תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 11:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
בשום מקום לא כתבתי מערך, או שיטת משחק, או מספרים, או מינוסים, או הרכבים.
צמצמתי את זה לנקודה פשוטה: שחקן שיידע להוות כוח התקפי במרכז המגרש, לעבור שחקנים, לפתוח אופציות למסירה, להתקרב לשער היריב, שיהיה פיזי מספיק להרוס התקפות (במידה מסוימת) אבל בעיקר לבנות אותן, שיחבר את משחק ההגנה לקישור ולחלוצים.
תמקם אותו איפה שאתה רוצה במערכים שהבאת, אני לא מכיר קבוצות (טובות) שאין בהן שחקן כזה.
אתה חושב שהפועל הביאה הקיץ שחקן כזה? אני לא חושב.

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:36 
פירטתי כאן לפחות 3 קבוצות שמשחקות בלי כזה מובהק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג׳ 23/7-דיונים
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אבל או שתגיד גם שאסור לכתוב שאין שום סיכוי שסאשה יותר טוב מזהבי (נגיד כשזהבי משחק בעמדה של סאשה)

אבל זה באמת די טיפשי להגיד שאין שום סיכוי שסאשה יהיה יותר טוב מזהבי אחרי משחק אחד, למרות שלך תשווה בין פירלו לאינייסטה. אבל זה בכל מקרה לא נראה שאתה מגבש את הדעה שלך שסאשה לא יהיה בחיים ברמה של ראדי לפי המשחק הזה אלא לפי הדעה שהייתה לך עוד לפני שהוא הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:52 
19 כתב:
אמרתי את דעתי בפירוט בנושא הקשרים. החלוקה הזו לאחורי ביניים והתקפי לא רלוונטית בעיני ואפשר לשחק עם שלושה קשרים באמצע במיליון צורות.
השחקנים של מכבי בעמדות האלה איכותיים יותר?ברור, יש להם פי 3 כסף. זה שהחלטתם מה צורת המשחק המועדפת עליכם, וכשלא הלכו עליה אז אוטומטית לא עשו מספיק, זה לא משהו שיש איך להתמודד איתו.

מגן שמאלי חייבים להביא.

אפשר לשחק במיליון צורות בתנאי שבסופו של דבר אתה מתקיף עם מספיק שחקנים ועם כאלה שמסוגלים לבצע פעולות התקפיות שנותנות יתרון. לעבור שחקן, לתת פס לגול, לעשות דאבל פס תוך כדי הצטרפות קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:54 
כשצריך להחליף קבוצה שלמה ברור שיהיו דברים לא מושלמים.
בנסיבות האלה, רב"ש וההנהלה עשו יופי של עבודה.
טוב שיש עוד זמן לתיקונים.
אני מסכים שעל פניו צריך היה להביא שחקן יותר התקפי לאמצע, אבל השאלה היא מה באמת היו האופציות הריאליות בפועל ואיך רב"ש רואה את המערך ואת השחקנים הקיימים בסגל.
אני גם חושב שגורדנה הולך להיות בורג מאוד משמעותי העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
ציטוט:
אבל או שתגיד גם שאסור לכתוב שאין שום סיכוי שסאשה יותר טוב מזהבי (נגיד כשזהבי משחק בעמדה של סאשה)

אבל זה באמת די טיפשי להגיד שאין שום סיכוי שסאשה יהיה יותר טוב מזהבי אחרי משחק אחד, למרות שלך תשווה בין פירלו לאינייסטה. אבל זה בכל מקרה לא נראה שאתה מגבש את הדעה שלך שסאשה לא יהיה בחיים ברמה של ראדי לפי המשחק הזה אלא לפי הדעה שהייתה לך עוד לפני שהוא הגיע.

בינתיים מה שראיתי ממנו בשלושה משחקים תואם למה שציפיתי. ומעולם לא קבעתי שהוא שחקן רע, הוא פשוט לא מה שאני חושב שהיינו צריכים, לא בסגנון ולא ברמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 17:09 
אתה קובע לו רמה בהסתמך על נתוני גוגל, עמדה ויכולות טקטיות השד יודע איך קבעת לו.
אתה מבין עם איזה נתונים בוקולי הגיע לארץ? אז זאת המטרה גם פה.
הבחור הגיע בפוקס לסופיה ובפוקס להפועל, אבל וזה אבל גדול, כל זה קרה כי הוא הגיע ממדינה בה יש מבחר עצום ובמבחר הזה הוא התפספס.
אם אתה מחליט לא לתת צ'אנס לשחקנים כאלה אז זה בסדר, כי אתה כנראה מחשיב את הפועל למועדון גדול ממה שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
אין לי כח לקרוא את כל האשכול ואולי כבר הביאו כאן:
תמונה
מוגרבי שוחרר מלאנס
השחקן הגיע לסיכום עם הקבוצה הצרפתית וכעת הוא חופשי לחבור לכל מועדון ללא דמי העברה או השבחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 18:06 
רב"ש נדמה לי התבטא כבר שיהיו לו שני מערכים מרכזיים 4-4-2 ו 4-3-3
אם המערך המועדף הולך להיות 4-3-3 אז אני (הזוי שאני אומר את זה ) אני חושב שעדיף הרכב עם גורדנה וזר בשמאל
----שוער
זר קולין איליץ דגני
----ג'רזיץ----
-סשה--גורדנה-
----ורמוט----
-דמארי--שכטר

ואם המערך המועדף הוא 4-4-2 אז אני חושב שעדיף זר בקישור והרוש כמגן

----שוער
הרוש קולין איליץ דגני
-סשה/ג'רזיץ--זר
זגורי-------רמוט
-דמארי--שכטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 18:11 
הסלע האדום כתב:
אין לי כח לקרוא את כל האשכול ואולי כבר הביאו כאן:
תמונה
מוגרבי שוחרר מלאנס
השחקן הגיע לסיכום עם הקבוצה הצרפתית וכעת הוא חופשי לחבור לכל מועדון ללא דמי העברה או השבחה.

חייב חייב לנצל את ההזדמנות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 18:22 
רגע יובל שאני אבין, אתה אומר שאתה לא אוהב לדבר על סכומים, רגע אחרי זה אתה מסכם את משכורתם של שישה שחקנים שאין לך מושג כמה באמת הם מרוויחים כשמי שמלכתחילה הזכיר סכומים זה אתה. Priceless.

לגבי ראדי, אני לא מחזיק ממנו?! מאיפה הנפצת את השטות הזאת?
כל מה שכתבתי בהודעה זה שהוא יופי של שחקן. הייתי מאוד שמח אם היה מגיע להפועל.
מה הקשר לנוסא אין לי מושג. משער שזה ניסיון פתטי לנגח אותי. על מה? באמת שאני לא מבין.
לגבי זהבי, זאת השוואה מוזרה קצת, הם בכלל לא אותו תפקיד.
מה גם שעם כל הכבוד לראדי, זהבי זה שחקן בלבל אחר לגמרי, שחקן שאוטומטית משדרג לך משמעותית את כל הקבוצה.
וגם אם היה מדובר בזהבי עדיין להיות כל כך נחרץ ולהגיד שהוא בכלל לא סופר אותו אחרי פאקינג משחק אחד, זה עדיין היה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ג׳ 23/7-דיונים
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 18:49 
סימרוטיץ כתב:
רב"ש נדמה לי התבטא כבר שיהיו לו שני מערכים מרכזיים 4-4-2 ו 4-3-3
אם המערך המועדף הולך להיות 4-3-3 אז אני (הזוי שאני אומר את זה ) אני חושב שעדיף הרכב עם גורדנה וזר בשמאל
----שוער
זר קולין איליץ דגני
----ג'רזיץ----
-סשה--גורדנה-
----ורמוט----
-דמארי--שכטר

ואם המערך המועדף הוא 4-4-2 אז אני חושב שעדיף זר בקישור והרוש כמגן

----שוער
הרוש קולין איליץ דגני
-סשה/ג'רזיץ--זר
זגורי-------רמוט
-דמארי--שכטר

המערך הראשון שלך זה 4-4-2 יהלום מילאן קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שקראתי את האשכול הזה
viewtopic.php?f=4&t=66641&start=0

אני נהנה לקרוא את התגובות של יובל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 19:10 
אז הוא טעה, אז מה?
יש פה עילויים שלא טועים בכלל? הם מתבזבזים בפורום ומונעים מעולם הכדורגל את הגאונות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
רגע יובל שאני אבין, אתה אומר שאתה לא אוהב לדבר על סכומים, רגע אחרי זה אתה מסכם את משכורתם של שישה שחקנים שאין לך מושג כמה באמת הם מרוויחים כשמי שמלכתחילה הזכיר סכומים זה אתה. Priceless.

לגבי ראדי, אני לא מחזיק ממנו?! מאיפה הנפצת את השטות הזאת?
כל מה שכתבתי בהודעה זה שהוא יופי של שחקן. הייתי מאוד שמח אם היה מגיע להפועל.
מה הקשר לנוסא אין לי מושג. משער שזה ניסיון פתטי לנגח אותי. על מה? באמת שאני לא מבין.
לגבי זהבי, זאת השוואה מוזרה קצת, הם בכלל לא אותו תפקיד.
מה גם שעם כל הכבוד לראדי, זהבי זה שחקן בלבל אחר לגמרי, שחקן שאוטומטית משדרג לך משמעותית את כל הקבוצה.
וגם אם היה מדובר בזהבי עדיין להיות כל כך נחרץ ולהגיד שהוא בכלל לא סופר אותו אחרי פאקינג משחק אחד, זה עדיין היה מצחיק.

לא אני התחלתי עם כל העניין שאין לנו כסף ולכן אי אפשר להביא שחקנים ברמה של מכבי. רק כתבתי שהיה מספיק כסף בתקציב להביא שחקן במשכורת של זהבי אם היו עושים ויתורים על דברים הרבה פחות נחוצים. אם יש לך השגות לגבי המספרים שרשמתי אז מוזמן לכתוב אותם אבל אני מבין שוויתרת על טיעונים ענייניים.

נתתי דוגמה לאיזה רף אתה מרשה לי להשוות שחקן חדש אחרי X משחקים. מותר לי להגיד אחרי שלושה משחקים שסאשה לא יכול להיות טוב מנאתכו? אחרי כמה משחקים מותר לי להגיד שאין סיכוי שהוא יותר טוב מראדי? שמונה? בסך הכל ביקשתי טבלה אחרי כמה משחקים אני יכול לחוות דעה ובאיזו מידה של נחרצות מבלי לעשות צחוק מעצמי. או בקיצור, אם להוריד את הסרקזם, אז אתה חושב שסאשה שחקן יותר טוב ממה שאני חושב, אני חושב שראדי שחקן יותר טוב ממה שאתה חושב, רק אתה קבעת לי איזה חוק מטומטם שלפיו אסור לחוות דעה על שחקן אחרי X משחקים, למרות שאין אחד בעולם שלא מוכן לחוות דעה על שחקן אחרי זמן קצר, כולל אתה.

לגבי ראדי כתבת שהוא שחקן טוב, אחלה שחקן, ולא יותר מזה. וכן, אם מישהו לא מחזיק מנוסא וטל בן חיים ומצד שני חושב שחנן ממן שחקן מצוין (שלא לדבר על עידן סרור), אז אני לא אתרגש מהדעה שלו לגבי שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
http://shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=66641&start=0

אני מתאפק לא להגיב לאנשים עם מקרה גבולי של פיגור שכלי, קצת לא נעים, אבל באמת, מה לעזאזל אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 19:14 
19 כתב:
אז הוא טעה, אז מה?
יש פה עילויים שלא טועים בכלל? הם מתבזבזים בפורום ומונעים מעולם הכדורגל את הגאונות שלהם.

Gordana is going to have a great season

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ג׳ 23/7-דיונים
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 19:16 
zink כתב:
19 כתב:
אז הוא טעה, אז מה?

אני מתאפק לא להגיב לאנשים עם מקרה גבולי של פיגור שכלי. קצת לא נעים. אבל באמת, מה לעזאזל אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
19 כתב:
אז הוא טעה, אז מה?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אל באנדי כתב:
viewtopic.php?f=4&t=66641&start=0

אני מתאפק לא להגיב לאנשים עם מקרה גבולי של פיגור שכלי, קצת לא נעים, אבל באמת, מה לעזאזל אתה רוצה?

שום דבר
אני רק אמרתי שאני נהנה לקרוא את התגובות שלך
זה הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ג׳ 23/7-דיונים
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 20:42 
איך לא הולכים על מוגרבי? זה פשוט לא מובן. בסוף הוא יסגור בכל מיני סכנין למיניהם. איזה פספוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 20:44 
אנדרסיטו כתב:
איך לא הולכים על מוגרבי? זה פשוט לא מובן. בסוף הוא יסגור בכל מיני סכנין למיניהם. איזה פספוס

אם הוא באמת יסגור בסכנין למיניהם אז נדע שהוא לא ברמה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 21:31 
הדעות של יובל לגיטימיות ואני גם מסכים עם חלקן, הבעיה היא הנחרצות והדיבור כאילו כל החוכמה בעולם כולו יושבת אצלו.
רן בן שמעון מאמן מספיק מנוסה והיו לו את השיקולים שלו להרחיב את הסגל (תסתכלו על העונה שעברה ואולי תבינו שזה היה הכרחי).
יכול להיות שרבש יטעה בסוף, יובל יצדק, נעבור עונה שלמה בלי פציעות (טפו טפו טפו) ואז אולי נצטער שלא הבאנו שחקן טוב יותר אחרי שלא שיתפנו את רן יצחק כל העונה. ימים יגידו. אבל קצת צניעות ופחות נחרצות לא תזיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
אתה קובע לו רמה בהסתמך על נתוני גוגל, עמדה ויכולות טקטיות השד יודע איך קבעת לו.
אתה מבין עם איזה נתונים בוקולי הגיע לארץ? אז זאת המטרה גם פה.
הבחור הגיע בפוקס לסופיה ובפוקס להפועל, אבל וזה אבל גדול, כל זה קרה כי הוא הגיע ממדינה בה יש מבחר עצום ובמבחר הזה הוא התפספס.
אם אתה מחליט לא לתת צ'אנס לשחקנים כאלה אז זה בסדר, כי אתה כנראה מחשיב את הפועל למועדון גדול ממה שהוא.

אני לא יודע מה אתה רוצה, ראינו את השחקן כבר בכמה משחקי אימון ומשחק רשמי, הוא קשר אחורי, לא 50/50 ובטח לא פלימייקר.
אם רן החליט שזה מה שהוא צריך אז שיהיה לו ולנו בהצלחה, אני מסכים עם יובל בעניין שהיינו צריכים שחקן יותר התקפי שינהל את הנעת הכדור (שהייתה מזעזעת מול ברואה), יכול להיות שבסוף נאכל את הכובע אבל זאת דעה לגיטימית וממש לא דעת שמבוססת על "נתוני גוגל".
לגבי הרמה שלו כקשר אחורי, מוקדם לקבוע נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
זה לא יאמן אבל אני מסכים לכל מילה של 19 באשכול.

סתם תעשו לעצמכם משחק מחשבתי קל, תארו לכם מביאים "נוסא" כזה במקום סאשה,
ותארו לכם שבריאן נפצע, מי אתם רואים בדמיונכם מחזיק את הקישור בהפועל?
הצמד האימנתי שי וגרודנה? או שאולי אי היציבות "נוסא" ו שי? או שאולי מרכז הגרש החכם בעולם גורדנה ונוסא?
לכל דבר יש יתרונות וחיסרונות, כל דבר הוא פשרה כתוצאה משכלול של הרבה דברים.
סאשה זאת התפשרות על ברק התקפי במרכז המגרש" על חשבון עומק וכוח במרכז המגרש, מה עדיף? מה "נכון"?
כנראה שלעולם לא נדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
הדעות של יובל לגיטימיות ואני גם מסכים עם חלקן, הבעיה היא הנחרצות והדיבור כאילו כל החוכמה בעולם כולו יושבת אצלו.
רן בן שמעון מאמן מספיק מנוסה והיו לו את השיקולים שלו להרחיב את הסגל (תסתכלו על העונה שעברה ואולי תבינו שזה היה הכרחי).
יכול להיות שרבש יטעה בסוף, יובל יצדק, נעבור עונה שלמה בלי פציעות (טפו טפו טפו) ואז אולי נצטער שלא הבאנו שחקן טוב יותר אחרי שלא שיתפנו את רן יצחק כל העונה. ימים יגידו. אבל קצת צניעות ופחות נחרצות לא תזיק.

לפי המשחק האחרון רן יצחק אפילו לא חילוף שלישי לחלק ההתקפי. ספורי וטועמה נכנסו לפניו במקום זגורי ודמארי (גם גורדנה ששיחק כחלק מהרביעייה ההתקפית הוחלף באבוטבול אבל נתעלם מזה), וזה כשגילי פצוע. בשביל להיות מחליף שני הוא יצטרך שנייים מתוך השישה שלפניו בהיררכיה יהיו פצועים. אז המציאות קצת יותר דינמית, אולי הוא יתקדם ברוטציה אבל להשקיע כל כך בשביל שהשחקן שרק אולי ייכנס מדי פעם כמחליף (אפילו לא כשחקן הרכב) יהיה רן יצחק ולא עדן שרם נראה לי בזבוז תמוה. צ'קול, מסיקה ופדידה בכלל לא היו בסגל. זה אפילו לא חיזוק של ספסל, זה חיזוק של היציע. מילא הוא היה שם אותם על הספסל אבל בשביל מה הוא הביא אותם אם הוא חושב שאפילו המחליפים הקיימים עדיפים עליהם? והשחקן הנוסף זה אנטבי, שעבורו המושג "שחקן חילוש" מקבל משמעות מילולית כי כל דבר קיים עדיף עליו וגם בחינם לא הייתי רוצה אותו בקבוצה. ההשוואה לעונה שעברה מצחיקה, כי אם היה צריך ללמוד משהו הוא שצריך להשקיע הרבה יותר בהרכב במקום להביא שחקנים על המשקל ובכמויות. כשבמקום להביא שישה שחקנים כשכל אחד עולה הרבה כסף אתה מביא 15 שחקנים בשני שקל כל אחד, אז אתה פתאום מגלה שהשישה שמהם הבאת להרכב לא מספיק טובים, ואז אתה הולך לספסל ומגלה שגם האחרים לא מספיק טובים להרכב.
ומילא היית נגד הבעת דעה נחרצת (מה הופכת את הדעה שלי ליותר "נחרצת" מדעה של אחרים? זה שאני לא מוסיף "לעניות דעתי" או "אני חושב ש" בתחילת כל משפט?), אבל אם הדעה היא חיובית אין לך בעיה להיות הכי נחרץ בעולם, רק עכשיו באשכול המקביל כבר פסקת שהשוער של מכבי מאוד בינוני (ואין לי בעיה עם זה בכלל, לא עם התוכן ולא עם הסגנון). אז לפחות תדייק ותגיד שהבעיה שלך היא לא עם דעות נחרצות אלא עם ביקורת נחרצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 22:46 
להביע עמדה נחרצת זה לחפור עליה כל יום, כל היום, במשך חודש שלם כמו שאתה עושה. סבבה הבנו קיבלנו, אתה חושב שעשו טעות, אולי אתה צודק, אבל זה מה יש - תתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
להביע עמדה נחרצת זה לחפור עליה כל יום, כל היום, במשך חודש שלם כמו שאתה עושה. סבבה הבנו קיבלנו, אתה חושב שעשו טעות, אולי אתה צודק, אבל זה מה יש - תתקדם.

ואחרי שטוחנים את הדעה האנשים שמצדדים בה כותבים שמאז המשחק נגד ברואה הקהל הבין שצריך קשר יותר התקפי ושסאשה שכולם נתנו לרכש שלו גב היה טעות. אף אחד לא הבין שום דבר, זה פשוט שאותם חמישה אנשים עם הדעה הזאת חוזרים עליה כל כך הרבה שנוצרת תחושה שחצי מהקהל של הפועל מחזיק בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 23:38 
עונת מלפפונים כל כך משעממת שאנשים כאן פשוט מחפשים סיבה למות.
ד"א הדרך הכי טובה לשכנע את עצמך שאתה צודק זה לחזור על אותו הרעיון אלף פעם.
בסוף אפילו מאורניו צריך ללמוד מהרעיון שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
וכבר קבעת (יובל) שפדידה למשל,הוא שחקן ב-2 שקל.
שמישהו יזכיר לי,אבל נראה לי שבעונת הדאבל ב-2000 בלילי גם התחיל אותה ביציע.לגבי טועמה אני כבר לא זוכר,אבל אף אחד לא הכיר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: