תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1358 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנויים 13/14 (מכירה בחבר ובארגון המורים, אין מכירה בהסתדרות)
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 21:32 
joshsoos כתב:
חלק מהפעיליוית שציינת כמו הצפיות וההפנינג בהחלט משרתות את כלל האוהדים וראויות ומבורכות, אבל הן אמורות להיות הבונוס ולא העיקר. מהעיקר, והוא היחס לאוהדים אותם אתם אמורים לייצג מהמועדון, אתם מתעלמים. בזמן שאלפי אוהדים אוכלים חרא בשבועות האחרונים ממשרד הספסרים שהמועדון עובד איתו, כולל חברים בעמותה, קולכם נשמע אך ורק במבצע לצירוף אוהדים לעמותה. וזו ציניות במירעה. הדבר היחיד שעשיתם בנדון הוא ההיפך-נהייתם שותפים לעלית המחירים. באמת סליחה שאני חושב שגוף שמתיימר לייצג אוהדים אמור לפעול אחרת, בפעם הבאה אבקש ממך רשות לכתוב את דעתי. אז כן, כרגע אתם ארגון צרכנים, ואתם בהחלט עושים עבודה סבירה בעניין, ארגון אוהדים אתם לא.

אתה צודק חלק מהפעילויות שציינתי הן הבונוס. בכדי לשנות את העיקר יש צורך לפתור סיטואציות מורכבות שלפעמיים אין להם אלטרנטיבה קיימת, וזה לוקח זמן ודורש סבלנות ומשאבים. קולנו נשמע כל הזמן בישיבות סדירות מול נציגי 'לאן' וההנהלה וגם בשיחות לא פורמליות. אתה אולי שוכח או מתעלם מכך שהעמותה מורכבת מאוהדים שסובלים ומכירים בדיוק את הבעיות מהן כולנו סובלים- שכאתה לא מקבל את המנוי שלך בדואר כפי שביקשת, גם חברי הוועד לא מקבלים (על אף שסימנו וי ליד 'שליחה בדואר). ואוי תראה איזה קטע, לראשונה 'לאן' עמדו בהתחייבות שלהם, בערך, ושלחו את המנויים בדואר. ואופס תראה איזה קטע, 'לאן' לראשונה התכוננו כמו שצריך לחלוקת הכרטיסים במשחק שעבר עם עשרות עמדות ועובדים בכדי למנוע בלאגן ותורים בלתי נסבלים כמו בכל השנים.

תכתוב מה שאתה רוצה, ביקורת עניינית שמבוססת על ידיעה ולא רק על הטלת רפש, אני מקבל בברכה וגם לומד ממנה. העמותה הזו קיימת שנה בדיוק, ונמצאת בתהליך למידה תמידי.

נערך לאחרונה על ידי omered בתאריך 05 אוגוסט 2013, 21:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מנויים 13/14 (מכירה בחבר ובארגון המורים, אין מכירה בהסתד
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 21:34 
לירון האדום כתב:
19 כתב:
אתה מציע דרך קביעה חדשה לגבי מי חבר עמותה
אתה מציע דרך חדשה לגבי גביית תשלום דמי החבר
אתה מציע דברים אחרים שהעמותה תתעסק בהם

אלה לא תיקונים, אתה מציע רעיון חדש לגמרי. כנראה שמי שהקים את העמותה הנוכחית לא חושב כמוך. אתה יכול לעשות כמוהו ולהקים גוף שיפעל כמו שאתה מאמין.

שני הדברים הראשונים שהצעתי הם לא משהו שקשה לשנות או משהו שמשנה את מטרות העמותה.
נהפוכו, הוא רק יביא לכמות בלי מבוטלת של חברי עמותה.
לגבי שאר הדברים שהיתי מעוניין שהעמותה תעסוק בהם- היא אכן לא עוסקת בהם ולכן בין הייתר אני גם לא חבר עמותה.
חבל לי שהעמותה לא השמיעה את קולה בכל הבלגן ששרר בשבוע האחרון.

שני הדברים האלה הם דברים מהותיים באופי של העמותה. זה לא מספר תשלומים.

יש כאן משתמשים שלא מאמינים ברעיון ולא רוצים להיות חברי עמותה. למה להכריח אותם להיות חברים כשהם עושים מנוי? הם לא רוצים (לא מבין את ההגיון שלהם, אבל זכותם).

מסכים לגמרי שצריכה להיות הפרדה גמורה בין מנוי לבין חבר עמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 21:54 
עומר- דחיל רבקום אתם זוקפים לזכותכם
את העובדה שלא היו תורים בחלוקת הכרטיסים?!
אתה רציני?? כל זה הריי קרה בגלל הפארסה
שהיתה כמה ימים לפני בחלוקה של מכבי...
להזכיר לך שלאן שלחו בדואר את המנוי
אבל עדיין בעלי המנוי היו צריכים להגיע לבלומפילד
לקחת כרטיס ולעמוד בתור (ביום של המשחק)
או להגיע יום/יומיים לפני המשחק...

19- מה מהותי שכל מנוי הוא חבר עמותה?
שוב המחיר של המנוי ייגלם בתוכו את מחיר החברות בעמותה.
מחיר המנוי לא יעלה בגלל מחיר החברות בעמותה
ייקבע כלל למשל שאיקס ש״ח ממחיר המנוי עובר לעמותה
(הריי גם היום זה יכול להיות ואף אחד לא יידע...)
לא הבנתי מה מהותי בזה.
לא הבנתי מדוע טוב שיש חלוקה ומעמדות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:00 
מהותי שחבר עמותה עושה חברות בעמותה מרצונו ולא על הדרך עם המנוי.
אני לא יודע איך להסביר את זה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:01 
19 כתב:
לירון האדום כתב:
19 כתב:
אתה מציע דרך קביעה חדשה לגבי מי חבר עמותה
אתה מציע דרך חדשה לגבי גביית תשלום דמי החבר
אתה מציע דברים אחרים שהעמותה תתעסק בהם

אלה לא תיקונים, אתה מציע רעיון חדש לגמרי. כנראה שמי שהקים את העמותה הנוכחית לא חושב כמוך. אתה יכול לעשות כמוהו ולהקים גוף שיפעל כמו שאתה מאמין.

שני הדברים הראשונים שהצעתי הם לא משהו שקשה לשנות או משהו שמשנה את מטרות העמותה.
נהפוכו, הוא רק יביא לכמות בלי מבוטלת של חברי עמותה.
לגבי שאר הדברים שהיתי מעוניין שהעמותה תעסוק בהם- היא אכן לא עוסקת בהם ולכן בין הייתר אני גם לא חבר עמותה.
חבל לי שהעמותה לא השמיעה את קולה בכל הבלגן ששרר בשבוע האחרון.

שני הדברים האלה הם דברים מהותיים באופי של העמותה. זה לא מספר תשלומים.

יש כאן משתמשים שלא מאמינים ברעיון ולא רוצים להיות חברי עמותה. למה להכריח אותם להיות חברים כשהם עושים מנוי? הם לא רוצים (לא מבין את ההגיון שלהם, אבל זכותם).

מסכים לגמרי שצריכה להיות הפרדה גמורה בין מנוי לבין חבר עמותה.

לא צריכה להיות,לדעתי.
מנוי מגיע לכל משחקי הבית של הקבוצה,אז ראוי שהוא יהיה גם חלק מעשי ממנה.
ברור שזכותם,אבל למה שיתנגדו?
זה כמו שתגיד שמכריחים אותך להיות אזרח ישראלי עם תעודת זהות כחולה,כשאינך מאמין במדינה וברעיון שלה.לא רוצה להשתתף בבחירות לכנסת,ומעדיף להיות נטול אזרחות,כי זה לאומני ונותן לגיטמציה לרעיון של המדינה ולמעשיה הלאומניים.בערך או בדיוק אותו דבר!
יש לך חברות עמותה-רוצה? תעשה איתה שימוש! לא רוצה? אל תעשה.זהו!
עובדה שבכדורסל כל מי שמנוי-הוא גם חבר עמותה מרצונו החופשי(וגם שם יש הפרדה,אבל בשביל לרכוש מנוי,אתה צריך גם לרכוש חברות,ובהכרח לשלם 400+750₪ לעונה),וכולם מקבלים זאת בכיף ובהסכמה-שבשביל לרכוש מנוי,הם צריכים לעשות חברות עמותה,והם עושים בלי תלונות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:04 
19 כתב:

בכדורסל אתה חייב לשלם את ה-400₪,ואז עוד 750₪ למנוי,שזה 1,150₪.וכולם עושים זאת מרצונם,ובהסכמה והבנה מלאה,נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:04 
לירון האדום כתב:
עומר- דחיל רבקום אתם זוקפים לזכותכם
את העובדה שלא היו תורים בחלוקת הכרטיסים?!
אתה רציני?? כל זה הריי קרה בגלל הפארסה
שהיתה כמה ימים לפני בחלוקה של מכבי...
להזכיר לך שלאן שלחו בדואר את המנוי
אבל עדיין בעלי המנוי היו צריכים להגיע לבלומפילד
לקחת כרטיס ולעמוד בתור (ביום של המשחק)
או להגיע יום/יומיים לפני המשחק...

לירון, חס וחלילה, אני לא זוקף לזכותנו כלום.
מה שהיה במכבי היה צפוי, כי זה קורה בכל שנה והמשיך לקרות ללא שום הפקת לקחים בכל קיץ לשתי קבוצות האוהדים.
אנחנו התרענו והפצרנו על כך עוד הרבה לפני, ואם מה שקרה במכבי גרם להם להתכונן כמו שצריך אז אחלה.

מעניין שגם מכבי העשירה וגם הפועלסל ששייכת ב100% לאוהדים המשיכו עם 'לאן'. אולי פשוט אין אלטרנטיבה טובה יותר כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:09 
אורביט כתב:
19 כתב:

בכדורסל אתה חייב לשלם את ה-400₪,ואז עוד 750₪ למנוי,שזה 1,150₪.וכולם עושים זאת מרצונם,ובהסכמה והבנה מלאה,נכון?

בגלל אילוצי מקום בלבד. אין תנאי כזה.

ורק שאני אבין, ההצעה היא שבמקום שזה יהיה גוף שמכניס כסף למועדון, זה יהיה גוף שלוקח כסף מהמועדון (את ה200 שקל העלמנו כי אמרנו שמחיר המנוי לא עולה, פלוס אמרנו שחלק ממחיר המנוי הולך לעמותה לתפעול ולא לקבוצה)?

כמה תיקונים קטנים אמרנו, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
חלק מהפעיליוית שציינת כמו הצפיות וההפנינג בהחלט משרתות את כלל האוהדים וראויות ומבורכות, אבל הן אמורות להיות הבונוס ולא העיקר. מהעיקר, והוא היחס לאוהדים אותם אתם אמורים לייצג מהמועדון, אתם מתעלמים. בזמן שאלפי אוהדים אוכלים חרא בשבועות האחרונים ממשרד הספסרים שהמועדון עובד איתו, כולל חברים בעמותה, קולכם נשמע אך ורק במבצע לצירוף אוהדים לעמותה. וזו ציניות במירעה. הדבר היחיד שעשיתם בנדון הוא ההיפך-נהייתם שותפים לעלית המחירים. באמת סליחה שאני חושב שגוף שמתיימר לייצג אוהדים אמור לפעול אחרת, בפעם הבאה אבקש ממך רשות לכתוב את דעתי. אז כן, כרגע אתם ארגון צרכנים, ואתם בהחלט עושים עבודה סבירה בעניין, ארגון אוהדים אתם לא.

:ROSE:

בעתיד לבוא, בימי המשיח (האוליגרך על הסוס הלבן), לעומתה שמתנהלת ככה אין סיבה להתקיים. הדגש אמור להיות על האוהדים ולא על חיזוק קופת המועדון.
בפעילותה הנוכחית היא תרחיק אוהדים עם הזמן ולא תקרב. אנשים רוצים לראות שדואגים להם בבעיות היומיומיות (עיין ערך לאן לדוג') ולא שהפועל שורדת כלכלית. אם הפועל תהיה על ערש דווי אנשים יתרמו מכיסם גם בלי לקבל כרטיס נוצץ של חבר עמותה.

נערך לאחרונה על ידי Maor7 בתאריך 05 אוגוסט 2013, 22:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:19 
האם הכסף של חברות בעמותה הולך לתקציב
הקבוצה או לנוער ? (אני שואל ברצינות).
לפי מה קובעים כל שנה את מחיר המנוי?
כפי שקובעים כל שנה את מחיר המנוי ימשיכו
לקבוע גם בשנים הבאות, רק ש 50 שח(לדוגמא)
יעברו לעמותה.
(תעשה אתה את החישוב לבד כמה כסף זה יכניס לעמותה).
אם העמותה מעבירה את הכסף לתקציב של הבוגרים
אז בכלל אני לא רואה שום בעיה (הכסף של קנית המנוי
הוא חלק מהתקציב לא?).

עומר- ברור לי שיש בעיה להתנתק מלאן ושזה
לא כל כך פשוט.
פשוט מצפים שתראו איזשהו מאמץ נגד לאן,
הסברים לאוהדים שאתם מנסים לעזור,
אולי הודעה רשמית על ״הכעס״ שלכם על
הסחבת בענייני המנוי שהיו כאן לחלק מהמשתמשים.
וגם הבעיות של הכרטיס חינם.
בכל מקרה דווקא בעניין הזה אין לעמותה כל כל
מה לעשות בנידון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:23 
זה תנאי,כי מי שלא חבר עמותה בכדורסל,לא יכול להכנס למשחקים(אלא אם אינו מקומבן עם האולטראס או משהו).לא חוץ,ולא בית.
אפשר לעשות כך גם בכדורגל.
והעלאת מחירי המנויים(שמסתבר שלא ממש הפריעה לאוהדים,שקנו בהמוניהם),תהווה את סכום החברות(כסכום ההלאה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:25 
קודם כל תקציב הנוער ככל הידוע לי הוא חלק מתקציב המועדון.
ואני לא מבין.
כרגע יש 100 אנשים שמשלמים 10 שקל על העמותה, ו50 על מנוי. 5,000 מהמנויים למועדון, ו1,000 לעמותה (נניח ששקל מהעמותה לא הולך למועדון, למרות שהיא אחד הבעלים).

אתה מציע שנשאר עם ה5,000, כי מחיר מנוי לא עולה, שבכל מקרה היו של הקבוצה, ומהם נגרע כסף שישמש לפעילות העמותה.

במקום גוף שבמקסימום לא שם כסף בקבוצה, אתה מציע גוף שגורע מהתקציב.

די נו, זה דבר שלא דומה בכלום למה שיש עכשיו, זה לא תיקונים ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:27 
אורביט כתב:
זה תנאי,כי מי שלא חבר עמותה בכדורסל,לא יכול להכנס למשחקים(אלא אם אינו מקומבן עם האולטראס או משהו).לא חוץ,ולא בית.
והעלאת מחירי המנויים(שמסתבר שלא ממש הפריעה לאוהדים,שקנו בהמוניהם),תהווה את סכום החברות(כסכום ההלאה).

נראה כמה תנאי זה יהיה במגרש של 3,500.

אפשר לראות את התנאי הזה בתקנון? אם יהיו 2,000 חברי עמותה, לא ימכרו את המנוי ה2001 בשנה הבאה? ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:28 
19 נראה שאיפשהו בדרך הלכנו לאיבוד.
נדסקס על זה מחר.
שיהיה לילה טוב.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:37 
19 כתב:
אורביט כתב:

נראה כמה תנאי זה יהיה במגרש של 3,500.

אפשר לראות את התנאי הזה בתקנון? אם יהיו 2,000 חברי עמותה, לא ימכרו את המנוי ה2001 בשנה הבאה? ברצינות?

ברור שכן,אבל כרגע זה יוצא כתנאי,אחרת גם מי שלא חבר עמותה-היה יכול לקנות מנוי.אבל אם הוא חייב לעשות חברות עמותה לשם כך,מה זה-אם לא תנאי(אם=תיאור תנאי בתחביר)?
ותרצה או לא-כבר שנתיים שזה כך!
ולגבי משחקי חוץ-זה כל הזמן רק לחברי עמותה שבעלי מנוי,כשמדובר בעשרות כרטיסים.יש סיבה שזה לא ימשיך כך גם בעונות הבאות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 00:32 
אורביט כתב:
19,
הרעיון של לירון דוקא לא רע בכלל!
8,000 המנויים יודעים תמיד,שהכסף שהם משלמים-מעבר לכך שמעניק להם את זכות הכניסה ליציע שלהם-הולך נטו לקופת ההכנסות של המועדון.מה אכפת להם ש-500 שקלים(כל מנוי עולה יותר מסכום זה) מתוכו יילכו לעמותת האוהדים,כשהם יהיו חלק ממנה-ויוכלו לעקוב אחרי פעילותה(הרי בכדורסל כל המנויים חברי עמותה+חברי עמותה שאינם מנויים,אך חלק מהמועדון ותקציבו)?
כך גם נרוויח 8,000 חברי עמותה לפחות,ולהיות הרבה יותר מ-20% מהבעלות על המועדון!
וואללה,אני בעד הרעיון ב-100%! מצוין גם לעמותה,גם לקבוצה וגם לאוהדים! בקיצור-לכלנו!
אגב,נרקוטיקה,אני שילמתי 1,640₪ על מנוי לכדורגל("חבר",שער 2),ולירון לפחות כמוני(רק שגם חידשתי חברות ב-200₪,או 190₪ עם ההנחה של הכדורסל).

מה זה קשור? נתתי מחיר מנוי לדוגמא.
אתה חידשת. גם אני.

לירון כמו עוד 6000 מנויים ישלם 500 בנוסף למחיר מנוי כדי להצטרף.
כל קומבינה שהמחיר הרגיל כולל גם את העמותה פוגע לך אנושות בתקציב. מה קשה להבין את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 06:25 
אבל אתה מקבל על-כך תמורה בדמות הנחות לכרטיסים וכו',אז זה סתם מועדון אוהדים(כפי שהיה בעבר "ישראכרט אדום"),ולא ממש עמותה.יש צדק בדבריו ובדברי ג'ושסוס.
שיעלו את מחירי המנויים לכולם בעוד כ-350₪,ויעשו את כולם חברי עמותה(מחדשים ומצטרפים כאחד),ואז לא יהיו טענות לאיפה ואיפה,כשעשרות אחוזים ממחירי המנויים ילכו לקופת ההכנסות של הקבוצה,ועוד כמה בודדים(350₪ מתוך אלף ומשהו) מכל מנוי-לעמותה וקיומה הפעיל!
אני יכול להרשות לעצמי כלכלית להיות חבר עמותה גם בכדורגל,אף שגם לי לא ברור מה באמת קורה עם הכסף ששמתי-ולאן הולך.לירון,שכבר כתב לא פעם על היותו חבר עמותה בכדורסל(שם ברור לחלוטין לאן הכסף הולך,ובניגוד לכדורגל-שם רמון ועוד רבים מחבריו מחזיקים בזכויות הניהול על המועדון-גם לא תלוי בנו ובכספנו בשביל להתקיים),כנראה שלא.ואני מבין אותו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 08:06 
red-toro כתב:
מישהו שעשה מנוי דרך אתר בהצדעה יכול להעיד האם קיבל את המנוי?

שני מנויים מבהצדעה לשני אנשים שונים, הגיעו בדואר לפני כמה ימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 08:11 
אגב
אם מישהו עוד רוצה להזמין דרך בהצדעה מנוי שרק יבקש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
שלא כמו בתרשימים עצמם, מספר המקומות הפנויים שמופיע לכל שער נראה די משקף את המציאות.
13 - 1108 מקומות פנויים.
2 - 676 מקומות פנויים.
1 - 96 מקומות פנויים.
8 - 1705 מקומות פנויים.

מי שיודע כמה מקומות כל יציע מכיל שיעשה את החשבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
יש כרטיסים למנויים גם במשרד העמותה.

לנוחיותכם,החל מהיום (שלישי) תתקיים מכירת כרטיסים למשחק מוקדמות הליגה האירופית מול פאנדורי הרומנית (חמישי, 20:00), במשרד העמותה שבמתחם 'חודורוב', בשעות 09:00 עד 16:30. ביום רביעי מהשעה 10:00 ועד 18:00.
החנייה חינם.

המחיר למנויים - 55 ש"ח כולל עמלה לכל השערים.
לא-מנויים - 110 ש"ח למבוגר, 55 לנוער/חיילים/נשים.
המכירה לבעלי מנוי, לכל השערים על ידי טעינת המנוי במקום – יש להגיע מצוידים במנוי.
תשלום במזומן או באשראי במקום בלבד – לא ניתן לקנות כרטיס בטלפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:16 
19 כתב:
ואני לא מבין.
כרגע יש 100 אנשים שמשלמים 10 שקל על העמותה, ו50 על מנוי. 5,000 מהמנויים למועדון, ו1,000 לעמותה (נניח ששקל מהעמותה לא הולך למועדון, למרות שהיא אחד הבעלים).

אתה מציע שנשאר עם ה5,000, כי מחיר מנוי לא עולה, שבכל מקרה היו של הקבוצה, ומהם נגרע כסף שישמש לפעילות העמותה.

19- לא הבנתי כל כך את המספרים שכתבת ולמה הם מתכוונים.
אני רק אומר שמאחר והכסף של רכישת מנוי הולך לתקציב הקבוצה (מתוך זה גם הנוער), חלק מהכסף יעבור לתפעול השוטף של העמותה (משכורת,אחזקת המתחם וכו').
אם יש לך 8,000 מנוים ומתוכם כל שנה 50 ש"ח יעבור לעמותה יש לך 400 אלף ש"ח לעמותה.
מחיר המנוי יירד? כך גם תרד תקציב העמותה.
כיום המצב הוא שכל אוהד הפועל שרוצה להיות חבר עמותה צריך לשלם בנפרד למנוי.
כמה אוהדים מנוים יש בהפועל? כמה מתוכם חברי עמותה?

וכפי שאמרתי בכלל לא ברור לאן הולך הכסף שמשלמים לעמותה (בניגוד גמור לכדורסל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:21 
omered כתב:
joshsoos כתב:

אתה צודק חלק מהפעילויות שציינתי הן הבונוס. בכדי לשנות את העיקר יש צורך לפתור סיטואציות מורכבות שלפעמיים אין להם אלטרנטיבה קיימת, וזה לוקח זמן ודורש סבלנות ומשאבים. קולנו נשמע כל הזמן בישיבות סדירות מול נציגי 'לאן' וההנהלה וגם בשיחות לא פורמליות. אתה אולי שוכח או מתעלם מכך שהעמותה מורכבת מאוהדים שסובלים ומכירים בדיוק את הבעיות מהן כולנו סובלים- שכאתה לא מקבל את המנוי שלך בדואר כפי שביקשת, גם חברי הוועד לא מקבלים (על אף שסימנו וי ליד 'שליחה בדואר). ואוי תראה איזה קטע, לראשונה 'לאן' עמדו בהתחייבות שלהם, בערך, ושלחו את המנויים בדואר. ואופס תראה איזה קטע, 'לאן' לראשונה התכוננו כמו שצריך לחלוקת הכרטיסים במשחק שעבר עם עשרות עמדות ועובדים בכדי למנוע בלאגן ותורים בלתי נסבלים כמו בכל השנים.

תכתוב מה שאתה רוצה, ביקורת עניינית שמבוססת על ידיעה ולא רק על הטלת רפש, אני מקבל בברכה וגם לומד ממנה. העמותה הזו קיימת שנה בדיוק, ונמצאת בתהליך למידה תמידי.

טוב נו, כבר שנים שכל משהו שייכתב ייענה ב'הטלת רפש', כמובן שכזו לא הייתה כאן והטיעון הזה לא רציני, אם כבר מישהו הטיל רפש זה אתה.
גם לא רציני לכתוב כל הזמן על תהליך הלמידה הזה וסבלנות ומשאבים, אי אפשר להיתלות בזה שוב ושוב, במיוחד כשלא נראה שחסרו משאבים או הייתה בעיה עם תהליך הלמידה עם אין ספור פרסומים ופעילות והפקת יום הכיף בחודורוב, או המבצע הנוכחי של כרטיס החינם. נראה לי שאת אותם משאבים ניתן בקלות היה לנצל כדי לפרסם ולשלוח לאוהדים את עמדתכם בעניין המנויים, והצבת עמדה תקיפה למול ההנהלה. זה לא עניין של משאבים לכן, אלא רצון.
וכבר העירו לך שלא רציני לשייך לכם את ההתנהלות מול לאן, כמו עניין השליחה בדואר שלא קשור אליכם אלא לבעית זמן חלוקה מתאים שלהם, ואני כבר לא מדבר על זה שאתה מן הסתם יודע שהרבה מאוד אוהדים ( כולל אותי ) עדיין לא קיבלו את המנוי, ונאלצו לבלות שעות בשיחות עם לאן, כשבמקרה שלי למשל- ואני רחוק מלהיות היחיד- אין להם מושג אם בכלל שלחו לי ולאיפה. אז אני הייתי מתרחק מקרדיטים כאלה בכל מקרה...

בשורה התחתונה אתם כרגע יותר ארגון צרכנים או עמותת רווחה מאשר ארגון אוהדים, שמטרתו הראשונה היא לייצג אותם בפני המועדון, לכן גם הערתי למי שכתב שאני לא מבין למה באים אליכם בטענות וכמוני צריכים להפנות אותן אך ורק להנהלה. יכול שאתם לא מתיימרים ומתמקדים בעניין הזה, אלא באמת בלהיות ארגון צרכנים לחברים שבו ועמותת רווחה ואז אין שום בעיה והדיון לא רלוונטי, אבל אם כן, אתם לא בדיוק עושים את זה.

וכאן אני מתחבר שוב לדיון על הרצוי, וחוזר על מה שכתבתי, שלא יכול להיות ארגון אוהדים שהעלות אליו היא כה גבוהה. היא צריכה להיות סמלית, כדי לשאוף שכל אוהד, גם לא הולכי מגרשים יצטרפו אליו, אין מודל אחר. וכמו שכבר כתבתי לך, לירון, רצוי מאוד שהוא יהיה נפרד ולא תלוי, ולכן לא צריך להיות חלק מהמנוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:25 
לירון האדום כתב:
19 כתב:
ואני לא מבין.

19- לא הבנתי כל כך את המספרים שכתבת ולמה הם מתכוונים.
אני רק אומר שמאחר והכסף של רכישת מנוי הולך לתקציב הקבוצה (מתוך זה גם הנוער), חלק מהכסף יעבור לתפעול השוטף של העמותה (משכורת,אחזקת המתחם וכו').
אם יש לך 8,000 מנוים ומתוכם כל שנה 50 ש"ח יעבור לעמותה יש לך 400 אלף ש"ח לעמותה.
מחיר המנוי יירד? כך גם תרד תקציב העמותה.
כיום המצב הוא שכל אוהד הפועל שרוצה להיות חבר עמותה צריך לשלם בנפרד למנוי.
כמה אוהדים מנוים יש בהפועל? כמה מתוכם חברי עמותה?

וכפי שאמרתי בכלל לא ברור לאן הולך הכסף שמשלמים לעמותה (בניגוד גמור לכדורסל)

אתה באמת לא מבין שכרגע המצב הוא שהעמותה מכניסה כסף להפועל (הכסף של המנויים הוא X, הוא הולך להפועל, בנוסף אליו יש עוד כסף שמשולם לעמותה שהוא Y, אתה מציע לבטל את Y, ולחלק את X בין הפועל לעמותה)
ובמה שאתה מציע העמותה תגרע מכסף מהפועל?
אתה באמת לא רואה את זה?

אתה מציע רעיון שונה לגמרי מהרעיון הקיים.
דרך שונה לקבוע מי חבר עמותה
גרך שונה לגבות את הכסף
לחיות על חשבון הכנסות המועדון במקום להגדיל את הכנסות המועדון
להתעסק בדברים אחרים

אלה לא תיקונים, זה משהו חדש עם עקרונות שונים לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:31 
או לפי המספרים שלך, פעם אחרונה
לא רק שאתה מבטל את ה200 שקל שכל אחד מכניס לעמותה בנוסף למנוי
אתה גם מוריד ממה שהפועל מקבלת על כל מנוי 50 שקל.

אתה עולה כסף לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:31 
עכשיו הבנתי למה אתה מתכוון (אתה רואה שמסבירים לי בפשטות, אני מבין). ;)

ג'ושסוס- אין ספק שהעמותה לא היתה אמורה להיות קשורה להנהלה ועדיף היה שתהיה בלתי תלויה.
אבל זה כבר ברור שלא יקרה.

joshsoos כתב:
omered כתב:
joshsoos כתב:
.

אי.

........, והצבת עמדה תקיפה למול ההנהלה. זה לא עניין של משאבים לכן, אלא רצון.
וכבר העירו לך שלא רציני לשייך לכם את ההתנהלות מול לאן, כמו עניין השליחה בדואר שלא קשור אליכם אלא לבעית זמן חלוקה מתאים שלהם, ואני כבר לא מדבר על זה שאתה מן הסתם יודע שהרבה מאוד אוהדים ( כולל אותי ) עדיין לא קיבלו את המנוי, ונאלצו לבלות שעות בשיחות עם לאן, כשבמקרה שלי למשל- ואני רחוק מלהיות היחיד- אין להם מושג אם בכלל שלחו לי ולאיפה. אז אני הייתי מתרחק מקרדיטים כאלה בכל מקרה...

וכאן אני מתחבר שוב לדיון על הרצוי, וחוזר על מה שכתבתי, שלא יכול להיות ארגון אוהדים שהעלות אליו היא כה גבוהה. היא צריכה להיות סמלית, כדי לשאוף שכל אוהד, גם לא הולכי מגרשים יצטרפו אליו, אין מודל אחר. וכמו שכבר כתבתי לך, לירון, רצוי מאוד שהוא יהיה נפרד ולא תלוי, ולכן לא צריך להיות חלק מהמנוי

איך העמותה יכולה לתקוף את ההנהלה שבעצם העמותה היא חלק מהפועל?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 09:57 
איך עד היום לר קיבלתי את המנוי לאלוהי לאן הפתרונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 10:12 
לירון האדום כתב:
עכשיו הבנתי למה אתה מתכוון (אתה רואה שמסבירים לי בפשטות, אני מבין). ;)

ג'ושסוס- אין ספק שהעמותה לא היתה אמורה להיות קשורה להנהלה ועדיף היה שתהיה בלתי תלויה.
אבל זה כבר ברור שלא יקרה.

joshsoos כתב:
omered כתב:
joshsoos כתב:
.

אי.

........, והצבת עמדה תקיפה למול ההנהלה. זה לא עניין של משאבים לכן, אלא רצון.

איך העמותה יכולה לתקוף את ההנהלה שבעצם העמותה היא חלק מהפועל?!

לא כתבתי לתקוף אלא להציב עמדה תקיפה אבל זה לא העניין, כי אתה צודק. מחזיר אותנו לעניין הגוף הלא תלוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
טור רלוונטי של צור שדה ב"אדום עולה".
http://red-fans.com/Article.asp?id=10029

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2013, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
חידשתי את החברות בעמותת האדומים היום לצד כל ההוצאות הנלוות השנה לכדורסל ולכדורגל והבנתי שאני אוכל להחליט איפה אני משקיע מחצית מהסכום שנתרם כי חלק ממנו הולך לנוער (או משהו כזה) אני רוצה להשקיע את שאר הכסף בהקמת משרד כרטיסים למועדון, דיי כבר.
20 שקל עמלה לטעון מנוי? על מה? זה אני מתאמץ בשביל השטויות שלהם על הקליק קליק שלי מגיע להם 20 שקל?
5 שקל עמלה על הכרטיס, למה?

שפעם אחת יבוא מישהו עם ביצים ויגיד את האמת העצובה בפרצוף, "אנחנו שמים עליכם האוהדים זין אחד גדול ותמשיכו להתאבד כדי להגיע למשחק של הפועל".
יש פה איזה שמועה כבר שנתיים שטביב חתם טביב פה זה שם, אף אחד מעולם לא יצא בהודעה מסודרת ואמר:"ההסכם נחתם..." או אפילו "ההסכם מול לאן נוח למועדון לבניית תקציב..." אבל כלום.

נקודה שחורה על כל המועדון הזה ובעיקר על העמותה שעדיין לא עושה כלום בתחום הזה, בחיאת בכדורסל אפשר לרכוש דרך אתר הקבוצה אפילו אם זה כולל שת"פ עם החלאות מלאן, אבל זה דרך האתר של הקבוצה, בלי עמלה ובלי נעליים ונגיש וקל ואם יש בעיה חוזר נציג של העמותה בכדורסל (וחוזר! באמת תוך זמן קצר ומסביר צעד אחר צעד) פה אין עם מי לדבר, תסתכלו 45 עמודים של אנשים אבודים על זה שהם קנו מנוי.

באתר הקבוצה בכדורגל אין אפילו איזה ריבוע קטנטן עם איזה קישור ישיר שרשום עליו "לרכישת מנוי" שיוביל ללינק היישר לרכישה אפילו לאתר של החלאות, במקום זה יש רק את הלוגו שלהם. שאם אדם שלא קנה מנוי בחייו ורוצה לראשונה לעשות עם הבן שלו לא יצליח לקשר בין הלוגו "לאן" ל-"אההה כאן צריך ללחוץ כדי לקנות מנוי", כן אגב זה סיפור אמיתי של איזה מכר.

נוער חשוב להצלחה של המועדון אבל איך פאקינג אני אמור לראות את הנוער הזה עוד 3 שנים אם כרטיס מסכן , נטען שמה נטען הם לא מצליחים להבין אם בחרתי לאסוף בעצמי או לשלוח.

ראוי שהעמותה בכדורגל תתעסק בהרמת הפרוייקט הזה אומנם המספרים הם גדולים יותר בכדורגל מאשר בכדורסל אבל זה אפשרי ואפשר להתחיל מזה שנקבל פעם אחת תגובה ראויה ל"יחסינו לאן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1358 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 42, 43, 44, 45, 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: