Dushi כתב:
סומך כתב:
בני יעקבי כתב:
תמשיכו לטחון ככה את השטויות שלכם ולהיות נגטיבים? לא יהיה כלום. שיחקו, עלו גמרו 6:3 ואתם במקום לשיראיך אפשר לאוהב אותך כל כך ולעודד אותם? כל הזמן רק מזיינים את המוח עם הביקורת הנגטיבית שלכם. אף אחד לא טוב לכם ואאלה כולכם כמו המחלה הצהובה .
לא שאני מהקטרנים. אבל גם עונה שעברה אמרנו העיקר לעלות.
הבעיה היא שאני לא זוכר את הפועל תל אביה נותנת משחק טוב עם כדורגל יפה בלי שום קשר לתוצאה מאז אותה תקופה.
זה עוד מוקדם אבל עדיין מטריד.
אני שמח שאתה מוטרד . אני בניגוד אליך טווח הזיכרון שלי אינו רק של העונה שעברה. הפעם הראשונה שהייתי במשחק של הפועל תל אביב זה לפני חמישים שנה ב1964 בבלומפילד עוד שישבו על חול. ואני לא זוכר ערמה של קוטרים קשקשנים יבבנים כמוכם אלא רק ביציעים של המחלה. התרגלתם לטוב. היה שתי עונות של גוטמן שהו כנראה הכדורגל הכי טוב שהיה אי פעם בארץ מאז ועד עולם , משהו שהיה ולא יהיה בטח לא עוד 50 שנה ומאז? ואתם רק מזיינים את המוח במקום לעודד את השחקנים ולאהוב אותה ללא קשר לתוצאה. זה ההבדל ביננו ובין המחלה הצהובה (שתחלה היא אוהדיה והשייך הקנדי שלה בצרעת בדבר אידס זאבת וכולירה ). אנחנו אוהבים לנצח אבל לא בכל מחיר אנחנו מעודדים ואוהבים את השדים האדומים בכל מחיר ולא מזיינים את המוח כמו שאתם כאן ." צריך בלם צריך קשר זה לא טוב , יגאל זקן ההוא צולע" דייייייייייי פשוט דייייינמאסתם לכו ליציע 11 תריעו שם לזהבי הבוגד וגם לטב"ח. אתם פשוט מוזמנים לעבור ליציע שם. נמאסתם. לכו תהיו אוהדי מקקי תעודדו שמנצחים ותקללו שמפסידים. מה קרה? תיקו? ואתם? איזה זיוני מוח? עכשיו החלטתם להרוג את דני עמוס קיבל גול מה אפשר לעשות? את רב"ש אתם כבר מפטרים וכל שחקן? ייש לכם מה להגיד. רק
"איך אפשר לאהוב אותך כל כך הפועל תל אביב?" זה שכחתם.. לכו די. לא צרייך אותכם הסתדרנו עם בית ברנר ,
עם משה סיני כמאמן ירדנו ליגה לא הפסקנו לשיר. עברנו את טביב נעבור גם אותכם. יאלה נסתדר בלעדכם .