קצת סדר לגבי דברים שנכתבו כאן. אכן יש איחור בזמנים, לפי הלוח המקורי הפתיחה הייתה להיות במרץ והעסק נגרר בחודשים האחרונים. אבל הכל יחסי, כי ביחס לפרוייקט כולו הוא עדיין נעשה בזמן מעולה, בטח יחסית לארץ ( אין בכלל השוואה לשום אצטדיון חדש אחר ) ובהתחשב בגודלו, ואפילו יחסית לפרוייקטים דומים במדינות קצת יותר נורמליות. לא חסרים כשלים, אנחנו בישראל בכל זאת, אבל זה משהו שמשקללים מראש. הגג מכסה את השורות הראשונות, אבל ברוב האצטדיונים בעולם השורות הראשונות חשופות לרוח ומכאן לגשם, אין הבדל כאן. המחירים של מכבי חיפה לפחות, יהיו נמוכים, ואין לי ספק שהחייזר של הפועל חיפה ינמיך עוד יותר . זה לא כולל את היציע המערבי שכולו ( וזה די הזוי ) מיועד למנויי כסף וזהב ופלטינה ושאר מתכות יוקרתיות. החריגה גדולה מ100 מיליון שקל, בגלל כל מיני עניינים שחלקם התייקרות עלויות הבניה מאז שהוא תוכנן ( חריגות יש ברוב האצטדיונים בגדלים האלה אגב ) אבל גם בגלל החריגה הגדולה בראש של הנאד הנפוח והזחוח שעומד בראשות העיר, שהוא בשעות הפנאי גם ארכיטקט ( שמאשר פרטנית כל תוכנית בינוי בעיר, לא ייאמן... ) ולכן החליט על חיפוי הזהב, שעלה לבד עוד עשרות מיליונים. וכן, הייתה גם שחיתות , כמקובל במחוזותינו. עלויות התחזוק, בדיוק כמו בטדי, נתניה, פתח תקווה, אכן לא מתקרבות למה שייכנס, ואת זה אמורה לכסות בניית מרכז מסחרי צמוד ובתי קולנוע, רעיון שמתבצע בהרבה אצטדיונים בעולם אבל בעייתי במקרה הזה כי האזור מוצף בשטחים כאלה. ראש העיר בונה על ריאהנות שיציפו את האצטדיון בהופעות... העירייה אכן תקבל חלק מהכנסות תאי האירוח, לא ברור היכן הבעיה אם הקבוצות לא השקיעו שקל מכיסן בבנית האצטדיון. אפשר במקביל להעלות את דמי השימוש למועדונים, זה לא משנה. המועדונים קיבלו במתנה אצטדיון חדש ומצויין ואפשרות להכנסות גדולות הרבה יותר, לא נראה לי שיש להן מקום להתלונן. לגבי הגעה למגרש. ראשית מה שנוגע אלינו, אוהדי החוץ. יש חניון צמוד ליציע החוץ ( בסביבות 3000 כרטיסים לאוהדים בפינה הדרום מערבית, לפי ההצהרות של מכבי חיפה לפחות שאר היציע הדרומי לא יינתן גם במחיר שישאר ריק, כמו טדי ). לגבי בכלל, שאר החניונים הצמודים לא מכילים קרוב אפילו למה שצריך, וניתן היה לעשות עבודה הרבה יותר טובה. בכל מקרה, במרחק הליכה לא גדול של עד עשר דקות ישנם הרבה מקומות חניה. הבעיה היא הגישה לאזור וכאן אין לי ספק שיהיו בעיות, לא משהו שמתחיל להזכיר אבל את נתניה, בטח לא באותו סדר גודל של קהל, הבעיה תהיה בסדרי גודל גדולים במיוחד. אף אחד לא בונה על הרכבת כי היא לא נוסעת בשבת וגם אלה של אמצע השבוע נותנות פתרון לחלק קטן, הרכבת היא עוד דרך הגעה כמו אוטובוסים, עם קישורים טובים בהרבה מקרית אליעזר. מובטח גם שאטל משם לאצטדיון ( המשתמש יהלום אדום צפוי להתמודד על המכרז ) אבל ההליכה לאצטדיון לא ארוכה. לגבי הגודל, אני הייתי בונה אותו קצת יותר קטן עם אופציה להרחבה, משהו כמו 25,000. אותו דבר הייתי עושה בבלומפילד. זה גם מה שנעשה בדרך כלל בקרב קבוצות עם סדרי קהל כמו של מכבי חיפה , שעברו למגרשים גדולים יותר. ברור שעל הפועל חיפה זה גדול בבכל מקרה אבל זה נותן להם אפשרות לחזור לימי שפירא וחלוקת אלפי הזמנות בבתי ספר והגדלת בסיס האוהדים.
נערך לאחרונה על ידי joshsoos בתאריך 06 אוגוסט 2013, 10:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.
|