפילד. זה גם מה שנעשה בדרך כלל בקרב קבוצות עם סדרי קהל כמו של מכבי חיפה , שעברו למגרשים גדולים יותר. ברור שעל הפועל חיפה זה גדול בבכל מקרה אבל זה נותן להם אפשרות לחזור לימי שפירא וחלוקת אלפי הזמנות בבתי ספר והגדלת בסיס האוהדים.

נערך לאחרונה על ידי joshsoos בתאריך 06 אוגוסט 2013, 10:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
להביא קהל רב אפשרי רק ב3 תנאים מצטברים:
1. כדורגל טוב של קבוצה שרצה בצמרת.
2. מתקן ברמה גבוהה כולל גג, שירותים ראויים, נגישות קלה ומזנון ראוי.
3. מחירים סבירים.

בלי זה, חבל על הזמן של כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
אם האיצטדיון החדש בחיפה יהיה מוצלח, אני מניח שהחולדה יקבל תיאבון וירים משהו מפואר גם בתל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:45 
ראצ'ו כתב:
וזה בלי קשר שתכננו איצטדיון שלם בלי חניה כמעט כשמתבססים על הרכבת כמענה. אז כמובן שכולנו בעד תחבורה ציבורית, אבל לבנות על זה שרכבת ישראל תתמודד עם עומס של עשרות אלפים (ועוד בשבתות) זה לא מציאותי.

הבנתי שכרגע תעלה חניה שנתית באצטדיון באזור ה-500 שקל פר אוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:18 
האבסורד הוא שהאצטדיון הוא על שם סמי עופר, ששם 20% או פחות מהכסף על האצטדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:27 
צור ש. כתב:

איפה האבסורד פה? בנאדם שם 20% מהכסף על האצטדיון בלי לקבל עבור הכסף הזה תמורה למעט זה שהאצטדיון ייקרא על שמו. נשמע לי כמו עסקה מאד הוגנת.

ובוא לא נתחיל לפתח את הדיון של מאיפה הכסף. הרי הוא לא היה חייב לתת אותו. היה עדיף שלא ישים כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:35 
הוא שם פחות מ15%, הטוטו שם הרבה יותר והעירייה את החלק הכי גדול, למה שלא יהיה על שמם? איפה ההוגן כאן בדיוק, ואיפה נשמעים כאלה דברים? זה חלק מהעסקים המושחתים של ראש העיר ושל משפחת עופר. צריך היה לקרוא על שמו את אחד היציעים אם כל כך רצו, ממש כמו שהוא תרם כסף למוזיאון הימי בגריניץ' וקראו על שמו אגף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:38 
הטוטו שם את הכסף כי בשביל זה הוא קיים. סמי עופר שם את הכסף כתרומה.

בהנחה שהוא לא מקבל שום זכויות באצטדיון, נשמע לי כמו עסקה מאד הוגנת - ואם היא לא הוגנת, אז זה לצד של עופר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:53 
נשמע לך הוגן שיקראו על שם אדם או גוף שנותנים פחות מ15% עלות את שם הפרוייקט? איפה שומעים על כזה דבר? ומה זה משנה מהיכן הגיע הכסף, עיריית חיפה- או יותר נכון הארנונה של תושבי ועסקי חיפה- נתנו רוב מוחלט של הכסף, איפה בדיוק נמצא השם שלה? אם כבר סכום הכסף הזה יכול להיחשב כמכירת שם האצטדיון כפי שנעשה היום במקרים רבים, אבל זה מוגבל לשנים ולא מה שקרה כאן. שלא לדבר כפי שהוזכר, שזו צביעות איומה, כי כפי שצויין האיש המחורבן הזה אחראי להרס בריאות של הרבה אנשים באזור ( הצביעות אף גדולה יותר כשהוא תרם כסף לבית חולים רמב"ם... ).
בכל מקרה אוהדי של מכבי חיפה מנהלים קמפיין להחדיר לתודעה את השם אבי רן, וללא קשר אני לא חושב שמעבר לשימוש רשמי בשם הזה מישהו יקרא לו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:57 
רק מהתמונות שראיתי- הגג הזה זה חתיכת בדיחה, וזה דווקא בחיפה, עיר שיש בה הרבה ימים גשומים וסוערים(רוחות חזקות מכיון הים), אם על הדבר הזה הצליחו לבזבז 300 מיליון שקל ויותר, זה ביזיון ושוד לאור היום.
לא מבין מה הסיפור בארץ עם קירוי מגרשים, למה עושים מזה כזה פרוייקט פעם אחר פעם?
גם בטדי בירושלים, שגם היא, עיר גשומה- אותו דבר- בנו חצי גג... למה לעזאזל לא יכולים לכסות בעוד 2-3 מטר?
אני מאוד מאוד מקוה שגם בלומפילד בסוף יתכסה בגג, לא צריך לגעת בו יותר מזה, ואם תהיה אופציה, רק למשחקים הגדולים, שיהיה בת"א עוד מגרש של 25-30 אלף מקומות, לא יותר, זה מושלם עבורנו.
אחרי שמסיימים את המגרש הזה יסגרו סוף כל סוף את איצטדיון רמת גן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 12:02 
joshsoos כתב:
נשמע לך הוגן שיקראו על שם אדם או גוף שנותנים פחות מ15% עלות את שם הפרוייקט? איפה שומעים על כזה דבר? ומה זה משנה מהיכן הגיע הכסף, עיריית חיפה- או יותר נכון הארנונה של תושבי ועסקי חיפה- נתנו רוב מוחלט של הכסף, איפה בדיוק נמצא השם שלה? אם כבר סכום הכסף הזה יכול להיחשב כמכירת שם האצטדיון כפי שנעשה היום במקרים רבים, אבל זה מוגבל לשנים ולא מה שקרה כאן. שלא לדבר כפי שהוזכר, שזו צביעות איומה, כי כפי שצויין האיש המחורבן הזה אחראי להרס בריאות של הרבה אנשים באזור ( הצביעות אף גדולה יותר כשהוא תרם כסף לבית חולים רמב"ם... ).
בכל מקרה אוהדי של מכבי חיפה מנהלים קמפיין להחדיר לתודעה את השם אבי רן, וללא קשר אני לא חושב שמעבר לשימוש רשמי בשם הזה מישהו יקרא לו ככה.

אם האלטרנטיבה היא שהוא לא נותן את הכסף, אז זה לא רק נשמע לי הוגן, זה אפילו מקפח אותו. מה אתה רוצה, שיתן 120 מליון ש"ח ולא יקבל כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 12:06 
זה כמו שהוא רצה לתרום אגף למוזיאון תל אביב ושיקראו לכל המוזיאון על שמו, וזרקו אותו מכל המדרגות.
מגלומניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 12:09 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:

אם האלטרנטיבה היא שהוא לא נותן את הכסף, אז זה לא רק נשמע לי הוגן, זה אפילו מקפח אותו. מה אתה רוצה, שיתן 120 מליון ש"ח ולא יקבל כלום?

כמה כסף הוא נתן לא משנה, אלא האחוז מסך הפרוייקט. למה אתה חושב שדחו אותו במוזיאון תל אביב כשהוא ביקש שיקראו על שמו את כל המוזיאון? וכמו שאמרתי, הוא יכל לקבל שם של יציע או שם זמני של האצטדיון, בטח לא שם קבוע, אין דבר כזה בשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 12:14 
Redfan כתב:
רק מהתמונות שראיתי- הגג הזה זה חתיכת בדיחה, וזה דווקא בחיפה, עיר שיש בה הרבה ימים גשומים וסוערים(רוחות חזקות מכיון הים), אם על הדבר הזה הצליחו לבזבז 300 מיליון שקל ויותר, זה ביזיון ושוד לאור היום.
גם בטדי בירושלים, שגם היא, עיר גשומה- אותו דבר- בנו חצי גג... למה לעזאזל לא יכולים לכסות בעוד 2-3 מטר?
אני מאוד מאוד מקוה שגם בלומפילד בסוף יתכסה בגג, לא צריך לגעת בו יותר מזה, ואם תהיה אופציה, רק למשחקים הגדולים, שיהיה בת"א עוד מגרש של 25-30 אלף מקומות, לא יותר, זה מושלם עבורנו.

אז לא ראית את התמונות הנכונות. ריצוף הגג עוד לא הושלם.

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
Redfan כתב:

אז לא ראית את התמונות הנכונות. ריצוף הגג עוד לא הושלם.

תמונה

תמונה

למה תמונות כ"כ גדולות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 12:34 
לא נותן לי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 12:53 
זאת ההדמייה של הגג הסופי??
שמע זה נחמד, אבל לדעתי היו צריכים אפילו יותר מזה, בימים משוגעים כמו שהיו גם לנו שנה שעברה בבלומפילד זה לא יתן להם כלום אם יש רוחות, ובאזור של חיפה יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: האצטדיון החדש בחיפה
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 13:11 
נועם שחם כתב:
צור ש. כתב:

איפה האבסורד פה? בנאדם שם 20% מהכסף על האצטדיון בלי לקבל עבור הכסף הזה תמורה למעט זה שהאצטדיון ייקרא על שמו. נשמע לי כמו עסקה מאד הוגנת.

ובוא לא נתחיל לפתח את הדיון של מאיפה הכסף. הרי הוא לא היה חייב לתת אותו. היה עדיף שלא ישים כסף?

כן.. כשמדובר בעופר'ס עדיף בלי

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 06:01 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
ברור שעל הפועל חיפה זה גדול בבכל מקרה אבל זה נותן להם אפשרות לחזור לימי שפירא וחלוקת אלפי הזמנות בבתי ספר והגדלת בסיס האוהדים.

ועכשיו הם לא יכולים לחלק אלפי הזמנות? יש 14000 מקומות בקרית אליעזר ולא נראה לי שהם מביאים יותר מ 4000 איש לרוב המשחקים. משחקים של הפועל חיפה הולכים להיות בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
טימטום גדול העניין עם החנייה ביחוד שבונים על מרכז כמו סינמה סיטי ליד

לגבי החריגות אמנם מחיר הצמנט עלה בשנים האחרונות אך מחיר הברזל ירד ובכל מקרה שיוצא מכרז הכל אמור להיות מגולם בפנים
אבל ברגע שמתחילים שינויים הקבלן יכול להתחיל לחגוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 06:47 
כמה הערות:

נתי, את וסרמיל בנו (אני לא מדבר על ימיו כמגרש חול) אחרי המקדש, וגם הוא היקפי. גם קרית חיים נפתח אחרי בלומפילד והיה הקיפי. אפילו הרצליה שהוא מגרש של ארבע צלעות אבל סוג של היקפי (כך ייראה גם האצטדיון החדש בבאר שבע).

חברים, כשאתם הולכים להתאשפז באיכילוב, נא לזכור שהבניין קרוי על שם טד האריסון. יש הרבה מקרים שבהם המגלומניה הזו מסייעת לייצור שירות לציבור ונועדה לחפות על מחדלי העבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: האצטדיון החדש בחיפה
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 08:45 
Tom Sawyer כתב:
נועם שחם כתב:
צור ש. כתב:

כן.. כשמדובר בעופר'ס עדיף בלי

אולי, אבל מי שבונה את האצטדיון בחר לקחת את הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
yeho11 כתב:
למה ללכת רחוק... ביפו יש אצטדיון שנקרא על שם האחים בלומפילד שתרמו להסתדרות את בנייתו. בכל פעם שאתם אומרים שם האצטדיון אתם מנציחים אותם. אחים בלומפילד = אחים עופר. רק שכנראה אז הם תרמו ממנעי ציונות וכו והאחים עופר... בשביל השם שלהם...

האחים בלומפילד תרמו 40%, לא 20%.

ובכל מקרה כמו שאמרו פה, במקור האצטדיון נקרא אצטדיון "הפועל" ע"ש האחים בלומפילד, כך שאפשר לאמר שהוא נקרא על שם שני ה"תורמים", ההסתדרות והבלומפילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
ישנוני כתב:
joshsoos כתב:
ברור שעל הפועל חיפה זה גדול בבכל מקרה אבל זה נותן להם אפשרות לחזור לימי שפירא וחלוקת אלפי הזמנות בבתי ספר והגדלת בסיס האוהדים.

ועכשיו הם לא יכולים לחלק אלפי הזמנות? יש 14000 מקומות בקרית אליעזר ולא נראה לי שהם מביאים יותר מ 4000 איש לרוב המשחקים. משחקים של הפועל חיפה הולכים להיות בדיחה.

טח שיכולים אבל זה מגרש שאפילו בחינם באסה להגיע אליו
בלי קשר לזה שאם הפועל חיפה לא תפסיק כל שנה להיות קבוצת תחתית והבעלים הפסיכי שלה לא יפסיק לריב ולהתנהג כמו ילד קטן
הקהל לא יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אבל עדיין צריך לזכור שמדובר בישראל.ובשביל ישראל בניה של אצטדיון כזה בשלוש שנים זאת יופי של הצלחה.

כי הסטנדרטים ברצפה.

ושלוש שנים?
מאוד תלוי מאיפה אתה מסתכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2013, 22:53 
הפועל כתב:
yeho11 כתב:
למה ללכת רחוק... ביפו יש אצטדיון שנקרא על שם האחים בלומפילד שתרמו להסתדרות את בנייתו. בכל פעם שאתם אומרים שם האצטדיון אתם מנציחים אותם. אחים בלומפילד = אחים עופר. רק שכנראה אז הם תרמו ממנעי ציונות וכו והאחים עופר... בשביל השם שלהם...

האחים בלומפילד תרמו 40%, לא 20%.

ובכל מקרה כמו שאמרו פה, במקור האצטדיון נקרא אצטדיון "הפועל" ע"ש האחים בלומפילד, כך שאפשר לאמר שהוא נקרא על שם שני ה"תורמים", ההסתדרות והבלומפילדים.

מה עוד שהבן של בלומפילד ממשיך לתרום גם היום כספים לשיפוץ האצטדיון, למרות שעל הנייר מטרת ההנצחה הושגה, וכביכול כבר לא אמור להיות לו עוד תועלת ואינטרס לתרום עוד כסף. נראה האם העופר׳ס ימשיכו סתם ככה לתרום לאיצטדיון גם בעוד עשרות שנים.

http://www.haaretz.co.il/mobile/1.1225377

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2013, 16:43 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4461290,00.html

למי שחשב שסיימנו עם הביקורים בקללה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: