תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 09:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רשמים מהמשחק
הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
באופן כללי - מאכזב מאוד. לא משחק שוטף, לא לחץ, לא יושבים על היריבה במשך כמה דקות ברצף.
הנעת הכדור לא מי יודע כמה, נקווה שהדבר הזה ישתפר.
הבעיה העיקרית שלנו היא בנקודה הזאת שבה איליץ', קולין וגרזיצ'יץ' מתמסרים ביניהם ואתה אשכרה צריך להתפלל כדי שנעבור את קו ההגנה הראשון של היריבה. אחרי שזה קורה, אנחנו מאוד מסוכנים מקדימה.

דני עמוס - משחק נוראי היום. טוב שזה קרה לו במשחק כמו היום כדי שיתאפס ויצא מההלם. אנחנו יודעים שמדובר בשוער מצוין ואני די רגוע בנושא הזה
אוראל דגני - מדהים כמה משחק נורמלי של מגן מסנוור אותנו. תודה לאל שרב"ש התעקש עליו ולא על דור מלול הדריבליסט המדהים מבית שאן. מסתבר שיש מגנים שיודעים גם הגנה וגם התקפה
שמעון הרוש - הכי חלש בהפועל בפער עצום. לא ברור איך הוא הגיע ואיך שילמנו עליו סכומים לא מבוטלים בשנה שעברה. חייבים מחליף. מסיללה ומאטוביץ' יהיו בגדר חלום
איליץ' - אחראי, חכם. אחלה בלם
קולין - לא מצליח לגבש דעה לגבי השחקן הזה. קצת חוסר אחריות מאחורה, פחות מהיר ממה שחשבתי. מסתמן כצלע הפחות חזקה בצמד הזה. אפשר היה גם לראות שאיליץ' מבחינת רב"ש הוא הבלם המוביל, כי בתחילת המשחק איליץ' שיחק כבלם בצד ימין וקולין בשמאל, אבל כשהרוש עשה צרות אז החליפו ביניהם כדי שאיליץ' יחפה על השטויות של הרוש

גרזיצ'יץ' - משחק חלש מאוד. בדר"כ מחלץ מספר דו ספרתי של כדורים במשחק, היום עשה בעיקר עבירות טפשיות וגם הגיב בצורה דרמטית וקיצונית ביחס לשחקן עם ניסיון כמו שלו. בשנתיים האחרונות היה אחד הקשרים האחוריים הטובים בליגה, אני סומך עליו שזה לא מה שנראה במהלך העונה
סאשה - פרווה. לא וואו, לא נפילה. אפשר כבר עכשיו לומר (וגם מוקדם יותר אפשר היה לומר ואמרתי) שלא לזה פיללנו. אם תהיה הזדמנות להביא קשר טוב יותר זה יהיה מעולה, אם כי זה פחות דחוף לי ממחליף להרוש כי את סאשה אפשר להחליף בגורדנה במשחקים מול קבוצות שמסתגרות ולעלות כמובן עם ורמוט כדי לקבל קישור התקפי יותר.
גורדנה - ממשיך בקו החיובי שלו, חילץ המון כדורים, היה נייד מאוד. צריך לשפר את קבלת ההחלטות - הוא משתחרר משחקני קישור של היריבה בקלות ומגיע למצב של 40 מ' מהשער כשהוא פנוי לגמרי והרבה פעמים מפספס תנועה של שחקנים שלנו לכיוון הרחבה וממשיך לכדרר סתם או מוסר לשחקן שלידו ללא כל תכלית. בכל אופן - הכיוון נראה טוב.

דמארי - לא רוצה לדבר. 555
זגורי - הראה היום קצת ממה שהוא יודע, אנחנו נהנה ממנו מאוד העונה.
שכטר - :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רשמים מהמשחק
הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
אני אסכם את זה במשפט אחד.
אם היו אומרים לי שפרדי דוד עדיין מאמן אותנו לא הייתי מופתע לאור היכולת והברדק.

אוסיף עוד משהו, נפלנו עם הבלמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:18 
המשחק לא מחובר ההגנה הקישור וההתקפה משחקים בנפרד אחד מהשני
אין את השחקן שיבוא מהאמצע וינהל את המשחק וזה השחקן שצריך
ולא זה לא יכול להיות שי אבוטבול
הבעיה שלפי מה שאני מבין בן שמעון רוצה מגן שמאלי זר כי באמת צריך מגן שמאלי
אבל אני לא בטוח שמגן שמאלי זר באמת יצליח לחפות מספיק על הבעיה הזו
שיכולה מאוד להקשות עלינו כי כרגע כל דבר שאנחנו עושים מקרי אנחנו משוועים לכזה שחקן
כשורמוט נכנס לפחות ראיתי קצת מישהו שמנסה לעשות את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
בתחושה הכללית באמת משחק מאוד מאכזב. אם לומר זאת ככה, זה לא המשחק שיביא עוד 500 מנויים.

אחרי הגול השני עמוס נשבר ועשה שתיים-שלוש שטויות. מקווה שיש מי שיוציא אותו מזה וירגיע אותו לחמישי הבא.
ההגנה ככה-ככה, הרבה שטויות ומשחק מסוכן של הרוש וקולין, איליץ' היותר טוב באמת, דגני היה סבבה למרות קצת טעויות בהגנה ובעיקר בגול השני.
על שלישיית הקישור באמצע כתבתי באשכול "שלהם", אבל רק אציין שלדעתי גרזצ'יץ' היה בסדר גמור.
אגב, הפאולים - לא רק שלו - זו נקודה חשובה: הפועל ביצעה היום המון עבירות 30-25 מטר מהשער שקבוצה טובה יותר היתה הופכת למצבי הבקעה. חייבים להיגמל מזה.

לא בטוח שזגורי מתאים לרמות האלה כרגע, מקווה שבליגה הוא יהיה יותר משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אם היו אומרים לי שפרדי דוד עדיין מאמן אותנו לא הייתי מופתע לאור היכולת והברדק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו נראים רע.
אפשר גם לומר, שכשחליפים את כל הקבוצה בצורה כזו, אז לוקח הרבה זמן להתחבר, ושנצחונות במשחקים הראשונים הם קריטיים לבניית הביטחון.
אבל הבעיה הכי גדולה כרגע, שאני לא רואה סיכוי שנעבור את הרומנים ביכולת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
אין לי ציפיות גדולות מהשנה. אני מודע לזה שנפסיד לא מעט נקודות..
אבל ביאס אותי שהמשחק היה פשוט משעמם.
אדישות נוראית.
מזל שהגעתי הביתה בשלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
אגב, הפאולים - לא רק שלו - זו נקודה חשובה: הפועל ביצעה היום המון עבירות 30-25 מטר מהשער שקבוצה טובה יותר היתה הופכת למצבי הבקעה. חייבים להיגמל מזה.

פאנדורי כבשה היום שני שערים בדיוק מהמצבים האלה (שתי הרמות של אריק פריירה לבלם שלהם אריקו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
kruvi1 כתב:
אנחנו נראים רע.
אפשר גם לומר, שכשחליפים את כל הקבוצה בצורה כזו, אז לוקח הרבה זמן להתחבר, ושנצחונות במשחקים הראשונים הם קריטיים לבניית הביטחון.
אבל הבעיה הכי גדולה כרגע, שאני לא רואה סיכוי שנעבור את הרומנים ביכולת הזו.

אם לא נעבור את הרומנים גם לא תהיה קבוצה שתתחבר כי ישחררו את כולם בינואר.
אנחנו בבעיה לא קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
סאשה דווקא עשה רושם של שחקן לא רע.
גרזיצ'יץ' לא מורגש במקרה הטוב ומזיק הגנתית במקרה הרע , מקווה שיתעשת (או שהבוס שלו יתעשת).
מה שהכי מטריד אותי - יותר מההגנה הלא קיימת - זה האנמיות של הקישור שלנו. סאשה מצטרף (ועושה תנועה אדירה ! גם זגורי). מספר 7 לא מזכיר בכלום את מס' 21 מהשנה שעברה. ולמרות זאת משהו לא דופק. חסר מחץ. מקווה שישתפר או שיביאו לפה זרתותח. לא להאמין שמה שחסר לנו זה זהבי.

נקודות האור שלי הן:
1. שכטר. לא ייאמן כמה השחקן הזה מדהים. באתי עם ציפיות מסוימות והוא התעלה עליהן. שחקן פנטסטי.
2. דמארי וגורדנה. מתוך היכרות עם הנאחס שאופף את המערכת אני לא אוסיף יותר.
3. ההתקפה עושה דאבל פסים ! לא ראיתי את זה בהפועל כבר שנתיים, ומדובר באסופת שחקנים שלא שיחקה מעולם יחד (למעט שכטר-ורמוט ודמארי-ורמוט, כי גם שכטר-דמארי בקושי הספיקו לשחק ביחד).
4. בפעם הקודמת שהרשמנו בחוץ בהופעת בכורה של שכטר סיימנו בבית ב- 1:1 מאוד מאכזב וסתמי. היו אז בקבוצה שחקנים חדשים שהיו צריכים להתגבש - מיכאל זנדברג, איתי שכטר, נמניה ווצ'יצ'ביץ', דדי בן דיין וזוראב מנטשאשווילי - בתוספת שחקנים עם ניסיון של שנה - שנתיים בבוגרות - ערן זהבי וביברס נאתכו שגם עשה שם שגיאה נוראית שגרמה לשוויון של גטבורג. הקבוצה ההיא הראתה ניצוצות אבל נראתה לא מרשימה בעליל , וגם פתחה את הליגה בקולות של שטיח וניסתה להתחבר עד לאותו 2:2 מול אשדוד ו- 2:1 מול סלטיק שבו הסתבר שזו הקבוצה הכי גדולה בתולדות המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
נראה שרב"ש בנה קבוצה שמבוססת על מתפרצות: שלישיית הקישור חוטפת כדורים ורצה עם השלישייה הקדמית.
כשאנחנו צריכים ליזום אין לנו מה למכור.

ורמוט יכול לשנות את התמונה אם הוא יהיה בריא, וזה חתיכת "אם"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
אמת
מעניין לראות שכל התקפה ראויה של הפועל הייתה תוצר של דמארי/שכטר יורד למטה כמו פיווט לקבל כדור ולשחרר קשר, ואז להצטרף במהירות
בצירוף העובדה שאנחנו מושכים למעלה את היריבה (או מרצון או כי פשוט הקישור שלנו אנמי וההגנה פח) מסתמנת קבוצת מתפרצות. לא בטוח שזה מתאים לקבוצה עם ציפיות (בניגוד לקריית שמונה 2011/12)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:37 
IdanTheLittle כתב:
נראה שרב"ש בנה קבוצה שמבוססת על מתפרצות: שלישיית הקישור חוטפת כדורים ורצה עם השלישייה הקדמית.

ורמוט זה לא מראדונה. קבוצה לא יכולה להתבסס על שחקן אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:38 
קבוצה חדשה לגמרי
היה נראה שהקהל סבלני. מאוד מקווה שזה יימשךף כי ייקח עוד לא מעט זמן עד שנראה כמו קבוצה. 8 שחקני הרכב חדשים (אפשר לספור גם 9 עם הרוש). איך אתם בכלל מצפים למשהו אחר?

ובכל זאת, אוראל דגני שחקן טוב. אם בהתחלה הייתי ספקן ובעיקר שמחתי על רב"ש, עכשיו רואים את זה בברור.
גם איליץ נראה סהכ די טוב. קולין הרבה פחות.

אבל מספר אחת רועי גורדנה. היה פשוט מעולה. לא זכור לי משחק עם כל כך הרבה חילוצי כדור שלו. אם ימשיך ככה נרוויח בענק

שורה תחתונה- תנו זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:38 
אני רק מקווה שדני עמוס יהיה טוב יותר ממה שראינו היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:39 
[quote="IdanTheLittle"]נראה שרב"ש בנה קבוצה שמבוססת על מתפרצות: שלישיית הקישור חוטפת כדורים ורצה עם השלישייה הקדמית.
/quote]
וזה מוזר כי זאת היתה הבעיה שלנו שנה שעברה בהתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:40 
IdanTheLittle כתב:

איך אפשר לדעת מה רב"ש בונה אחרי שני משחקים של סגל חדש לגמרי?
עוד שבועיים שלושה נתחיל בטח לקבל צורה. סבלנות. ממה שזכור לי בן שמעון ממש לא משחק על מתפרצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
IdanTheLittle כתב:

ורמוט זה לא מראדונה. קבוצה לא יכולה להתבסס על שחקן אחד.

זה לא שמתבססים על שחקן אחד, הוא פשוט החלק החסר בפאזל: שחקן במרכז המגרש שמנווט את המשחק ודוחף קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:42 
בדיוק אבל צריך עוד אחד כזה
ומבחינת ורמוט עצמו עדיף שישחק יותר קרוב לשער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
קבוצה חדשה לגמרי
היה נראה שהקהל סבלני. מאוד מקווה שזה יימשךף כי ייקח עוד לא מעט זמן עד שנראה כמו קבוצה. 8 שחקני הרכב חדשים (אפשר לספור גם 9 עם הרוש). איך אתם בכלל מצפים למשהו אחר?

ובכל זאת, אוראל דגני שחקן טוב. אם בהתחלה הייתי ספקן ובעיקר שמחתי על רב"ש, עכשיו רואים את זה בברור.

אבל מספר אחת רועי גורדנה. היה פשוט מעולה. לא זכור לי משחק עם כל כך הרבה חילוצי כדור שלו. אם ימשיך ככה נרוויח בענק

שורה תחתונה- תנו זמן

חוטבא בבכורה בישל צמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
כדאי שיגיע מגן משאלי השבוע, ושורמוט יפתח בחמישי.
אם לא, אנחנו עלולים לקבל בעיטה בתחת מהרומנים.

נערך לאחרונה על ידי יואב בתאריך 25 יולי 2013, 22:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
IdanTheLittle כתב:

עוד שבועיים שלושה נתחיל בטח לקבל צורה. סבלנות. ממה שזכור לי בן שמעון ממש לא משחק על מתפרצות

אין לנו שבועיים -שלוש יש לנו שבוע להראות כמו קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:45 
[/quote]אם לא נעבור את הרומנים גם לא תהיה קבוצה שתתחבר כי ישחררו את כולם בינואר.
אנחנו בבעיה לא קטנה.[/quote]

נכון, וגם המועדון ילך לפירוק, איזה דכאון.

נערך לאחרונה על ידי amirgk בתאריך 25 יולי 2013, 22:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:46 
IdanTheLittle כתב:

קשה לי להאמין שנראה הרבה את השלשייה הזאת באמצע.
במשחקים שקבוצות יבואו לעשות בונקר העונה הזאת המערך הזה לא יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:46 
RedFox כתב:
Oleg Neduda כתב:
IdanTheLittle כתב:

אין לנו שבועיים -שלוש יש לנו שבוע להראות כמו קבוצה.

לא, יש לך שבוע לעבור את הרומנים. לא מצפה ליכולת גבוה מולם ומקווה מאוד מאוד שזה יספיק
אין מה לעשות. כשבונים מאפס לדברים לוקח זמן להתחבר, ולרוע מזלנו קיבלנו הגרלה נוראית בשלב כל כך מוקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:48 
רועי כתב:
Oleg Neduda כתב:
קבוצה חדשה לגמרי

שורה תחתונה- תנו זמן

חוטבא בבכורה בישל צמד

חוטבא הגיע אחרי עונה אחת בליגת העל. עם כל הכבוד לו אוראל דגני הוא הימור הרבה פחות גדול. בכל זאת נקנה רק לפני שנתיים במליון דולר. שחקן טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
עוד פעם הקלישאה הזאת על קבוצה חדשה ועל חיבור?
איזה חיבור היה צריך שכטר כדי להיראות נהדר?
זה יכול להסביר בעיות עד גבול מסוים. אפשר להשתפר נקודתית, אבל יש בעיות בסיסיות ומשמעותיות שאי אפשר לתרץ בקבוצה חדשה ולהניח שעם הזמן זה ישתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
זה יכול להסביר בעיות עד גבול מסוים. אפשר להשתפר נקודתית, אבל יש בעיות בסיסיות ומשמעותיות שאי אפשר לתרץ בקבוצה חדשה ולהניח שעם הזמן זה ישתפר.

עקרונית זאת קלישאה שיש בה אמת, חיבור זה דבר חשוב לקבוצה ולקבוצות חדשות לוקח זמן להתחבר.
פשוט אצלנו ספציפית לא נראינו חלש בגלל זה אלא בגלל שלל בעיות אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 23:09 
יובל כתב:

מזה הקשקוש הזה? ברור שקבוצה חדשה צריכה זמן. זה יכול להסביר בעיות עד גבול מסוים? הקבוצה שיחקה שני משחקים רשמיים עם סגל חדש כמעט לחלוטין. לא 5-6 שחקנים אלא כמעט סגל שלם.
ומה קשור שכטר? מדברים על קבוצה לא על בודדים. אני לא ציפיתי לראות משהו אחר בשלב הזה
ולשם ההבהרה. ברור גם לי שיש לקבוצה לא מעט בעיות. אבל אין לי ספק שעוד שבועיים שלושה, כשהקבוצה תתחבר קצת דברים יראו טוב הרבה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2013, 23:11 
בשבוע הבא אנחנו כבר מול הרומנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: