אני מנחש שאתה בן 14[/quote]
זה יגרום לך להרגיש יותר טוב עם המנהג הבזוי הזה שאתה מעודד?
מצטער אבל לא, אני לא בן 14,
האולטראס לא היה ובטח לא עכשיו מראש מעייני,
אני ומכריי ביציע בטוח עם עיסוקים וטרדות לא פחות מכל אותם אוהדים שבוחרים להרוויח 10 דק ביציאה (תפסיקו לשקר לעצמכם על השעה חיסכון, תשארו עד הסוף ותבחנו מה ההבדל),
ואין לי שום עניין בתואר אוהד השנה ובמדליות.
עם זאת אני לא מוצא הרבה הבדל בין מי שבוחר לברוח מוקדם, לבין אותו אחד שעוקף את הפקק בפנייה שמאלה, ומשתלב בצומת. מה לעשות בהרגשה של שניהם הזמן שלהם חשוב יותר ממינימום של כבוד בעיניי, כדאי גם שתחשבו על דילמת האסיר הפשוטה, מה אם כולם היו מחליטים להרוויח את ה10 דק האלה וללכת מוקדם..
ציטוט:
האם מישהו באמת יפסיק לשיר שירי שואה אם אופטימי או דביל אחר יאמר לו להפסיק לשיר ?
לשאלתך, מבחן התוצאה מראה חד משמעית שכן..
לא רוצה להיכנס פה לפילוסופיה, אבל אתה לא באמת טוען שהחברה לא יכולה להשפיע על הפרט?[/quote]
קודם כל נתחיל מזה שרוב מוחלט של האנשים פשוט יורד למטה כדי לצאת אחרי השריקה ולא 10-20 דקות אחריה.
דבר שני, אתה באמת חושב שזה שאתה נשאר את ה5 דקות האלה הופך אותך למישהו שנותן יותר כבוד, לפחות מניאק או למישהו שעושה מאמץ גדול?
אנשים משלמים כסף בשביל להגיע לאיצטדיון הזה! אנשים באים בגלל שהם נהנים מזה זו לא העבודה שלהם! איך לעזאזל זה קשור למישהו שעוקף פקק איךךךךך?? איך הצלחת להגיע להשוואה כל כך לא קשורה.
אפשר לחשוב שאתה כמו בפקק רק מת לעוף מבלומפילד ואז מישהו עושה את זה לפניך וזה כל כך מעצבן אותך... באמת למה אני בכלל ממשיך להגיב באשכול הזה.
גרמת לי להבין עכשיו שזה היה מיותר מההתחלה להגיב לטמבל כמוך.