תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 11:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יד אליהו זה כאן..
הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 14:30 
נועם שחם כתב:
אתם אנשים הזויים. משטרת היציע.

משחק הכי מיותר בעולם, יום חמישי בעשר בלילה. מה זה עניינכם מי יוצא מוקדם ומי לא? למה אתם חושבים שמישהו חייב לכם משהו?

קרה לי פעמים בודדות בחיים שיצאתי לפני הזמן, אבל בחיי שהאשכול הזה עושה לי חשק להתחיל לעשות דווקא.

והכי אהכתי את אלה שעשו פה את הלינקג' בין לצאת מוקדם לבין ביקורת בקשר לחלק מהשירים ביציע. אם אנשים ביציע ישירו שירים גזעניים, גם אז זה לא יהיה לגיטימי להשתיק אותם?

מה הקשר בין זה לבין הנסיון המטופש של אנשי בשער 5 לחנך את יושבי שער 7 לגבי עיתוי היציאה מהיציע, אלוהים יודע.

וקרספו - אם אתה חושב שאתה עושה למישהו טובה בזה שאתה מעודד, אז יש לך ממני אישור להפסיק ולעודד.

ולא לשכוח את משטרת הדמגוגיה כאן באשכול ובכלל בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
מי בכלל קורא ליד ושם בשם הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 14:44 
its-sick כתב:
אם יש שחקנים שנעלבים מזה שיש אנשים שממהרים הביתה, אז הגיע הזמן שיתבגרו. גם אתה.
אם אני מקדיש לקבוצה ארבע שעות, זה לא אומר שאני חייב להקדיש חמש.
יש לי שעה הלוך ושעה חזור. אני מגיע תמיד כמה דקות לפני השריקה, ויוצא ברגע השריקה. לא רוצה עוד ארבעים דקות באוטו בפקק ולהגיע באמצע הלילה. אני קם מוקדם כל בוקר ואני כבר גמור מעייפות בשעות האלה.
לך זה לא מפריע להישאר, לי כן. לכל אחד מתאים משהו אחר.

אין בעיה, אבל אל אתה לא מקדיש את זה 'לקבוצה'
אתה עושה את זה כי זה מה שכיף לך.. להקדיש לקבוצה זה לעשות משהו גם אם הוא לא תמיד בראש מעינייך (וכן, תתפלא, גם אני הייתי מעדיף לא להיתקע בפקקים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 14:48 
r200 כתב:

תזהר
עוד מעט יגידו לך שמה שעשית פה מדורג 5 בטבלת העבירות, וכידוע מקום 5 זה אמנם לא ליגת אלופות, אז לא תקבל את הפרס הגדול של שריקות בוז פלוס קללות והכרזה שתלך לשער 11, אבל גם אופ"א זה מכובד ותקבל נזיפה ומבט מאוכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 14:52 
villa crespo כתב:
GATE7 כתב:
villa crespo כתב:
בתור אחד שממש נגד פילוג בקהל ומנסה לעשות הרבה כדי שהקהל בכל השערים יהיה מאוחד, עדיין לא הבנתי את הבעיה במה ששער 5 עשה אתמול.
אני חושב שהתופעה של לצאת לפני סוף המשחק היא בזויה (כתופעה, ברור שיש מקרים שבן-אדם ממהר וצריך לצאת קודם). היא בזויה בנצחונות, אך בעיקר בהפסדים.
ועדיין, אתם מדברים כאילו חיכו להם בחוץ עם אבנים. בסה"כ שרו להם "לכו הבייתה". אם זה הפריע להם כ"כ, כנראה שגם הם הבינו את הבעייתיות בלברוח בזמן שהקבוצה עוד משחקת. אגב, היו גם הרבה אנשים שעשו את הדרך החוצה ואז שמעו את השיר, ונשארו במקום.
וכמובן, אני אתן את המבחן הקבוע שלי במקרים כאלו, כמו בוויכוח על למה צריך לעודד. אנשים מוותרים לעצמם ומרשים את זה, כי הם יודעים שאחרים יעשו את העבודה השחורה בשבילם וזה העניין הפסול והבזוי כאן.
אז המבחן הוא שתחשבו שכולם באיצטדיון יתנהגו כאיש אחד. אם לא מעודדים, אז אף אחד לא מעודד. אם הולכים הבייתה בדקה 85, אז כולם הולכים הביתה בדקה 85.
עכשיו, לכל אלו שחושבים שזה לגיטימי ללכת מוקדם. אתם גם חושבים שזה לגיטימי שבדקה 85, בזמן שהקבוצה עוד משחקת, האיצטדיון יהיה ריק מאדם?
אני חושב שזה לא לגיטימי ולא במקום. מי שחושב שזה בסדר שהאיצטדיון יהיה ריק, אז זה בסדר. מי שחושב שלא והלך אתמול מוקדם (שוב, להוציא סיבות פרטניות), אז הוא צבוע שחושב שאחרים צריכים לעשות את העבודה בשבילו. זה נכון גם לגבי עידוד.

כן? התופעה היא בזויה? בזויה?
אתה יודע מי אלה האנשים האלה שיורדים לפני סוף המשחק? אתה יודע כמה שנים הם אוהדים את הפועל תל אביב? אתה יודע כמה הם נתנו ונותנים בשביל הקבוצה? ואתה חושב שזה שאין להם כח לעמוד במדגרות זה בזוי אבל לשיר בגנותם ולשלוח אותם הביתה כמו אוהדי הקבוצה היריבה זה לא בזוי נכון? האדון שנגד פילוג בקהל.
אתה שיא הביזיון. כל מי שהעז לשיר נגד שער שבע צריך לחשוב פעמיים אם הוא יושב בצד הנכון של האצטדיון וכל מי שלא השתיק את אותם מסכנים ומצדיק אותם כנ"ל.
אתה מבין? זה לא מעניין כמה אתה מועדד וכמה שעות תשב באיטדיון אחרי המשחק ותעודד, אתה מזלזל באנשים שכנראה יושבים באצטדיון הזה עשרות שנים וקונים מנוי בכל שנה בגלל שהם רצו לצאת מוקדם. ואתה חושב שזה מה שהופך אותך לאוהד אמיתי. (אתה או כל אחד אחר שמצדיק)

מה הקשר כמה זמן הם אוהדי הפועל לבין כך שהפעולה שלהם בזויה?
אם אני אוהד הפועל 50 שנה, אז זה בסדר אם אצעק שואה למכבי או אקלל שחקנים אחרי הפסדים?
מה זה החרא הזה.
והגיע הזמן שתצאו מהשקר הזה שמי שיושב בשער 7 הוא אוהד הפועל ותיק שאסור לחנך אותו ומי שיושב בשער 5 הוא ילד שמותר וצריך לחנך אותו.
למרות שבשער 7 יושב הוד רוממתו, האוהד הוותיק והמושלם, עו"ד נועם שחם, שקובע מתי מותר להביע דעה ומתי לא.

שמע אתה בן אדם הזוי אנשים לא רצו לעמוד 20 דקות ביציע מה בזוי בזה? אתה חתיכת ילד קטן זה לא יאומן שצריך להסביר לך את הדברים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
r200 כתב:

תזהר
עוד מעט יגידו לך שמה שעשית פה מדורג 5 בטבלת העבירות, וכידוע מקום 5 זה אמנם לא ליגת אלופות, אז לא תקבל את הפרס הגדול של שריקות בוז פלוס קללות והכרזה שתלך לשער 11, אבל גם אופ"א זה מכובד ותקבל נזיפה ומבט מאוכזב.

אני מעדיף לא להיכנס לויכוח המיותר הזה
הרי כמו כל הויכוחים כאן כולם בטוחים שהם אלו שבסדר ואסור דעה אחרת
את תופעת העידוד ה"מדהים" בשער 7 הכרתי מספיק שנים ואין הרבה מה לעשות תמיד יהיו כאלה וכאלה..
מצד שני אם המעודדים משער חמש חושבים שהמשחק כזה חשוב שלא מבינים איך אנשים יוצאים 5 דקות לסוף,איך הם בתיקו 2 מתעסקים בשער 7 במקום לדחוף את הקבוצה לניצחון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 14:58 
ציטוט:

זה בדיוק מה שאני לא מבין
מאיפה היוהרה לחשוב שמה שמפריע לך, זה משהו שמפריע אבסולוטית לכולם, ומה שלא מפריע לך, לא אמור להיות מספיק חשוב בשביל שיפריע לאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ציטוט:

זה בדיוק מה שאני לא מבין
מאיפה היוהרה לחשוב שמה שמפריע לך, זה משהו שמפריע אבסולוטית לכולם, ומה שלא מפריע לך, לא אמור להיות מספיק חשוב בשביל שיפריע לאחרים.

אמנם לא מייצגים את ישראל אבל בטוח ישראלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
אשכול משעשע.
כל מטיפי המוסר לאלה שמקדימים ללכת הביתה חושבים שיש סיכוי שהם ישפיעו על אלה שמחליטים לעזוב את היציע כמה דקות לפני הסיום ?
האם מישהו באמת מתרגש מהקריאה" לכו הביתה", וכתוצאה מיכך ימתין עוד כמה דקות ?

האם מישהו באמת יפסיק לשיר שירי שואה אם אופטימי או דביל אחר יאמר לו להפסיק לשיר ?

לדעדי לא זה ולא זה.

איך לימד אותי מישהו שבין למשפחה של ניצולי שואה ואינו נגד הקריאה הזו " שכל אחד יעשה מה שהוא מבין".

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 26 יולי 2013, 15:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אשכול משעשע.
כל מטיפי המוסר לאלה שמקדימים ללכת הביתה חושבים שיש סיכוי שהם ישפיעו על אלה שמחליטים לעזוב את היציע כמה דקות לפני הסיום ?

האם מישהו באמת יפסיק לשיר שירי שואה אם אופטימי או דביל אחר יאמר לו להפסיק לשיר ?

לדעדי לא זה ולא זה.

איך לימד אותי מישהו שבין למשחה של ניצולי שואה ואינו נגד הקריאה הזו " שכל אחד יעשה מה שהוא מבין".

לא בשביל משהו, אבל לא לכל דבר צריכה להיות משמעות והשלכה.
כל אחד אומר מה שמפריע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 15:16 
הייתי גם יוצא ביום חמישי לפני שריקת הסיום
מה לעשות שהמשחק היה כולכך מרדים שנרדמתי בכיסא שלי

קיצר תתבגרו ותפסיקו לחפש כל הזמן על מה לריב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
אשכול משעשע.

לדעדי לא זה ולא זה.

איך לימד אותי מישהו שבין ל משחה של ניצולי שואה ואינו נגד הקריאה הזו " שכל אחד יעשה מה שהוא מבין".

בד"כ את המשחה עשו מאלו שלא ניצלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יד אליהו זה כאן..
הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 15:26 
g11g כתב:
GATE7 כתב:
אליהו הנביא כתב:
GATE7 כתב:
מי שואל אותך יא מסכן?
אם זה היה מעניין אותנו השטויות שמעניינות אותך היינו יושבים בשער 5. עכשיו שתוק ואל תגיד לאנשים מה לעשות.

אתה מדבר בתור מנהיג האוהדים של שער 7 ? כי הרוב לא חושבים שזה שטויות
לצאת לפניי הסוף זה המינימום שאפשר לצפות ממי שקורא לעצמו אוהד ולא בא להצגה , ואם כבר אתה מתייחס למשחק כקונצרט אז תכבד את המופע ותישאר עד סופו

מדבר בשם עצמי ואני מניח שבשם מי שיורד לפני תום המשחק בשביל לא לעמוד שעה במדרגות.
וזה ממש מעניין אותי מה אתה והטמבל שפתח את האשכול הזה מצפים מאוהד. אפשר לחשוב שאלפי אנשים מחכים להחליף אותי שם ביציע. אני גם לא מוחא כפיים מה תגיד על זה?
אתם חיים בסרט.

וואלה? אז אנחנו בעצם צריכים להוקיר לך תודה שאתה מגיע ולא מפקיר את היציע ריק..
״טמבל, מסכן ושתוק״ כאחרון עברייני המקלדת , זה בוודאי לפצות על זה שאתה אפס מושתן בחיים האמיתיים, אז אני אזרום.

מעבר אלייך, מי שדיבר שוב על כל מיני הסברים למיניהם:
לכולנו עיסוקים ומטלות רבות, לכל אחד שעוקף את הפקק דרך התחנת דלק יש הסבר למה הוא לא מאנייק אלא הוא באמת ממהר יותר מכל שאר הכביש, 10 דקות- לא יעשו את ההבדל לאישה עם הילד, למתבגרים שמחכים ליד הדלת שאבא ישוב, ולסבתא ששומרת על הנכד כי אתה אב חד הורי.

אני מנחש שאתה בן 14

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 15:40 
בוא נסכים שפשוט תפסיקו לעמוד במדרגות כמו מפגרים ותזרמו למטה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
אדום אופטימי כתב:
אשכול משעשע.

לדעדי לא זה ולא זה.

איך לימד אותי מישהו שבין ל משחה של ניצולי שואה ואינו נגד הקריאה הזו " שכל אחד יעשה מה שהוא מבין".

בד"כ את המשחה עשו מאלו שלא ניצלו

זה כבר קשור לחתך הגילאים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
צאו כבר מהבועה שלכם

יש אנשים שמשאירים אישה ותינוק בבית, יש כאלה שמשאירים אותה עם 3 מתבגרים.
יש גם כאלה שמחר קמים לעבוד ב5 וחצי בבוקר, ויש סתם בני 60 שקשה להם השעה הזאת.

ואני אחד מאלה שגם "הזדעזע" לפני 5 שנים מהמנהג. המציאות קצת שינתה אותי. פרופורציות. יש לא מעט שהשעה הנוספת שהם מרוויחים שווה להם יותר מ5 דקות אחרונות במשחק לא חשוב וזה זכותם.

כל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 17:17 
chimpfive כתב:
g11g כתב:
GATE7 כתב:
אליהו הנביא כתב:
GATE7 כתב:
מי שואל אותך יא מסכן?
אם זה היה מעניין אותנו השטויות שמעניינות אותך היינו יושבים בשער 5. עכשיו שתוק ואל תגיד לאנשים מה לעשות.

אתה מדבר בתור מנהיג האוהדים של שער 7 ? כי הרוב לא חושבים שזה שטויות
לצאת לפניי הסוף זה המינימום שאפשר לצפות ממי שקורא לעצמו אוהד ולא בא להצגה , ואם כבר אתה מתייחס למשחק כקונצרט אז תכבד את המופע ותישאר עד סופו

מדבר בשם עצמי ואני מניח שבשם מי שיורד לפני תום המשחק בשביל לא לעמוד שעה במדרגות.
וזה ממש מעניין אותי מה אתה והטמבל שפתח את האשכול הזה מצפים מאוהד. אפשר לחשוב שאלפי אנשים מחכים להחליף אותי שם ביציע. אני גם לא מוחא כפיים מה תגיד על זה?
אתם חיים בסרט.

וואלה? אז אנחנו בעצם צריכים להוקיר לך תודה שאתה מגיע ולא מפקיר את היציע ריק..
״טמבל, מסכן ושתוק״ כאחרון עברייני המקלדת , זה בוודאי לפצות על זה שאתה אפס מושתן בחיים האמיתיים, אז אני אזרום.

לכולנו עיסוקים ומטלות רבות, לכל אחד שעוקף את הפקק דרך התחנת דלק יש הסבר למה הוא לא מאנייק אלא הוא באמת ממהר יותר מכל שאר הכביש, 10 דקות- לא יעשו את ההבדל לאישה עם הילד, למתבגרים שמחכים ליד הדלת שאבא ישוב, ולסבתא ששומרת על הנכד כי אתה אב חד הורי.

אני מנחש שאתה בן 14

זה יגרום לך להרגיש יותר טוב עם המנהג הבזוי הזה שאתה מעודד?
מצטער אבל לא, אני לא בן 14,
האולטראס לא היה ובטח לא עכשיו מראש מעייני,
אני ומכריי ביציע בטוח עם עיסוקים וטרדות לא פחות מכל אותם אוהדים שבוחרים להרוויח 10 דק ביציאה (תפסיקו לשקר לעצמכם על השעה חיסכון, תשארו עד הסוף ותבחנו מה ההבדל),
ואין לי שום עניין בתואר אוהד השנה ובמדליות.

עם זאת אני לא מוצא הרבה הבדל בין מי שבוחר לברוח מוקדם, לבין אותו אחד שעוקף את הפקק בפנייה שמאלה, ומשתלב בצומת. מה לעשות בהרגשה של שניהם הזמן שלהם חשוב יותר ממינימום של כבוד בעיניי, כדאי גם שתחשבו על דילמת האסיר הפשוטה, מה אם כולם היו מחליטים להרוויח את ה10 דק האלה וללכת מוקדם..

ציטוט:

לשאלתך, מבחן התוצאה מראה חד משמעית שכן..
לא רוצה להיכנס פה לפילוסופיה, אבל אתה לא באמת טוען שהחברה לא יכולה להשפיע על הפרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 17:19 
אני נגד לצאת לפני השריקה ובעד לשרוק בוז לשחקנים כשהם משחקים חרא, איפה אני ממוקם בין 1 ל-10 "כמה אתה אוהד מושלם?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
כשיצור יורק עליך, אתה לא באמת מקשיב למה שהוא אומר. טפו עלייך.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 17:34 
its-sick כתב:

דיברת אליי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
its-sick כתב:

דיברת אליי?
לא, דיברתי אל המחנך הדגול שכתב לפניך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 17:42 
סמל אישי של המשתמש
טכנית אם כולם יצאו ב85 אז הפקקים יתחילו אז ומי שרוצה להימנע יצטרך לצאת קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
טכנית, אם כולם יגורו ביפו ויבואו ברגל לא יהיו בכלל פקקים בשום שעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 18:11 
g11g כתב:

ציטוט:

אני מנחש שאתה בן 14

אני ומכריי ביציע בטוח עם עיסוקים וטרדות לא פחות מכל אותם אוהדים שבוחרים להרוויח 10 דק ביציאה (תפסיקו לשקר לעצמכם על השעה חיסכון, תשארו עד הסוף ותבחנו מה ההבדל),

עם זאת אני לא מוצא הרבה הבדל בין מי שבוחר לברוח מוקדם, לבין אותו אחד שעוקף את הפקק בפנייה שמאלה, ומשתלב בצומת. מה לעשות בהרגשה של שניהם הזמן שלהם חשוב יותר ממינימום של כבוד בעיניי, כדאי גם שתחשבו על דילמת האסיר הפשוטה, מה אם כולם היו מחליטים להרוויח את ה10 דק האלה וללכת מוקדם..

קודם כל, שתבין שזה שרשם לך את כל זה (אני) לא יצא מחייו אפילו שנייה לפני הסוף. אז המשפט "נסו להישאר פעם עד הסוף ותראו את ההבדל" פשוט לא תופס.

שנית, ההבדל בין לצאת מוקדם לבין לעקוף בפקק, או סתם לנסוע דרך הדלק, זה שכשמישהו יוצא מוקדם זה לא על חשבונך בשום צורה. זה כמו שתתלונן שהשכן שלך יצא מוקדם יותר מהבית והוא לפניך ברמזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 18:17 
GATE7 כתב:
villa crespo כתב:
GATE7 כתב:
villa crespo כתב:
בתור אחד שממש נגד פילוג בקהל ומנסה לעשות הרבה כדי שהקהל בכל השערים יהיה מאוחד, עדיין לא הבנתי את הבעיה במה ששער 5 עשה אתמול.
אני חושב שהתופעה של לצאת לפני סוף המשחק היא בזויה (כתופעה, ברור שיש מקרים שבן-אדם ממהר וצריך לצאת קודם). היא בזויה בנצחונות, אך בעיקר בהפסדים.
ועדיין, אתם מדברים כאילו חיכו להם בחוץ עם אבנים. בסה"כ שרו להם "לכו הבייתה". אם זה הפריע להם כ"כ, כנראה שגם הם הבינו את הבעייתיות בלברוח בזמן שהקבוצה עוד משחקת. אגב, היו גם הרבה אנשים שעשו את הדרך החוצה ואז שמעו את השיר, ונשארו במקום.
וכמובן, אני אתן את המבחן הקבוע שלי במקרים כאלו, כמו בוויכוח על למה צריך לעודד. אנשים מוותרים לעצמם ומרשים את זה, כי הם יודעים שאחרים יעשו את העבודה השחורה בשבילם וזה העניין הפסול והבזוי כאן.
אז המבחן הוא שתחשבו שכולם באיצטדיון יתנהגו כאיש אחד. אם לא מעודדים, אז אף אחד לא מעודד. אם הולכים הבייתה בדקה 85, אז כולם הולכים הביתה בדקה 85.
עכשיו, לכל אלו שחושבים שזה לגיטימי ללכת מוקדם. אתם גם חושבים שזה לגיטימי שבדקה 85, בזמן שהקבוצה עוד משחקת, האיצטדיון יהיה ריק מאדם?
אני חושב שזה לא לגיטימי ולא במקום. מי שחושב שזה בסדר שהאיצטדיון יהיה ריק, אז זה בסדר. מי שחושב שלא והלך אתמול מוקדם (שוב, להוציא סיבות פרטניות), אז הוא צבוע שחושב שאחרים צריכים לעשות את העבודה בשבילו. זה נכון גם לגבי עידוד.

אתה יודע מי אלה האנשים האלה שיורדים לפני סוף המשחק? אתה יודע כמה שנים הם אוהדים את הפועל תל אביב? אתה יודע כמה הם נתנו ונותנים בשביל הקבוצה? ואתה חושב שזה שאין להם כח לעמוד במדגרות זה בזוי אבל לשיר בגנותם ולשלוח אותם הביתה כמו אוהדי הקבוצה היריבה זה לא בזוי נכון? האדון שנגד פילוג בקהל.
אתה שיא הביזיון. כל מי שהעז לשיר נגד שער שבע צריך לחשוב פעמיים אם הוא יושב בצד הנכון של האצטדיון וכל מי שלא השתיק את אותם מסכנים ומצדיק אותם כנ"ל.
אתה מבין? זה לא מעניין כמה אתה מועדד וכמה שעות תשב באיטדיון אחרי המשחק ותעודד, אתה מזלזל באנשים שכנראה יושבים באצטדיון הזה עשרות שנים וקונים מנוי בכל שנה בגלל שהם רצו לצאת מוקדם. ואתה חושב שזה מה שהופך אותך לאוהד אמיתי. (אתה או כל אחד אחר שמצדיק)

אם אני אוהד הפועל 50 שנה, אז זה בסדר אם אצעק שואה למכבי או אקלל שחקנים אחרי הפסדים?
מה זה החרא הזה.
והגיע הזמן שתצאו מהשקר הזה שמי שיושב בשער 7 הוא אוהד הפועל ותיק שאסור לחנך אותו ומי שיושב בשער 5 הוא ילד שמותר וצריך לחנך אותו.
למרות שבשער 7 יושב הוד רוממתו, האוהד הוותיק והמושלם, עו"ד נועם שחם, שקובע מתי מותר להביע דעה ומתי לא.

שמע אתה בן אדם הזוי אנשים לא רצו לעמוד 20 דקות ביציע מה בזוי בזה? אתה חתיכת ילד קטן זה לא יאומן שצריך להסביר לך את הדברים האלה.

א. לא יודע בן כמה אתה ואם אתה גדול ממני בכלל. ילד אני מזמן לא.
ב. כמובן ששוב חזרנו לכך שמי שיושב בשער 5 הוא ילד מגניב ומי שיושב בשער 7 הוא האוהד הוותיק שהיה כאן לפנינו. כאילו, אני אמור להבין שאם יום אחד ימאס לי משער 5, אני צריך לעבור אוט' לשער 7.
ג. אני לא בטוח בזה, אבל אני די זוכר שאתה היית זה שהגן בחירוף נפש על טביב, אז אתה באמת רוצה להתווכח על מי ההזוי מבין שנינו?
ד. לא ענית לי על שאלה פשוטה. מבחינתך זה בסדר שכל האיצטדיון יעזוב משחק בדקה ה- 85? זה נורא פשוט העניין. אם אין לך בעיה עם זה, אז אין לנו ויכוח. אבל יש לי הרגשה שלא קיים אוהד אחד אפילו שחושב שהפועל צריכה לשחק מול יציע ריק בדקה 85, בגלל פקקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 18:19 
אני מנחש שאתה בן 14[/quote]

ציטוט:

לשאלתך, מבחן התוצאה מראה חד משמעית שכן..
לא רוצה להיכנס פה לפילוסופיה, אבל אתה לא באמת טוען שהחברה לא יכולה להשפיע על הפרט?[/quote]

קודם כל נתחיל מזה שרוב מוחלט של האנשים פשוט יורד למטה כדי לצאת אחרי השריקה ולא 10-20 דקות אחריה.

דבר שני, אתה באמת חושב שזה שאתה נשאר את ה5 דקות האלה הופך אותך למישהו שנותן יותר כבוד, לפחות מניאק או למישהו שעושה מאמץ גדול?
אנשים משלמים כסף בשביל להגיע לאיצטדיון הזה! אנשים באים בגלל שהם נהנים מזה זו לא העבודה שלהם! איך לעזאזל זה קשור למישהו שעוקף פקק איךךךךך?? איך הצלחת להגיע להשוואה כל כך לא קשורה.
אפשר לחשוב שאתה כמו בפקק רק מת לעוף מבלומפילד ואז מישהו עושה את זה לפניך וזה כל כך מעצבן אותך... באמת למה אני בכלל ממשיך להגיב באשכול הזה.
גרמת לי להבין עכשיו שזה היה מיותר מההתחלה להגיב לטמבל כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 18:27 
נהיה פה מכבי מיום ליום.
עונה שעברה זוועה מבחינה מקצועית, עכשיו פילוג בקהל. מה הלאה, טיטולים?
יופי, אנחנו בדרך הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 18:29 
villa crespo כתב:
GATE7 כתב:
villa crespo כתב:
GATE7 כתב:
villa crespo כתב:

מה זה החרא הזה.

א. לא יודע בן כמה אתה ואם אתה גדול ממני בכלל. ילד אני מזמן לא.
ב. כמובן ששוב חזרנו לכך שמי שיושב בשער 5 הוא ילד מגניב ומי שיושב בשער 7 הוא האוהד הוותיק שהיה כאן לפנינו. כאילו, אני אמור להבין שאם יום אחד ימאס לי משער 5, אני צריך לעבור אוט' לשער 7.
ג. אני לא בטוח בזה, אבל אני די זוכר שאתה היית זה שהגן בחירוף נפש על טביב, אז אתה באמת רוצה להתווכח על מי ההזוי מבין שנינו?
ד. לא ענית לי על שאלה פשוטה. מבחינתך זה בסדר שכל האיצטדיון יעזוב משחק בדקה ה- 85? זה נורא פשוט העניין. אם אין לך בעיה עם זה, אז אין לנו ויכוח. אבל יש לי הרגשה שלא קיים אוהד אחד אפילו שחושב שהפועל צריכה לשחק מול יציע ריק בדקה 85, בגלל פקקים.

אתה ילד קטן בשכל שלך לא איכפת לי עוד כמה שנים אתה הולך למות.
לא אמרתי ששער 5 הם ילדים - אתה החלטת שאני אמרתי את זה, כנראה תסמונת הילד בן 3 שחי בגוף שלך.
לא רוצה לענות לך בכלל על ג' אתה רק ממשיך לרדת ברמה.
ד' - כשכל האצטדיון יעזוב בדקה 85 אני מרשה לך להטיף לי מוסר סבבה? (רמז, זה בחיים לא יקרה) באותה הזדמנות תענה לי אתה על שאלה כשלהפועל יהיו 500 אלף אוהדים שרופים שנשארים חצי שעה אחרי המשחק ומעודדים באיטדיון החדש שלהם אתה תרשה לי לעזוב 5 דקות לפני הזמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 18:46 
מה הקטע המטופש הזה עם הגיל?
יאללה, אתה הכי מבוגר פה ואבא שלך הכי חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2013, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 זה פלורידה של המקדש...בגיל מסוים אתה עובר אליו ומנסה להעביר בנחת את הזמן עד למוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: