תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 09:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רשמים מהמשחק
הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
אדום נחמד כתב:
אדום כתב:
או שהוא פשוט גונב דעת, שזאת גם אפשרות ומשהו שמאוד נפוץ אצל מאמנים (גם אצל גוטמן).

זה לא צריך לענין אותך אם הוא גנב דעת או לא, רק אם הוא מקצוען או לא.
ואם אתה מסכים שהוא כן, אז הוא יודע בדיוק איפה הבעיות שלנו ומתכנן לטפל בהן, גם אם הראיון השבועי שלו יהייה רצוף גניבות דעת.
אם לא, אז הבסיס לכל העונה הזו נשמט.

הוא אמר שבעתיד נראה יותר טוב שזה במילים אחרות עכשיו אנחנו לא

נו, עוד יותר טוב.
הגבתי עקרונית.. לא טרחתי בכלל לשמוע את התגובה של רב"ש למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 22:52 
אני מנסה להבין למה אנשים ציפו.
קבוצה עם מאמן חדש שלפחות ממה שאני ראיתי ממנו בק"ש דוגל בשיטת משחק מאוד מסויימת שלהטמיע אותה לוקח זמן. בטח לחבורת שחקנים שלא שיחקו כמעט יחד.
כתבתי פה כבר לפני שבועיים. תתכוננו ל 3-4 חודשים קשים. בודאי שמבחינת צורת המשחק. יכול להיות שתוצאות יצילחו עוד איכשהו לספק בזכות קצת כשרון בחלק ההתקפי.
חוץ מזה, כמובן, יש בעיות אובייקטיביות. הסגל לא ברמה מספיק טובה. גם לא ההרכב. לפחות לא על הנייר וממה שנראה כרגע. אבל יש הפתעות לפעמים. הנה, דגני, כבר עושה רושם של שחקן שנראה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה. נקווה שיהיו הפתעות מצד עוד שחקנים, בעיקר הצעירים בחלק ההתקפי.

התסריט האופטימלי והנכון מבחינת אבולוציה של קבוצה כמו הפועל, הוא בנייה של שיטת משחק שאותה השחקנים לומדים, תוך כדי עבודה עם כל שחקן באופן אישי ושיפור נקודות אצלו שיתאימו לשיטה. בשניייה שיהיה את זה (ושוב, זה ייקח כמה חודשים טובים), אפשר גם יהיה להתחיל להתקדם מבחינת כדורגל יותר התקפי שגם כולל לחץ בחלק המגרש של היריב.
ואז, אם הכל יילך כמו שצריך, לעונה הבאה יהיה שלד שחקנים סביר שמשחק כדורגל נכון, עליו אמורים להביא 3-4 שחקנים בעמדות חלשות ואז תהיה קבוצה שאמורה להתמודד על האליפות. בעונה הזו, בשביל שהפועל יתמודדו על האליפות צריכים לקרות כמה ניסים בסגנון עונת השרוכים. זה כמעט ולא קורה. בלי פציעות, מה שהזכרתי קודם לגבי שחקנים שלא מצפים מהם ולא פחות חשוב, שחקני מפתח שיספקו את הסחורה ובראשם כמובן, ורמוט ושכטר.
אם אחרי כל משחק יתחילו פה לסכם את העונה ולנתח כל שחקן עד מוות וזו תהיה גם האווירה כלפי חוץ, חבל על הזמן של כולנו.
הביאו מאמן עם קבלות, מאמן שמאמינים בו, חייבים לתת לו ולקבוצה זמן. וזמן זה לא שני משחקים וגם לא 10. את עונת האליפות עם ק"ש הוא פתח עם 4 תיקו, הפסד ונצחון. אם חו"ח זה יקרה פה, רק הלחץ יכול לגמור את הקבוצה.

כנ"ל לגבי שחקנים. על פי עונה שעברה אי אפשר לשפוט אף שחקן. גם מסי לא היה מסתדר פה. צעירים צריכים לשחק עכשיו בשביל שעוד שנתיים נרוויח אותם כשחקנים בכירים. פשוט צריכים לשלב אותם בחוכמה ולא להפיל עליהם הכל.

אם רוצים לנתח להתייחס נטו למה שראינו, אז כן. המשחק הקודם בבולגריה היה קטסטרופה והמשחק אתמול היה טיפה יותר טוב, אבל עדיין לא טוב. אבל זה מבחינתי בכלל לא מדד. זה תחילת תהליך שאמור להגיע לשיאו בעונה הבאה. תסתכלו על הדברים ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 01:25 
סתם שתדעו .. קריית שמונה בעונת האליפות פתחה את העונה 2 נצחונות מתוך 7 משחקים.
תנו לזה זמן, סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רשמים מהמשחק
הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 02:11 
דור מ. כתב:
סתם שתדעו .. קריית שמונה בעונת האליפות פתחה את העונה 2 נצחונות מתוך 7 משחקים.
תנו לזה זמן, סבלנות.

כן, רק ששאר הקבוצות לא פתחו עליה פער משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
אני מנסה להבין למה אנשים ציפו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 07:04 
סמל אישי של המשתמש
רשמים מהמשחק - חסר לנו שחקן מסוג זה-

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:

תמונה

חופשי.
געגועים לשחקן מהסוג הזה,ואליו ספציפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רשמים מהמשחק
הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
בני יעקבי כתב:
:BOW: :hapoel:
תמשיכו לטחון ככה את השטויות שלכם ולהיות נגטיבים? לא יהיה כלום. שיחקו, עלו גמרו 6:3 ואתם במקום לשיראיך אפשר לאוהב אותך כל כך ולעודד אותם? כל הזמן רק מזיינים את המוח עם הביקורת הנגטיבית שלכם. אף אחד לא טוב לכם ואאלה כולכם כמו המחלה הצהובה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:

תמונה

נמניה היקר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 21:39 
סמל אישי של המשתמש
רשמים מהיציע. כתוב באדום עולה ובפייסבוק, שהיו 7,500 צופים.
לא מסתדר לי בכלל.
כרטיסים ל8 נגמרו(והיה שם משום מה קרחות קלות)
7 די מלא לגמרי, 4-5 סביר+. ישבתי ב13, והיה נראה שהמצב ב2 די טוב.
13 היה די מלא.
בגירסה עם החישוב הפסימי, הייתי הולך על 9,500 קצת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 21:51 
dino כתב:
לא מסתדר לי בכלל.
13 היה די מלא.

נראה לי שקצת קשה להתווכח עם נתונים שהגיעו משערים אלקטרונים, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
dino כתב:
לא מסתדר לי בכלל.
13 היה די מלא.

אפשר. תלוי מתי הנתונים התקבלו ונרשמו. 5-7 דקות לפתיחת המשחק, פתיחת המשחק או 5 דקות אחרי. כשאני נכנסתי למשחק באיחור, היו בחוץ לא מעט אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 21:57 
dino כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
dino כתב:
לא מסתדר לי בכלל.
13 היה די מלא.

אפשר. תלוי מתי הנתונים התקבלו ונרשמו. 5-7 דקות לפתיחת המשחק, פתיחת המשחק או 5 דקות אחרי. כשאני נכנסתי למשחק באיחור, היו בחוץ לא מעט אוהדים.

במהלך המשחק דיברתי עם אבא שלי על הכמות. שנינו הערכנו בסביבות 9-10 אלף. גם לי זה נשמע מוזר שהיו 7 וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
עוד אפשרות, היא שאני לא רואה טוב, או שגמדים קטנים באו בחשאי בליל והקטינו את תכולת היציעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 22:32 
אין שום מצב בעולם שהיו רק 7500 אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2013, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
הכי סביר זה שהנתונים התקבלו מוקדם מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 08:26 
סומך כתב:
בני יעקבי כתב:
תמשיכו לטחון ככה את השטויות שלכם ולהיות נגטיבים? לא יהיה כלום. שיחקו, עלו גמרו 6:3 ואתם במקום לשיראיך אפשר לאוהב אותך כל כך ולעודד אותם? כל הזמן רק מזיינים את המוח עם הביקורת הנגטיבית שלכם. אף אחד לא טוב לכם ואאלה כולכם כמו המחלה הצהובה .

לא שאני מהקטרנים. אבל גם עונה שעברה אמרנו העיקר לעלות.
הבעיה היא שאני לא זוכר את הפועל תל אביה נותנת משחק טוב עם כדורגל יפה בלי שום קשר לתוצאה מאז אותה תקופה.
זה עוד מוקדם אבל עדיין מטריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 08:49 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
סומך כתב:
בני יעקבי כתב:

הבעיה היא שאני לא זוכר את הפועל תל אביה נותנת משחק טוב עם כדורגל יפה בלי שום קשר לתוצאה מאז אותה תקופה.

אני שמח שאתה מוטרד . אני בניגוד אליך טווח הזיכרון שלי אינו רק של העונה שעברה. הפעם הראשונה שהייתי במשחק של הפועל תל אביב זה לפני חמישים שנה ב1964 בבלומפילד עוד שישבו על חול. ואני לא זוכר ערמה של קוטרים קשקשנים יבבנים כמוכם אלא רק ביציעים של המחלה. התרגלתם לטוב. היה שתי עונות של גוטמן שהו כנראה הכדורגל הכי טוב שהיה אי פעם בארץ מאז ועד עולם , משהו שהיה ולא יהיה בטח לא עוד 50 שנה ומאז? ואתם רק מזיינים את המוח במקום לעודד את השחקנים ולאהוב אותה ללא קשר לתוצאה. זה ההבדל ביננו ובין המחלה הצהובה (שתחלה היא אוהדיה והשייך הקנדי שלה בצרעת בדבר אידס זאבת וכולירה ). אנחנו אוהבים לנצח אבל לא בכל מחיר אנחנו מעודדים ואוהבים את השדים האדומים בכל מחיר ולא מזיינים את המוח כמו שאתם כאן ." צריך בלם צריך קשר זה לא טוב , יגאל זקן ההוא צולע" דייייייייייי פשוט דייייינמאסתם לכו ליציע 11 תריעו שם לזהבי הבוגד וגם לטב"ח. אתם פשוט מוזמנים לעבור ליציע שם. נמאסתם. לכו תהיו אוהדי מקקי תעודדו שמנצחים ותקללו שמפסידים. מה קרה? תיקו? ואתם? איזה זיוני מוח? עכשיו החלטתם להרוג את דני עמוס קיבל גול מה אפשר לעשות? את רב"ש אתם כבר מפטרים וכל שחקן? ייש לכם מה להגיד. רק
"איך אפשר לאהוב אותך כל כך הפועל תל אביב?" זה שכחתם.. לכו די. לא צרייך אותכם הסתדרנו עם בית ברנר , עם משה סיני כמאמן ירדנו ליגה לא הפסקנו לשיר. עברנו את טביב נעבור גם אותכם. יאלה נסתדר בלעדכם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 09:05 
ספר את זה לחברים שלך באותה קבוצת גילאים בשער 13 שכל המשחק מזיינים את המוח מקללים שחקנים ומוציאים לפנסיה את עמוס. זה מה יש כשקבוצה מצליחה, ועדיין יחסית לליגה האוהדים בסדר גמור כולל החברות בעמותה המנויים היקרים והתמיכה בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ספר את זה לחברים שלך באותה קבוצת גילאים בשער 13 שכל המשחק מזיינים את המוח מקללים שחקנים ומוציאים לפנסיה את עמוס. זה מה יש כשקבוצה מצליחה, ועדיין יחסית לליגה האוהדים בסדר גמור כולל החברות בעמותה המנויים היקרים והתמיכה בקבוצה.

יכול להיות שבגלל זה רגלי לא דרכה בשער 13 מאז המשחק נגד צ'לסי (וגם אז ישבתי שם בגלל שלקחתי תינוקות איתי למשחק...) ....אבל אם זה מה שהם עושים? זה לא פלא שהם יושבים בשער 13 קרוב להם לשער 12 גם הם מוזמנים לעבור את הגדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 09:14 
אל תעשה את זה לעניין של יציע, בתור אחד שהיה בכל שער, אתה מוצא את האנשים האלה בכל יציע במיוחד אנשים שעברו את ה40

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אל תעשה את זה לעניין של יציע, בתור אחד שהיה בכל שער, אתה מוצא את האנשים האלה בכל יציע במיוחד אנשים שעברו את ה40

לא אני ולא החברים שלי אבל זה בהחלט לא עניין גילי ולא של יציע. אני לא נגד לקלל אני מקלל גם כן, גם בהחמצה באיבוד כדור במה שאתה רוצה. אבל יש פה בפורום וגם ביציעים? אווירה של "תפסנו תחת" ומחכים לראות משחקים ברמה של ברצלונה ואם לא? אז צועקים בוז. זה לא הפועל תל אביב. למשל זה שלא באו יותר אנשים ביום חמישי זה גם דוגמה. וגם לא מעודדים כמו פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
מקווה שנוציא מהלקסיקון משפטים כמו "המשך ישיר של העונה הקודמת". זו קבוצה שונה לחלוטין וחדשה, עם מאמן חדש וקהל אופטימי יותר, בליגה שונה לחלוטין. לא כדאי להחדיר לעונה הזאת את האנרגיות הנוראיות של שנה שעברה, זה בסוף יחלחל גם לשחקנים ולצוות ויהיה פה מעגל קסמים. יש לנו הרבה עבודה ודרך לעבור עד שהדברים יראו כמו שאנחנו רוצים, לדעתי הכיוון מאוד חיובי, בטח אם התוצאות מספיקות בהחלט.

וכמו שאמרו פה - בעונת האליפות של ק"ש היא הייתה פח עד המחזור השביעי-שמיני, גם אחרי שהיא ניצחה אותנו והורידה אותנו מהמקום הראשון לגלגנו עליהם ואמרנו שאין להם קבוצה לאליפות. רב"ש מנסה לבנות פה את המכונה המשומנת ההיא, ועם הזמן זה יראה יותר ויותר ככה.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 09:52 
פתחו כאן קבוצה של "אדומים מעצבנים ומרגיזים" במקום בפייסבוק?

איף עליכם יא נודניקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
אתם מדברים על סבלנות, השוואות לקרית שמונה, אבל אני מזכיר שאם אנחנו לא עולים לבתים זה עלול להשפיע על כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 11:29 
אנטיגונה כתב:
אתם מדברים על סבלנות, השוואות לקרית שמונה, אבל אני מזכיר שאם אנחנו לא עולים לבתים זה עלול להשפיע על כל העונה.

אין מה לעשות. אם ככה הקבוצה תנוהל היא לא תגיע לשום מקום בחיים. סבלנות צריכה להיות בעיקר אם לא נעלה לבתים. נקווה שלא ישחררו אף שחקן בכיר וצריך להמשיך בשביל לעשות קבוצה שבעונה הבאה תוכל להתמודד על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 11:38 
בני יעקבי כתב:
Dushi כתב:
סומך כתב:
בני יעקבי כתב:

אני שמח שאתה מוטרד . אני בניגוד אליך טווח הזיכרון שלי אינו רק של העונה שעברה. הפעם הראשונה שהייתי במשחק של הפועל תל אביב זה לפני חמישים שנה ב1964 בבלומפילד עוד שישבו על חול. ואני לא זוכר ערמה של קוטרים קשקשנים יבבנים כמוכם אלא רק ביציעים של המחלה. התרגלתם לטוב. היה שתי עונות של גוטמן שהו כנראה הכדורגל הכי טוב שהיה אי פעם בארץ מאז ועד עולם , משהו שהיה ולא יהיה בטח לא עוד 50 שנה ומאז? ואתם רק מזיינים את המוח במקום לעודד את השחקנים ולאהוב אותה ללא קשר לתוצאה. זה ההבדל ביננו ובין המחלה הצהובה (שתחלה היא אוהדיה והשייך הקנדי שלה בצרעת בדבר אידס זאבת וכולירה ). אנחנו אוהבים לנצח אבל לא בכל מחיר אנחנו מעודדים ואוהבים את השדים האדומים בכל מחיר ולא מזיינים את המוח כמו שאתם כאן ." צריך בלם צריך קשר זה לא טוב , יגאל זקן ההוא צולע" דייייייייייי פשוט דייייינמאסתם לכו ליציע 11 תריעו שם לזהבי הבוגד וגם לטב"ח. אתם פשוט מוזמנים לעבור ליציע שם. נמאסתם. לכו תהיו אוהדי מקקי תעודדו שמנצחים ותקללו שמפסידים. מה קרה? תיקו? ואתם? איזה זיוני מוח? עכשיו החלטתם להרוג את דני עמוס קיבל גול מה אפשר לעשות? את רב"ש אתם כבר מפטרים וכל שחקן? ייש לכם מה להגיד. רק
"איך אפשר לאהוב אותך כל כך הפועל תל אביב?" זה שכחתם.. לכו די. לא צרייך אותכם הסתדרנו עם בית ברנר , עם משה סיני כמאמן ירדנו ליגה לא הפסקנו לשיר. עברנו את טביב נעבור גם אותכם. יאלה נסתדר בלעדכם .

???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
.....
"איך אפשר לאהוב אותך כל כך הפועל תל אביב?" זה שכחתם.. לכו די. לא צרייך אותכם הסתדרנו עם בית ברנר , עם משה סיני כמאמן ,ירדנו ליגה לא הפסקנו לשיר. עברנו את טביב נעבור גם אותכם. יאלה נסתדר בלעדכם .[/quote]

???[/quote]
חסר פסיק זה הכל.... :SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 11:54 
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:

לא אני ולא החברים שלי אבל זה בהחלט לא עניין גילי ולא של יציע. אני לא נגד לקלל אני מקלל גם כן, גם בהחמצה באיבוד כדור במה שאתה רוצה. אבל יש פה בפורום וגם ביציעים? אווירה של "תפסנו תחת" ומחכים לראות משחקים ברמה של ברצלונה ואם לא? אז צועקים בוז. זה לא הפועל תל אביב. למשל זה שלא באו יותר אנשים ביום חמישי זה גם דוגמה. וגם לא מעודדים כמו פעם.

נכון מאוד, בלומפילד הפך לבית קברות, קיוויתי שזה סימפטום של מאבקי טביב, אבל אין ספק שמשהו באוירה השתנה לרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2013, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
בני יעקבי כתב:
chimpfive כתב:

נכון מאוד, בלומפילד הפך לבית קברות, קיוויתי שזה סימפטום של מאבקי טביב, אבל אין ספק שמשהו באוירה השתנה לרעה.

תקרא פה את השירשורים ותבין. כל אחד נהיה לי מנוטי מרגיש שהוא ינקלה שחר כי הוא חבר בעמותה. שנה שעברה מיליוני שקלים הוצאו על רכש שרוב מקורו היה בלחץ אוהדים , הלך לחלוטין הקשר של האוהדים עם השחקנים. למשל למרות שהוא לא היה שווה הרבה על המגרש ג'וני פנסטיל היה צריך לחבק אותו דווקא שהוא לא משחק טוב. לא עלה הרבה ובא בחיבוק גדול וקיבל בעיטה בטחת כי אבד ארבעה כדורים ועשה עבירה. גם אלירן אם הקהל היה יותר מחבק אותו? יכול להיות שהיה על המגרש היום. אם הקהל היה מחבק אותם יכול להיות שהיה ניראה אחרת. בכלל אני לא אומר לא לקלל ולא להציע אבל קודם כל? אנחנו התפקיד שלנו זה לעודד גם "בטוב וגם ברע" זה לא סיסמא ריקה זה אמת גדולה. "שמכבי תמות"זה שיר אהבה גדול לדרך ולאמונה שאנחנו לא רוצים להיות שמון מזרחי. לא נלך לקלקל לברי לביבויץ ולא נלך ונקנה כל אחד בכל מחיר כמו השייך הסעודי קנדי. "עברנו דרך ארוכה ארוכה מז "ואיזה מסכנים האוהדים" של אריק אינשטיין. מהקהל הכי טוב בארץ? נהפכנו למעמסה על השחקנים. הזיוני מוח פה שרובם נגטיבים וכל הזמן עוסקים באת מי לזרוק ואת מי צריך להחליף? זה הביטוי של זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: