תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ג׳ 23/7-דיונים
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:21 
NARKOTIKA כתב:
זה לא רק בארץ.
אני חושב שאנשים לא קולטים כמה מגן זאת עמדה חשובה.

היא עמדה חשובה, אבל גם תלויה בשיטת משחק ובשחקנים שיש לך בחלק הקידמי.
אני אתן לך דוגמא: ששכטר בעונת האליפות שיחק על הקו בחלק גדול מהזמן, שיחקת טוב שהיה לך מגן לא קיים בצד ימין. בשמאל, איפה שלא היה לך היתרון הזה, היה לך את בן דיין שבאמת תיפקד על תקן קשר שמאל והוא וזהבי עשו שמות בליגה.
ֿ
אני מסכים הרוש זו בעיה גדולה ואני מסכים שחייב לבוא שם שחקן, אבל לא פחות מזה בקישור.
מה שכן, כמו שטענו פה אחרים, יש 5 קשרים התקפיים היום בסגל שלושה מהם בסימן שאלה ענקי (זגורי, ספורי ופדידה). מהנסיון של כולנו, אין קסמים והסיכוי שהם כרגע יתפתחו להיות שחקנים ברמה של להחזיק את הקישור יחד עם גילי הוא נמוך ובגלל זה אני טוען שעם קישור כזה, צריך לקוות להרבה דברים שיסתדרו על הצד הטוב ביותר בשביל שהפועל יהיו פקטור העונה במאבק האליפות. אם לפחות שניים מהם לא יתגלו כשחקנים שמסוגלים לשים כסף על השולחן הבעיה הרבה יותר חמורה מאשר מגן שמאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
טוב, אתה מוזמן לחשוב שגרזיצ'יץ' או סאשה יגלו יכולות התקפיות שהם לא הציגו עד עכשיו בקריירה שלהם. אני חושב אחרת.

ראשית, לא ידעתי שעקבת אחרי הקריירה של סאשה (ולא, נותנים מספריים זה לא תמיד מדד טוב).
שנית, לגרזיצ'יץ' לא היתה בק"ש חוליה התקפית כמו שיש לו בהפועל, ואני בספק אם שמעת את השם שלו לפני שהגיע לארץ.

ועוד דבר לגבי סאשה. כמה פעמים ראית קשר "הגנתי" מבשל שער כמו שסאשה בישל נגד הבולגרים (וכן, אני יודע שזה לא היה ביצוע מלוטש לגמרי)?
הוא לא דג'מבה, והוא לא נאתכו של קאזאן. הוא באמצע, והוא יכול להיות מועיל מאוד.
אתה מוזמן להמשיך בגישה השלילית. עלי זה לא כזה משפיע.

לפני שגרזיצ'יץ' הגיע לארץ? אם לא ידעת, הוא משחק כמעט כל הקריירה בישראל, מי שלא שמע את השם שלו זה כנראה אתה. סאשה, לפי כל שביב מידע שיש עליו, קשר כמעט באותו סגנון (אתה יודע, אינטרנט וזה). מצחיקה ההשוואה שלו כל פעם לבוקולי כאילו יש בזה משהו חיובי. הרי לבוקולי שהיה לפני איזה 6-7 שנים הקשר ההתקפי הכי טוב בארץ בטח לא מתכוונים, אז למה משווים אותו בדיוק, לסותם החורים שהוא היום בחיפה?
בישול בפוקס ראיתי לא מעט, כמו למשל הבישול של ידין לזהבי נגד זלצבורג. את ידין ראיתי גם נותן בישולים הרבה יותר משמעותיים, כמו הכדור הענק לשכטר נגד זלצבורג בחוץ. וגם הם לא הופכים את ידין לקשר עם יכולות התקפיות משמעותיות מספיק. בקיצור, אם על פס חלש מול קונוסים אתה בונה משהו, אז הבעיה אצלך.
אבל כן, לא העובדה שבקושי עברנו את החצי מול קבוצה פח מליגה מביכה, הבעיה היא ה"גישה השלילית" שלי. התדרדרת למחוזות הפתטיות מהר כהרגלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:25 
הבעייה היא לא שסאשה הגיע לעמדה של אלמוג כהן. הבעייה הייתה בעיקר שאלמוג כהן לא התאים בשיט לתפקיד הזה.
אין פה עניין של עמדות, יש פה עניין של שלושה שחקנים שצריכים להתאים אחד לשני. זהבי זה לא סוג קשר האמצע היחיד בעולם. אינייסטה זה לא טוני קרוז, ואף אחד מהם הוא לא מונטוליבו. אז מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:26 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
ערן, בפעם המאה - סאשה לא הגיע על המשבצת של זהבי. המשבצת ההתקפית בשלישיית הקישור (המשבצת המכונה זהבי) שייכת לגורדנה/גילי. ואולי גם זגורי. סאשה הגיע לעמדה של אלמוג כהן.

יש כמה בעיות עם ההנחה הזו:
1. לגורדנה ובעיקר לגילי יש איכויות מסוימות שאני לא בטוח שחופפות את אלו של זהבי (זהבי כשם קוד גנרי לשחקן קישור התקפי שמשחק במרכז המגרש וליד הרחבה).
2. אם סאשה הגיע "לעמדה של אלמוג כהן", הרי שפה כל הבעיה וזה סופר מחזק את הטענה שלי. שחקנים ישראלים שהם "כמו אלמוג כהן" יש לא מעט. יותר טובים, פחות טובים - אבל יש. לעומת זאת, שחקנים ישראלים התקפיים עם יכולות לשחק באמצע ולעשות הגנה והתקפה - אין. בגלל זה אתה צריך להביא לתפקיד הזה שחקן זר. אבל אתה הלכת ובזבזת את המשבצת של הזר על שחקן שלפי הטענה שלך הוא בכלל "אלמוג כהן".

זה כמו לופ, המנטרות של חלק מהאנשים כאן הכניסו אתכם לסחרור.
בהפועל ת"א שלפני סאשה, היה שחקן קישור אחד שיודע לחלץ כדור. גרזיצ'יץ'.
מה עשה רב"ש? החליט להביא עוד שחקן כזה, אבל לא הגנתי מובהק כמו הראשון אלא אחד שגם יידע להצטרף קדימה, לאיים על השער ולהניע כדור. וכך עשה.
מבחינת אופי השחקן שהיה צריך להביא רן פגע בול. 50/50 (ובוא לא ניכנס לכיוונונים על הסקאלה 70/30 וכאלה, תחסוך ממני) פר אקלסנס.
אם היה אפשר וכדאי להביא טוב יותר לעמדה הזאת? אין לי ספק שכן. כבר בשלב הרזומה היה אפשר להבין את זה ואין לי ויכוח כאן. ציפיתי ליותר אבל בואו נזכור שיש להפועל כמו לכל ארגון נורמלי תקציב ולפיו מחלקים את העוגה.

לערן זהבי יש שני יתרונות על גילי ורמוט - 1. הוא יודע לחלץ כדורים 2. הוא חולה נפש
לעומת זאת, אם תסתכל על זה כשחקן כדורגל נטו - ורמוט בחמש רמות מעליו. לדעתי הוא הישראלי הטוב ביותר כיום. מה לעשות, עונת הדאבל והפלאשבקים שלו מסתובב במרכז המגרש של שאלקה כאילו הוא בליגת הנוער עדיין מכים בי. אין מקום לעוד שחקן התקפי ליד ורמוט בשלישיית הקישור. הביאו שחקן שיעבוד בשביל החלק הקדמי וזה מה שהיה צריך לעשות. בעת הצורך, נהיה על המגרש עם בריאן מאחור, גורדנה וורמוט במרכז, זגורי שכטר ודמארי למעלה. זה לא התקפי? זה לא יכול לפרוץ בונקר? אז מה כן?

עוד דבר שכדאי שתזכרו והוא המשך ישיר לתחילת ההודעה שלי. לגרזיצ'יץ' לא היה תחליף. שי אבוטבול הוא לא קשר אחורי, ואתה יודע את זה טוב יותר מכולם כאן כמו שאני זוכר. סאשה הוא גם עתודה להחליף את בריאן מאחורה בעת הצורך (ונקווה שלא יהיה צורך כזה).

בקיצור - אפשר היה להביא יותר טוב, אפשר היה להביא גם פחות טוב. הוא שחקן בסדר גמור, אני חושב שנאהב אותו. במסגרת התקציב ובהתחשב ברכש המאסיבי שנעשה כי שנה שעברה היינו קבוצת ליגה לאומית, אין לי טענות.

עריכה שקצת יותר מתייחסת למה שכתבת ( :D ) : ישראלי ברמה היה עולה הון תועפות. דן אייבינדר למשל, שהוא שחקן יותר טוב מסאשה כמעט בוודאות והוא גם 50/50, עולה למכבי הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הבעייה היא לא שסאשה הגיע לעמדה של אלמוג כהן. הבעייה הייתה בעיקר שאלמוג כהן לא התאים בשיט לתפקיד הזה.
אין פה עניין של עמדות, יש פה עניין של שלושה שחקנים שצריכים להתאים אחד לשני. זהבי זה לא סוג קשר האמצע היחיד בעולם. אינייסטה זה לא טוני קרוז, ואף אחד מהם הוא לא מונטוליבו. אז מה?

זה בדיוק מה שאני אומר. בשלישיית קישור של 4-3-3 יש הגנתי, יש ניטרלי ויש התקפי. להפועל היה חסר ניטרלי בעוד שהתקפי יש לה (ורמוט וגורדנה כמחליף) ואנשים כאן בוכים למה לא הביאו התקפי. להגיד שהניטרלי היה צריך להיות יותר טוב מילא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
19 כתב:

זה בדיוק מה שאני אומר. בשלישיית קישור של 4-3-3 יש הגנתי, יש ניטרלי ויש התקפי. להפועל היה חסר ניטרלי בעוד שהתקפי יש לה (ורמוט וגורדנה כמחליף) ואנשים כאן בוכים למה לא הביאו התקפי. להגיד שהניטרלי היה צריך להיות יותר טוב מילא

לא זכור לי שגורדנה עושה יותר מדי קסמים עשרים מטר מהשער. גם גילי הוא לא בדיוק שחקן מרכז שדה התקפי קלאסי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הקשר הזר שמדובר עליו פה נהיה קצת אמורפי, כי לפי הדיבורים פה מצד אחד אי אפשר לבנות על גילי וזגורי באגפים ומצד שני אי אפשר לבנות על גורדנה וסאשה באמצע. אלו שתי בעיות נפרדות, ששחקן אחד לא יכול לפתור.
באופן כללי, נאיבי לחשוב שזר אחד יפתור לנו את כל הבעיות בקישור.

בכל מקרה, גם אם מה שיש בקישור כרגע זה "הימור", מה שיש בעמדת המגן השמאלי זה אפילו לא זה.

כרגע הקישור מאוד מוגבל התקפית. יש את גילי עם סימני שאלה (גם לגבי הכשירות, אבל גם לגבי העובדה שהוא שיחק מספר חד ספרתי של משחקים מסוף עונת 10/11), זגורי עם סימני שאלה, באמצע אין כלום (אולי קצת גורדנה). צריך מישהו באמצע עם יכולות התקפיות, כן, כמה שיותר דומה לזהבי.

אתה צודק שמה שיש באמצע זה הימור (ויש יותר סיבות להיות פסימי לגביו) ומגן שמאלי אין בכלל, אבל אתה מתעלם מהצד השני של המשוואה - מה ההשלכות שהמגן השמאלי שלך גרוע, לעומת ההשלכות במקרה שההימור לגבי האמצע נכשל. במקרה השני ההשלכות הן קשות פי כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
19 כתב:

לא זכור לי שגורדנה עושה יותר מדי קסמים עשרים מטר מהשער. גם גילי הוא לא בדיוק שחקן מרכז שדה התקפי קלאסי.

לא זכור לך כי הוא עדיין לא הראה את מה שהוא יודע. הוא יופי של שחקן, וצריך לזכור שבמצב נורמלי הוא יהיה מחליף ולא שחקן הרכב.
גילי יותר מתאים לאגף ימין ב4-4-2 אבל מה לעשות שלא ככה רב"ש רוצה לשחק. הוא לא מתאים לשחק על הקו כמו שטב"ח שיחק ולכן האופציה הכי רלוונטית היא המשבצת ההתקפית בקישור, והוא יעשה אותה טוב מאוד אם רק יהיה בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:35 
צריך להיות אחד הגנתי, השניים האחרים יכולים גם להיות דומים באופי שלהם (מרקיזיו ווידאל למשל, או בנדר ורולפס/ריינארץ). לא חייבים לשחק עם "10", וזה גם תלוי במי משחק למעלה.

זה לא מנג'ר שאחד הוא אטאקינג מידפילדר ואחד הוא סנטר מידפילדר. הכי חשוב שהם יתאימו אחד לשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:39 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
teknoboy כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
19 כתב:

לא זכור לך כי הוא עדיין לא הראה את מה שהוא יודע. הוא יופי של שחקן, וצריך לזכור שבמצב נורמלי הוא יהיה מחליף ולא שחקן הרכב.
גילי יותר מתאים לאגף ימין ב4-4-2 אבל מה לעשות שלא ככה רב"ש רוצה לשחק. הוא לא מתאים לשחק על הקו כמו שטב"ח שיחק ולכן האופציה הכי רלוונטית היא המשבצת ההתקפית בקישור, והוא יעשה אותה טוב מאוד אם רק יהיה בריא.

זה נשמע לי כמו אסופת ספקולציות, אבל כנראה שאין לנו יותר מדי ברירות מלבד לקוות שהן תתגשמנה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti, מצטער להגיד לך, אבל ראדי לא רואה את סאשה ממטר, וזהבי הרבה הרבה יותר טוב מגילי. אתה קצת חי בסרט והאופטימיות חסרת התקנה תתפוצץ לך בפרצוף. מרכז המגרש של מכבי יותר טוב משלנו ב-10 דרגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:45 
סמל אישי של המשתמש
איזה ספקולציות? גורדנה לא שחקן הרכב. אם כן, זה אומר שזגורי על הספסל ובשביל שזה יקרה צריך שגורדנה יהיה מאוד מאוד טוב באימונים.
גילי לא מתאים לעמדה של טב"ח. אני צריך להסביר למה? זה לא המקום שלו. הוא שחקן של כדור לרגל.
גילי ימלא מצוין את התפקיד של זהבי במכבי. אני צריך להסביר למה? כי הוא שחקן גדול ושחקנים גדולים משחקים טוב איפה שלא יהיו

אותי מטרידים דברים אחרים לגמרי בנוגע להפועל.
כשאני מדמיין את המשחקים שלנו הפחד שלי הוא ששוב לא נהיה קבוצה ששולטת בכדור 65% מהזמן בבלומפילד, גם מול קבוצות קטנות. לא בא לי עוד עונה של מתפרצות ועצבים.
אני בעיקר חושב ככה כי הנעת הכדור של הבלמים שלנו חלשה מאוד, יש לנו מגן שמאלי מבוהל (עם פרסומים מבהילים עוד יותר על הגב), שוער עם משחק רגל לוקה בחסר.
כשההגנה לא יודעת להניע כדור ולשחק מסודר, קשה לקבוצה כקבוצה לשלוט במשחק ובקצב שלו.
חולשה כזאת יכולה לגרום להרבה בעיות כמו שראינו נגד ברואה. מצד שני, כל הקבוצות של רב"ש שראיתי שלטו בכדור. הלב של הקבוצה זה צמד הבלמים והקשר האחורי. ברגע שהמשולש הזה יתפקד טוב הכל יראה אחרת.

חייבים להחזיר את ההרתעה, שקבוצות יגיעו למשחקים מולנו ויתגוננו מהרגע הראשון. חייבים להחזיר את המשחקים למצב שבו אנחנו מתמסרים 50 מטר מהשער שלהם רוב הזמן, ולא שוב בלם-שוער-בלם-מגן-כדור ארוך-נגמרה ההתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:47 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Eros Ramazzotti, מצטער להגיד לך, אבל ראדי לא רואה את סאשה ממטר, וזהבי הרבה הרבה יותר טוב מגילי. אתה קצת חי בסרט והאופטימיות חסרת התקנה תתפוצץ לך בפרצוף. מרכז המגרש של מכבי יותר טוב משלנו ב-10 דרגות.

ראדי שחקן יותר טוב מסאשה. אין לי ספק ואמרתי את זה.
גילי ורמוט (כשהוא בריא ובקבוצה נורמלית כמו של זהבי) זה 5 רמות מעל הליגה, ו-3 מעל זהבי.
אני לא אופטימי ובדיוק ציינתי למה, אבל נמאס לי מחוסר ההבנה הטקטית שאנשים כאן (ואתה בראשם) מציגים. "במקום סאשה היינו צריכים שחקן כמו ערן זהבי!" מה הקשר בכלל? הבאנו שחקן לעמדה של ראדי וזה שונה לגמרי מזו של זהבי, לה מייעדים את גילי. תבינו את זה. הוא פחות טוב, נכון. כי אנחנו 45 מיליון והם 120 מיליון. תתחילו להפנים. תעשו לעצמכם בריסטול עם שני המספרים האלה, ותתלו בחדר. אתם מביכים

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 23 יולי 2013, 13:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:48 
אגב, אין פה נכון ולא נכון. אין דרך אחת לשחק כדורגל. זה מה שהמאמן בחר, הוא גם היה יכול לבחור אם לזרום על החלוקה, שגורדנה יהיה הנייטרלי, ולהביא קשר התקפי יותר. יש קבוצות שמשחקות ככה, יש קבוצות שמשחקות אחרת. אין נוסחה אחת וזהו, שכל דבר מלבדה הוא טעות. גם דורטמונד הרבה פעמים שיחקה בלי אף זהבי באמצע, והשלישייה הייתה קל, גונדוגאן ובנדר. יש בעיקר עניין של התאמה אחד לשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:55 
סמל אישי של המשתמש
יובל בתכלס צודק בהכל לפחות על הנייר,כמה שלא נעים לשמוע.
התקווה היחידה זה האשכול שמישהו הביא בו הוא גילה התלהבות אדירה מחוטבא.
מקווה ששוב הוא יטעה,רק הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
גילי לא מתאים לעמדה של טב"ח. אני צריך להסביר למה? זה לא המקום שלו. הוא שחקן של כדור לרגל.
גילי ימלא מצוין את התפקיד של זהבי במכבי. אני צריך להסביר למה? כי הוא שחקן גדול ושחקנים גדולים משחקים טוב איפה שלא יהיו

אז גילי גם לא יכול לשחק בתפקידים\עמדות מסוימים וגם יכול לשחק בכל עמדה? ועוד אתה שואל פעמיים אם אתה צריך להסביר למה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:

תשמע, יובל הזה חתיכת גאון.
הוא אומר שלמכבי, קבוצה עם תקציב מעל פי 2 משל הפועל, יש סגל טוב יותר.
איך לא חשבנו על זה קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:58 
עזרא כתב:

כבוגר קורס מדריכים וינגייט 2009 הייתי מצפה ממך להרצאה טקטקית ולחדד את העמדות שאנחנו חלשים בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

אז גילי גם לא יכול לשחק בתפקידים\עמדות מסוימים וגם יכול לשחק בכל עמדה? ועוד אתה שואל פעמיים אם אתה צריך להסביר למה?

הוא ישחק טוב גם כקיצוני השמאלי/ימני אבל זה רחוק מהתפוקה שתקבל ממנו כקשר חופשי במרכז
צר לי על הלוגיקה הדפוקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:01 
יובל כתב:

באמת שאתה ענק. כמה משחקים ראית את סאשה בחייך?
תן לי לנחש, 30?
אין לך שמץ של מושג מי זה סאשה, מה רמתו ומה הוא יודע.
אתה יודע פחות או יותר את התפקיד שלו ושם זה נגמר.
לקבוע מפה שראדי לא סופר אותו זה קצת, איך נאמר, חארטה בפיתה.
השוואה בין גילי וזהבי היא גם די מצחיק כי מדובר בשני שחקנים שונים לחלוטין אם כי אני מסכים שבשלב הזה בקריירה זהבי שחקן יותר משמעותי מגילי.

אגב, אני לא פוסל את האפשרות שסאשה יתברר כפלופ מוחלט או כסתם שחקן בינוני, הבעיה שפשוט אין לי מושג. בדיוק כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
אולי התוכנית היא לשחק עם גילי כשחקן התקפה חופשי שישחק לפני שני קשרי אמצע הגנתיים (כמו 4231 במנג'ר :DEVIL4: ).
כשחקן אמצע "אמיתי" לא נראה לי שהוא יכול לשחק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:02 
עוד לא ראיתם את הפועל במשחק רע וכבר הדיבורים על טרגדיות התחילו?
אוהדי הפועל זה עם מתסכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:05 
איך ה"גרזן" וה 50-50 , פתאום נעלמו מכל הדיונים הטקטיים החפרנים..

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
אני אופטימי בכל מקרה
סלים טועמה כתב:
"רן הביא שיטת האימון שעדיין לא נתקלתי בה והשחקנים באים שמחים לאימונים. הוא מקיים איתנו שיחות בארבע עיניים וזה דבר חשוב. כל שחקן יודע מה המאמן רוצה ממנו. כל שחקן לומד יותר, יודע מה לעשות במגרש ואנחנו לומדים את המאמן ומה הוא רוצה. יש לנו גם פגישות עם הפסיכולוג שמגיע ולוקח שחקנים לשיחות אישיות".

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:08 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
יובל כתב:

תן לי לנחש, 30?
השוואה בין גילי וזהבי היא גם די מצחיק כי מדובר בשני שחקנים שונים לחלוטין אם כי אני מסכים שבשלב הזה בקריירה זהבי שחקן יותר משמעותי מגילי.

אגב, אני לא פוסל את האפשרות שסאשה יתברר כפלופ מוחלט או כסתם שחקן בינוני, הבעיה שפשוט אין לי מושג. בדיוק כמוך.

כאן אני כבר יכול לחסוך לך את הסוגיה. ראדי שחקן יותר מסאשה. אין ספק
ראדי בעונה האחרונה היה הטוב ביותר בארץ בעמדה שלו. ומבט חטוף על סאשה התרומה ההתקפית שלו לא יכולה להיות זהה לזו של ראדי.
אבל מכאן ועד להספיד את סאשה כפלופ, וגם לבכות על זה שהביאו את סאשה ולא שחקן התקפי כמו זהבי מעיד על חוסר הבנה - או חוסר הבנה של איך המאמן שלך מתכוון לשחק, או חוסר הבנה בכדורגל. עוד לא החלטתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:12 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
עזרא כתב:

כבוגר קורס מדריכים וינגייט 2009 הייתי מצפה ממך להרצאה טקטקית ולחדד את העמדות שאנחנו חלשים בהם.

אה,בסדר.
חלוצים,לא? כל השאר דבש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ג׳ 23/7-דיונים
הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
הוקיץ' כתב:
יובל כתב:

תן לי לנחש, 30?

כאן אני כבר יכול לחסוך לך את הסוגיה. ראדי שחקן יותר מסאשה. אין ספק
ראדי בעונה האחרונה היה הטוב ביותר בארץ בעמדה שלו. ומבט חטוף על סאשה התרומה ההתקפית שלו לא יכולה להיות זהה לזו של ראדי.
אבל מכאן ועד להספיד את סאשה כפלופ, וגם לבכות על זה שהביאו את סאשה ולא שחקן התקפי כמו זהבי מעיד על חוסר הבנה - או חוסר הבנה של איך המאמן שלך מתכוון לשחק, או חוסר הבנה בכדורגל. עוד לא החלטתי

אתה גם לא יודע וגם אתה ראית אותו 3 משחקים. ראדי בכלל היה שחקן בינוני עד שהגיע לעכו. אם הוא היה מגיע להפועל בשנה שעברה יש מצב סביר שהוא היה ב3 דרגות פחות טוב ממה שהוא היום, ואם סאשה היה מגיע למכבי שנה שעברה אולי הוא היה נחשב הקשר המרכזי הכי טוב בארץ.

אתם מתייחסים לכדורגל כשחור ולבן בקטע הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:

ראדי שחקן יותר טוב מסאשה. אין לי ספק ואמרתי את זה.
גילי ורמוט (כשהוא בריא ובקבוצה נורמלית כמו של זהבי) זה 5 רמות מעל הליגה, ו-3 מעל זהבי.
אני לא אופטימי ובדיוק ציינתי למה, אבל נמאס לי מחוסר ההבנה הטקטית שאנשים כאן (ואתה בראשם) מציגים. "במקום סאשה היינו צריכים שחקן כמו ערן זהבי!" מה הקשר בכלל? הבאנו שחקן לעמדה של ראדי. תבינו את זה. הוא פחות טוב, נכון. כי אנחנו 45 מיליון והם 120 מיליון. תתחילו להפנים. תעשו לעצמכם בריסטול עם שני המספרים האלה, ותתלו בחדר. אתם מביכים

מי שחסר מושג זה אתה. זהבי היה אדיר בדיוק בעמדה הזאת בהפועל, ליד ידין. גם העמדה המקורית של ראדי היא קשר התקפי, ככה הוא שיחק בסכנין וככה הוא שיחק במכבי עד שזהבי הגיע. רק לך נתקעה בראש החלוקה המפגרת לקשר אחורי, קשר מרכזי וקשר התקפי, כאילו אין חפיפה בין התפקידים והשחקנים שיכולים למלא אותם ובעיקר בין השניים האחרונים. היינו צריכים קשר שיעשה הכל מצוין, בדיוק כמו זהבי, כמו שראדי כמעט עושה, לא שחקן שמחלץ כמה כדורים ונותן כמה הבלחות במשחק ההתקפה. גם זהבי וגם ראדי הם שחקנים עם יכולות התקפיות מהגבוהות שיש שבמקרה גם יש להם פיזיות, מהירות וכושר גופני שמאפשרים להם לעשות עבודה הגנתית. תתפלא, אבל יש כאלה.

אם כבר נכנסת לענייני תקציב, ואחרי שגם כתבו פה שמהתקציב בן-שמעון לא היה יכול להוציא יותר. אז הוא החליט להביא שלושה שחקנים מהלאומית שהוא בעצמו אפילו לא שם אותם בסגל (וזה כשגילי פצוע, כלומר הם אפילו לא ב-19 הראשונים), לתת 100 אלף דולר לרן יצחק שהתרומה השולית שלו בתור חילוף שלישי-רביעי לחלק ההתקפי (טועמה וספורי נכנסו לפניו, ושוב זה בלי גילי) ביחס לשרם היא אפסית, ולהחתים את אנטבי. לא יודע, אולי אני גרוע בחשבון, אבל אם מחברים את העלות של כל ההחתמות המיותרות האלה, ומוסיפים את מה שהוציאו על סאשה אז יש כסף לקשר במשכורת גבוהה יותר משל זהבי. אז כסף היה, השאלה איך חילקו אותו. היה אפשר לנסות להתחרות באיכות של ההרכב של מכבי עם ויתורים אחרים, ובמקום זאת הלכו על כמות של שחקנים (כרגיל). לדעתי הסגל בינוני ואפשר היה להפיק מהתקציב הזה הרבה יותר. בוא נראה אם בן שמעון באמת מסוגל לעשות קסמים מהסגל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:17 
בינתיים במשחק אחד סשה נתן גול ובישול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2013, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
טוב, אתה מוזמן לחשוב שגרזיצ'יץ' או סאשה יגלו יכולות התקפיות שהם לא הציגו עד עכשיו בקריירה שלהם. אני חושב אחרת.

ראשית, לא ידעתי שעקבת אחרי הקריירה של סאשה (ולא, נותנים מספריים זה לא תמיד מדד טוב).
שנית, לגרזיצ'יץ' לא היתה בק"ש חוליה התקפית כמו שיש לו בהפועל, ואני בספק אם שמעת את השם שלו לפני שהגיע לארץ.

ועוד דבר לגבי סאשה. כמה פעמים ראית קשר "הגנתי" מבשל שער כמו שסאשה בישל נגד הבולגרים (וכן, אני יודע שזה לא היה ביצוע מלוטש לגמרי)?
הוא לא דג'מבה, והוא לא נאתכו של קאזאן. הוא באמצע, והוא יכול להיות מועיל מאוד.
אתה מוזמן להמשיך בגישה השלילית. עלי זה לא כזה משפיע.

לפני שגרזיצ'יץ' הגיע לארץ? אם לא ידעת, הוא משחק כמעט כל הקריירה בישראל, מי שלא שמע את השם שלו זה כנראה אתה. סאשה, לפי כל שביב מידע שיש עליו, קשר כמעט באותו סגנון (אתה יודע, אינטרנט וזה). מצחיקה ההשוואה שלו כל פעם לבוקולי כאילו יש בזה משהו חיובי. הרי לבוקולי שהיה לפני איזה 6-7 שנים הקשר ההתקפי הכי טוב בארץ בטח לא מתכוונים, אז למה משווים אותו בדיוק, לסותם החורים שהוא היום בחיפה?
בישול בפוקס ראיתי לא מעט, כמו למשל הבישול של ידין לזהבי נגד זלצבורג. את ידין ראיתי גם נותן בישולים הרבה יותר משמעותיים, כמו הכדור הענק לשכטר נגד זלצבורג בחוץ. וגם הם לא הופכים את ידין לקשר עם יכולות התקפיות משמעותיות מספיק. בקיצור, אם על פס חלש מול קונוסים אתה בונה משהו, אז הבעיה אצלך.
אבל כן, לא העובדה שבקושי עברנו את החצי מול קבוצה פח מליגה מביכה, הבעיה היא ה"גישה השלילית" שלי. התדרדרת למחוזות הפתטיות מהר כהרגלך.

שקלתי להגיב ברצינות עד המודגש.
אתה לא שווה יותר מכמה אותיות שנכתבות ברגע זה.

אה כן, ולזהבי בישל אבוטבול.
יאללה, לך לשרוף את המועדון שלא הגיע קשר תוקף. נראה אותך גבר ולא צעקן בפורום כמו שהתרגלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 156 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: