NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
chimpfive כתב:
אפשר היה לעשות טרייד, לייבש ביציע, למכור במאה אלף יורו, אני די בטוח שאפשר היה לקבל על שחקן ששילמו עליו מיליונים, משהו, ואם לא, אז כן שוב הפועל יצאו עם עסקה מזעזעת.
לעשות טרייד? עם מי? אתה חושב שלא ניסו?
לייבש ביציע? אתה תשלם את המיליון וחצי שח שמגיע לו בלי קשר לפרמיות?
למכור ב100 אלף יורו? אף אחד לא רוצה אותו בחינם, אז ב100 אלף יורו?
מה הקטע לכתוב הודעות בלי שום קשר למציאות?
אתה חושב שהוא ישב שנתיים ביציע? הוא יחסל לעצמו את הקריירה.
ורק לפני כמה חודשים היה עליו טרייד סגור עם שירצקי.
הפועל אולי לא יצאה צודקת, אבל היא כן יצאה חכמה, אפילו מאוד. אם הפועל חייבת לשחקן 380 אלף ש"ח (ואני בטוח שעו"ד פינס מספיק סביר במה שהוא עושה כדי להבין אם יש פה או קייס או לא) ובסופו של יום נתנה לו 300 אלף ש"ח כעת ו- 300 אלף ש"ח על תנאי הפסידה במקרה הקיצוני ביותר 220 אלף ש"ח, אבל היא הרוויחה הרבה יותר מעצם קיומו של התנאי (הכניסה סדר גודל מיליון וחצי יורו לפחות). אם התנאי לא מתקיים - הפועל שילמה לשחקן פחות ממה שמגיע לו ע"פ חוק, הוא במילים אחרות אלרואי שילם 80 אלף ש"ח על השחרור שלו מהפועל. אל כל זה צריך להוסיף את תקציב הקבוצה לעונה הנוכחית, שבתוכו נאלצנו לכלול את שכרו של אלרואי עד היום, ומדובר בהמון כסף, כסף שיכולת לעשות איתו דברים טובים הרבה יותר - רק על חשבון החסכון בשכר ברוטו של אלרואי אתה יכול להביא לפה זרתותח חופשי.
יכול להיות שאלרואי היה נשבר בעוד שבועיים ומוכן לוותר על הכל בתמורה לשחרור מיידי כדי למצוא קבוצה. אבל כשלוקחים הימור צריך לבדוק את התוחלת שלו, ולעניות דעתי עשינו פה את הבחירה הטובה ביותר מבין האפשרויות שעמדו בפנינו. אם היינו הולכים ראש בראש עם אלרואי והוא באמת היה יושב ביציע עונה שלמה היו קוברים פה את ההנהלה הרבה יותר עמוק.
שיהיה בהצלחה לאלרואי איפה שלא יהיה (קשה לי להאשים אותו בזה שהוא שחקן גרוע או בזה שדורש לקבל את המגיע לו ע"פ חוק), ובעיקר בהצלחה לנו בחיזוק הקבוצה כמו שצריך.