תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רביב לימונד חתם בהפועל
הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:02 
yair כתב:
נו באמת,
ברור שהוא יותר טוב מיועד בן יוסף או כל מיני שחקנים ששיחקנו נגדם פעם בליגה הארצית. אבל מה לעשות שעד שמלך הניקל של ארמניה שערן מחכה שיקנה את קבוצת הכדורגל לא יגיע ויזרוק לרמי כמה מיליונים כל שנה בשביל שהאוהדים יהיו מרוצים אז מבחינה כלכלית כל הזמן מדברים על שאנחנו בגרעון (ושלחו לי מייל שמבקשים ממני עוד 5 ש"ח כל חודש בגלל זה) ומכיוון שאני יודע בערך כמה הוא הרוויח שנה שעברה ואני משאר שאם החוק הרוסי הוא לא הסכים להתפשר על הרבה פחות השנה (ואם כן אז כל הכבוד לארז ולהנהלה וכל מה שאני כותב לא רלבנטי) אני חושב שהיה הרבה יותר חשוב לשים עוד 50 אלף דולר על סנטר זר טוב, ועוד 20 אלף דולר על גארד יותר טוב במקום להמר על איזה זר שיוצא מהקולג' ואחרי זה להתבכיין על זה שאין לנו תקציב. או כמו בשנה האחרונה להגיד שאנחנו חייבם לחכות לשאריות כי ארז מכוון יותר גבוה מהכסף וככה מתחילים להתאמן עם זר וחצי במקום עם 3-4 ובסוף מגיעים למצב של שנה שעברה. אני חושב שרמי וההנהלה בכלל היא ההנהלה הכי טובה של קבוצת ספורט שיש בעולם אבל אני באמת מקווה שהפעם מחזקים את ארז יותר קצר ובונים קבוצה בצורה ריאלית ולא בונים על זה שזרים תותחים שרק ארז מכיר (אין דבר כזה) יתקעו באוקטובר בלי קבוצה ויבואו אלינו בשביל פירורים.

אגב גם אם השנה הכל ילך חלק (ולא חשבתי שנרד לפני ההחתמה של לימונד, ואני לא יותר רגוע היום) אז אנחנו נתקעים עם לימונד וחוזה גדול לשנתיים שיכול לבלוע חלק לא קטן מהשדרוג בתקציב שיהיה מהאולם החדש וחבל כי בהנחה שמשנה הבאה מכוונים ליותר גבוה (וכשיהיה לנו אולם משלנו אין סיבה שלא נעשה את זה) אז הוא כבר לא יהיה שחקן מתאים.

ובקשר לזה שהוא היה טוב במגדל והאוהדים שלהם בוכים, אז במקרה היום אכלתי צהריים אם שני מכרים שמנויים של מגדל משנות ה90 והם בערך אמרו את מה שכתבתי בהודעה הקודמת(אחד מהם אמר שהוא השחקן הכי טיפש שהוא ראה, ובתור אוהד מגדל הוא ראה המון המון) והם ממש לא בוכים על זה שהוא עוזב. ואם הם בוכים זה כי עושה רושם שמביאים במקומו את הלפרין.

אתה לא יכול לדעת אם ניתקע איתו בעתיד. סיכוי לא נמוך בכלל שישנו סעיף של אופציית שחרור(פיצויים וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 21:32 
yair כתב:
נו באמת,
ברור שהוא יותר טוב מיועד בן יוסף או כל מיני שחקנים ששיחקנו נגדם פעם בליגה הארצית. אבל מה לעשות שעד שמלך הניקל של ארמניה שערן מחכה שיקנה את קבוצת הכדורגל לא יגיע ויזרוק לרמי כמה מיליונים כל שנה בשביל שהאוהדים יהיו מרוצים אז מבחינה כלכלית כל הזמן מדברים על שאנחנו בגרעון (ושלחו לי מייל שמבקשים ממני עוד 5 ש"ח כל חודש בגלל זה) ומכיוון שאני יודע בערך כמה הוא הרוויח שנה שעברה ואני משאר שאם החוק הרוסי הוא לא הסכים להתפשר על הרבה פחות השנה (ואם כן אז כל הכבוד לארז ולהנהלה וכל מה שאני כותב לא רלבנטי) אני חושב שהיה הרבה יותר חשוב לשים עוד 50 אלף דולר על סנטר זר טוב, ועוד 20 אלף דולר על גארד יותר טוב במקום להמר על איזה זר שיוצא מהקולג' ואחרי זה להתבכיין על זה שאין לנו תקציב. או כמו בשנה האחרונה להגיד שאנחנו חייבם לחכות לשאריות כי ארז מכוון יותר גבוה מהכסף וככה מתחילים להתאמן עם זר וחצי במקום עם 3-4 ובסוף מגיעים למצב של שנה שעברה. אני חושב שרמי וההנהלה בכלל היא ההנהלה הכי טובה של קבוצת ספורט שיש בעולם אבל אני באמת מקווה שהפעם מחזקים את ארז יותר קצר ובונים קבוצה בצורה ריאלית ולא בונים על זה שזרים תותחים שרק ארז מכיר (אין דבר כזה) יתקעו באוקטובר בלי קבוצה ויבואו אלינו בשביל פירורים.

אגב גם אם השנה הכל ילך חלק (ולא חשבתי שנרד לפני ההחתמה של לימונד, ואני לא יותר רגוע היום) אז אנחנו נתקעים עם לימונד וחוזה גדול לשנתיים שיכול לבלוע חלק לא קטן מהשדרוג בתקציב שיהיה מהאולם החדש וחבל כי בהנחה שמשנה הבאה מכוונים ליותר גבוה (וכשיהיה לנו אולם משלנו אין סיבה שלא נעשה את זה) אז הוא כבר לא יהיה שחקן מתאים.

ובקשר לזה שהוא היה טוב במגדל והאוהדים שלהם בוכים, אז במקרה היום אכלתי צהריים אם שני מכרים שמנויים של מגדל משנות ה90 והם בערך אמרו את מה שכתבתי בהודעה הקודמת(אחד מהם אמר שהוא השחקן הכי טיפש שהוא ראה, ובתור אוהד מגדל הוא ראה המון המון) והם ממש לא בוכים על זה שהוא עוזב. ואם הם בוכים זה כי עושה רושם שמביאים במקומו את הלפרין.

אז כשיהיה לך תקציב יותר גדול ותכוון יותר גבוה, איזה גארדים ישראלים כן יתאימו לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 22:00 
לא חשוב ש"ניתקע" עם רביב. מאמין בו כשחקן ובטוח שהוא יוכל לשדרג אותנו במיוחד לאור השילוב שלו עם ארז.
ומעבר לרביב עצמו, כמו שכבר אמרתי, ההחתמה שלו מאפשרת לנו הרבה יותר גמישות במסגרת החוק הרוסי והרבה יותר גמישות בנוגע למי שיעלה מהספסל.
חוץ מזה שמההתרשמות הקצרה שלי בשיחות איתו הוא אחלה אחלה של בחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:17 
yair כתב:
נו באמת,

קודם כל, לחשוב שבשלוש שנים הקרובות הפועל תשתדרג ככה שרביב לימונד לא יהיה מספיק טוב אפילו כשחקן ספסל זה לדעתי לא מאוד ריאלי (אלא אם הוא יאכזב בצורה אדירה). שוק הישראלים כל כך דליל שלדעתי אפילו ירושלים לא תביא לו מחליף ראוי (ולא התרשמתי מהאנקדוטה שלך, אתה יכול בשניה של חיפוש בסלניוז או בצ'ה לקרוא מה האוהדים של ירושלים חושבים על לימונד במדגם קצת יותר מייצג משני החברים שלך, וסה"כ הדעות די מאוזנות).

שנית, לגבי העניין עם הזרים, אני הראשון לתמוך בקונספט שהכי חשוב להשקיע בזרים. אבל צריך להבין שהחוק הרוסי טורף את הקלפים. מרחב התימרון שלך בזרים, הן בשוק והן על המגרש, הוא הרבה יותר גדול ממרחב התימרון שלך בישראלים. הגארדים הישראלים זה שוק גרוע, דל, עם דרישות הזויות, ולהעביר עונה שלמה עם איזה ילד ברמה של ליגה לאומית שיצטרך לשחק 25-30 דקות במשחק (מה שהיה קורה אם לא היינו מחתימים את לימונד, כי שולדבראנד ושירן הם מכונות פאולים מהלכות וסובלים מחוסר יציבות קיצוני) זה הבדל עצום לעומת שחקן ברמה של לימונד שיתן לך את ה-30 דקות האלה. כן, גם יותר גדול ממה שיכלת לעשות עם ההפרש הזה בשוק הזרים (שם כאמור יש הרבה יותר מרחב תימרון). מה גם שכנראה ההפרש הזה לא היה כל כך גדול בשנה שבה גם על גארדים ישראלים בינוניים וחלשים משלמים מחירים מופקעים למדי (אין לי את המספרים).
ובינינו, זה לא שאם לא היינו מחתימים את לימונד פתאום היו נוחתים פה זרים ב-200 אלף דולר, בואו נשים דברים בפרופורציות. בכל מקרה כנראה נצטרך להסתפק בעיקר בפירורים ופליטי קולג' למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2013, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
yair כתב:
עד שמלך הניקל של ארמניה שערן מחכה שיקנה את קבוצת הכדורגל לא יגיע

:ROSE:
(מתפשר גם על בדיל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין על מה אנשים מתלוננים פה?!
הכניסה לאתרי הספורט (גם מצטרף לאותם תהיות הסמס) והגילוי על ההחתמה של רביב היו פשוט הפתעה ענקית בשבילי.
לא ציפיתי לזה, בשום צורה שהיא.
כדורסל ישראלי יוצא לי לראות הרבה האמת ואני לא מבין על מה כל הביקורות של האנשים.
הנתונים שלו בקריירה הם בערך 30% מהשלוש, 5 אסיסטים למשחק ו12-13 נק'.
נכון שהאחוזים שלו מה2 וגם מהעונשין הם לא מהטובים שיש אבל בתור הישראלי בעמדות 1\2 זה החיזוק הכי טוב שיכולנו לקבל.
אם יצליחו למצוא זר גארד מוצלח ולימונד ישחק השנה כ2 ליד רכז עושה משחק זה פשוט יהיה חלומי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 04:16 
לכל שחקן יש יתרונות וחסרונות. גם לרביב לימונד. אני ביקרתי אותו לא אחת. גם אני חושב שנעימי טוב ממנו למשל, וגם יבזורי. אבל יש לא מעט חובבי כדורסל אחרים שיגידו ההפך. בכל מקרה, לא זו צורת ההסתכלות, אלא הסתכלות על מצב השוק ועל מה היה פה בעונה הבאה.
לאור מצב השוק, עם החוק הרוסי, שכל שחקן בינוני דורש (ומקבל) עשרות אחוזים יותר ממה שהרוויח בעונה שעברה, להחתים בהפועל תל אביב לשלוש עונות את רביב לימונד זה מהלך מצוין. וממה שהבנתי הוא ממש לא מגיע בסכומים אסטרנומיים.
ושנית, בעונה שעברה היה על העמדה הזו בר טימור. בר אולי עוד יהיה שחקן גדול ויגיע רחוק (אני מאחל לו). אבל נכון להרגע? בר ולימונד זה לא אותה רמה בכלל. לא אותו סדר גודל של שחקן (עם כל הביקורות על רביב). נכון להרגע לימונד זה שתי דרגות מעל בר טימור. ובתקציב של הפועל, לאבד את בר טימור ולהשתדרג בעמדה הזו (אחרי שחשבנו שיהיו בה כל מני טמיר אריאלים כאלה), זו הברקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 04:25 
סמל אישי של המשתמש
אמנם כמו שאמרו פה, לימונד שחקן טוב לרמה שלנו למרות המגבלות שלו, אבל השילוב שהוא יוצר עם מתן שבו שני השחקנים שלנו בעמדות 2 ו-3 הם קלעים חלשים זו בעיה גדולה מאוד גם לקבוצה בסדר הגודל שלנו. בשביל להתגבר על הבעיה הזו נצטרך שהרכז שיבוא גם יהיה קלעי אדיר (בנוסף כמובן לגארד הנוסף), ומן הסתם זה יהיה קשה מאוד בתקציב הזרים אחרי החתמה כזו להצליח למצוא שחקן כזה. להנהלה יש אמונה עיוורת בארז (אין פה האשמה, הם בעצמם לא התביישו לומר זאת לא פעם) והם כנראה בטוחים כמוהו שהוא מסוגל לעשות קסמים עם תקציב זרים נמוך מאוד, אבל אני לא חושב שזה נכון וזה גם לא ממש עבד בעונה שעברה. ואם לא נפגע עם שני הגארדים הזרים ובמיוחד מבחינת יכולת הקליעה שלהם, אז עוד פעם נהיה קבוצת שלשות מזוויעה, כמו בעונה שעברה, שבה עד שגודס הגיע עמדנו על בערך 26% מהשלוש מה שגרם לכך שברוב המשחקים גירדנו בקושי 60-70 נקודות.
אין לי מושג מה ההפרש בין העלות של לימונד לעלות של פשרה אחרת כמו זליקוביץ' או בית יוסף, אילו זרים יכולנו להביא עם התוספת של ההפרש הזה ואיזה זרים נוכל להביא עכשיו בלי זה, אז אי אפשר לשפוט את המהלך. אבל יכול להיות שההחתמה של לימונד פתרה לנו כמה בעיות וגם נתנה לנו כמה יתרונות בהשוואה לחלק מהקבוצות, אבל מצד שני היא יצרה בעיה לא פחות קטנה ועם הרבה פחות כסף לפתור אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 09:08 
יובל, אין ספק שארז יהיה חייב להביא זרים עם יד טובה מבחוץ, אבל אני רק מזכיר לך שחוץ מגודס, החזקת בשנה שעברה 3 גארדים - דמונטז, בר וגל איתן, ששלושתם לא קלעים גדולים, ולדעתי לימונד אפילו עולה עליהם קצת בתחום הזה. כרגע לימונד הוא הראשון (נדמה לי) מתוך 4 גארדים שהקבוצה תצטרך, כך שיש מקום לפחות לעוד שניים, שבשאיפה יהיו קלעים טובים.

אגב - יש בכלל גארד ישראלי פנוי עם יכולת קליעה, שהיה יכול להיות עדיף על לימונד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
מי אמר שלימונד לא קלעי טוב? יש לו ממוצעים דו ספרתיים רוב הקריירה, ובמרבית העונות שלו יש לו אחוזים סבירים ומעלה לשלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
נשמע מהדיבורים פה שאין סיכוי שיבוא עוד ישראלי חמישי לסגל ובעצם תהיה לנו קבוצה של 8 שחקנים המורכבת מה4 שיש לנו+ פלוס שני גארדים ושני הישראלים.
מה עם יוני ניר או כל גבוה אחר שישמש מחליף שני לגבוהים שלנו? סביר באמת להיות בלי שחקן כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 09:18 
פז אני לא צריך לפתוח סלניוז או צ'ה בשביל לקרוא מה ילדים בני 15 חושבים. גרתי 5 שנים בירושלים (ולפני זה נהגתי לשבת פעמיים שלוש בשבוע בהודנא...) אני עדיין מגיע לשם פעמיים שלוש בשבוע. יש לי הרבה חברים אוהדי מגדל חלקם אפילו סיקרו את הקבוצה לתקשורת. רוב מי ששמעתי אותו מדבר על לימונד בשנה האחרונה אמר את הדברים שכתבתי ובכל מקרה מדובר על התרשמות שלי שמבוססת על מה שראיתי ממנו בשנים קודמות ולא על השנה האחרונה (ראיתי אותו ב2 משחקים מולנו ועוד 2 משחקים בשנה האחרונה). זה שאוהדים של מגדל בוכים על זה ששחררו אותו כחלק מקומבינה של אריק קריין שתביא אליהם אולי את הלפרין בכפול כסף זה בעייה שלהם(ואפילו לא הכי גדולה). אני רק אומר שלהפוך את לימונד לשחקן הכי יקר שלנו ל3 שנים זה לא כזה "צעד גדול" ו"החתמה ענקית" של ההנהלה. לצורך העניין אני מקווה שלפני שהציעו ללימונד את החוזה הציעו אולי לבר טימור חוזה בסכומים דומים (קשה לי להאמין) כי להחתים אותו ל3 שנים זה הרבה יותר הגיוני מלהחתים את לימונד לתקופה כזאת.

אני אישית חושב שלימונד הוא ממש החתמה נוראית מבחינת VALUE FOR MONEY (ואני מאוד מקווה שהחתימו אותו על סכומים נמוכים, אבל כמו שאמרתי קשה לי מאוד להאמין) שקבוצה אם תקציב נמוך כמו שלנו לא יכולה לקבל. אני מקווה מאוד שעוד חודש ארז לא יגיד שהגארד שהוא רצה חתם ברישון בגלל 20 אלף דולר, והסנטר שהוא רצה ישחק בבלגיה בשביל 30 אלף דולר.

הלוואי ואני טועה והוא יהיה כוכב על שנים הקרובות ואתם תצחקו עלי על ההודעות האלה בסוף השנה, בעניין הזה אני לא אופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 12:03 
יובל, דוקא רביב לימונד הוא אחד הישראלים הבודדים שהם סקוררים אמיתיים (סגנון המשחק שלו יותר דומה לזרים מאשר ישראלים אחרים שהם בדרך כלל רול פליירס) ולקבוצה חסרת כישרון התקפי (במיוחד ליד מתן שיכולת יצירת מצבי קליעה היא בעיה הרבה יותר קשה אצלו מהקליעה מבחוץ שהיא סבירה) זה הרבה יותר חשוב משחקן בסגנון יהוא אורלנד (שהוא שחקן מצוין אבל קלעי נטו). דוקא בעיני לימונד משלים את מתן בצורה טובה, כי לימונד חזק בחלק החלש של מתן (חדירה, יצירת מצבי קליעה) ומתן חזק בחלק החלש של לימונד (חכמת משחק). בסה״כ בקליעה שניהם סבירים. אני לא יודע אם הם שילוב אידיאלי אבל הוא בטח מהפחות בעיתיים שיכלנו למצוא.

יאיר, לגבי האנקדוטות שוב אינני מתרשם, אבל בכל מקרה אני מכבד את דעתך והיא לגיטימית. עם זאת, לדבר על value for money בשוק הישראלי היום זו מילה גסה כי פשוט לא קיים דבר כזה בפגרה הנוכחית, ולכן זה מסיט את הדיון מהעיקר. צריך לבחון דברים ביחס לאלטרנטיבות. עם האלטרנטיבות שאתה הצעת (להציע לבר טימור סכום דומה או לשמור עוד 40 אלף דולר לזרים ולהביא ישראלי חסר ניסיון) אני לא מסכים שהן ישדרגו אותנו ביחס למצב הנוכחי, ולטעמי ההחתמה של לימונד עדיפה עליהן בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2013, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל, אין ספק שארז יהיה חייב להביא זרים עם יד טובה מבחוץ, אבל אני רק מזכיר לך שחוץ מגודס, החזקת בשנה שעברה 3 גארדים - דמונטז, בר וגל איתן, ששלושתם לא קלעים גדולים, ולדעתי לימונד אפילו עולה עליהם קצת בתחום הזה. כרגע לימונד הוא הראשון (נדמה לי) מתוך 4 גארדים שהקבוצה תצטרך, כך שיש מקום לפחות לעוד שניים, שבשאיפה יהיו קלעים טובים.

אגב - יש בכלל גארד ישראלי פנוי עם יכולת קליעה, שהיה יכול להיות עדיף על לימונד?

נו, ועד שגודס הגיע היינו על 26% אחוז מהשלוש שזה נתון מזעזע, ובגלל זה גם קלענו כל כך מעט והפסדנו המון משחקים שיכולנו לקחת. ללימונד היו בעונה האחרונה אחוזים הרבה פחות טובים מהשלוש מאשר בר טימור ואותם אחוזים כמו דמונטז. לא יהיו ארבעה גארדים (לפחות לא ברוטציה), יהיו שלושה והשניים הנוספים יהיו חייבים להיות קלעים יותר מטובים.
לגבי האלטרנטיבה, לא היה ישראלי שמשחק בעמדה 2 עם קליעה יותר טובה בכסף שלנו. הייתה אופציה אולי של להביא רכז ישראלי ואז להביא לחמישייה קלעי, אבל כנראה גם זה לא התאפשר בכסף שלנו. אבל הייתה גם את האלטרנטיבה של לוותר על גארד ישראלי בחמישייה ולהביא שני גארדים זרים ביותר כסף (ושוב, אני לא בקיא בסכומים אז אני לא יודע אם היא הייתה עדיפה).

הפועל כתב:
מי אמר שלימונד לא קלעי טוב? יש לו ממוצעים דו ספרתיים רוב הקריירה, ובמרבית העונות שלו יש לו אחוזים סבירים ומעלה לשלוש

בשתי העונות הוא מגרד את ה-30% משלוש, וזה כשהוא זורק מעט.

Fez כתב:
יובל, דוקא רביב לימונד הוא אחד הישראלים הבודדים שהם סקוררים אמיתיים (סגנון המשחק שלו יותר דומה לזרים מאשר ישראלים אחרים שהם בדרך כלל רול פליירס) ולקבוצה חסרת כישרון התקפי (במיוחד ליד מתן שיכולת יצירת מצבי קליעה היא בעיה הרבה יותר קשה אצלו מהקליעה מבחוץ שהיא סבירה) זה הרבה יותר חשוב משחקן בסגנון יהוא אורלנד (שהוא שחקן מצוין אבל קלעי נטו). דוקא בעיני לימונד משלים את מתן בצורה טובה, כי לימונד חזק בחלק החלש של מתן (חדירה, יצירת מצבי קליעה) ומתן חזק בחלק החלש של לימונד (חכמת משחק). בסה״כ בקליעה שניהם סבירים. אני לא יודע אם הם שילוב אידיאלי אבל הוא בטח מהפחות בעיתיים שיכלנו למצוא.

הוא אמנם אחד היחידים שהם סקוררים, אבל מצד שני הוא לא יכול לשחק 1 כמו רוב הגארדים הישראלים אז הוא לא מאפשר לך להביא שחקן התקפה בסגנון של גודס לידו וליד מתן, בניגוד לשחקנים כמו חג'ג', ברקוביץ' וכו' (ואני לא בא בטענות שהיה אפשר להחתים אותם). אבל הטענה ששניהם קלעים סבירים לא נכונה, שניהם בשתי העונות האחרונות שלהם בליגת העל היו על 30% או קצת פחות וכשאלה השחקנים הבכירים בעמדות 2 ו-3 אז להפועל יהיה קשה מאוד להעמיד אחוזים נסבלים משלוש. אנחנו נצטרך שלרכז שיבוא תהיה קליעה מצוינת מחוץ לקשת וגם לגארד השני. אם ארז יצליח למצוא שני זרים כאלה בתקציב שנשאר (שאני משער שהוא נמוך) אז באמת הרווחנו אבל אני פסימי לגבי האפשרות שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
אתם חבורה של מתלוננים וקרציות...
האמת :סטיב נאש רצה לבוא אבל טוהר חיימוביץ התנגד שמישהו ישתמש לו במספר החולצה
זו החתמה מצוינת לקבוצה כמו שלנו ישראלי ברמה גבוהה שבמחיר שלו אין ישראלי טוב ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 13:25 
אחלה דיון, עניני ומחכים. כמו בבדיחה המפורסמת, נראה שכולם צודקים… אחת השאלות שעלתה היא המשמעות בהחתמתו של לימונד לנושא בחירת הזרים. ייתכן מאד, כפי שכבר נטען, שמדובר בהרמת-ידיים בקשר לגודס ו/או שחקן אחר בדמותו. כדאי לזכור רק בקונטקסט הזה את רכבת הגארדים שעברנו בעונה שעברה עד שגודס הגיע. כנראה שלא קל לפגוע "בול", ואם גודס יקר מדי, מנין הביטחון שיימצא לו מחליף זר ראוי. אציין גם שנדיר ששחקן זר חותם מעבר לשנה אחת, כפי שעשה לימונד. מכאן השיקול שוויתור על שחקן ברמה שלו, גם אם יש לו מגבלות מסויימות, נראית כמותרות עבורנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 21:48 
סמל אישי של המשתמש

הזוי :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
http://m.one.co.il/iPhone/Articles/Arti ... ?id=220932
הנציג שלנו בסגל הנבחרת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 15:26 
redgr כתב:

הזוי :BOW:

אתם ראיתם את הדבר הזה?
לא פחות ממשוגע

כבר מדמיין דקת קסם כזאת בדרבי
ואת אכילת הכובעים ההמונית בפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 18:09 
הזוי :BOW:[/quote]

אי אפשר שלא להזכר במקור:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
לג'מצ'י היה אחד יותר גדול אפילו מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 18:38 
KingAlpaca כתב:

לג'מצי היתה זריקה מכל המגרש אבל לא רצף נקודות בזמן קצר שניצח משחק אבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
מה שהזוי בסרטון הראשון זה שהשופטים לא שרקו צעדים לשחקן שהכניס את הכדור למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 19:01 
יובל כתב:

ציטוט:

After made baskets – When a basket is made, the opposing team may “run” the
entire baseline when trying to inbound the ball. This includes returning from a
time out. The ball may also be passed to a teammate who is positioned entirely
out of bounds on the baseline and there is no violation
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
KingAlpaca כתב:

אני לא זוכר את זה בדיוק,
אבל זה היה איזה משחק שהוא קלע איזה 8 שלשות בשתי דקות אחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 19:16 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
יובל כתב:

ציטוט:

After made baskets – When a basket is made, the opposing team may “run” the
entire baseline when trying to inbound the ball. This includes returning from a
time out. The ball may also be passed to a teammate who is positioned entirely
out of bounds on the baseline and there is no violation
.

וואלה, לא ידעתי. פעם ראשונה שאני נתקל בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
beny כתב:
KingAlpaca כתב:

אני לא זוכר את זה בדיוק,
אבל זה היה איזה משחק שהוא קלע איזה 8 שלשות בשתי דקות אחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2013, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
1. הולי פאק!
2. זה כנראה זה, אבל אני לא לגמרי בטוח.
3. מדהים כמה הכדורסל השתנה מאז.
4. מדהים כמה העולם השתנה מאז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2013, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
הפועל גן שמואל :HEART2:
אין יותר סמלי מזה שאם כבר היא נזכרת באיזה "מבט ספורט" מפעם, זה בהקשר לכך שהיא הפסידה וירדה ליגה סופית.
קבוצה שהייתה יורדת ועולה וחוזר חלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 149 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: