omered כתב:
עופר23 - אתה מוזמן לפנות לעמותה ותקבל תשובה מנומקת לכל שאלה/החלטה שנעשת. גם בעניין ההטבה.
מיעדי ומטרות העמותה לעונה השנייה:
מטרה: סיוע לניהול תקין ומקצועי של המועדון ואנשיו על ידי הקצאת משאבים וכוח אדם, בהינתן ההון האנושי הרחב והמגוון של חברי העמותה.
היעדים:
שיווק ויח"צ – מילוי הפונקציה החסרה בהנהלת המועדון וסיוע למאמצים המבוצעים בתחום זה להגדלת ההכנסות והחשיפה לקבוצה. http://www.haadumim.com/?page_id=58ובכלל, לפני שאתם יוצאים בביקורות חריפות קחו בחשבון שאנחנו לא עובדים בואקום-
יש עוד גורמים וסוגיות שאתם לא מודעים אליהם.
העמותה עושה דברים שלפני שנה נראו דמיוניים (גם בפן השיווקי), וכל פעם היא מתקדמת ומקדמת עוד קצת.
הנה פניתי עתה במייל לעמותה עם הנוסח הבא:
ציטוט:
לכבוד עמותת האדומים,
כחבר עמותה שחידש לפני מספר שבועות את חברותו בעמותה,
אשמח לקבל התייחסות מדוע חברי עמותה שאינם בעלי מנוי למשחקי הליגה העונה (כולל אנוכי) אינם זכאים לשום הטבה במשחק הליגה האירופית הקרוב נגד פנדורי בבלומפילד ?
אם הוחלט על כרטיס מתנה לחברי עמותה בעלי מנוי ולהטבה של 50% לשאר בעלי המנוי (כולל מתן אפשרות לרכישה מוקדמת ביציע בו הם מנויים), אז לדעתי יש בהחלט מקום להעניק הטבה (אפילו סמלית, של נניח כרטיס ב-80 ש"ח במקום 100 ש"ח) לחברי עמותה (חדשים ומחדשים) שאינם בעלי מנוי.
עליכם להבין כי לחברי עמותה כמוני שלא רכשו מנוי העונה , יש אילוצים שונים שמונעים מהם להגיע לרוב משחקי הליגה הביתיים של הפועל (על אף שבוודאי אני ושכמותי היינו מעוניינים בזאת) ובכל מקרה ישנה חשיבות להעניק הטבה כלשהי לכל חברי העמותה, כאשר מחליטים על הענקת הטבות מהסוג הנדון לחברי עמותה רבים ולכל בעלי המנויים.
לדעתי, הרגשת השייכות למועדון של כל חברי העמותה צריכה להתבטא לא רק במתן זכויות הצבעה והזמנות לאירועים שונים, אלא גם בקבלת הטבה כלשהי (אפילו סמלית) כאשר במקביל מוענקות הטבות לציבור גדול של אוהדי הפועל (בעלי מנויים ובפרט לאלו שגם חברי עמותה).
תודה רבה מראש,
עופר
omered, תודה, אבל לא תודה.
לא ביקשתי ממך סקירה על יעדי ומטרות העמותה. אנא סמוך עליי כי נחשפתי כבר להצהרות הללו.
טענתי הנדונה אינה ביקורת לשם ביקורת.
מדובר לדעתי בגישה קלוקלת במקרה הנדון כלפי חברי עמותה שאינם בעלי מנוי.
לא זו הדרך להעניק תחושת שייכות ושיתוף לכל חברי העמותה.
אני אישית לא ביקשתי הטבה קונרקרטית.
אם לא היו מחליטים בכלל על הענקת הטבות לקראת המשחק הקרוב, אז גם לא הייתה לי ולו טענה אחת.
אבל כאשר מחליטים להעניק כרטיס חינם (קרי הטבה טוטאלית) לחברי עמותה שהם בעלי מנוי, והטבה משמעותית לשאר בעלי המנוי (50% הנחה במחיר הכרטיס ומתן קדימות בקניה ליציע בו הם מנויים), אך מצד שני להשאיר את שאר חברי העמותה (חדשים ומחדשים) ללא כל הטבה (אפילו הסמלית ביותר, נניח כרטיס בהנחה של 20 ש"ח) - אזי מדובר כבר בחלם לדעתי.
אם אינך מבין את משמעות דבריי, אז כנראה שאינך מבין כי בגישה זו העמותה תגרום לאי-הרגשת שייכות מצד חלק מחבריה. כי שייכות לעמותה לא נבחנת רק במתן זכויות הצבעה והזמנה לאירועים שונים, אלא גם בהענקת הטבות לא באופן סלקטיבי (גם אם ניתן לקבוע מידת הטבה שונה לאלו שהם גם בעלי מנוי).
עופר היקר, רק הפנתי אותך לקבלת תגובה מהעמותה בדרכים המקובלות, כפי שעשית. אני בטוח שגם תקבל תשובה כנה.
מה שהגיע לאחר מכן לא נכתב בתגובה או בזלזול לדברייך, אלא בתגובה לנושא האשכול שעוסק בפונקציה החסרה של איש שיווק מקצועי במועדון. אני מבין את הרגשתך, אבל לא תמיד כל האילוצים ידועים ולכן מן הראוי שהביקורות (ככלל, לאו דווקא שלך) יהיו פחות ארסיות לאנשים שמנסים, על חשבון זמנם הפרטי וללא כל תמורה, להשפיע ולשנות.