תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בחירת הנגיד - מחר בראשון - פלוג מצטרפת למרוץ (אשכול מוקפץ)
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
http://www.mako.co.il/news-money/econom ... =565984153

אחרי פרשת פרנקל וההתפטרות של קרנית פלוג נוסף נדבך נוסף לפרשה המביכה הזו. ממשלת חלם כבר אמרנו ?

מעניין מי יהיה השם הבא ברשימה.

נערך לאחרונה על ידי dr.avi בתאריך 19 אוקטובר 2013, 19:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הנגיד המיועד פרופ' ליידרמן חזר בו
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
נראה כי לכולם רועדות הביצים (ובצדק) שהכלכלה תתרסק במשמרת שלהם.
טרכטנברג וזליכה סרבו להצעה להתמנות לנגיד, וזה רק מה שפורסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
חדשות טובות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
הפעם זה היה מהיר || מאחורי הקלעים של ויתור ליידרמן: טענה שנמסרה לטירקל על הטרדה מינית לכאורה
3 ימים לאחר מינויו לנגיד בנק ישראל, הודיע ליידרמן כי ימשוך את מועמדותו. כיצד העיזו נתניהו ולפיד להודיע בשנית על מועמד ללא בדיקה יסודית?

http://www.haaretz.co.il/news/politi/1.2087825

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 17:48 
אני חושב שהם העיזו כי אין להם כלום בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
כל אחד עם טיפת שכל יברח מהתפקיד כמו מאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שקרנית פולג תעיף אותם מכל המדרגות כשהם יגיעו להתחנן אליה שתיקח את התפקיד.
נראה את מי ביבי וביבי 2.0 יצליחו לגרד אם היא תסרב להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 18:07 
הבעיה היא שכל מועמד שיבוא, התקשורת תעשה לו את המוות.
תקשורת של אפסים. הביאו פה 2 כלכלנים בעלי שם עולמי, והתקשורת גרמה להם ללכת. אפשר לחשוב שעושים להם טובה שנותנים להם להיות נגיד. הרי בחוץ הם יכולים להרוויח פי 10.
עם תקשורת כזאת, אף אחד טוב לא ירצה להיות נגיד. רק קרנית פלוגים ירצו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
תקשורת של אפסים. הביאו פה 2 כלכלנים בעלי שם עולמי, והתקשורת גרמה להם ללכת. אפשר לחשוב שעושים להם טובה שנותנים להם להיות נגיד. הרי בחוץ הם יכולים להרוויח פי 10.
הלו, מועמד מס' 1 הסתבך בפרשיית גניבה מחנות - תהפכו את זה איך שתרצו, הוא אפילו לא דאג להביא את המסמך שהוא טוען שמנקה אותו; לגבי מועמד מס' 2, התקשורת לא ידעה שומדבר ואם תקרא את אמיר אורן בלינק שהבאתי לעיל, אלו דיווחים שהגיעו ישירות לטירקל.
אבל כיף להאשים את התקשורת, בגללה המדינה נראית כמו שהיא נראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 18:33 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד כל מה שאתה עושה זה לכתוב מאמרים, לפרסם ספרים ולעבוד אצל כנופיות שודדים מעונבות, זה לא כל כך חשוב כמה אתה ישר.
מה לעשות, לתפקיד ציבורי זה קצת יותר חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 18:37 
ערן כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
הלו, מועמד מס' 1 הסתבך בפרשיית גניבה מחנות - תהפכו את זה איך שתרצו, הוא אפילו לא דאג להביא את המסמך שהוא טוען שמנקה אותו; לגבי מועמד מס' 2, התקשורת לא ידעה שומדבר ואם תקרא את אמיר אורן בלינק שהבאתי לעיל, אלו דיווחים שהגיעו ישירות לטירקל.

נו באמת...
קודם כל, בתחילת ההודעה שלך חסר לי גילוי נאות וכו'. אבל נו, מילא.

המועמד הראשון לא הסתבך בשום דבר. הוא מעולם לא הורשע בשום דבר, מעולם לא הוגש נגדו כתב אישום, הוא לא צריך להביא שום מסמך. אדם זכאי עד שהוכחה חפותו וזה. מילא, אם התקשורת היתה מביאה מסמך שמרשיע אותו (למרות שכאמור הוא לא הורשע ואפילו לא הועמד לדין) - ניחא. אבל לדרוש ממנו להוכיח שהוא זכאי? אתה עושה צחוק? אם זה היה ערבי שהיה מואשם בחברות בארגון טרור, והוא היה נדרש להוכיח שהוא זכאי, אתה והחברים שלך הייתם קופצים אחרי 2 שניות להגן עליו.

התקשורת לא אמרה כלום על המועמד השני? לפי הפרסומים, מה שגרם לו לוותר על התפקיד היה שפרסמו שהוא הולך לנומרולוג. למה היה צריך לפרסם את זה? מה לא בסדר בזה? למה סתם לעשות לבנאדם את המוות ולמרר לו את החיים? תקשורת של אפסים.

ולגבי המשפט האחרון שלך: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 18:40 
סמל אישי של המשתמש
מבקר המדינה תפס את "המועמד הראשון" גונב מהקופה הציבורית. זה שכל הממסד פה מושחת והוא לא הלך לכלא לא אומר שאנחנו צריכים שוב לשלם לו בכדי שיגנוב מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הנגיד המיועד פרופ' ליידרמן חזר בו
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ערן כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

נו באמת...

המועמד הראשון לא הסתבך בשום דבר. הוא מעולם לא הורשע בשום דבר, מעולם לא הוגש נגדו כתב אישום, הוא לא צריך להביא שום מסמך. אדם זכאי עד שהוכחה חפותו וזה. מילא, אם התקשורת היתה מביאה מסמך שמרשיע אותו (למרות שכאמור הוא לא הורשע ואפילו לא הועמד לדין) - ניחא. אבל לדרוש ממנו להוכיח שהוא זכאי? אתה עושה צחוק? אם זה היה ערבי שהיה מואשם בחברות בארגון טרור, והוא היה נדרש להוכיח שהוא זכאי, אתה והחברים שלך הייתם קופצים אחרי 2 שניות להגן עליו.

התקשורת לא אמרה כלום על המועמד השני? לפי הפרסומים, מה שגרם לו לוותר על התפקיד היה שפרסמו שהוא הולך לנומרולוג. למה היה צריך לפרסם את זה? מה לא בסדר בזה? למה סתם לעשות לבנאדם את המוות ולמרר לו את החיים? תקשורת של אפסים.

גילוי נאות? פחחחח, מה הקשר בכלל?
אם כבר הקשר שלך לנושאים כלכליים הרבה יותר חשוד.
אני כותב לגופו של עניין ואתה לגופו של כותב, אבל זו טקטיקה מוכרת שלך (ואחרי שמציבים בפניך עובדות אתה מקפל את הזנב ונעלם).
לגבי פרנקל, אתה יותר מטועה.
לגבי ליידרמן, תקרא שוב ותבין שלעניין האסטרולוג לא היה קשר כנראה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 18:47 
אדם באמת חף מפשע עד שהורשע
למרבה המזל אף אחד לא מציע לזרוק אותו לכלא בלי משפט, אלא רק לא לתת לו לכהן בתפקיד ציבורי.
הוא אפילו הסתיר את זה כשהוא היה מועמד לתפקיד.

באמת אדם ישר והגון שכדאי שיהיה ממונה לתפקיד רשמי בכלכלת ישראל. חבל, היינו יכולים לשגשג כמו AIG היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 18:53 
אפשר לחשוב כמה שיניים יש לתקשורת במצבה כיום.
פרנקל בפרט, ערימת ההתפתלויות והשקרים שהוא הסתבך בהן מעוררת תהיות רבות באשר למהימנות והיושרה שלו.
אם שניהם ברחו כנראה שהם לא מתאימים לתפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
יהיר לפיד כתב:
אז מה יש לי להגיד על פרשת הנגיד 2?
שמתברר שפרופסורים לכלכלה הם חבורה מאוד צבעונית ופרועה. אני מתגעגע כבר לאנשים סולידיים ויציבים כמו יצפאן ובראבא.

http://newsletters.sendmsg.co.il/?p=879 ... 535&lang=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הנגיד המיועד פרופ' ליידרמן חזר בו
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 20:25 
אע״ב, ליידרמן יכול לתלות את
זה בנומרולוג. כנראה שיש גם דברים אחרים. ותכל׳ס, מה רע לו להישאר באקדמיה ובבנק הפועלים? עדיף לו כנראה לא להתעסק בזבל וזה הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 22:12 
האמת שעושה רושם שלנגיד החדש הייתה באמת קופת שרצים.
מה שהיה עם פרנקל היה מוזר מאוד בעיני. מישהו באמת מאמין שהוא גנב איזה שטות בהונג קונג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
ראשית ,כל מילה של אדום עולה.

שנית , אדם נחמד עדיין , עממי,וסימפטי מאוד על סמך היכרות שיטחית שיש לי איתו (לקוח).
חבל.

קובסטר יקירי,
צריך לנהל את בנק ישראל ובעיקר לדאוג ולפקח על הכלכלה בישראל.
לטעמי בזכות הנגיד הקודם לא הגענו למצב שבאיטליה וביוון ובעוד כמה מדינות.ה
השינאה שלך לביבי וללפיד מזכירה לי אוהדי הפועל ששונאים את מכבי יותר משהם אוהדים את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2013, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:

השינאה שלך לביבי וללפיד מזכירה לי אוהדי הפועל ששונאים את מכבי יותר משהם אוהדים את הפועל.

גם אלן גרינספן נחשב לנגיד להיט עד ששנתיים אחרי פרישתו הכלכלה שהוא השאיר אחריו התנפצה לרסיסים.
בוא נחכה שנתיים עם המחמאות לנגיד הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 03:45 
סמל אישי של המשתמש
תפקיד הנגיד הוא כל כך אוברייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 06:05 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
ערן כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

נו באמת...

מעבר לעובדה שמינויו לקדנציה שלישית מנוגד לחוק,הוא הורשע בגניבת כספי ציבור ולכן גם החזיר אותם.כבר בהיבט הזה הוא אינו ראוי.
האנשים האלה לא עושים זאת מתחושת שליחות אלא כדי לצבור כח ושררה שמאוחר יותר יעניקו להם יותר כסף.
מי שלא מסוגל להתמודד עם ביקורת ציבורית שישאר בסקטור הפרטי ולא יגע לי בכסף...
במילים קפיטליסטים /ליברלים מושחתים כשאתם גונבים/משחקים בחוסר אחריות עם הכסף שלי תצפו שהתקשורת תמצא אתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
אדום אופטימי כתב:

גם אלן גרינספן נחשב לנגיד להיט עד ששנתיים אחרי פרישתו הכלכלה שהוא השאיר אחריו התנפצה לרסיסים.
בוא נחכה שנתיים עם המחמאות לנגיד הקודם.

אז נחכה שנתיים ואז נשפוט את פעולות הנגיד היוצא. בינתיים עד אז, זו דעתי ועושה רושם שנתגעגע לנגיד הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הנגיד המיועד פרופ' ליידרמן חזר בו
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
ראשית ,כל מילה של אדום עולה.

שנית , אדם נחמד עדיין , עממי,וסימפטי מאוד על סמך היכרות שיטחית שיש לי איתו (לקוח).
חבל.

קובסטר יקירי,
צריך לנהל את בנק ישראל ובעיקר לדאוג ולפקח על הכלכלה בישראל.

יקירי,
בפעם המי יודע כמה - אני לא שונא אף אחד. תופתע, אני גם לא מתעסק באובססיביות עם המחלה והם לא מטרידים אותי, אתה יכול לראות תגובות דומות שלי באשכול על המשחקים שלהם במוקדמות השמפיונס.
סטנלי פישר היה נגיד מצוין שהיה קונטרה מצוינת למדיניות השערוריתית של ביבי וכלבלבו, הוא שיחק עם הריבית ודאג למטבע הישראלי תוך התערבות שלהרבה נראתה כהתערבות בוטה אך לדעתי היתה הכרחית.
הלוואי והיה נשאר בתפקידו. מה היו המניעים שלו לעזוב ? לך תדע. אולי גם הוא הבין לאן כל העסק הולך.
המינוי המתבקש במקומו היתה סגניתו, אחת שהיתה שותפה מלאה לכל המהלכים והאסטרטגיה שהוביל פישר, אבל לצמד חמד כנראה זה פחות התאים כי הם חוששים שגם היא, בדומה לפישר, לא תיתן להם להתעלל בי ובך ובכל מי שדומה לנו.
אז שני הדבילים האלו הלכו ושלפו אחד שיתאים למדיניות ההתעללות שלהם ואחד שריסק כמעט במו ידיו את AIG , אבל לצערם הרב הוא נתפס בקלקלתו ופרש מהמירוץ.
ואז הם הלכו ומצאו עוד פראייר שהם יוכלו לרכב עליו אבל גם הוא הבין לאן הוא הולך להיכנס והתקפל.
שימשיכו לחיות בבועה שלהם שהם עושים טוב למדינה, ראה הפוסט הקלישאתי של לפיד על סיכום מושב הכנסת, ונראה מה יהיה.
אולי, אולי רק כשיהיה פה מספיק רע אנשים יתעוררו.
אגב, כדי למנוע את התגובה הצפויה שלך על ראשת האופוזיציה אני אוסיף שאין לה שום קשר לזה. השינוי צריך לבוא מהעם, לא מהפוליטיקאים. להשבית, לחסום, לסגור, לשרוף, להבעיר פה הכל עד שמי שצריך להבין יבין שכדאי לו להפסיק להתעלל באנשים פה ושיצא לנו מהכיס. אשרי המאמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
לא מכיר אבל לתפקיד כמו נגיד בנק ישראל דרוש אדם רציונלי שלא מתייעץ עם אסטרולוג לגבי כלום.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
האמת שעושה רושם שלנגיד החדש הייתה באמת קופת שרצים.
מה שהיה עם פרנקל היה מוזר מאוד בעיני. מישהו באמת מאמין שהוא גנב איזה שטות בהונג קונג?

לא פרנקל גם לא פרש בגלל ה"תיק" פרנקל פרש בגלל הלך הרוח הציבורי, הלך רוח שעיקרו ב:
1. לפי החוק לא ימונה נגיד לאחר שכבר כיהן 2 קדנציות - לפרנקל זאת הייתה אמורה להיות הקדנציה השלישית וזה לא הפריע להציע אותו לתפקיד.
2 פרנקל כבר "נתפס" מעלים מס או משהו כזה כאשר היה נגיד או בתפקיד ציבורי וחוייב להחזיר את הכסף (דבר שהוא כמובן עשה).
3. סיפור AIG
4. אחרי כל זה ישנה את ה"פרשה" של תיק בהונקונג.

לכן להגיד שפרנקל לא נגיד בגלל התיק זה נחמד, פרנקל לא נגיד כי הוא היה אמור להיפסל שנייה אחרי ששמו הועלה,
זה שזה לא קרה בזמנו זאת הבעיה, השניה. הראשונה היא ששמו בכלל הועלה.

אחרי הסאגה המיותרת הזאת התחילו לבדוק גם באנשים האחרים, כי כל הליך המנויי מתברר פשוט רקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר יקר,
כניראה שאתה נהנה לכתוב מגילות. כניראה שאתה חושב שאני חושב שאתה שונא את מכבי יותר מאשר אוהב את הפועל. כתבתי שהאמירה שלך שתובא כאן בהמשך בציטוט מזכירה לי אוהדים כאלה. לא כתבתי שאתה כזה.

כן בהחלט בתגובות רבות אתה רוצה בכישלונם של יריבך כאילו יש לך מדינה אחרת, כאילו שאתה לא חלק מהמדינה הזו וסובל מכלונותיהם בדיוק כפי שסובלים תומכיהם.

kobster כתב:
הלוואי שקרנית פולג תעיף אותם מכל המדרגות כשהם יגיעו להתחנן אליה שתיקח את התפקיד.

אז אני מאוד מקווה שביבי יעוף מהשילטון. אבל אני מקווה מאוד שוא יצליח בשיחות עם הפלשתינאים, ואני מאוד מאוד מקווה שיהיה שיפור בכלכלה במאקרו וכי למעמד הביניים וגם למעמד החלש יהיה טוב יותר בישראל בעוד כמה שנים בין אם ביבי יהיה ראש ממשלה או נציג העבודה. ואם בשביל זה צריך שגברת פולג תימחל על כבודה הרמוס ( ובהחלט הוא רמוס) אני מקווה מאוד שהיא תדע לעשות זאת למרות שזה לא מגיע לביבי ולא מגיע ללפיד.
לי חשוב שיהיה טוב במדינה הרבה יותר מאשר שיהיה רע לביבי ובוודאי ללפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, פספסת את הרעיון הפשוט שמה שטוב לביבי+לפיד רע למדינה, וכנראה שגם ההפך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 14:59 
teknoboy כתב:
אופטימי, פספסת את הרעיון הפשוט שמה שטוב לביבי+לפיד רע למדינה, וכנראה שגם ההפך.

זה לפני הרעיון שכל הערבים רוצים לזרוק אותנו לים ושאמא של פרס ערבייה, או אחרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2013, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
קובסטר יקר,
כניראה שאתה נהנה לכתוב מגילות. כניראה שאתה חושב שאני חושב שאתה שונא את מכבי יותר מאשר אוהב את הפועל. כתבתי שהאמירה שלך שתובא כאן בהמשך בציטוט מזכירה לי אוהדים כאלה. לא כתבתי שאתה כזה.

כן בהחלט בתגובות רבות אתה רוצה בכישלונם של יריבך כאילו יש לך מדינה אחרת, כאילו שאתה לא חלק מהמדינה הזו וסובל מכלונותיהם בדיוק כפי שסובלים תומכיהם.

kobster כתב:

אז אני מאוד מקווה שביבי יעוף מהשילטון. אבל אני מקווה מאוד שוא יצליח בשיחות עם הפלשתינאים, ואני מאוד מאוד מקווה שיהיה שיפור בכלכלה במאקרו וכי למעמד הביניים וגם למעמד החלש יהיה טוב יותר בישראל בעוד כמה שנים בין אם ביבי יהיה ראש ממשלה או נציג העבודה. ואם בשביל זה צריך שגברת פולג תימחל על כבודה הרמוס ( ובהחלט הוא רמוס) אני מקווה מאוד שהיא תדע לעשות זאת למרות שזה לא מגיע לביבי ולא מגיע ללפיד.
לי חשוב שיהיה טוב במדינה הרבה יותר מאשר שיהיה רע לביבי ובוודאי ללפיד.

הבנתי.
אז אתה אומר שאחרי שהם פעמיים לא ספרו אותה והובילו להתפטרות שלה מבנק ישראל, היא צריכה לרוץ לתפקיד אם האדונים יואילו בטובם לפנות אליה ?
אני אפילו לא אתייחס לדברים חסרי הטעם שלך לגבי רצון שיהיה טוב למדינה. מצאת לך למי להגיד את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: