תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 07:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שיעור בשיווק: חיפה מוכרים כרטיסים ב50 ש''ח
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:41 
omered כתב:
ofer23 כתב:
omered כתב:
עופר23 - אתה מוזמן לפנות לעמותה ותקבל תשובה מנומקת לכל שאלה/החלטה שנעשת. גם בעניין ההטבה.

מיעדי ומטרות העמותה לעונה השנייה:
מטרה: סיוע לניהול תקין ומקצועי של המועדון ואנשיו על ידי הקצאת משאבים וכוח אדם, בהינתן ההון האנושי הרחב והמגוון של חברי העמותה.
היעדים:
שיווק ויח"צ – מילוי הפונקציה החסרה בהנהלת המועדון וסיוע למאמצים המבוצעים בתחום זה להגדלת ההכנסות והחשיפה לקבוצה.
http://www.haadumim.com/?page_id=58

ובכלל, לפני שאתם יוצאים בביקורות חריפות קחו בחשבון שאנחנו לא עובדים בואקום-
יש עוד גורמים וסוגיות שאתם לא מודעים אליהם.
העמותה עושה דברים שלפני שנה נראו דמיוניים (גם בפן השיווקי), וכל פעם היא מתקדמת ומקדמת עוד קצת.

הנה פניתי עתה במייל לעמותה עם הנוסח הבא:
ציטוט:

לכבוד עמותת האדומים,
כחבר עמותה שחידש לפני מספר שבועות את חברותו בעמותה,
אשמח לקבל התייחסות מדוע חברי עמותה שאינם בעלי מנוי למשחקי הליגה העונה (כולל אנוכי) אינם זכאים לשום הטבה במשחק הליגה האירופית הקרוב נגד פנדורי בבלומפילד ?
אם הוחלט על כרטיס מתנה לחברי עמותה בעלי מנוי ולהטבה של 50% לשאר בעלי המנוי (כולל מתן אפשרות לרכישה מוקדמת ביציע בו הם מנויים), אז לדעתי יש בהחלט מקום להעניק הטבה (אפילו סמלית, של נניח כרטיס ב-80 ש"ח במקום 100 ש"ח) לחברי עמותה (חדשים ומחדשים) שאינם בעלי מנוי.
עליכם להבין כי לחברי עמותה כמוני שלא רכשו מנוי העונה , יש אילוצים שונים שמונעים מהם להגיע לרוב משחקי הליגה הביתיים של הפועל (על אף שבוודאי אני ושכמותי היינו מעוניינים בזאת) ובכל מקרה ישנה חשיבות להעניק הטבה כלשהי לכל חברי העמותה, כאשר מחליטים על הענקת הטבות מהסוג הנדון לחברי עמותה רבים ולכל בעלי המנויים.
לדעתי, הרגשת השייכות למועדון של כל חברי העמותה צריכה להתבטא לא רק במתן זכויות הצבעה והזמנות לאירועים שונים, אלא גם בקבלת הטבה כלשהי (אפילו סמלית) כאשר במקביל מוענקות הטבות לציבור גדול של אוהדי הפועל (בעלי מנויים ובפרט לאלו שגם חברי עמותה).
תודה רבה מראש,
עופר

omered, תודה, אבל לא תודה.
לא ביקשתי ממך סקירה על יעדי ומטרות העמותה. אנא סמוך עליי כי נחשפתי כבר להצהרות הללו.
טענתי הנדונה אינה ביקורת לשם ביקורת.
מדובר לדעתי בגישה קלוקלת במקרה הנדון כלפי חברי עמותה שאינם בעלי מנוי.
לא זו הדרך להעניק תחושת שייכות ושיתוף לכל חברי העמותה.
אני אישית לא ביקשתי הטבה קונרקרטית.
אם לא היו מחליטים בכלל על הענקת הטבות לקראת המשחק הקרוב, אז גם לא הייתה לי ולו טענה אחת.
אבל כאשר מחליטים להעניק כרטיס חינם (קרי הטבה טוטאלית) לחברי עמותה שהם בעלי מנוי, והטבה משמעותית לשאר בעלי המנוי (50% הנחה במחיר הכרטיס ומתן קדימות בקניה ליציע בו הם מנויים), אך מצד שני להשאיר את שאר חברי העמותה (חדשים ומחדשים) ללא כל הטבה (אפילו הסמלית ביותר, נניח כרטיס בהנחה של 20 ש"ח) - אזי מדובר כבר בחלם לדעתי.
אם אינך מבין את משמעות דבריי, אז כנראה שאינך מבין כי בגישה זו העמותה תגרום לאי-הרגשת שייכות מצד חלק מחבריה. כי שייכות לעמותה לא נבחנת רק במתן זכויות הצבעה והזמנה לאירועים שונים, אלא גם בהענקת הטבות לא באופן סלקטיבי (גם אם ניתן לקבוע מידת הטבה שונה לאלו שהם גם בעלי מנוי).

עופר היקר, רק הפנתי אותך לקבלת תגובה מהעמותה בדרכים המקובלות, כפי שעשית. אני בטוח שגם תקבל תשובה כנה.

מה שהגיע לאחר מכן לא נכתב בתגובה או בזלזול לדברייך, אלא בתגובה לנושא האשכול שעוסק בפונקציה החסרה של איש שיווק מקצועי במועדון. אני מבין את הרגשתך, אבל לא תמיד כל האילוצים ידועים ולכן מן הראוי שהביקורות (ככלל, לאו דווקא שלך) יהיו פחות ארסיות לאנשים שמנסים, על חשבון זמנם הפרטי וללא כל תמורה, להשפיע ולשנות.

אתה מודע לזה שלא כל אוהדי הפועל משתמשים בפועלים באדום או באתר העמותה? אנשים יודעים שמלאן קונים כרטיס למשחק... איך קונים? אלוהים יודע כי זה שעונה לטלפון אין לו תשובות והוא אומר שיחזור אליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
עופר אתה טיפה נסחף. וגם חוטא באותו נושא כמו לירון האדום שתוהה מדוע חברים בעמותה מקבלים הטבה שהוא כבעל מנוי לא.
מספיק כבר עם העיסוק הבלתי פוסק הזה במגיע לי ומגיע לי.
ההטבה הנוכחית הוגדרה לבעלי מנוי + חברי עמותה. זה מה שנקבע.
יש לך הצעה לשיפור ויעול? בכיף. אבל לא בצורה של למה הם כן ואני לא.

לגבי ענין המחיר ברור מאליו שהוא גבוה וזה בכלל לא מוטל בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שיעור בשיווק: חיפה מוכרים כרטיסים ב50 ש''ח
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 21:36 
אדום נחמד כתב:
עופר אתה טיפה נסחף. וגם חוטא באותו נושא כמו לירון האדום שתוהה מדוע חברים בעמותה מקבלים הטבה שהוא כבעל מנוי לא.

צר לי, אבל כנראה לא קראת בעיון את דבריי.
ניסחתי זאת מאוד בזהירות.
ממש אין כאן כוונה של ״מגיע לי״.
בפירוש רשמתי כי אינני טוען לאותה הטבת מתנה של בעל מנוי וחבר עמותה (את זה טען ודרש לירון האדום, לא אני).
ובמקרה הנדון ישנה הטבה אחרת לכל שאר בעלי המנויים (50% הנחה בכרטיס ומתן אופציה לרכישה מוקדמת). מהטבה זו אגב דווקא לירון האדום כן נהנה.
אז מה כן טענתי ? אם תקרא היטב, אז תבחין שאפילו הצעתי שתהיה הטבה סמלית בלבד לשאר חברי העמותה (נניח כרטיס ב80 ש״ח במקום 100. אתה מסכים איתי שזו לא דרישה חסרת רסן ? ).
הרי אני ושכמותי הנם חברי עמותה, שמטפטפים לנו חדשות לבקרים, במיילים האישיים ובהודעות אס.אמ.אס לטלפונים הניידים שלנו, לגבי ההטבה הזו לחברי עמותה ובעלי מנוי ובאותה נשימה חוזרים ומזכירים לנו שוב ושוב כמה העמותה עושה ותעשה על מנת ״להיטיב ולהפתיע אותנו שוב בעתיד עם המון הטבות נוספות״.
צר לי, אך מדובר פה כבר בחלם.
אינני מבקש שקל אחד הנחה בשום רכישת כרטיס זה או אחר, למען עצם ההנחה עצמה. מדובר כאן בחברות בעמותה , אשר העמותה עצמה יוצאת במדיניות של אותן הטבות . לא אני יזמתי וביקשתי אותן. אז אם מחליטים אכן להעניק הטבות, אז צריך להיטיב עם כל חברי העמותה, וניתן להיטיב סלקטיבית במידת ההטבה בין החברים, אך לא בעצם הזכות לקבל הטבה כלשהי, מעצם העובדה שכל חברי העמותה אמורים ״להיות שייכים אליה״.
קאפיש , אמיגו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 21:43 
אמרתי ואגיד שוב-
עצם המחיר (50 ש״ח לפני עמלות) לכל היציעים
לבעלי מנוי היה הוגן מאד.
זה ״פיצה״ על כך שמנוים רגילים לא קיבלו כרטיס חינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 23:45 
ofer23 כתב:
אדום נחמד כתב:

צר לי, אבל כנראה לא קראת בעיון את דבריי.
ניסחתי זאת מאוד בזהירות.
ממש אין כאן כוונה של ״מגיע לי״.
בפירוש רשמתי כי אינני טוען לאותה הטבת מתנה של בעל מנוי וחבר עמותה (את זה טען ודרש לירון האדום, לא אני).
ובמקרה הנדון ישנה הטבה אחרת לכל שאר בעלי המנויים (50% הנחה בכרטיס ומתן אופציה לרכישה מוקדמת). מהטבה זו אגב דווקא לירון האדום כן נהנה.
אז מה כן טענתי ? אם תקרא היטב, אז תבחין שאפילו הצעתי שתהיה הטבה סמלית בלבד לשאר חברי העמותה (נניח כרטיס ב80 ש״ח במקום 100. אתה מסכים איתי שזו לא דרישה חסרת רסן ? ).
הרי אני ושכמותי הנם חברי עמותה, שמטפטפים לנו חדשות לבקרים, במיילים האישיים ובהודעות אס.אמ.אס לטלפונים הניידים שלנו, לגבי ההטבה הזו לחברי עמותה ובעלי מנוי ובאותה נשימה חוזרים ומזכירים לנו שוב ושוב כמה העמותה עושה ותעשה על מנת ״להיטיב ולהפתיע אותנו שוב בעתיד עם המון הטבות נוספות״.
צר לי, אך מדובר פה כבר בחלם.
אינני מבקש שקל אחד הנחה בשום רכישת כרטיס זה או אחר, למען עצם ההנחה עצמה. מדובר כאן בחברות בעמותה , אשר העמותה עצמה יוצאת במדיניות של אותן הטבות . לא אני יזמתי וביקשתי אותן. אז אם מחליטים אכן להעניק הטבות, אז צריך להיטיב עם כל חברי העמותה, וניתן להיטיב סלקטיבית במידת ההטבה בין החברים, אך לא בעצם הזכות לקבל הטבה כלשהי, מעצם העובדה שכל חברי העמותה אמורים ״להיות שייכים אליה״.
קאפיש , אמיגו ?

:ROSE:

מסכים במאה אחוז.
העמותה היתה צריכה לדאוג להטבה לחברי עמותה שהם לא בעלי מנוי , אני באותו מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
זה שאתם באותו מצב לא אומר שאתה חייב להסכים איתו.
העמותה יכולה, אם זה מתאפשר, לנסות לדאוג לכולם.
היא לא חייבת וזה הכל חוץ מ'חלם'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:37 
לאור בקשות של חברי עמותה כמוני שאינם בעלי מנוי העונה, שאפרסם את התגובה של העמותה לפנייה שלי אליהם,
אז אתמול קיבלתי את התגובה להלן של העמותה:
ציטוט:

עופר שלום,

מתן ההטבה הנוכחית התאפשר אך ורק בתנאי שתינתן לאותם אוהדים בעלי המנוי אשר גם חברים בעמותה. על חברי הוועד המנהל היה לבחור בין מתן הטבה לאותה אוכולוסיה ספציפית או לא להעניק את ההטבה כלל.

אנו מבינים את הרגשתך, ואין במתן ההטבה כוונה לשפוט את אוכולוסיית האוהדים שאיננה בעלת מנוי. אנו מסכימים כי לחברי העמותה (שאינם בעלי מנוי) מגיעה הנחה כפי שהוענקה למנויים, לצערנו הדבר לא התאפשר הפעם על אף ניסיוננו. אג'נדת המועדון בתקופת זו של תחילת העונה, היא לעודד כמה שיותר אוהדים לרכוש מנויים. העמותה והנהלת הקבוצה חלוקים על הדרך שבה יש לעשות זאת. אנו גם מסכימים בנוגע לתחושת השייכות של חברי העמותה למועדון, ובהמשך יגיעו הטבות נוספות עבור חברי העמותה בלבד.

מאז החל המבצע, לפני כשבוע לערך, חידשו את חברותם או הצטרפו לעמותה מאות אוהדים. כאשר רק אמש עלה מספר חברי העמותה ב-196 חברים- שיא יומי מאז הקמתה. המספרים הללו מוכיחים את עצמם ואנו סבורים כי לבסוף קיבלנו את ההחלטה הנכונה עבור העמותה, וזאת למרות שאנו מצרים על כך שלא התאפשר לנו להעניק את ההטבה לכלל החברים.

תודה רבה ואדום עולה,

עמותת 'האדומים'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שיעור בשיווק: חיפה מוכרים כרטיסים ב50 ש''ח
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:44 
אג׳נדת המועדון??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

עופר שלום,

מתן ההטבה הנוכחית התאפשר אך ורק בתנאי שתינתן לאותם אוהדים בעלי המנוי אשר גם חברים בעמותה. על חברי הוועד המנהל היה לבחור בין מתן הטבה לאותה אוכולוסיה ספציפית או לא להעניק את ההטבה כלל.

אנו מבינים את הרגשתך, ואין במתן ההטבה כוונה לשפוט את אוכולוסיית האוהדים שאיננה בעלת מנוי. אנו מסכימים כי לחברי העמותה (שאינם בעלי מנוי) מגיעה הנחה כפי שהוענקה למנויים, לצערנו הדבר לא התאפשר הפעם על אף ניסיוננו. אג'נדת המועדון בתקופת זו של תחילת העונה, היא לעודד כמה שיותר אוהדים לרכוש מנויים. העמותה והנהלת הקבוצה חלוקים על הדרך שבה יש לעשות זאת. אנו גם מסכימים בנוגע לתחושת השייכות של חברי העמותה למועדון, ובהמשך יגיעו הטבות נוספות עבור חברי העמותה בלבד.

מאז החל המבצע, לפני כשבוע לערך, חידשו את חברותם או הצטרפו לעמותה מאות אוהדים. כאשר רק אמש עלה מספר חברי העמותה ב-196 חברים- שיא יומי מאז הקמתה. המספרים הללו מוכיחים את עצמם ואנו סבורים כי לבסוף קיבלנו את ההחלטה הנכונה עבור העמותה, וזאת למרות שאנו מצרים על כך שלא התאפשר לנו להעניק את ההטבה לכלל החברים.

תודה רבה ואדום עולה,

עמותת 'האדומים'

אני לא רוצה להעליב,אבל תגובה די מגוחכת.
עצם זה שהעמותה מודה שהבחירה הייתה בין לתת לבעלי המנויים לבין לא לתת בכלל,די מעידה על כך שמבחינת הנהלת הקבוצה,אם אתה לא מנוי,אתה לא קיים.
אתה חבר עמותה? זה טוב ונחמד,אבל אין לך ממש מה לעשות עם זה,ופרט לזה שאתה תורם חלקיק זעיר ביותר לקיומה של הקבוצה,אתה לא ממש מעניין אותנו.

אז כן,אם הבחירה היא בין לבין - העמותה לפחות הייתה צריכה להגיד שאם ההנהלה רוצה שתתן את ההטבה למנויי הקבוצה,והיא לא מפקירה אף חבר עמותה,כי מבחינתה כולם שווים בין אם הם מנויים ובין אם לאו.

בתור חבר עמותה שנה שעברה שעדיין לא חידש את חברותו השנה,התגובה הנ"ל לא ממש עושה לי חשק לחדש אותה,כי גם ככה מבחינת אג'נדת המועדון בתחילת השנה,אני לא ממש קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
נו בחייך.
למועדון יש זכות מלאה לעודד רכישת מנויים בכל דרך שהוא רואה לנכון. זה משתלם לו וזה גם משתלם לך.
שוב אנשים מחפשים שיחשיבו אותם ויתנו להם כבוד.
חלאס עם זה כבר.
כולו הטבה אחת. ענו שחברי עמותה יזכו להטבות נוספות בלי קשר להיותם מנויים. מה גם שזה בכלל אל משנה. מה הקטע לחפש הטבות כל הזמן?

העיסוק בזה הפך להיות בלתי נסבל.

אה כן, ואם לא בא לך לחדש חברות בעמותה, אתה לא חייב. אין צורך לאיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:03 
לא מבין מה מפריע לכם שהייתה אפשרות לחברי עמותה ומנויים לקבל כרטיס חינם, מילא הייתם בוכים על המחיר השערורייתי למי שלא מנוי ועל העמלה הגבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
נו בחייך.
למועדון יש זכות מלאה לעודד רכישת מנויים בכל דרך שהוא רואה לנכון. זה משתלם לו וזה גם משתלם לך.
שוב אנשים מחפשים שיחשיבו אותם ויתנו להם כבוד.
חלאס עם זה כבר.
כולו הטבה אחת. ענו שחברי עמותה יזכו להטבות נוספות בלי קשר להיותם מנויים. מה גם שזה בכלל אל משנה. מה הקטע לחפש הטבות כל הזמן?

העיסוק בזה הפך להיות בלתי נסבל.

אה כן, ואם לא בא לך לחדש חברות בעמותה, אתה לא חייב. אין צורך לאיים.

לא מחפש הטבות,ולא מאיים על אחד,פשוט חושב שזאת לא הדרך.
העמותה הייתה צריכה לדאוג לכלל חבריה,גם במחיר של להגיד להנהלה "תודה רבה על ההצעה,אבל אנחנו מייצגים את כלל חברי העמותה,ולא רק את אלה שרוכשים מנוי. רוצים לתת הטבה למנויי הקבוצה - וולקאם".
ואין לי ספק שלמועדון יש רצון לעודד קניית מנויים,אבל זאת כנראה שלא הדרך במקרה הזה,ולא הדרך בכלל כמו שאמרו בהודעת העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:27 
לדעתי (וזו רק מן תחושת בטן, לא משהו מבוסס), בפעם הבאה שיוחלט על הטבה ייחודית לחלק מחברי העמותה, אז אני מניח שהעמותה תדאג שיהיה משהו (אפילו סמלי יותר) גם לשאר חברי העמותה. אני מעריך שילמדו מההתנסות הדי-ראשונית הזו של הטבה שהוענקה רק לחלק מחברי העמותה.

ואדום-נחמד,
נסה לקבל את האפשרות שלא מדובר פה בעיסוק של הטבות לשם הטבות.
מבחינתי הענקת הטבה ומתן זכות הצבעה חד הם.
אם ישנה מדיניות להקנות לפחות זכות הצבעה אחת לכל חבר עמותה, אז צריך שהעקרון המנחה הזה יהיה תקף גם במתן הטבות שונות וכדומה. ושוב - ישנם חברי עמותה שיש להם יותר מזכות הצבעה אחת וזה בסדר גמור, בדיוק כפי שזה בסדר גמור שישנם חברי עמותה (בעלי מנוי במקרה זה) שזכאים להטבה ייחודית יותר מסוג כרטיס חינם ולא רק כרטיס בהנחה (שכאמור חבר עמותה שאינו בעל מנוי לא קיבל אפילו זאת).
ובנוסף - מבחינתי האישית, היו לי שתי סיבות להצטרף לעמותה לפני שנה ולחדש אותה השנה:
1. הרצון להיות שייך באופן זה או אחר למועדון הפועל ת"א ולתרום לו מהבחינה הזו.
2. כמי שאינו מנוי העונה (על אף שהיה רוצה כמו בעונות רבות בעבר, אבל אין באפשרותי להגיע להרבה ממשחקי הבית העונה) - חברות בעמותה מאפשרת לי רכישת כרטיסים לחלק מהמשחקים העונה שארצה (ואוכל) להגיע אליהם. לאור העובדה ש"במשחקים אטרקטיביים" (דרבי בית, נגד חיפה ובית"ר בבית) מספר הכרטיסים שיוקצו למכירה לאוהדי הפועל יהיה מצומצם ביותר (המקומות שיוותרו פנויים בשערים 13 ו- 8, ושלא ישמשו כשטח הפרדה בהחלטת המשטרה) - אז אצטרך להתמודד ברכישת כרטיסים מצומצמים אלה עם ספסרים, אוהדי-הקבוצה-היריבה-שיסתננו-ליציעי-הפועל ועם אוהדי-הפועל-נוספים-שאינם-בעלי-מנוי. עצם החברות בעמותה תאפשר לי לנסוע למתחם חודורוב ולהבטיח לעצמי כרטיס למשחקים מסויימים אלה.
אני מסכים שהסיבה השנייה הנ"ל שלי נשמעת יותר "אגואיסטית" ופחות "מוסרית ונעלה", אך היא משמעותית עבורי ואינני מסתיר אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 11:52 
ofer23 כתב:
omered כתב:
עופר23 - אתה מוזמן לפנות לעמותה ותקבל תשובה מנומקת לכל שאלה/החלטה שנעשת. גם בעניין ההטבה.

מיעדי ומטרות העמותה לעונה השנייה:
מטרה: סיוע לניהול תקין ומקצועי של המועדון ואנשיו על ידי הקצאת משאבים וכוח אדם, בהינתן ההון האנושי הרחב והמגוון של חברי העמותה.
היעדים:
שיווק ויח"צ – מילוי הפונקציה החסרה בהנהלת המועדון וסיוע למאמצים המבוצעים בתחום זה להגדלת ההכנסות והחשיפה לקבוצה.
http://www.haadumim.com/?page_id=58

ובכלל, לפני שאתם יוצאים בביקורות חריפות קחו בחשבון שאנחנו לא עובדים בואקום-
יש עוד גורמים וסוגיות שאתם לא מודעים אליהם.
העמותה עושה דברים שלפני שנה נראו דמיוניים (גם בפן השיווקי), וכל פעם היא מתקדמת ומקדמת עוד קצת.

הנה פניתי עתה במייל לעמותה עם הנוסח הבא:
ציטוט:

לכבוד עמותת האדומים,
כחבר עמותה שחידש לפני מספר שבועות את חברותו בעמותה,
אשמח לקבל התייחסות מדוע חברי עמותה שאינם בעלי מנוי למשחקי הליגה העונה (כולל אנוכי) אינם זכאים לשום הטבה במשחק הליגה האירופית הקרוב נגד פנדורי בבלומפילד ?
אם הוחלט על כרטיס מתנה לחברי עמותה בעלי מנוי ולהטבה של 50% לשאר בעלי המנוי (כולל מתן אפשרות לרכישה מוקדמת ביציע בו הם מנויים), אז לדעתי יש בהחלט מקום להעניק הטבה (אפילו סמלית, של נניח כרטיס ב-80 ש"ח במקום 100 ש"ח) לחברי עמותה (חדשים ומחדשים) שאינם בעלי מנוי.
עליכם להבין כי לחברי עמותה כמוני שלא רכשו מנוי העונה , יש אילוצים שונים שמונעים מהם להגיע לרוב משחקי הליגה הביתיים של הפועל (על אף שבוודאי אני ושכמותי היינו מעוניינים בזאת) ובכל מקרה ישנה חשיבות להעניק הטבה כלשהי לכל חברי העמותה, כאשר מחליטים על הענקת הטבות מהסוג הנדון לחברי עמותה רבים ולכל בעלי המנויים.
לדעתי, הרגשת השייכות למועדון של כל חברי העמותה צריכה להתבטא לא רק במתן זכויות הצבעה והזמנות לאירועים שונים, אלא גם בקבלת הטבה כלשהי (אפילו סמלית) כאשר במקביל מוענקות הטבות לציבור גדול של אוהדי הפועל (בעלי מנויים ובפרט לאלו שגם חברי עמותה).
תודה רבה מראש,
עופר

omered, תודה, אבל לא תודה.
לא ביקשתי ממך סקירה על יעדי ומטרות העמותה. אנא סמוך עליי כי נחשפתי כבר להצהרות הללו.
טענתי הנדונה אינה ביקורת לשם ביקורת.
מדובר לדעתי בגישה קלוקלת במקרה הנדון כלפי חברי עמותה שאינם בעלי מנוי.
לא זו הדרך להעניק תחושת שייכות ושיתוף לכל חברי העמותה.
אני אישית לא ביקשתי הטבה קונרקרטית.
אם לא היו מחליטים בכלל על הענקת הטבות לקראת המשחק הקרוב, אז גם לא הייתה לי ולו טענה אחת.
אבל כאשר מחליטים להעניק כרטיס חינם (קרי הטבה טוטאלית) לחברי עמותה שהם בעלי מנוי, והטבה משמעותית לשאר בעלי המנוי (50% הנחה במחיר הכרטיס ומתן קדימות בקניה ליציע בו הם מנויים), אך מצד שני להשאיר את שאר חברי העמותה (חדשים ומחדשים) ללא כל הטבה (אפילו הסמלית ביותר, נניח כרטיס בהנחה של 20 ש"ח) - אזי מדובר כבר בחלם לדעתי.
אם אינך מבין את משמעות דבריי, אז כנראה שאינך מבין כי בגישה זו העמותה תגרום לאי-הרגשת שייכות מצד חלק מחבריה. כי שייכות לעמותה לא נבחנת רק במתן זכויות הצבעה והזמנה לאירועים שונים, אלא גם בהענקת הטבות לא באופן סלקטיבי (גם אם ניתן לקבוע מידת הטבה שונה לאלו שהם גם בעלי מנוי).

מסכים עם כל מילה שלך באשכול.
תודה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 12:18 
שער 7 הוא אדום כתב:

העמותה הייתה צריכה לדאוג לכלל חבריה,גם במחיר של להגיד להנהלה "תודה רבה על ההצעה,אבל אנחנו מייצגים את כלל חברי העמותה,ולא רק את אלה שרוכשים מנוי. רוצים לתת הטבה למנויי הקבוצה - וולקאם".

השאלה האם העמותה הייתה צריכה לוותר על ההצעה בגלל שההטבה לא ניתנה לחלק קטן מחבריה, כשהיא יודעת שהיא גם מוותרת על כלי שיווקי שהביא לכך שמאות חברי עמותה חידשו והצטרפו לעמותה מאז שבוע שעבר.
כפי שנאמר, העמותה יותר מהכפילה את מס' חבריה בגלל הענקת ההטבה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 12:25 
או בקיצור, ארגון צרכנים...
וככזה, עופר, יש כאלה דברים גם בארגוני צרכנים אחרים. למשל בארגון המכונה חבר, יש שתי רמות של חברים. אני למשל משתייך רק לאחת מהם ואין לי גישה לזו שנקרא לה 'רווחה'. כך גם אתה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
לא מחפש הטבות,ולא מאיים על אחד,פשוט חושב שזאת לא הדרך.
ואין לי ספק שלמועדון יש רצון לעודד קניית מנויים,אבל זאת כנראה שלא הדרך במקרה הזה,ולא הדרך בכלל כמו שאמרו בהודעת העמותה.

אתה אומר שאתה לא מחפש, אבל זה מה שאתה עושה. ממתי זה הפך הגיוני להסתכל מה יש לאחרים?
חד משמעית, מאה שקל לכרטיס זה המון (וזה עוד ללא עמלות). אם יש קייס איפהשהו, זה על המחיר. לא על זה שחלק מקבלים הטבה וחלק לא.
המועדון רוצה לגייס מנויים, והעמותה רוצה לצ'פר חברים. הגיעו לפשרה. אולי היא לא נראית לכם ואולי אתם חושבים שהיא צריכה להשתנות, אבל חלאס עם הבכיינות.
ואתה בהחלט מאיים. זה שזו לא הדרך במקרה הספציפי הזה לא אומר שאתה צריך לזנוח את שאר הדרכים שבהן העמותה כן מסתדרת עם דעתך.

ofer23 כתב:
לדעתי (וזו רק מן תחושת בטן, לא משהו מבוסס), בפעם הבאה שיוחלט על הטבה ייחודית לחלק מחברי העמותה, אז אני מניח שהעמותה תדאג שיהיה משהו (אפילו סמלי יותר) גם לשאר חברי העמותה. אני מעריך שילמדו מההתנסות הדי-ראשונית הזו של הטבה שהוענקה רק לחלק מחברי העמותה.

ואדום-נחמד,
נסה לקבל את האפשרות שלא מדובר פה בעיסוק של הטבות לשם הטבות.
מבחינתי הענקת הטבה ומתן זכות הצבעה חד הם.
אם ישנה מדיניות להקנות לפחות זכות הצבעה אחת לכל חבר עמותה, אז צריך שהעקרון המנחה הזה יהיה תקף גם במתן הטבות שונות וכדומה. ושוב - ישנם חברי עמותה שיש להם יותר מזכות הצבעה אחת וזה בסדר גמור, בדיוק כפי שזה בסדר גמור שישנם חברי עמותה (בעלי מנוי במקרה זה) שזכאים להטבה ייחודית יותר מסוג כרטיס חינם ולא רק כרטיס בהנחה (שכאמור חבר עמותה שאינו בעל מנוי לא קיבל אפילו זאת).
ובנוסף - מבחינתי האישית, היו לי שתי סיבות להצטרף לעמותה לפני שנה ולחדש אותה השנה:
1. הרצון להיות שייך באופן זה או אחר למועדון הפועל ת"א ולתרום לו מהבחינה הזו.
2. כמי שאינו מנוי העונה (על אף שהיה רוצה כמו בעונות רבות בעבר, אבל אין באפשרותי להגיע להרבה ממשחקי הבית העונה) - חברות בעמותה מאפשרת לי רכישת כרטיסים לחלק מהמשחקים העונה שארצה (ואוכל) להגיע אליהם. לאור העובדה ש"במשחקים אטרקטיביים" (דרבי בית, נגד חיפה ובית"ר בבית) מספר הכרטיסים שיוקצו למכירה לאוהדי הפועל יהיה מצומצם ביותר (המקומות שיוותרו פנויים בשערים 13 ו- 8, ושלא ישמשו כשטח הפרדה בהחלטת המשטרה) - אז אצטרך להתמודד ברכישת כרטיסים מצומצמים אלה עם ספסרים, אוהדי-הקבוצה-היריבה-שיסתננו-ליציעי-הפועל ועם אוהדי-הפועל-נוספים-שאינם-בעלי-מנוי. עצם החברות בעמותה תאפשר לי לנסוע למתחם חודורוב ולהבטיח לעצמי כרטיס למשחקים מסויימים אלה.
אני מסכים שהסיבה השנייה הנ"ל שלי נשמעת יותר "אגואיסטית" ופחות "מוסרית ונעלה", אך היא משמעותית עבורי ואינני מסתיר אותה.

נתחיל מהמשפט הראשון. אז אתה אומר בעצם שמספיק שהיו נותנים לך איזה סטיקר של הפועל בשביל שדעתך תנוח? זה לא נראה לך מטופש? אה סטיקר זה זול מדי? אז היית רוצה חולצה ב20 שקל? כאילו, ברצינות?

ואני אשמח לקבל את האפשרות הזו, רק שהיא לא מסתדרת עם ההודעות שלכם.
זו לא פעם ראשונה וזו לא הסיטואציה היחידה בה דנו בהטבות מסוימות שקשורות לעמותה.
שנה שעברה זה היה קדימות למשחקי חוץ (על חצי מהכרטיסים) ביחס למנויים. והמנויים התלוננו.
עכשיו זה כרטיסים בהנחה (של 100 ו50 לחברי עמותה שמנויים ומנויים בלבד בהתאמה), אז חברי העמותה שאינם מנויים מתלוננים.
אולי אני משלה את עצמי, ובכל חברה שבה יש מספיק אנשים, תמיד יהייה מי שיתלונן וזה לא משנה על מה. אז יכול להיות שהתגובות שלי מיותרות.

עופר, אתה שייך להפועל ת"א, והשייכות שלך לא תקבע על סמך כרטיס שתקבל או לא תקבל למשחק בודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 13:54 
דגש קטן- לגבי המחירים הגבוהים, אין מה לבוא לעמותה בטענות.
א. היא לא קובעת את המחירים.
ב. היא לא יכולה לצאת נגד החלטה של מועדון בו היא מחזיקה 20%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 14:09 
אדום נחמד כתב:

עופר, אתה שייך להפועל ת"א, והשייכות שלך לא תקבע על סמך כרטיס שתקבל או לא תקבל למשחק בודד.

אז אם אני שייך בכל מקרה, אז גם אין לי צורך בזכות הצבעה ובהזמנות לאירועים שונים. ומבחינתי, באמת שאני מעדיף הטבות בכרטיסים למשחקי הפועל, לעומת זכות הצבעה והשתתפות באירועים שונים.
ואני מדגיש שוב - אינני בא לדרוש הטבה כלשהי, אבל אם כבר הוחלט על הענקה כזו גורפת, אז יש מקום להעניק לפחות משהו לכולם (וכבר ציינתי קודם לכן שאני מעריך שהמקרה הזה לא יחזור על עצמו בעתיד).

אדום נחמד כתב:

נתחיל מהמשפט הראשון. אז אתה אומר בעצם שמספיק שהיו נותנים לך איזה סטיקר של הפועל בשביל שדעתך תנוח? זה לא נראה לך מטופש? אה סטיקר זה זול מדי? אז היית רוצה חולצה ב20 שקל? כאילו, ברצינות?

כשמעניקים הטבות כספיות, אז צריך צריך להעניק הטבות כספיות לכל חברי העמותה, גם אם לחלקם זו תהיה הטבה בעלות סמלית באופן יחסי.
כשיעניקו הטבות של סטיקרים, אז נדבר ב"מונחי סטיקרים", אבל זה כאמור לא המקרה הנדון.

אדום נחמד כתב:

אולי אני משלה את עצמי, ובכל חברה שבה יש מספיק אנשים, תמיד יהייה מי שיתלונן וזה לא משנה על מה. אז יכול להיות שהתגובות שלי מיותרות.

ושוב - אין כאן מקרה של תלונה לשם תלונה וטרוניה לשם טרוניה. ועייפתי מלחזור ולהסביר את עצמי. רק אתנחם בהערכה שלי, כי כל הסיפור הזה כנראה כבר לא יחזור על עצמו. אני נותן קרדיט בהקשר זה לעמותה ללמוד מטעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 14:50 
עופר, מעבר לזה שאני מבין אותך, אבל אתה באמת חושב שמבצע שהביא לכך שמס' החברים בעמותה הכפיל את עצמו
תוך שבוע, הוא טעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 15:34 
omered כתב:
עופר, מעבר לזה שאני מבין אותך, אבל אתה באמת חושב שמבצע שהביא לכך שמס' החברים בעמותה הכפיל את עצמו
תוך שבוע, הוא טעות?

לא, בוודאי שלא טעות. רק טעון שיפור.
הגדלת מספר חברי העמותה הוא צעד מבורך בפני עצמו.
וציינתי שאני מעריך שבמתן הטבות שונות בעתיד, העמותה תנקוט בגישה מוצלחת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 15:39 
omered כתב:
תוך שבוע, הוא טעות?

עומר יש פה קצת גניבת דעת..לפחות לפי הההודעה של המשתמש הרשמי של האדומים, כרגע העמותה מונה 1400 אוהדים, שאני מניח שבמספרים שהוזכרו (כמו 193 החברים ביממה) חלק גדול הם כאלה שחידשו את החברות משנה שעברה, זה בטח לא הכפלה של מספר החברים משנה שעברה (אם איני טועה מדובר ב2000).
ואם לוקחים בחשבון שמספר החברים שהם חברי עמותה כמו עופר ולא מנויים הוא לדעתי זעום, אז זו באמת היתה טעות להזניח אותם ולגרום לתחושות לא נוחות, נניח ש"אג'נדת המועדון" היא לחזק את המנויים, מה הבעיה היתה לעשות מבצע כולל גם לחברי העמותה וגם למנויים? בלי לבדוק אני מנחש שמדובר בעשרות כרטיסים בודדים ולא יותר מכך.

אגב, אני לא חבר עמותה ולא מנוי, אבל סתם צורם לי מהצד לראות את הטעויות הכל כך בסיסיות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 15:46 
שנה שעברה היו 3500 חברי עמותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 15:50 
שחר כתב:
omered כתב:
תוך שבוע, הוא טעות?

עומר יש פה קצת גניבת דעת..לפחות לפי הההודעה של המשתמש הרשמי של האדומים, כרגע העמותה מונה 1400 אוהדים, שאני מניח שבמספרים שהוזכרו (כמו 193 החברים ביממה) חלק גדול הם כאלה שחידשו את החברות משנה שעברה, זה בטח לא הכפלה של מספר החברים משנה שעברה (אם איני טועה מדובר ב2000).
ואם לוקחים בחשבון שמספר החברים שהם חברי עמותה כמו עופר ולא מנויים הוא לדעתי זעום, אז זו באמת היתה טעות להזניח אותם ולגרום לתחושות לא נוחות, נניח ש"אג'נדת המועדון" היא לחזק את המנויים, מה הבעיה היתה לעשות מבצע כולל גם לחברי העמותה וגם למנויים? בלי לבדוק אני מנחש שמדובר בעשרות כרטיסים בודדים ולא יותר מכך.

אגב, אני לא חבר עמותה ולא מנוי, אבל סתם צורם לי מהצד לראות את הטעויות הכל כך בסיסיות האלה.

שחר,
ממספר ההודעות הפרטיות של משתמשים בפורום שפנו אליי ככאלו שגם כן חברי עמותה ואין להם מנוי העונה + משתמשים אחרים שמגיבים בדיונים הללו וגם כן מזדהים כחברי עמותה ללא מנוי (ומדובר רק בכאלו שהם משתמשים פעילים בפורום הזה):
אני נוטה להעריך כי מדובר דווקא במאות (אמנם בודדות, נניח סדר גודל לא מבוסס של בין 200 ל-500).
אז מתוכם צריך כמובן לסנן את כל אלו שממילא אין להם כוונה להגיע למשחק הקרוב (נניח 50% מביניהם).
אז עדיין כנראה נותרנו עם 100 עד 300 אוהדים חברי עמותה שאינם בעלי מנוי ולא עשרות בודדות.
אבל גם עם מספר זה - אני עדיין תומך לחלוטין בגישה שלך.
כלומר, אם העמותה מעריכה שמדובר לכל היותר ב-500 אוהדים - אז אפשר ליזום הנחה קטנה יותר של נניח 30 ש"ח ואם ההערכה היא אכן לעשרות בודדות בלבד - אז בהחלט אפשר לתת את אותה הנחה שהוצעה לבעלי מנוי שאינם חברי עמותה (ההנחה של 50 ש"ח). בכל מקרה העלות הכוללת של ההטבה תהיה סכום זניח יחסית , אך העקרון המנחה של הענקת הטבה לכל חברי העמותה יישמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 16:21 
שחר, שום גנבת דעת, הכוונה הייתה למספר חברי העמותה לפני שהמבצע החל= 650 לערך שחידשו או מצטרפים חדשים.
שבוע לאחר המבצע, העמותה מונה כבר 1,400 חברים לערך.
חושב שהכותרת של האשכול בהחלט יכולה להתאים כאן (לפחות מבחינת תוצאות).

בשנה הראשונה שלה העמותה מנתה 3,500 חברים. לפני פחות מחודש נפתחה האופציה לחדש חברויות ולהצטרף לעונת הפעילות השנייה. בנק' הזמן הנוכחית לפני שנה בדיוק, לא היינו 1,400 חברים, כך שהקצב בהחלט משביע רצון.

יש מאות חברי עמותה שאינם מנויים. העמותה איגדה סיבבה הרבה מאד אוהדים שרצו להיות חלק בקהילת הפועל תל אביב, אך מאילוצים שונים לא יכולים להגיע לבלומפילד. אין ספק שהמבצע קיפח אותם. מה הבעיה לעשות מבצע כולל? כבר הסבירו לכם כמה פעמים שלא היה ניתן לעשות את זה הפעם, והעמותה הייתה צריכה לבחור. לאור התוצאות, חושב שהבחירה שלה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
4500 כרטיסים נמכרו. משחק של עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: