תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 11:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רגע לפני - פנייה אל הקהל של הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
לאחרונה התעסקנו בהמון דברים. גם מקצועיים, וגם עסקיים בהמון דברים שהיו חייבים להתעסק בהם, וכמה שאני שמח שמתעסקים בהם, ואני מקווה שכמוני אתם רואים שאנחנו בדרך למועדון בריא, שגם המזומנים יגיעו אליו אם נמשיך באותה דרך.

יצא לי היום, שוב, אחרי המון זמן, להסתכל בסרטוני יוטיוב שונים של הקבוצה שלנו. סרטוני קהל, מהכדורגל מהכדורסל. המשחק בטדי. הדרבים הטובים. ה3-3 . הגול של דה רידר. הרגעים היפים והפחות יפים של הקבוצה שלנו.
והתעוררו בי 2 דברים.

הראשון, שהוא צפוי - הוא הגעגוע. הגעגוע להפועל שלי. שאומנם היא פה הרבה זמן, אך בעונה 2 האחרונות היא הייתה איתנו רק לרגעים. ואין אני מדבר על נצחונות.
אני מתגעגע למגרש, לעלייה במדרגות של שער 5, אל הריח של הסיגריות הנקניקיות והזיעה כאחד ( על אף שנהייתי צמחוני). לניסיון ההבנה מה בדיוק קורה בצד השני של המגרש. להתקבצות שחקנים אחרי גול.
לחברי האוהדים, שאת הניצוץ בעיניהם אני רואה כאילו אני מסתכל במראה. אני מתגעגע. אני מתרגש. ואני יודע שזה קרוב. קרוב מאוד.

הדבר השני התעורר בי, הוא אינו מובן מאליו. יש בי רעב. ההתחדשות והלידה מחדש של המועדון עוררה בי רגשות שלא הרגשתי הרבה זמן. של התרגשות, רצון, מוכנות להשקיע והבעירה של אלמנט הפועל בתוך לבי.
אך הרעב הזה יהווה את הכוח העצום שהוא יכול להוות לקבוצה, רק אם הוא דבר הדדי. הדבר שאני מקווה מהמצב הנוכחי הוא ששאר האוהדים מרגישים כמוני. שהם מרגישים את הרצון הזה לקום ולזרוח מחדש, ולמרות החרא
ולמרות הזבל. לקום ולהראות שוב שאנחנו כאן, ולא הלכנו לשום מקום.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אז אני פונה לקהל האוהדים של הפועל. משער 5 עד שער 13 . שכחו את הדברים שהיו ביציע (ומגרש לרוב) ב-3 שנים האחרונות. בואו נחזור להיות הכוח העצום שאנו מחוייבים להיות עבור הקבוצה שלנו.
תנו לכם ולחבריכם הזדמנות להנות מן היציע ומן הקבוצה, ותנו הזדמנות לתרום אליה.

עידוד. למרות מה שנאמר כאן, אני מאמין ויודע שהקהל של הפועל שהוא רוצה הוא מעודד. חזק. ומשמעותי. אל תצעקו על אלו שלא מעודדים ואל תתעצבנו מכך שמעודדים לכם על האוזן, מבקשים ממכם לעודד או כל שטות אחרת שלא מתאימה בדיוק לתפיסבת עולמכם בנושא העידוד.

שירי שחקנים. דבר שדוכא ונעלם. בוא נחזיר אותו. בוא נחזיר את הטירוף לחימום ולרגע ששחקן ששחקן מגיעים להודות לנו. תגיעו רבע שעה מוקדם מהרגיל שלכם. גם להפועל וגם יעזור בחנייה.

תגיעו למשחקים שגם אטרקטיבים! המנוף שלנו במשחקי חוץ בתור קהל מהווה הרבה כוח. כמובן שבבית אין צורך להרחיב.

אחראי העידוד - מה שלא שבור לא צריך לתקן. אין צורך להכניס עוד ועוד שירים לרפטואר כל כך מפואר, ולזרוק את השירים הטובים לפח. יש כל הרבה שירים מצוינים שלא השתמשו בהם כמעט בכלל בשנתיים האחרונות וחבל.
תנהגו בחוכמה בניהול הפלייליסט. תנסו להטריף את הקהל, ולא לתמרן או לחנך אותו. החוזקה והעידוד יבואו לבד.

ועוד דבר בנוגע לעידוד. אנחנו רוצים לשמוע את הפועל עולה המקורי. בבקשה. מדובר בהמנון הבלתי רשמי של הקבוצה ואני וגם אתם יודעים שאם זה יהיה השיר הראשון שישמע העונה בבלומפילד נראה חיוכים מכל עבר, והתחושה של ההתחדשות
הבריאות והחזרה לדבר האמתי תרגיש אמתית.

והכי חשוב: יהיו סובלניים לחבריכם ביציע ולקבוצה שמגרש. כולנו בינינו חברים, ולא האמתי עם איזה אנשים התחברתי דרך הקבוצה. אנחנו גוף אחד שצריך להשאר מאוחד, ולחבר את הקבוצה שעל המגרש לאחד שלנו. רק אז נהיה במצב טוב באמת.

קחו את הגעגוע, ההתרגשות והרעב שאני יודע שכל אחד אחד מאתנו מרגיש, ותמנפו אותה כדי ליישם את כל אלו. יכול מאוד להיות שאנחנו בתחילה של דרך נפלאה. אך בלי קשר לתוצאות הכדורגל יש לנו הזדמנות להפוך לדבר שאנו כל כך אוהבים וכל כך נהנים ממנו, אך זה יקרה רק אם ניקח לתשומת ליבנו את הביקורת, כל אחד בתחומו שלו, את האהבה בין אנשי היציע והאהבה לקבוצה קדימה.

למרות האורך אני מקווה שריגשתי אותכם כמו שאני התרגשתי היום. ושעוררתי בכם את הרגשות כלפי כל האלמנטים של הפועל שניקח אותם ואת עצמנו הלאה.

ערב טוב ויאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רגע לפני - פנייה אל הקהל של הפועל תל אביב
הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
תודה גבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:05 
ערב טוב גם לך
יוצא היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:05 
שבתאי יחבס כתב:
תודה גבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:06 
יאללה הפועל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
מדובר במנהיג אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:09 
עזרא כתב:
מדובר במנהיג אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
אתם חבורה של אנשים מסכנים, אין לי דרך אחרת להביע את זה.
אם אותו טקסט בדיוק (ואני לא מוצא אותו כזה מרגש דרך אגב) היה נרשם ע״י משתמשים מסוימים כאן הייתם סותמים את הפה במקרה הטוב ומחלקים פרחים במקרה הרע.
די לצביעות המטומטמת הזאת והניסיון להשפיל אנשים כאן כי הם לא בני 60 ולא שייכים לקליקה המטומטמת שלכם.

ירדן :ROSE:
יאללה הפועל :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
אוקיייי אחי נכוןןןןןןן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
הם יכולים לצחוק עד מחר, ולפעמים זה באמת טוב לצחוק.

אבל ריגשתי אותם והם יודעים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:17 
ירדן כתב:
לאחרונה התעסקנו בהמון דברים. גם מקצועיים, וגם עסקיים בהמון דברים שהיו חייבים להתעסק בהם, וכמה שאני שמח שמתעסקים בהם, ואני מקווה שכמוני אתם רואים שאנחנו בדרך למועדון בריא, שגם המזומנים יגיעו אליו אם נמשיך באותה דרך.

יצא לי היום, שוב, אחרי המון זמן, להסתכל בסרטוני יוטיוב שונים של הקבוצה שלנו. סרטוני קהל, מהכדורגל מהכדורסל. המשחק בטדי. הדרבים הטובים. ה3-3 . הגול של דה רידר. הרגעים היפים והפחות יפים של הקבוצה שלנו.
והתעוררו בי 2 דברים.

הראשון, שהוא צפוי - הוא הגעגוע. הגעגוע להפועל שלי. שאומנם היא פה הרבה זמן, אך בעונה 2 האחרונות היא הייתה איתנו רק לרגעים. ואין אני מדבר על נצחונות.
אני מתגעגע למגרש, לעלייה במדרגות של שער 5, אל הריח של הסיגריות הנקניקיות והזיעה כאחד ( על אף שנהייתי צמחוני). לניסיון ההבנה מה בדיוק קורה בצד השני של המגרש. להתקבצות שחקנים אחרי גול.
לחברי האוהדים, שאת הניצוץ בעיניהם אני רואה כאילו אני מסתכל במראה. אני מתגעגע. אני מתרגש. ואני יודע שזה קרוב. קרוב מאוד.

הדבר השני התעורר בי, הוא אינו מובן מאליו. יש בי רעב. ההתחדשות והלידה מחדש של המועדון עוררה בי רגשות שלא הרגשתי הרבה זמן. של התרגשות, רצון, מוכנות להשקיע והבעירה של אלמנט הפועל בתוך לבי.
אך הרעב הזה יהווה את הכוח העצום שהוא יכול להוות לקבוצה, רק אם הוא דבר הדדי. הדבר שאני מקווה מהמצב הנוכחי הוא ששאר האוהדים מרגישים כמוני. שהם מרגישים את הרצון הזה לקום ולזרוח מחדש, ולמרות החרא
ולמרות הזבל. לקום ולהראות שוב שאנחנו כאן, ולא הלכנו לשום מקום.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אז אני פונה לקהל האוהדים של הפועל. משער 5 עד שער 13 . שכחו את הדברים שהיו ביציע (ומגרש לרוב) ב-3 שנים האחרונות. בואו נחזור להיות הכוח העצום שאנו מחוייבים להיות עבור הקבוצה שלנו.
תנו לכם ולחבריכם הזדמנות להנות מן היציע ומן הקבוצה, ותנו הזדמנות לתרום אליה.

עידוד. למרות מה שנאמר כאן, אני מאמין ויודע שהקהל של הפועל שהוא רוצה הוא מעודד. חזק. ומשמעותי. אל תצעקו על אלו שלא מעודדים ואל תתעצבנו מכך שמעודדים לכם על האוזן, מבקשים ממכם לעודד או כל שטות אחרת שלא מתאימה בדיוק לתפיסבת עולמכם בנושא העידוד.

שירי שחקנים. דבר שדוכא ונעלם. בוא נחזיר אותו. בוא נחזיר את הטירוף לחימום ולרגע ששחקן ששחקן מגיעים להודות לנו. תגיעו רבע שעה מוקדם מהרגיל שלכם. גם להפועל וגם יעזור בחנייה.

תגיעו למשחקים שגם אטרקטיבים! המנוף שלנו במשחקי חוץ בתור קהל מהווה הרבה כוח. כמובן שבבית אין צורך להרחיב.

אחראי העידוד - מה שלא שבור לא צריך לתקן. אין צורך להכניס עוד ועוד שירים לרפטואר כל כך מפואר, ולזרוק את השירים הטובים לפח. יש כל הרבה שירים מצוינים שלא השתמשו בהם כמעט בכלל בשנתיים האחרונות וחבל.
תנהגו בחוכמה בניהול הפלייליסט. תנסו להטריף את הקהל, ולא לתמרן או לחנך אותו. החוזקה והעידוד יבואו לבד.

ועוד דבר בנוגע לעידוד. אנחנו רוצים לשמוע את הפועל עולה המקורי. בבקשה. מדובר בהמנון הבלתי רשמי של הקבוצה ואני וגם אתם יודעים שאם זה יהיה השיר הראשון שישמע העונה בבלומפילד נראה חיוכים מכל עבר, והתחושה של ההתחדשות
הבריאות והחזרה לדבר האמתי תרגיש אמתית.

והכי חשוב: יהיו סובלניים לחבריכם ביציע ולקבוצה שמגרש. כולנו בינינו חברים, ולא האמתי עם איזה אנשים התחברתי דרך הקבוצה. אנחנו גוף אחד שצריך להשאר מאוחד, ולחבר את הקבוצה שעל המגרש לאחד שלנו. רק אז נהיה במצב טוב באמת.

קחו את הגעגוע, ההתרגשות והרעב שאני יודע שכל אחד אחד מאתנו מרגיש, ותמנפו אותה כדי ליישם את כל אלו. יכול מאוד להיות שאנחנו בתחילה של דרך נפלאה. אך בלי קשר לתוצאות הכדורגל יש לנו הזדמנות להפוך לדבר שאנו כל כך אוהבים וכל כך נהנים ממנו, אך זה יקרה רק אם ניקח לתשומת ליבנו את הביקורת, כל אחד בתחומו שלו, את האהבה בין אנשי היציע והאהבה לקבוצה קדימה.

למרות האורך אני מקווה שריגשתי אותכם כמו שאני התרגשתי היום. ושעוררתי בכם את הרגשות כלפי כל האלמנטים של הפועל שניקח אותם ואת עצמנו הלאה.

ערב טוב ויאללה הפועל.

בקשר ללא להכניס שירים חדשים אני לא מסכים אבל קבל :ROSE: על הכוונה הטובה ועל רוב הדברים הנכונים מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:17 
Eros Ramazzotti כתב:
אם אותו טקסט בדיוק (ואני לא מוצא אותו כזה מרגש דרך אגב) היה נרשם ע״י משתמשים מסוימים כאן הייתם סותמים את הפה במקרה הטוב ומחלקים פרחים במקרה הרע.
די לצביעות המטומטמת הזאת והניסיון להשפיל אנשים כאן כי הם לא בני 60 ולא שייכים לקליקה המטומטמת שלכם.

כל כך צודק, וגם כל כך היה ברור ממי זה יגיע
אלף בית של לחזור להיות אותו קהל מאוחד שגאווה להיות חלק ממנו זה להפסיק להיות ציניים כאלה אחד כלפי השני
תודה ירדן :ROSE:
יאללה הפועל 2014 מלחמה

אה - ולחזור לאו הפועל אולה המקורי. ללא ספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
מסכים כמעט עם הכל :ROSE:
אחח כמה אני מתגעגע כבר, תחזרי הפועל :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:36 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:40 
Eros Ramazzotti כתב:

פשוט מסכים.
בקריאה ראשונה לא הגבתי אבל כשראיתי את הציניקנים מתחילים להיטפל לבן אדם שהשקיע ושפך מהלב זה פשוט הציק לי.

ונחזור ליאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

לגמרי.
לא משנה מי היה כותב את זה,
זה טקסט אינפנטילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:47 

מרגש ושיתחיל כבר העונה!!!!! :ROSE:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:57 
r200 כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:58 
כל אחד נהיה כאן דר' לספרות.
כותב כאן בחור צעיר את דעתו שבאה מהלב,
שלא לדבר שנדרש אומץ בין כל הוותיקים כאן,
אני מפרגן לך ירדן,
דבריך מרגשים
ואני מסכים עם כל מילה
:hapoel: :COMMY: שתהיה לנו עונה מוצלחת :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
פשוט מסכים.
בקריאה ראשונה לא הגבתי אבל כשראיתי את הציניקנים מתחילים להיטפל לבן אדם שהשקיע ושפך מהלב זה פשוט הציק לי.
ונחזור ליאללה הפועל

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 22:01 
מרוב ציניות ונסיון להתבלט אנשים שוכחים למה הם פה. ירדן :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 22:06 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
כל אחד נהיה כאן דר' לספרות.
כותב כאן בחור צעיר את דעתו שבאה מהלב,
שלא לדבר שנדרש אומץ בין כל הוותיקים כאן,
אני מפרגן לך ירדן,
דבריך מרגשים
ואני מסכים עם כל מילה
:hapoel: :COMMY: שתהיה לנו עונה מוצלחת :ROSE:

כמה זכינו שאתה חלק מאיתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 22:07 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 22:10 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 22:15 
הפעם, זאת הקבוצה שצריכה לחבר ולגרום לקהל להתעורר.
יאללה הפועל! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 22:18 
סמל אישי של המשתמש
ירדןדה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 22:23 
ירדן אל תיתרגש מהחובב מכביסטים והציניקן בשקל הדלוח, טקסט סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 22:28 
r200 כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
r200 כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 23:03 
הכלבים נובחים והשיירה עוברת
כל הכבוד ירדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: