שער 7 הוא אדום כתב:
לא מחפש הטבות,ולא מאיים על אחד,פשוט חושב שזאת לא הדרך.
העמותה הייתה צריכה לדאוג לכלל חבריה,גם במחיר של להגיד להנהלה "תודה רבה על ההצעה,אבל אנחנו מייצגים את כלל חברי העמותה,ולא רק את אלה שרוכשים מנוי. רוצים לתת הטבה למנויי הקבוצה - וולקאם".
ואין לי ספק שלמועדון יש רצון לעודד קניית מנויים,אבל זאת כנראה שלא הדרך במקרה הזה,ולא הדרך בכלל כמו שאמרו בהודעת העמותה.
אתה אומר שאתה לא מחפש, אבל זה מה שאתה עושה. ממתי זה הפך הגיוני להסתכל מה יש לאחרים?
חד משמעית, מאה שקל לכרטיס זה המון (וזה עוד ללא עמלות). אם יש קייס איפהשהו, זה על המחיר. לא על זה שחלק מקבלים הטבה וחלק לא.
המועדון רוצה לגייס מנויים, והעמותה רוצה לצ'פר חברים. הגיעו לפשרה. אולי היא לא נראית לכם ואולי אתם חושבים שהיא צריכה להשתנות, אבל חלאס עם הבכיינות.
ואתה בהחלט מאיים. זה שזו לא הדרך במקרה הספציפי הזה לא אומר שאתה צריך לזנוח את שאר הדרכים שבהן העמותה כן מסתדרת עם דעתך.
ofer23 כתב:
לדעתי (וזו רק מן תחושת בטן, לא משהו מבוסס), בפעם הבאה שיוחלט על הטבה ייחודית לחלק מחברי העמותה, אז אני מניח שהעמותה תדאג שיהיה משהו (אפילו סמלי יותר) גם לשאר חברי העמותה. אני מעריך שילמדו מההתנסות הדי-ראשונית הזו של הטבה שהוענקה רק לחלק מחברי העמותה.
ואדום-נחמד,
נסה לקבל את האפשרות שלא מדובר פה בעיסוק של הטבות לשם הטבות.
מבחינתי הענקת הטבה ומתן זכות הצבעה חד הם.
אם ישנה מדיניות להקנות לפחות זכות הצבעה אחת לכל חבר עמותה, אז צריך שהעקרון המנחה הזה יהיה תקף גם במתן הטבות שונות וכדומה. ושוב - ישנם חברי עמותה שיש להם יותר מזכות הצבעה אחת וזה בסדר גמור, בדיוק כפי שזה בסדר גמור שישנם חברי עמותה (בעלי מנוי במקרה זה) שזכאים להטבה ייחודית יותר מסוג כרטיס חינם ולא רק כרטיס בהנחה (שכאמור חבר עמותה שאינו בעל מנוי לא קיבל אפילו זאת).
ובנוסף - מבחינתי האישית, היו לי שתי סיבות להצטרף לעמותה לפני שנה ולחדש אותה השנה:
1. הרצון להיות שייך באופן זה או אחר למועדון הפועל ת"א ולתרום לו מהבחינה הזו.
2. כמי שאינו מנוי העונה (על אף שהיה רוצה כמו בעונות רבות בעבר, אבל אין באפשרותי להגיע להרבה ממשחקי הבית העונה) - חברות בעמותה מאפשרת לי רכישת כרטיסים לחלק מהמשחקים העונה שארצה (ואוכל) להגיע אליהם. לאור העובדה ש"במשחקים אטרקטיביים" (דרבי בית, נגד חיפה ובית"ר בבית) מספר הכרטיסים שיוקצו למכירה לאוהדי הפועל יהיה מצומצם ביותר (המקומות שיוותרו פנויים בשערים 13 ו- 8, ושלא ישמשו כשטח הפרדה בהחלטת המשטרה) - אז אצטרך להתמודד ברכישת כרטיסים מצומצמים אלה עם ספסרים, אוהדי-הקבוצה-היריבה-שיסתננו-ליציעי-הפועל ועם אוהדי-הפועל-נוספים-שאינם-בעלי-מנוי. עצם החברות בעמותה תאפשר לי לנסוע למתחם חודורוב ולהבטיח לעצמי כרטיס למשחקים מסויימים אלה.
אני מסכים שהסיבה השנייה הנ"ל שלי נשמעת יותר "אגואיסטית" ופחות "מוסרית ונעלה", אך היא משמעותית עבורי ואינני מסתיר אותה.
נתחיל מהמשפט הראשון. אז אתה אומר בעצם שמספיק שהיו נותנים לך איזה סטיקר של הפועל בשביל שדעתך תנוח? זה לא נראה לך מטופש? אה סטיקר זה זול מדי? אז היית רוצה חולצה ב20 שקל? כאילו, ברצינות?
ואני אשמח לקבל את האפשרות הזו, רק שהיא לא מסתדרת עם ההודעות שלכם.
זו לא פעם ראשונה וזו לא הסיטואציה היחידה בה דנו בהטבות מסוימות שקשורות לעמותה.
שנה שעברה זה היה קדימות למשחקי חוץ (על חצי מהכרטיסים) ביחס למנויים. והמנויים התלוננו.
עכשיו זה כרטיסים בהנחה (של 100 ו50 לחברי עמותה שמנויים ומנויים בלבד בהתאמה), אז חברי העמותה שאינם מנויים מתלוננים.
אולי אני משלה את עצמי, ובכל חברה שבה יש מספיק אנשים, תמיד יהייה מי שיתלונן וזה לא משנה על מה. אז יכול להיות שהתגובות שלי מיותרות.
עופר, אתה שייך להפועל ת"א, והשייכות שלך לא תקבע על סמך כרטיס שתקבל או לא תקבל למשחק בודד.