omered כתב:
joshsoos כתב:
חלק מהפעיליוית שציינת כמו הצפיות וההפנינג בהחלט משרתות את כלל האוהדים וראויות ומבורכות, אבל הן אמורות להיות הבונוס ולא העיקר. מהעיקר, והוא היחס לאוהדים אותם אתם אמורים לייצג מהמועדון, אתם מתעלמים. בזמן שאלפי אוהדים אוכלים חרא בשבועות האחרונים ממשרד הספסרים שהמועדון עובד איתו, כולל חברים בעמותה, קולכם נשמע אך ורק במבצע לצירוף אוהדים לעמותה. וזו ציניות במירעה. הדבר היחיד שעשיתם בנדון הוא ההיפך-נהייתם שותפים לעלית המחירים. באמת סליחה שאני חושב שגוף שמתיימר לייצג אוהדים אמור לפעול אחרת, בפעם הבאה אבקש ממך רשות לכתוב את דעתי. אז כן, כרגע אתם ארגון צרכנים, ואתם בהחלט עושים עבודה סבירה בעניין, ארגון אוהדים אתם לא.
אתה צודק חלק מהפעילויות שציינתי הן הבונוס. בכדי לשנות את העיקר יש צורך לפתור סיטואציות מורכבות שלפעמיים אין להם אלטרנטיבה קיימת, וזה לוקח זמן ודורש סבלנות ומשאבים. קולנו נשמע כל הזמן בישיבות סדירות מול נציגי 'לאן' וההנהלה וגם בשיחות לא פורמליות. אתה אולי שוכח או מתעלם מכך שהעמותה מורכבת מאוהדים שסובלים ומכירים בדיוק את הבעיות מהן כולנו סובלים- שכאתה לא מקבל את המנוי שלך בדואר כפי שביקשת, גם חברי הוועד לא מקבלים (על אף שסימנו וי ליד 'שליחה בדואר). ואוי תראה איזה קטע, לראשונה 'לאן' עמדו בהתחייבות שלהם, בערך, ושלחו את המנויים בדואר. ואופס תראה איזה קטע, 'לאן' לראשונה התכוננו כמו שצריך לחלוקת הכרטיסים במשחק שעבר עם עשרות עמדות ועובדים בכדי למנוע בלאגן ותורים בלתי נסבלים כמו בכל השנים.
תכתוב מה שאתה רוצה, ביקורת עניינית שמבוססת על ידיעה ולא רק על הטלת רפש, אני מקבל בברכה וגם לומד ממנה. העמותה הזו קיימת שנה בדיוק, ונמצאת בתהליך למידה תמידי.
טוב נו, כבר שנים שכל משהו שייכתב ייענה ב'הטלת רפש', כמובן שכזו לא הייתה כאן והטיעון הזה לא רציני, אם כבר מישהו הטיל רפש זה אתה.
גם לא רציני לכתוב כל הזמן על תהליך הלמידה הזה וסבלנות ומשאבים, אי אפשר להיתלות בזה שוב ושוב, במיוחד כשלא נראה שחסרו משאבים או הייתה בעיה עם תהליך הלמידה עם אין ספור פרסומים ופעילות והפקת יום הכיף בחודורוב, או המבצע הנוכחי של כרטיס החינם. נראה לי שאת אותם משאבים ניתן בקלות היה לנצל כדי לפרסם ולשלוח לאוהדים את עמדתכם בעניין המנויים, והצבת עמדה תקיפה למול ההנהלה. זה לא עניין של משאבים לכן, אלא רצון.
וכבר העירו לך שלא רציני לשייך לכם את ההתנהלות מול לאן, כמו עניין השליחה בדואר שלא קשור אליכם אלא לבעית זמן חלוקה מתאים שלהם, ואני כבר לא מדבר על זה שאתה מן הסתם יודע שהרבה מאוד אוהדים ( כולל אותי ) עדיין לא קיבלו את המנוי, ונאלצו לבלות שעות בשיחות עם לאן, כשבמקרה שלי למשל- ואני רחוק מלהיות היחיד- אין להם מושג אם בכלל שלחו לי ולאיפה. אז אני הייתי מתרחק מקרדיטים כאלה בכל מקרה...
בשורה התחתונה אתם כרגע יותר ארגון צרכנים או עמותת רווחה מאשר ארגון אוהדים, שמטרתו הראשונה היא לייצג אותם בפני המועדון, לכן גם הערתי למי שכתב שאני לא מבין למה באים אליכם בטענות וכמוני צריכים להפנות אותן אך ורק להנהלה. יכול שאתם לא מתיימרים ומתמקדים בעניין הזה, אלא באמת בלהיות ארגון צרכנים לחברים שבו ועמותת רווחה ואז אין שום בעיה והדיון לא רלוונטי, אבל אם כן, אתם לא בדיוק עושים את זה.
וכאן אני מתחבר שוב לדיון על הרצוי, וחוזר על מה שכתבתי, שלא יכול להיות ארגון אוהדים שהעלות אליו היא כה גבוהה. היא צריכה להיות סמלית, כדי לשאוף שכל אוהד, גם לא הולכי מגרשים יצטרפו אליו, אין מודל אחר. וכמו שכבר כתבתי לך, לירון, רצוי מאוד שהוא יהיה נפרד ולא תלוי, ולכן לא צריך להיות חלק מהמנוי