תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אנתוני גודס סיכם בחולון
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:15 
על פי sport5 ״בתוך כך, אנת'וני גודס סיכם את תנאיו בהפועל חולון ויצטרף לחניכיו של ליאור ליובין. הפועל חולון ממשיכה לבנות את הסגל שלה, תחת ההנהלה החדשה בראשות מיקי דורסמן ושלמה אייזיק. אמנם ארז אדלשטיין רצה את אנתוני גודס לעונה נוספת בהפועל ת''א, אבל בגלל העלויות, הדברים לא הסתדרו, ומי שיהנה מהגארד יהיה ליאור לובין. גודס סיכם על חוזה לעונה אחת בסף 100 אלף דולרים. גודס שיחק בהפועל ת''א אשתקד 24.6 דקות בממוצע, בהן קלע 12.1 נקודות. הוא הוריד 3 ריבאונדים וחילק 1.9 אסיסטים״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אנתוני גודס סיכם בחולון
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:16 
שחקן ענק. בהצלחה, רק לא נגדנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
:cry: :cry: :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:41 
אם זה נכון והחוזה הוא על 100 אלף דולר, אז אני באמת לא מבין למה הוא לא אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
ססססססססססססססססססססססססעמק :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:53 
כי כשמשלמים ללימונד 150 אלף (ומיסוי יותר גבוה כי הוא ישראלי) אז אין כסף.
אני לא יודע למה מישהו חשב שהוא ישאר אחרי שהודיעו על החתימה של לימונד. הם משחקים על אותה עמדה והזר שיגיע לעמדות 2/3 יגיע לספסל ויעלה 2 שקל ואם הוא יהיה שווה משהו זה יהיה בונוס.

אני מקווה מאוד שלפחות לרכז וסנטר שמו בצד כסף בשביל להביא זרים נורמליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:00 
bergkamp כתב:
אם זה נכון והחוזה הוא על 100 אלף דולר, אז אני באמת לא מבין למה הוא לא אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:04 
א. אנשים מעלים פה סכומים לא נכונים.
ב. גם 100 אלף דולר לשלם לזר זה יותר ממה שיש לנו (גם אם לימונד לא היה חותם).
ג. ברגע שלימונד חתם, גודס הוא פחות השחקן שאנחנו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:26 
מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאפשר להניח שארז יודע מה גודס שווה, ולקח את זה בחשבון כשהחליט שהוא לא שווה את הסכומים שביקש בהתחשב בחוק הרוסי ובתקציב של השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:34 
yair כתב:
אני לא יודע למה מישהו חשב שהוא ישאר אחרי שהודיעו על החתימה של לימונד. הם משחקים על אותה עמדה והזר שיגיע לעמדות 2/3 יגיע לספסל ויעלה 2 שקל ואם הוא יהיה שווה משהו זה יהיה בונוס.

yair כתב:

אף אחד לא חשב שגודס יישאר אחרי החתמת לימונד, זה היה ברור שהם לא יכולים לשחק ביחד. השאלה היא למה לא הלכו קודם כל על גודס, בהנחה שהוא מרוויח 100 אלף דולר. יקר מדי? חוסכים במקומות אחרים (עוזר מאמן שני, מאמן כושר, זר רביעי, יוני ניר, ווטאבר, אני סתם זורק הצעות). לא מדובר פה בסכום שהוא בשמיים.
כנראה שארז אדלשטיין חשב שיותר חשוב להחתים שחקן ישראלי בכיר לשלוש שנים מאשר זר תותח לשנה. אני לא חורץ שמדובר בשיקול לא נכון, אבל לומר שלא היה כסף להחתים את גודס גם אם לימונד לא היה מגיע לא נשמע לי רציני. הכל עניין של סדר עדיפויות בעוגת התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 12:57 
אתה לא צריך להגיד לי את זה. באשכול על ההחתמה של לימונד אני בערך היחידי שכתב את הדברים שאתה כותב עכשיו בזמן שכולם שם התלהבו מההחתמה הגדולה ושלחו אותי לסלניוז לבדוק את תגובת אוהדי מגדל.
אני אישית חושב שאני מעדיף את גל איתן ויותר כסף לזרים על פני לימונד ופחות כסף לזרים.

אני מקווה שארז יודע מה הוא עושה. אני אישית גם לא מחובביו אבל אני לא מתכוון לקטול את בניית הקבוצה עכשיו. כולי תקווה שיביאו רכז וסנטר טובים ולא הימורים וככה יהיה לנו סגל טוב. (ביחד עם זרים בעמדה 4 להרכב ו2/3 מהספסל שאני משאר שיהיו הימורים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
גם כשזה אומר שאתה סומך על שולדי ל30 דקות במשחק, ושאין לך מישהו שמסוגל לייצר נקודות לבד בגארדים מהספסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 13:32 
הא?
אם מביאים זרים לעמדות 4 ו5 שולדנברנד עולה מהספסל. איך הגעת ל30 דקות? אני מקווה שישקיעו יותר בסנטר מהשחקן בעמדה 4 כי שם עוד אפשר להסתדר איכשהו.
וקודם שיהיו לנו שחקנים שיוצרים נקודות לבד בחמישיה אחרי זה נדאג לגארדים יוצרים מהספסל (שבהנחה שלימונד בחמישייה אז אחד מהזרים עולה מהספסל)

ואם אתה מתכוון לאופציה שכתבתי משאירים את גל. אז כן אני מעדיף את גל איתן ב80-90 אלף דולר ועוד 60-70 אלף דולר (שהם בעצם 80-90 בגלל עניין המיסוי) בשביל להביא סנטר טוב ורכז יוצר טוב. במקרה הזה אם יש 2 גארדים וסנטר זרים טובים אין לי בעיה שיונתן יהיה בחמישייה וישחק 25-30 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 13:45 
יאיר, קודם כל תקרא מה זה החוק הרוסי כי אין לך מושג בכלל על מה אתה מדבר. ודבר שני, מצטער אבל אתה חתיכת יצור (״שלחו אותי לסלניוז״ - זה באמת הטיעונים שנתתי לך? כדאי שתשפר את הבנת הנקרא שלך). אתה לא חזית שום דבר ואתה לא נוסטרדמוס, גם לפני ההחתמה של לימונד פורסם שגודס לא ממשיך וזה לא דבר שהתגלה עכשיו בדרך פלא. אני אמנם לא מסכים עם אי ההחתמה שלו אבל לא חזית כלום ואתה לא גיבור גדול שנלחם לבד בכוחות הרשע אז תרגע.
מה שהוכחת פה, אם כבר, זה שאתה בכלל לא יודע על מה אתה מדבר ושבדיון הקודם דיברתי לקיר (בכלל לא הבנת מה המשמעות של החוק הרוסי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 13:53 
1. יאיר, אם אתה מביא שני גבוהים זרים, זה אורמ שאתה צריך לעלות בחמישייה עם שני שחקני חוץ ישראלים. יש את מתן. מי השני? גל? שחקן חמישייה? יועד בית יוסף? לטעמי הוא הימור גדול מדיי. זרים, זרים זרים, אבל בסופו של דבר בחוק הרוסי אתה צריך ש40 אחוז מהחמישייה יהיו שחקנים ישראלים.
2. אני מאוד רציתי שגודס יישאר. מחזיק ממנו מאוד. אבל ההחלטה להחתים את לימונד (שחקן שביקרתי קשות פעמים רבות) היא נכונה. בכל מקרה. בלי קשר.
3. ליד לימונד, בחמישייה, צריך שחקן שהוא יותר 1, יותר מנהל משחק. גודס פחות מתאים לשחק לידו. הוא יותר מתאים לשחק כ-2 ליד רכז. אבל במקרה כזה היית צריך שיונתן יעלה בחמישייה. ויונתן הוא אחלה שחקן, אבל הוא לא יציב, נוטה לעשות עבירות, והוא לא ריבאונדר מספיק טוב. וזה בעיה. אתה צריך שני גבוהים זרים בחמישייה.
4. אני ידוע שזה סקופ מהדהד: אבל יש בעולם הזה עוד גארדים זרים טובים שאפשר להביא, שלא קוראים להם אנתוני גודס. הלוואי שגודס היה נשאר. אבל גם אם לא - אפשר להביא גארדים זרים טובים. סתם לדוגמא? רון סטיל כזה. שחקן סבבה, מתאים לליגה, חכם וקולע טוב מבחוץ. גודס לטעמי טוב ממנו, אבל סטיל הוא גארד זר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 13:54 
מחל לי אדון פז
ובוא למד אותי את החוק הרוסי. כל עניין ה2 ישראלים על המגרש הוא מאוד מסובך לי אז בבקשה תשלח אותי לאתר שבו יש ציורים גדולים ואם אפשר שכל הזרים יהיו שחומי עור כי אחרת אני חושש שאתבלבל.
איפה כתבתי שאני נביא? אמרתי שאם מביאים שחקן ישראלי שהיה לו חוזה ביד להשנה בסכום של 150 אלף דולר אז בקבוצה עם תקציב נמוך זה יבוא על חשבון מקומות אחרים- זרים.
ועכשיו לבוא בטענות על זה שקבוצות אחרות מביאות זרים יותר טובים בסכומים שאצלנו אין אחרי ששמו את הכסף על לימונד אז להיות ליצנים. כי לא היה שום שינוי מיום חמישי, ואם אתה חושב שיש להפועל 250,000 דולר לשים על עמדה 2 (אני יוצא מהנחה שהמשפט "אם זה נכון והחוזה הוא 100,000 באמת לא מבין למה הוא לא אצלנו" מתכוון לזה, אבל מצד שני אולי זה אפילו פחות ברור מאיך שהחוק הרוסי עובד) אז איתך אין מה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 13:55 
יאיר אתה טועה ומגזים בענק בסכומים שרצים פה. וזה מבלי לדבר על הויכוח המקצועי לגבי יונתן שחקן חמישייה שמשחק 30 דקות.
ברקמפ - אפשר להשקיע 100 אלף דולר על זר אחד בלבד אבל זה כמובן יהיה על חשבון האחרים. גם אם לימונד לא היה מגיע ובמקומו היינו נשארים עם גל/בית יוסף כגארד ישראלי מוביל עדיין עוגת הזרים לא הייתה מתקרבת אפילו לרף של 400 אלף דולר ואפילו הרבה הרבה פחות מזה.
כשפנינו לגודס הוא ביקש 140 אלף דולר (לפני שהחתמנו את לימונד), ברור לי שהוא התגמש בסוף וירד בסכומים אבל לפי מה שבדקתי דרך העיתונאים הוא מרוויח יותר מ-100 אלף דולר לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 13:56 
פרביס, הפועל, פז וכל מי שמעוניין,
כמובן שהתכוונתי שעם גל מגיע אז מביאים 2 גארדים זרים לחמישייה והזר בעמדה 4 עולה מהספסל במקום יונתן/מתן (פז זה מסתדר עם החוק הרוסי?).זה גם ההסבר שנתנו לשחרור של גל בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
yair כתב:
הא?
אם מביאים זרים לעמדות 4 ו5 שולדנברנד עולה מהספסל. איך הגעת ל30 דקות? אני מקווה שישקיעו יותר בסנטר מהשחקן בעמדה 4 כי שם עוד אפשר להסתדר איכשהו.
וקודם שיהיו לנו שחקנים שיוצרים נקודות לבד בחמישיה אחרי זה נדאג לגארדים יוצרים מהספסל (שבהנחה שלימונד בחמישייה אז אחד מהזרים עולה מהספסל)

ואם אתה מתכוון לאופציה שכתבתי משאירים את גל. אז כן אני מעדיף את גל איתן ב80-90 אלף דולר ועוד 60-70 אלף דולר (שהם בעצם 80-90 בגלל עניין המיסוי) בשביל להביא סנטר טוב ורכז יוצר טוב. במקרה הזה אם יש 2 גארדים וסנטר זרים טובים אין לי בעיה שיונתן יהיה בחמישייה וישחק 25-30 דקות.

אם יש לנו את גודס, נאור, זרים ב4-5, ושולדבראנד על הספסל, ואנחנו לא מוציאים כסף על ישראלי גארד מוביל אז אין חמישיה.
ויכול להיות שאתה מעדיף את גודס ושולדי בחמישייה. זאת בחירה לגיטימית, אבל הימור די ברור על שחקן שהוכיח את עצמו כלא יציב במיוחד בשנתיים האחרונות. ארז החליט שלא ללכת עליה. אני לא חושב שזה מופרך, בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 14:14 
טוב הודעה אחרונה כי מבחן מחר,

1. ראצו'- ללימונד היה חוזה לעונה הקרובה במגדל על סביבות 150,000 דולר. אני יוצא מהנחה שהוא לא חתם על הרבה פחות אצלנו (אני משאר שעל פחות בגלל ה3 שנים אבל לא על הרבה פחות). אם ההנלה ניצלה הזדמנות שהסוכן שלו (שהוא גם אבא של אשתו) היה מאוד לחוץ שהלפרין יחתום במגדל ולכן הוא חתם על סכומים משמעותיים יותר נמוכים אז כל הכבוד להנהלה (וכתבתי את זה כבר ביום חמישי).

2. כתבתי בהודעה הראשונה שלי באשכול הזה שאני לא מתכוון לקטול את בניית הקבוצה לפני שבנו אותה ואני מקווה שאף אחד לא יקטול אותה בהמשך השנה. כולה כתבתי שכרגע חובה לפגוע בפוינט גארד זר טוב וסנטר טוב.

3. למי שעדין לא הבין ברור לי שבבניית הסגל הנוכחית יונתן לא בחמישייה. אני עדיין חושב שעם 2 גארדים מוכחים בחמישייה וסנטר טוב אפשר לשחק עם יונתן ומתן (כאילו שזה לא מה שעשינו כל השנה שעברה... ואז לא היה לנו גם גארד זר כמו גודס).

4. לי אישית עדיין מאוד מאוד חבל שגל לא בקבוצה. לא כי אני חושב שהוא שחקן ברמה של לימונד, אלא בגלל כל שאר הדברים. אני גם חושב שכשחקן שעולה מהספסל הוא לגמרי בסדר. בטח אם משקיעים יותר בזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
שיט, קיבינימאט :bang:
שחקן מעולה, עכשיו לך תפגע בזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
שחקן ענק. בהצלחה, רק לא נגדנו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 20:11 
הפסדנו שחקן עם פוטנציאל ענק.
נקוה שלא ימצה אותו בעונה הקרובה אם כי מצא קבוצה עם קהל שיכול לדחוף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 22:10 
ראצ'ו כתב:
יאיר אתה טועה ומגזים בענק בסכומים שרצים פה. וזה מבלי לדבר על הויכוח המקצועי לגבי יונתן שחקן חמישייה שמשחק 30 דקות.
ברקמפ - אפשר להשקיע 100 אלף דולר על זר אחד בלבד אבל זה כמובן יהיה על חשבון האחרים. גם אם לימונד לא היה מגיע ובמקומו היינו נשארים עם גל/בית יוסף כגארד ישראלי מוביל עדיין עוגת הזרים לא הייתה מתקרבת אפילו לרף של 400 אלף דולר ואפילו הרבה הרבה פחות מזה.
כשפנינו לגודס הוא ביקש 140 אלף דולר (לפני שהחתמנו את לימונד), ברור לי שהוא התגמש בסוף וירד בסכומים אבל לפי מה שבדקתי דרך העיתונאים הוא מרוויח יותר מ-100 אלף דולר לעונה.

ממש התאפקתי לא להתערב, ובסוף לא הצלחתי.

ע"פ החשבון שלי 400 אלף דולר זה טיפה פחות מ-1.5 מיליון שקל.

אם בקבוצת כדורסל שהתקציב שלה הוא מעל 6 מיליון שקל פחות מ-25% מהתקציב הולך לזרים (שכידוע המס עליהם גם לא קיים למעשה) אז הדבר הנכון לומר הוא לא "אין לנו כסף", צריך לומר "שחקנים זרים זה בתחתית סולם העדיפויות שלנו".

אפשר לבחור לחלק את עוגת התקציב לשחקנים ישראלים, מאמן, צוות המקצועי, לתשלום קנסות או למחלקת הנוער - אבל לומר "אין כסף"? זה פשוט לא מדויק.

קשה לי להאמין שאם היו עושים בדיקה של תקציבי כל הקבוצות האחרות היו מגיעים לעוגת תקציב עם אותן פרופורציות.
בעצם, לא קשה לי להאמין, אני בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 22:25 
אינקוגניטו כתב:
ראצ'ו כתב:

אם בקבוצת כדורסל שהתקציב שלה הוא מעל 6 מיליון שקל פחות מ-25% מהתקציב הולך לזרים (שכידוע המס עליהם גם לא קיים למעשה) אז הדבר הנכון לומר הוא לא "אין לנו כסף", צריך לומר "שחקנים זרים זה בתחתית סולם העדיפויות שלנו".

אפשר לבחור לחלק את עוגת התקציב לשחקנים ישראלים, מאמן, צוות המקצועי, לתשלום קנסות או למחלקת הנוער - אבל לומר "אין כסף"? זה פשוט לא מדויק.

קשה לי להאמין שאם היו עושים בדיקה של תקציבי כל הקבוצות האחרות היו מגיעים לעוגת תקציב עם אותן פרופורציות.

אתה צודק לגבי צוות מקצועי, לגבי השאר לא כל כך.
מתוך ה-6 מיליון האלה יש להפועל תל אביב הוצאות שאין לרוב הקבוצות האחרות. (בעיקר הוצאות אולם, שיטור ואבטחה, והוצאות הפעלת עמותת אוהדים של 2000 איש)
אולי נכון שאנחנו מוציאים הרבה על הצוות המקצועי יחסית לתקציב הדל מאוד שלנו (וזה אכן עניין של בחירה מודעת) אבל כשיש חוק רוסי, אתה מוציא יותר על שחקנים ישראלים יחסית לעונה שעברה. ואז במשחק סכום אפס, נשאר פחות כסף לזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
שיהיה בהצלחה,
מהיחידים, אם לא היחיד, שלא רעדו לו הביצים בסדרה מול מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 23:07 
אינקוגניטו כתב:
ראצ'ו כתב:

קודם כל, כמו שכבר אמרתי זה פחות מ-400 אלף דולר.
ולעניין עצמו - אתה בהחלט צודק. אפשר היה לוותר על קיום מחלקת הנוער (דבר שאתה תומך בו), להמנע מהשקעה בתשתיות, באקדמיה, לא להביא צוות מקצועי איכותי ומוביל ולהקצות עוד 100 אלף דולר לזרים.
אבל הדרך שבה ההנהלה הזו בחרה (והיא לא מסתירה את זה) היא בניה לטווח הארוך - השקעה במחלקת הנוער, בניית מועדון שכמעט התרסק, קיום וחיזוק עמותת אוהדים והשקעה בצוות מקצועי שאנחנו מאמינים שהוא בין הטובים בארץ והמקצועניים ביותר שמתאים לסטנדרטים שמועדון כמו הפועל תל אביב שואף אליו.
עכשיו, יכול להיות שאנחנו לא גאונים גדולים, יכול להיות שהדרך שבחרנו היא לא נכונה, יש בחירות בעוד 7 חודשים ואפשר לבחור בדרך אחרת (ואני לא ציני).
ובלי קשר אינקוגנטיו - אין כסף, ואני זוכר מי היו הראשונים שהתנגדו להבאתו של דורון הרציקוביץ' בזמנו. אז זו קטנה גדולה מאוד להגיד "יש כסף" כשאין את האחריות לדאוג שיהיה את אותו הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
על מה מבוססת המחשבה שהשקעה בנוער תשתלם לטווח הארוך? היה איזשהו מחקר או בדיקה מעמיקה לפני שהגיעו למסקנה הזאת, או שפשוט פעלו אוטומטית לפי האקסיומה (הדי מטופשת) שהשקעה בנוער = רווח בטווח הארוך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
אני משער שלא מדובר על נושא פיננסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: