תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 07:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שיעור בשיווק: חיפה מוכרים כרטיסים ב50 ש''ח
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
לדעתי צריך להתייחס לקהל של הפועל ת"א בשלושה שלבים:
90S - קהל ממוצע לליגה עם פוטנציאל גדול. (3000-5000)
תחילת שנות ה-2000- קהל גדול שמתחיל לממש את הפוטנציאל שלו. (6000-7000)
2009-2012- קהל שגדל משמעותית בעקבות הצלחות הקבוצה. (9000-10000 )
באף שלב לא גדל הקהל בגלל שיווק נכון של המוצר, אלא בעיקר בזכות הצלחות הקבוצה.
אני לא חושב שהטבות למנויים וחברי עמותה הם הדרך לקרב אוהדים חדשים במחשבה של "וואי, אני צריך להיות חלק מזה". למשל עלי זה ממש לא עובד (בכל הקשור לחבר עמותה כדי לקבל פעם בשנה כרטיס חינם)
מבצעים למשפחות, הנחה לנכנסים באדום, מבצעים לחיילים ולסטודנטים - כל זה מבלי לפגוע בציבור המנויים, גם אם זה אומר שמחיר הכרטיס יהיה בין 5-10 שקלים יותר מכרטיס במחיר המנוי (מחיר המנוי/סך המשחקים שיש במנוי).

מדוייק ואת הדבר החשוב ביותר שכחת.
מאז תחילת שנות ה- 2000 הפועל הקבוצה המובילה בת"א. כן היו הבלחות פה ושם של המלחה אבל בגדול הפועל לפני מכבי כבר יותר מעשור וכמעט ברצף.
כמיות הקהל בעתיד מופעות מהמלחמה על ליבותיהם של ילדים . ילדים לפעמים הם המשווקים הטובים של מוצרים רבים . בוודאי של כדורגל.
לפי מה שמסתמן נכנסנו לאקלים אחר, שליטה מכביסטית.
בעשור האחרון למרות שיווק קלוקל ובזכות הצלחות גדל הקהל הפעיל של הפועל.
אם לא יהיה שיווק נכון ומחשבה קדימה , והמחלה תמשיך להתנהל כמו בשנה האחרונה, נחזור לשנות ה- 90 מבחינת הכמויות.

אני לא ההיתי כמעט ביציע בשנות ה-90.
אם לא ההחלטה לאפשר לילדים כניסה בחינם בתחילת שנות ה- 2000 אי אפשר לדעת אם הייתי חוזר לייציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ממש לא דמגוגיה, זה התיאור שנתת, לדעתי הוא לא רציני.

לא אמרתי שהם תת אוהדים.
אמרתי שאם צריך לבחור אוכלוסיה מועדפת, היא כמובן רוכשי המנויים.
כבודם של רוכשי הכרטיסים במקומו מונח, אבל הם לא יכולים לצפות להקלות או הטבות. ואם יקבלו, במקרה, לומר תודה ולשתוק.

כל זאת בלי קשר לעובדה שמאה שקל זה המון כסף למשחק, בטח כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שיעור בשיווק: חיפה מוכרים כרטיסים ב50 ש''ח
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 20:40 
אפשר להתווכח מבחינה שיווקית לגבי מחיר הכרטיס לרוכשי הכרטיסים שאינם בעלי מנוי ואינם חברי עמותה.

אבל מה דעתכם לגבי היחס לשלושת קבוצות האוכלוסיה הבאות:
1. חברי עמותה בעלי מנוי -> כרטיס חינם ומתן אפשרות לרכישה מוקדמת ביציע בו הם מנויים.
2. שאר בעלי המנוי -> כרטיס מוזל ב 50% הנחה (מחיר 50 ש״ח) ומתן אפשרות לרכישה מוקדמת ליציע בו הם מנויים.
3. חברי עמותה (חדשים ומחדשים) שאינם בעלי מנוי -> אין שום הטבה.

אני נמנה עם קבוצת האוכלוסיה השלישית. אנוכי אוהד הפועל כמעט 35 שנה, שנים לא מעטות בעל מנוי למשחקי הליגה והשנה מסיבות שונות לא אוכל להגיע לרוב משחקי הבית ולכן לא רכשתי מנוי.

אז לדעתי, במשחק בו מעניקים הטבות והנחות לא מבוטלות לקבוצות אוכלוסיה שנחשבות כ״אוהדי הפועל נאמנים״, היה גם מקום לתת הטבה (אפילו סמלית, כמו כרטיס ב 70 ש״ח) לחברי עמותה שכנראה רצו מאוד גם להיות בעלי מנוי, אך מסיבות אישיות שונות אינם יכולים להגיע לרוב משחקי הבית.

מקרה זה הוא כבר לא רק עניין של שיווק נכון. לדעתי, פה כבר מדובר ממש בחלם. חברי עמותה, שאמורים, לפחות מבחינה סמלית, לקבל גם כן יחס מועדף כלשהו (כאשר הוחלט לתת העדפות לאוכלוסיות אחרות) - בעצם אינם נחשבים כלל וכל זאת רק כי הם אינם בעלי מנוי. והרי חברי העמותה הנם גרעין אוהדים חשוב ביותר למועדון מבחינות רבות ובוודאי במתכונתו הנוכחית של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 20:41 
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

לא אמרתי שהם תת אוהדים.
כבודם של רוכשי הכרטיסים במקומו מונח, אבל הם לא יכולים לצפות להקלות או הטבות. ואם יקבלו, במקרה, לומר תודה ולשתוק.

רוכשי המנויים (ואני ביניהם) קיבלו כרטיס חינם במשחק הקודם ואני לא חושב שהייתי כועס אם אני ואדם שלא עשה מנוי היינו משלמים אותו מחיר.
אני חושב שההתנהלות של ההנהלה במקרה הזה הינה טעות שמרחיקה אנשים במקום לקרב אותם.
במקום לקרוא כותרות שבלומפילד צפוי להיות מלא ולעשות הפנינג שלם סביב זה (מופע מחצית,תחרות בין יציעים או לא יודע מה) נגיע למצב שנהיה בין 5000-7000 צופים.
חבל מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
דה רוסי כתב:
אדום נחמד כתב:
chimpfive כתב:

לא אמרתי שהם תת אוהדים.

רוכשי המנויים (ואני ביניהם) קיבלו כרטיס חינם במשחק הקודם ואני לא חושב שהייתי כועס אם אני ואדם שלא עשה מנוי היינו משלמים אותו מחיר.
אני חושב שההתנהלות של ההנהלה במקרה הזה הינה טעות שמרחיקה אנשים במקום לקרב אותם.
במקום לקרוא כותרות שבלומפילד צפוי להיות מלא ולעשות הפנינג שלם סביב זה (מופע מחצית,תחרות בין יציעים או לא יודע מה) נגיע למצב שנהיה בין 5000-7000 צופים.
חבל מאוד.
זה לא ענין של לכעוס. זה לא שהייתי מצפה להטבה כזו או אחרת והייתי כועס אם לא הייתי מקבל.
הכל בקרה, ההודעה שלך לא באמת מגיבה לשלי, כי שנינו נסכים שהבעיה היחידה היא המחירים הגבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 20:57 
ofer23 כתב:
אפשר להתווכח מבחינה שיווקית לגבי מחיר הכרטיס לרוכשי הכרטיסים שאינם בעלי מנוי ואינם חברי עמותה.

אבל מה דעתכם לגבי היחס לשלושת קבוצות האוכלוסיה הבאות:
1. חברי עמותה בעלי מנוי -> כרטיס חינם ומתן אפשרות לרכישה מוקדמת ביציע בו הם מנויים.
2. שאר בעלי המנוי -> כרטיס מוזל ב 50% הנחה (מחיר 50 ש״ח) ומתן אפשרות לרכישה מוקדמת ליציע בו הם מנויים.
3. חברי עמותה (חדשים ומחדשים) שאינם בעלי מנוי -> אין שום הטבה.

אני נמנה עם קבוצת האוכלוסיה השלישית. אנוכי אוהד הפועל כמעט 35 שנה, שנים לא מעטות בעל מנוי למשחקי הליגה והשנה מסיבות שונות לא אוכל להגיע לרוב משחקי הבית ולכן לא רכשתי מנוי.

אז לדעתי, במשחק בו מעניקים הטבות והנחות לא מבוטלות לקבוצות אוכלוסיה שנחשבות כ״אוהדי הפועל נאמנים״, היה גם מקום לתת הטבה (אפילו סמלית, כמו כרטיס ב 70 ש״ח) לחברי עמותה שכנראה רצו מאוד גם להיות בעלי מנוי, אך מסיבות אישיות שונות אינם יכולים להגיע לרוב משחקי הבית.

מקרה זה הוא כבר לא רק עניין של שיווק נכון. לדעתי, פה כבר מדובר ממש בחלם. חברי עמותה, שאמורים, לפחות מבחינה סמלית, לקבל גם כן יחס מועדף כלשהו (כאשר הוחלט לתת העדפות לאוכלוסיות אחרות) - בעצם אינם נחשבים כלל וכל זאת רק כי הם אינם בעלי מנוי. והרי חברי העמותה הנם גרעין אוהדים חשוב ביותר למועדון מבחינות רבות ובוודאי במתכונתו הנוכחית של המועדון.

אתה צודק מאה אחוז. אני אומנם לא חבר עמותה ולא בעל מנוי אבל כתבתי את זה באשכול אחר, כל החלוקה הזו לשלוש קבוצות פשוט מטומטמת. גם עכשיו כשכולם רואים איזה תהליך פרוצדורלי מסובך להעניק כרטיס רק למנויים חברי עמותה זה עוד יותר צורם.
הטבות הן לגיטימיות, הדבר הכי פשוט ויעיל זה לתת הטבות מסויימות לקבוצת המנויים והטבה מסויימת לחברי עמותה, מי שעשה גם וגם ייהנה מהטבה כפולה ושלום על ישראל, מה עוד שלדעתי (אין לי דרך לבדוק) חברי עמותה שהם לא מנויים כמו עופר, הם קבוצה מאוד מצומצת, אם מנקים משם כל מיני תינוקות וכאלה שעשו להם חברות סמלית, אז הקבוצה תהיה קטנה עוד יותר.

חלם בריבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
האדס צודק לגבי איך שהוא הציג את העליה בקהל והסיבות לכך.
אופטימי,אתה באמת מתכוון לכך שאתה חוזר וקורא להם ״מחלה״?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 21:40 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
האדס צודק לגבי איך שהוא הציג את העליה בקהל והסיבות לכך.
אופטימי,אתה באמת מתכוון לכך שאתה חוזר וקורא להם ״מחלה״?

מה זה מתכוון ?
ככה אני קורא להם. האם הם באמת מחלה לדעתי ? לא !! ממש לא.
כמו שאבי נימני הוא בן זונה. האם אני אמא שלו באמת זונה ? לדעתי לא !!

אני משתמש בכינוי זה כשאני מדבר עם אוהדי הפועל.
כאשר אני מדבר עם אוהד המחלה אני לא משתמש בביטוי, בדיוק כמו שאני מצפה מאוהד מכבי שמדבר איתי שלא יקרא להפועל קומוניסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 21:53 
אני אומנם מסכים שמחירי הכרטיסים גבוהים, אבל לא צריך להסתכל על חיפה בשביל זה במשחק ספציפי.
צריכה להיות החלטה כללית בכל הליגה הזו שהמחירים גבוהים.
לגבי המחשבה של קידום מכירת מנויים וחברות בעמותה אני תומך בהחלטה הזו ללא ספק (ולא רק בגלל שיש לי את שניהם).
המועדון שלנו הוא מיוחד ושונה ממכבי כאלו ואחרים, שם אין עמותה שדואגת לחבריה ושהם דואגים בחזרה למועדון.
יש לנו קהל של כ8 אלף מנויים כבר כמה שנים וחשוב לשמור על הקהל הזה ולחזק אותו כדי שהוא יגדל.
להפך אני חושב שזאת גאונית שיווקית שאומנם גורמת לכאלו בלי חברות בעמותה לכאוס אבל בסופו של דבר אולי הם יבינו
ששווה לעשות חברות מעבר למנוי כי הם יקבלו הטבות וגם יוכלו לעזור עוד קצת למועדון שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 22:08 
למשחק הזה צריך להביא ילדים שלא יכולים לקנות מנוי.לדעתי לשער 10 צריך למכור לילדים/חיילים ב25 שקל.למבוגרים ב40 שקל.לאבא+2 ילדים 80 שקל.
שער 4/5 7/8 30 לנוער 60 למבוגר.2/13 40 ו80.
ככה בונים אוהדים שבעתיד(אפילו הקרוב) ייקנו מנוי.ויותר מזה יעזרו לנו לעלות לשלב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
יש לנו קהל של כ8 אלף מנויים כבר כמה שנים וחשוב לשמור על הקהל הזה ולחזק אותו כדי שהוא יגדל.
להפך אני חושב שזאת גאונית שיווקית שאומנם גורמת לכאלו בלי חברות בעמותה לכאוס אבל בסופו של דבר אולי הם יבינו
ששווה לעשות חברות מעבר למנוי כי הם יקבלו הטבות וגם יוכלו לעזור עוד קצת למועדון שלהם.

אתה טועה אם אתה חושב שה- 8,000 של לפני 3 שנים הם אותם 8,000 שקיימים השנה. חלקם מתמידים וחלקם פורשים ויש מי שממלא את השורות.
ואם הפועל תדשדש כמה שנים אחרי המחלה ירד מספר המינויים וגם מספר רוכשי הכרטיסים.

לכן הדרך היחידה לשמר את הקיים במצב כזה הוא להגדיל את פוטנציאל הצופים הפעילים. נוער נוער ועוד פעם נוער. זה צריך להיות קהל היעד של מובילי השיווק.
חלק מהנוער יגרור אחריו את ההורים.
כל הורה שלא מגיע עם ילדיו בחופש הוא הפסד של אוהד פוטנציאלי לשנים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שיעור בשיווק: חיפה מוכרים כרטיסים ב50 ש''ח
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 23:29 
gigs כתב:
אני אומנם מסכים שמחירי הכרטיסים גבוהים, אבל לא צריך להסתכל על חיפה בשביל זה במשחק ספציפי.
צריכה להיות החלטה כללית בכל הליגה הזו שהמחירים גבוהים.
לגבי המחשבה של קידום מכירת מנויים וחברות בעמותה אני תומך בהחלטה הזו ללא ספק (ולא רק בגלל שיש לי את שניהם).
המועדון שלנו הוא מיוחד ושונה ממכבי כאלו ואחרים, שם אין עמותה שדואגת לחבריה ושהם דואגים בחזרה למועדון.

אבל הגאוניות השיווקית הזו מסתמנת כחלם שיווקי אם לחברי עמותה כמוני שאינם בעלי מנוי (והרי אם לא אוכל להגיע לרוב המשחקים , אז אין טעם שארכוש מנוי), דווקא מתייחסים כאל אחרון האוהדים המזדמנים.
ואינני דורש הטבה מסוימת זו או אחרת, אלא מצפה אפילו להטבה סמלית כלשהי, כאשר מקפידים להעניק הטבות לכל בעלי המנויים ובפרט לאלה מהם שהם גם חברי עמותה.
אפילו אם היו מוכרים לחברי עמותה ללא מנוי את הכרטיס בהנחה סמלית מסוג כרטיס ב 80 ש״ח במקום 100 , זה היה מצטייר יותר טוב.
הרי כל עקרון הקמת עמותת האוהדים הוא בראש ובראשונה להעניק לחבריה הרגשת שייכות (ולא רק מבחינת זכויות הצבעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

הדרך היחידה לשמר את הקיים במצב כזה הוא להגדיל את פוטנציאל הצופים הפעילים. נוער נוער ועוד פעם נוער. זה צריך להיות קהל היעד של מובילי השיווק.

אני לא נוטה להסכים איתך רבות, אבל כאן אתה צודק בכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 05:43 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אדום אופטימי כתב:

הדרך היחידה לשמר את הקיים במצב כזה הוא להגדיל את פוטנציאל הצופים הפעילים. נוער נוער ועוד פעם נוער. זה צריך להיות קהל היעד של מובילי השיווק.

אני לא נוטה להסכים איתך רבות, אבל כאן אתה צודק בכל מילה.

;)

אתה לא נוטה להסכים איתי בכל הדיונים בוולטון ולפעמים בדיונים על סיגנון התנהגות הקהל .
ככל שאני זוכר בנושאים הקשורים בכדורגל עצמו או במדיניות ניהול של הקבוצה אתה מסכים איתי לא אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 08:47 
עופר23 - אתה מוזמן לפנות לעמותה ותקבל תשובה מנומקת לכל שאלה/החלטה שנעשת. גם בעניין ההטבה.

מיעדי ומטרות העמותה לעונה השנייה:
מטרה: סיוע לניהול תקין ומקצועי של המועדון ואנשיו על ידי הקצאת משאבים וכוח אדם, בהינתן ההון האנושי הרחב והמגוון של חברי העמותה.
היעדים:
שיווק ויח"צ – מילוי הפונקציה החסרה בהנהלת המועדון וסיוע למאמצים המבוצעים בתחום זה להגדלת ההכנסות והחשיפה לקבוצה.
http://www.haadumim.com/?page_id=58

ובכלל, לפני שאתם יוצאים בביקורות חריפות קחו בחשבון שאנחנו לא עובדים בואקום-
יש עוד גורמים וסוגיות שאתם לא מודעים אליהם.
העמותה עושה דברים שלפני שנה נראו דמיוניים (גם בפן השיווקי), וכל פעם היא מתקדמת ומקדמת עוד קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 10:37 
מילא שלא היו כאן ממש טענות לעמותה ( ולמה שיהיו, היא לא מנהלת את המועדון ) אין שום התקדמות בשום תחום שהוא העונה. היחס לאוהדים ממשיך להיות כמו לזבל, ומדיניות השיווק של המועדון ממשיכה להיות בדיחה עצובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
שיעור בשיווק.
חיפה באמת מצליחה למכור כרטיסים.

אנחנו לא.

ואם כבר דיברתם על העמותה.
הנה נושא קטן ושולי שהעמותה בשניה יכולה לפתור (או במינימום לברר עם האנשים הקשורים בנושא ולהחזיר תשובה הגיונית). כבר כמה ימים אנשים שעשו מנויים לא דרך לאן מנסים להבין איך הם קונים כרטיס ליום חמישי ואף אחד לא עוזר להם.
אם אתם שואלים אותי, בדיוק בשביל זה קמה העמותה. הגוף שמקשר בין האוהדים להנהלה? אז קדימה, תקשרו, תביאו לנו תשובה בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:03 
omered כתב:
עופר23 - אתה מוזמן לפנות לעמותה ותקבל תשובה מנומקת לכל שאלה/החלטה שנעשת. גם בעניין ההטבה.

מטרה: סיוע לניהול תקין ומקצועי של המועדון ואנשיו על ידי הקצאת משאבים וכוח אדם, בהינתן ההון האנושי הרחב והמגוון של חברי העמותה.
היעדים:
שיווק ויח"צ – מילוי הפונקציה החסרה בהנהלת המועדון וסיוע למאמצים המבוצעים בתחום זה להגדלת ההכנסות והחשיפה לקבוצה.

העמותה עושה דברים שלפני שנה נראו דמיוניים (גם בפן השיווקי), וכל פעם היא מתקדמת ומקדמת עוד קצת.

הנה פניתי עתה במייל לעמותה עם הנוסח הבא:
ציטוט:

לכבוד עמותת האדומים,
כחבר עמותה שחידש לפני מספר שבועות את חברותו בעמותה,
אשמח לקבל התייחסות מדוע חברי עמותה שאינם בעלי מנוי למשחקי הליגה העונה (כולל אנוכי) אינם זכאים לשום הטבה במשחק הליגה האירופית הקרוב נגד פנדורי בבלומפילד ?
אם הוחלט על כרטיס מתנה לחברי עמותה בעלי מנוי ולהטבה של 50% לשאר בעלי המנוי (כולל מתן אפשרות לרכישה מוקדמת ביציע בו הם מנויים), אז לדעתי יש בהחלט מקום להעניק הטבה (אפילו סמלית, של נניח כרטיס ב-80 ש"ח במקום 100 ש"ח) לחברי עמותה (חדשים ומחדשים) שאינם בעלי מנוי.
עליכם להבין כי לחברי עמותה כמוני שלא רכשו מנוי העונה , יש אילוצים שונים שמונעים מהם להגיע לרוב משחקי הליגה הביתיים של הפועל (על אף שבוודאי אני ושכמותי היינו מעוניינים בזאת) ובכל מקרה ישנה חשיבות להעניק הטבה כלשהי לכל חברי העמותה, כאשר מחליטים על הענקת הטבות מהסוג הנדון לחברי עמותה רבים ולכל בעלי המנויים.
לדעתי, הרגשת השייכות למועדון של כל חברי העמותה צריכה להתבטא לא רק במתן זכויות הצבעה והזמנות לאירועים שונים, אלא גם בקבלת הטבה כלשהי (אפילו סמלית) כאשר במקביל מוענקות הטבות לציבור גדול של אוהדי הפועל (בעלי מנויים ובפרט לאלו שגם חברי עמותה).
תודה רבה מראש,
עופר

omered, תודה, אבל לא תודה.
לא ביקשתי ממך סקירה על יעדי ומטרות העמותה. אנא סמוך עליי כי נחשפתי כבר להצהרות הללו.
טענתי הנדונה אינה ביקורת לשם ביקורת.
מדובר לדעתי בגישה קלוקלת במקרה הנדון כלפי חברי עמותה שאינם בעלי מנוי.
לא זו הדרך להעניק תחושת שייכות ושיתוף לכל חברי העמותה.
אני אישית לא ביקשתי הטבה קונרקרטית.
אם לא היו מחליטים בכלל על הענקת הטבות לקראת המשחק הקרוב, אז גם לא הייתה לי ולו טענה אחת.
אבל כאשר מחליטים להעניק כרטיס חינם (קרי הטבה טוטאלית) לחברי עמותה שהם בעלי מנוי, והטבה משמעותית לשאר בעלי המנוי (50% הנחה במחיר הכרטיס ומתן קדימות בקניה ליציע בו הם מנויים), אך מצד שני להשאיר את שאר חברי העמותה (חדשים ומחדשים) ללא כל הטבה (אפילו הסמלית ביותר, נניח כרטיס בהנחה של 20 ש"ח) - אזי מדובר כבר בחלם לדעתי.
אם אינך מבין את משמעות דבריי, אז כנראה שאינך מבין כי בגישה זו העמותה תגרום לאי-הרגשת שייכות מצד חלק מחבריה. כי שייכות לעמותה לא נבחנת רק במתן זכויות הצבעה והזמנה לאירועים שונים, אלא גם בהענקת הטבות לא באופן סלקטיבי (גם אם ניתן לקבוע מידת הטבה שונה לאלו שהם גם בעלי מנוי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:08 
העניין הוא לא ההטבות.
העניין הוא שהמחיר הרגיל יקר. אם הוא היה סביר לא היית מחפש הנחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
העניין הוא לא ההטבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:16 
NARKOTIKA כתב:
העניין הוא לא ההטבות.

אתה ממש פספסת את הטענה המרכזית שלי.

המחיר הוא יקר וזו סוגיה נפרדת ובעייתית בפני עצמה והיא רלוונטית לכל רוכשי הכרטיסים שאינם בעלי מנוי העונה.

אני התייחסתי לגישה של העמותה אל חבריה מבחינת מדיניות ההטבות שלה.
אינני טוען נגד מתן מידה שונה של הטבה לחלק מחברי העמותה מסיבות שונות (במקרה זה - לאלה שהם גם בעלי מנוי העונה).
טענתי שכאשר מחליטים על הענקת הטבות (ובמקרה הנוכחי מדובר בהטבות משמעותיות וגורפות) - אז צריך לקבוע מדיניות הטבות לכלל חברי העמותה, גם אם לחלק מהם (נניח כמו במקרה הנדון - לאלה כמוני שאינם בעלי מנוי העונה) ההטבה תהיה פחות משמעותית ויותר סמלית.
כי אחרת, כל ההצהרות החוזרות ונשנות של "הרגשת שייכות למועדון" לכל מי שחבר עמותה - עלולות להגיע למצב שהן תהיינה ריקות מתוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:17 
Maor7 כתב:
שיעור בשיווק.
חיפה באמת מצליחה למכור כרטיסים.

אנחנו לא.

ואם כבר דיברתם על העמותה.
הנה נושא קטן ושולי שהעמותה בשניה יכולה לפתור (או במינימום לברר עם האנשים הקשורים בנושא ולהחזיר תשובה הגיונית). כבר כמה ימים אנשים שעשו מנויים לא דרך לאן מנסים להבין איך הם קונים כרטיס ליום חמישי ואף אחד לא עוזר להם.
אם אתם שואלים אותי, בדיוק בשביל זה קמה העמותה. הגוף שמקשר בין האוהדים להנהלה? אז קדימה, תקשרו, תביאו לנו תשובה בנושא.

אפילו זה שעונה בלאן לא יודע איך אז מי אתה רוצה שייתן לך תשובה חוץ מאלוהים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:18 
ofer23 כתב:
NARKOTIKA כתב:
העניין הוא לא ההטבות.

המחיר הוא יקר וזו סוגיה נפרדת ובעייתית בפני עצמה והיא רלוונטית לכל רוכשי הכרטיסים שאינם בעלי מנוי העונה.

אינני טוען נגד מתן מידה שונה של הטבה לחלק מחברי העמותה מסיבות שונות (במקרה זה - לאלה שהם גם בעלי מנוי העונה).
טענתי שכאשר מחליטים על הענקת הטבות (ובמקרה הנוכחי מדובר בהטבות משמעותיות וגורפות) - אז צריך לקבוע מדיניות הטבות לכלל חברי העמותה, גם אם לחלק מהם (נניח כמו במקרה הנדון - לאלה כמוני שאינם בעלי מנוי העונה) ההטבה תהיה פחות משמעותית ויותר סמלית.
כי אחרת, כל ההצהרות החוזרות ונשנות של "הרגשת שייכות למועדון" לכל מי שחבר עמותה - עלולות להגיע למצב שהן תהיינה ריקות מתוכן.

במשחק כזה נגד קבוצה לא מוכרת (אפילו שהמשחק סופר חשוב) כרטיס לא צריך לעלות יותר מ-80 ש"ח מבוגר ו-40 נוער! במיוחד שזה שער עם הרבה מאוד משפחות עם ילדים ולא משנה אם יש להם מנוי או לא. לתת הטבות למי שעשה מנוי וחבר עמותה זה מצוין וכל הכבוד אבל מצד שני לא צריך לדפוק את מי שלא עשה מנוי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:19 
התשובה והפתרון לכל אלה- תקנו כרטיס רגיל שלא דרך המנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:23 
joshsoos כתב:
התשובה והפתרון לכל אלה- תקנו כרטיס רגיל שלא דרך המנוי.

אבל אם אתה רוצה כרטיס לשער 7 או 5 אין כרטיס רגיל.

מי שרוצה להטעין את המנוי שעה ליפני המשחק... עדיין ישמר לו המקום או שהמכירה נפתחת לכל השערים? נגיד למישהו יש מנוי לשער 5 ולא טען את המנוי ובא לקופות ורוצה לטעון אותו אפשרי או שמכרו כבר את המקום שלו למישהו אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:25 
ofer23 כתב:
omered כתב:

היעדים:

הנה פניתי עתה במייל לעמותה עם הנוסח הבא:
ציטוט:

לכבוד עמותת האדומים,
כחבר עמותה שחידש לפני מספר שבועות את חברותו בעמותה,
אשמח לקבל התייחסות מדוע חברי עמותה שאינם בעלי מנוי למשחקי הליגה העונה (כולל אנוכי) אינם זכאים לשום הטבה במשחק הליגה האירופית הקרוב נגד פנדורי בבלומפילד ?
אם הוחלט על כרטיס מתנה לחברי עמותה בעלי מנוי ולהטבה של 50% לשאר בעלי המנוי (כולל מתן אפשרות לרכישה מוקדמת ביציע בו הם מנויים), אז לדעתי יש בהחלט מקום להעניק הטבה (אפילו סמלית, של נניח כרטיס ב-80 ש"ח במקום 100 ש"ח) לחברי עמותה (חדשים ומחדשים) שאינם בעלי מנוי.
עליכם להבין כי לחברי עמותה כמוני שלא רכשו מנוי העונה , יש אילוצים שונים שמונעים מהם להגיע לרוב משחקי הליגה הביתיים של הפועל (על אף שבוודאי אני ושכמותי היינו מעוניינים בזאת) ובכל מקרה ישנה חשיבות להעניק הטבה כלשהי לכל חברי העמותה, כאשר מחליטים על הענקת הטבות מהסוג הנדון לחברי עמותה רבים ולכל בעלי המנויים.
לדעתי, הרגשת השייכות למועדון של כל חברי העמותה צריכה להתבטא לא רק במתן זכויות הצבעה והזמנות לאירועים שונים, אלא גם בקבלת הטבה כלשהי (אפילו סמלית) כאשר במקביל מוענקות הטבות לציבור גדול של אוהדי הפועל (בעלי מנויים ובפרט לאלו שגם חברי עמותה).
תודה רבה מראש,
עופר

omered, תודה, אבל לא תודה.
לא ביקשתי ממך סקירה על יעדי ומטרות העמותה. אנא סמוך עליי כי נחשפתי כבר להצהרות הללו.
טענתי הנדונה אינה ביקורת לשם ביקורת.
מדובר לדעתי בגישה קלוקלת במקרה הנדון כלפי חברי עמותה שאינם בעלי מנוי.
לא זו הדרך להעניק תחושת שייכות ושיתוף לכל חברי העמותה.
אני אישית לא ביקשתי הטבה קונרקרטית.
אם לא היו מחליטים בכלל על הענקת הטבות לקראת המשחק הקרוב, אז גם לא הייתה לי ולו טענה אחת.
אבל כאשר מחליטים להעניק כרטיס חינם (קרי הטבה טוטאלית) לחברי עמותה שהם בעלי מנוי, והטבה משמעותית לשאר בעלי המנוי (50% הנחה במחיר הכרטיס ומתן קדימות בקניה ליציע בו הם מנויים), אך מצד שני להשאיר את שאר חברי העמותה (חדשים ומחדשים) ללא כל הטבה (אפילו הסמלית ביותר, נניח כרטיס בהנחה של 20 ש"ח) - אזי מדובר כבר בחלם לדעתי.
אם אינך מבין את משמעות דבריי, אז כנראה שאינך מבין כי בגישה זו העמותה תגרום לאי-הרגשת שייכות מצד חלק מחבריה. כי שייכות לעמותה לא נבחנת רק במתן זכויות הצבעה והזמנה לאירועים שונים, אלא גם בהענקת הטבות לא באופן סלקטיבי (גם אם ניתן לקבוע מידת הטבה שונה לאלו שהם גם בעלי מנוי).

עופר היקר, רק הפנתי אותך לקבלת תגובה מהעמותה בדרכים המקובלות, כפי שעשית. אני בטוח שגם תקבל תשובה כנה.

מה שהגיע לאחר מכן לא נכתב בתגובה או בזלזול לדברייך, אלא בתגובה לנושא האשכול שעוסק בפונקציה החסרה של איש שיווק מקצועי במועדון. אני מבין את הרגשתך, אבל לא תמיד כל האילוצים ידועים ולכן מן הראוי שהביקורות (ככלל, לאו דווקא שלך) יהיו פחות ארסיות לאנשים שמנסים, על חשבון זמנם הפרטי וללא כל תמורה, להשפיע ולשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:25 
פואד כתב:
ofer23 כתב:
NARKOTIKA כתב:
העניין הוא לא ההטבות.

במשחק כזה נגד קבוצה לא מוכרת (אפילו שהמשחק סופר חשוב) כרטיס לא צריך לעלות יותר מ-80 ש"ח מבוגר ו-40 נוער! במיוחד שזה שער עם הרבה מאוד משפחות עם ילדים ולא משנה אם יש להם מנוי או לא. לתת הטבות למי שעשה מנוי וחבר עמותה זה מצוין וכל הכבוד אבל מצד שני לא צריך לדפוק את מי שלא עשה מנוי!

אתה ואני באותה דיעה.

ואני במקרה הזה גם מי שלא עשה מנוי, אבל כן מי שחידש חברות בעמותה ואצטרך לשלם 100 ש"ח על הכרטיס.
זה כבר ממש לעשות צחוק מחברי עמותה שאינם בעלי מנוי.
ממש חלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
שער 8
100 ש"ח למבוגר
50 ש"ח לילד/אישה/חייל

אם לא נעשה עם זה משהו, זה פשוט יגרום לבריחת אוהדים מהשערים האלו שגם ככה לא מלאים.
ברור שהמועדון צריך להרוויח אבל עדיין צריך לשמור על האוהדים הקיימים ועל האלו בפוטנציה.

כסטודנט ובעל מנוי ל-5, לא אוכל להרשות לעצמי מבחינה כספית לקנות כרטיס לשער 8.

השאלה מה להגיד לאחיין שהבטחתי לו להגיע איתי למשחק הראשון בחייו?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:30 
כרטיס רגיל פרושו על חשבון המנוי רק לא מוטען, אלא כרטיס נייר רגיל. אין להם פתרון אחר, המנוי גם אם יודפס וישלח לא יגיע בזמן ( אם בכלל יגיע כמובן ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2013, 15:35 
omered כתב:

עופר היקר, רק הפנתי אותך לקבלת תגובה מהעמותה בדרכים המקובלות, כפי שעשית. אני בטוח שגם תקבל תשובה כנה.

מה שהגיע לאחר מכן לא נכתב בתגובה או בזלזול לדברייך, אלא בתגובה לנושא האשכול שעוסק בפונקציה החסרה של איש שיווק מקצועי במועדון. אני מבין את הרגשתך, אבל לא תמיד כל האילוצים ידועים ולכן מן הראוי שהביקורות (ככלל, לאו דווקא שלך) יהיו פחות ארסיות לאנשים שמנסים, על חשבון זמנם הפרטי וללא כל תמורה, להשפיע ולשנות.

omered,
לא צריך להיבהל או לחשוש מביקורת נוקבת (לדעתי אלו הן לפחות רוב הביקורות באשכול זה ולא הבחנתי בארסיות אצלן).
אלו שכותבים באשכול זה הם אוהדי הפועל.
אני אוהד הפועל כבר כמעט 35 שנה.
מיותר לציין שאני תמיד רוצה בהצלחתו של המועדון.
כך אני מאמין גם שאר הכותבים באשכול זה, ללא קשר למידת הביקורת שלהם.
צריך להבין - אם יש לנו ביקורת, אז משמע אכפת לנו.
מביקורת ניתן ללמוד ולתקן.
וחוץ מזה - כל הכבוד לאלה שמתנדבים מזמנם הפנוי (או הלא פנוי) לעסוק בתפקידים שונים בעמותה. ועדיין אין לכך קשר לצורך לתקן טעויות.
כי הרי לא אני הוא ששולח לעצמי בימים האחרונים מיילים והודעות אס.אמ.אס של עמותת האדומים על "ההטבה" הזו "שמחכה לי" כ"חבר עמותה ובעל מנוי" (וכאמור אני לא בעל מנוי העונה).
אז דעתי (אכן הנוקבת) שבמקרה זה מדובר פשוט בחלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: