אדום אופטימי כתב:
ראשית ,כל מילה של אדום עולה.
שנית , אדם נחמד עדיין , עממי,וסימפטי מאוד על סמך היכרות שיטחית שיש לי איתו (לקוח).
חבל.
קובסטר יקירי,
צריך לנהל את בנק ישראל ובעיקר לדאוג ולפקח על הכלכלה בישראל.
לטעמי בזכות הנגיד הקודם לא הגענו למצב שבאיטליה וביוון ובעוד כמה מדינות.ה
השינאה שלך לביבי וללפיד מזכירה לי אוהדי הפועל ששונאים את מכבי יותר משהם אוהדים את הפועל.
יקירי,
בפעם המי יודע כמה - אני לא שונא אף אחד. תופתע, אני גם לא מתעסק באובססיביות עם המחלה והם לא מטרידים אותי, אתה יכול לראות תגובות דומות שלי באשכול על המשחקים שלהם במוקדמות השמפיונס.
סטנלי פישר היה נגיד מצוין שהיה קונטרה מצוינת למדיניות השערוריתית של ביבי וכלבלבו, הוא שיחק עם הריבית ודאג למטבע הישראלי תוך התערבות שלהרבה נראתה כהתערבות בוטה אך לדעתי היתה הכרחית.
הלוואי והיה נשאר בתפקידו. מה היו המניעים שלו לעזוב ? לך תדע. אולי גם הוא הבין לאן כל העסק הולך.
המינוי המתבקש במקומו היתה סגניתו, אחת שהיתה שותפה מלאה לכל המהלכים והאסטרטגיה שהוביל פישר, אבל לצמד חמד כנראה זה פחות התאים כי הם חוששים שגם היא, בדומה לפישר, לא תיתן להם להתעלל בי ובך ובכל מי שדומה לנו.
אז שני הדבילים האלו הלכו ושלפו אחד שיתאים למדיניות ההתעללות שלהם ואחד שריסק כמעט במו ידיו את AIG , אבל לצערם הרב הוא נתפס בקלקלתו ופרש מהמירוץ.
ואז הם הלכו ומצאו עוד פראייר שהם יוכלו לרכב עליו אבל גם הוא הבין לאן הוא הולך להיכנס והתקפל.
שימשיכו לחיות בבועה שלהם שהם עושים טוב למדינה, ראה הפוסט הקלישאתי של לפיד על סיכום מושב הכנסת, ונראה מה יהיה.
אולי, אולי רק כשיהיה פה מספיק רע אנשים יתעוררו.
אגב, כדי למנוע את התגובה הצפויה שלך על ראשת האופוזיציה אני אוסיף שאין לה שום קשר לזה. השינוי צריך לבוא מהעם, לא מהפוליטיקאים. להשבית, לחסום, לסגור, לשרוף, להבעיר פה הכל עד שמי שצריך להבין יבין שכדאי לו להפסיק להתעלל באנשים פה ושיצא לנו מהכיס. אשרי המאמין