באופן כללי - מאכזב מאוד. לא משחק שוטף, לא לחץ, לא יושבים על היריבה במשך כמה דקות ברצף.
הנעת הכדור לא מי יודע כמה, נקווה שהדבר הזה ישתפר.
הבעיה העיקרית שלנו היא בנקודה הזאת שבה איליץ', קולין וגרזיצ'יץ' מתמסרים ביניהם ואתה אשכרה צריך להתפלל כדי שנעבור את קו ההגנה הראשון של היריבה. אחרי שזה קורה, אנחנו מאוד מסוכנים מקדימה.
דני עמוס - משחק נוראי היום. טוב שזה קרה לו במשחק כמו היום כדי שיתאפס ויצא מההלם. אנחנו יודעים שמדובר בשוער מצוין ואני די רגוע בנושא הזה
אוראל דגני - מדהים כמה משחק נורמלי של מגן מסנוור אותנו. תודה לאל שרב"ש התעקש עליו ולא על דור מלול הדריבליסט המדהים מבית שאן. מסתבר שיש מגנים שיודעים גם הגנה וגם התקפה
שמעון הרוש - הכי חלש בהפועל בפער עצום. לא ברור איך הוא הגיע ואיך שילמנו עליו סכומים לא מבוטלים בשנה שעברה. חייבים מחליף. מסיללה ומאטוביץ' יהיו בגדר חלום
איליץ' - אחראי, חכם. אחלה בלם
קולין - לא מצליח לגבש דעה לגבי השחקן הזה. קצת חוסר אחריות מאחורה, פחות מהיר ממה שחשבתי. מסתמן כצלע הפחות חזקה בצמד הזה. אפשר היה גם לראות שאיליץ' מבחינת רב"ש הוא הבלם המוביל, כי בתחילת המשחק איליץ' שיחק כבלם בצד ימין וקולין בשמאל, אבל כשהרוש עשה צרות אז החליפו ביניהם כדי שאיליץ' יחפה על השטויות של הרוש
גרזיצ'יץ' - משחק חלש מאוד. בדר"כ מחלץ מספר דו ספרתי של כדורים במשחק, היום עשה בעיקר עבירות טפשיות וגם הגיב בצורה דרמטית וקיצונית ביחס לשחקן עם ניסיון כמו שלו. בשנתיים האחרונות היה אחד הקשרים האחוריים הטובים בליגה, אני סומך עליו שזה לא מה שנראה במהלך העונה
סאשה - פרווה. לא וואו, לא נפילה. אפשר כבר עכשיו לומר (וגם מוקדם יותר אפשר היה לומר ואמרתי) שלא לזה פיללנו. אם תהיה הזדמנות להביא קשר טוב יותר זה יהיה מעולה, אם כי זה פחות דחוף לי ממחליף להרוש כי את סאשה אפשר להחליף בגורדנה במשחקים מול קבוצות שמסתגרות ולעלות כמובן עם ורמוט כדי לקבל קישור התקפי יותר.
גורדנה - ממשיך בקו החיובי שלו, חילץ המון כדורים, היה נייד מאוד. צריך לשפר את קבלת ההחלטות - הוא משתחרר משחקני קישור של היריבה בקלות ומגיע למצב של 40 מ' מהשער כשהוא פנוי לגמרי והרבה פעמים מפספס תנועה של שחקנים שלנו לכיוון הרחבה וממשיך לכדרר סתם או מוסר לשחקן שלידו ללא כל תכלית. בכל אופן - הכיוון נראה טוב.
דמארי - לא רוצה לדבר. 555
זגורי - הראה היום קצת ממה שהוא יודע, אנחנו נהנה ממנו מאוד העונה.
שכטר -