הוקיץ' כתב:
רגע יובל שאני אבין, אתה אומר שאתה לא אוהב לדבר על סכומים, רגע אחרי זה אתה מסכם את משכורתם של שישה שחקנים שאין לך מושג כמה באמת הם מרוויחים כשמי שמלכתחילה הזכיר סכומים זה אתה. Priceless.
לגבי ראדי, אני לא מחזיק ממנו?! מאיפה הנפצת את השטות הזאת?
כל מה שכתבתי בהודעה זה שהוא יופי של שחקן. הייתי מאוד שמח אם היה מגיע להפועל.
מה הקשר לנוסא אין לי מושג. משער שזה ניסיון פתטי לנגח אותי. על מה? באמת שאני לא מבין.
לגבי זהבי, זאת השוואה מוזרה קצת, הם בכלל לא אותו תפקיד.
מה גם שעם כל הכבוד לראדי, זהבי זה שחקן בלבל אחר לגמרי, שחקן שאוטומטית משדרג לך משמעותית את כל הקבוצה.
וגם אם היה מדובר בזהבי עדיין להיות כל כך נחרץ ולהגיד שהוא בכלל לא סופר אותו אחרי פאקינג משחק אחד, זה עדיין היה מצחיק.
לא אני התחלתי עם כל העניין שאין לנו כסף ולכן אי אפשר להביא שחקנים ברמה של מכבי. רק כתבתי שהיה מספיק כסף בתקציב להביא שחקן במשכורת של זהבי אם היו עושים ויתורים על דברים הרבה פחות נחוצים. אם יש לך השגות לגבי המספרים שרשמתי אז מוזמן לכתוב אותם אבל אני מבין שוויתרת על טיעונים ענייניים.
נתתי דוגמה לאיזה רף אתה מרשה לי להשוות שחקן חדש אחרי X משחקים. מותר לי להגיד אחרי שלושה משחקים שסאשה לא יכול להיות טוב מנאתכו? אחרי כמה משחקים מותר לי להגיד שאין סיכוי שהוא יותר טוב מראדי? שמונה? בסך הכל ביקשתי טבלה אחרי כמה משחקים אני יכול לחוות דעה ובאיזו מידה של נחרצות מבלי לעשות צחוק מעצמי. או בקיצור, אם להוריד את הסרקזם, אז אתה חושב שסאשה שחקן יותר טוב ממה שאני חושב, אני חושב שראדי שחקן יותר טוב ממה שאתה חושב, רק אתה קבעת לי איזה חוק מטומטם שלפיו אסור לחוות דעה על שחקן אחרי X משחקים, למרות שאין אחד בעולם שלא מוכן לחוות דעה על שחקן אחרי זמן קצר, כולל אתה.
לגבי ראדי כתבת שהוא שחקן טוב, אחלה שחקן, ולא יותר מזה. וכן, אם מישהו לא מחזיק מנוסא וטל בן חיים ומצד שני חושב שחנן ממן שחקן מצוין (שלא לדבר על עידן סרור), אז אני לא אתרגש מהדעה שלו לגבי שחקנים.