תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מוקדמות ליגת האלופות
הודעהפורסם: 20 יולי 2013, 22:33 
סימרוטיץ :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2013, 23:08 
בס"ד

מי שחושב שלא שמחתי על מה שקיבלה מכבי - טועה.
במיוחד שמחתי לשמוע את הבכי של עיתונאי הספורט על "ההגרלה האכזרית" ועל חוסר מזל.
טוב שלא יקבלו את הבוכתא שקבוצה שמשחקת בשלב הבתים מקבלת.
זו יכולה להיות גם הערכה אמיתית ליכולת שלהם - ואת זאת נדע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2013, 23:25 
שחר כתב:
כן, "לא יודע מה עבר על שחר בקיץ הזה"...תעבור על השרשור..רק שחר הגיב לך?.?
(אגב, הציטוט המקורי בכלל של עזרא).

כתבת אסופה של שטויות במיץ עגבניות באופן די מביך. אתה מתפלא שמגיבים לך בצורה כזו?
איזה ערך מוסף הביא להפועל הישגים? ? בלי הכסף שהביא את השחקנים בהרכב של הדאבל היינו משיגים אותו?

כן שחר הגבתי רק אלייך , כי משום מה נראה שעובר עלייך משהו בתגובות למשתמשים ספציפים בזמן האחרון , מה שעזרא חושב ממש לא מעניין אותי ואני לא באמת חושב שיש כאן משהו שונה מכל ויכוח רגיל שיש בפורום , רשמת שטויות במיץ עגבניות ??? זכותך לחשוב ככה .
איך לעזאזל אתה משווה את 100 מליון ש"ח כפול ארבע שנים לתקציב של הפועל ???
אם אינני טועה רק בעונה של הצמפיונס התקציב היה גדול (באותה עונה למכבי היה תקציב יותר גדול) אבל לא מתקרב לסכומים של גידאמק או מיץ .
וכן בהפועל יש הרבה ערך מוסף , יש לה קהל נאמן שלא נותן לה ליפול כזה שמשקיע ממיטב כספו כדי ששכטר וגילי יהיו פה ולא במכבי ,ויתכן וזה לא יביא לשום דבר ויגזר על הפועל שנים במקום שלישי שני, כי מה לעשות שבסוף הכסף הגדול לאורך זמן עושה את ההבדל ?
אבל עדיין בניגוד למחלה , שברגע שלא יהיו הצלחות הקהל ינטוש אותם בהפועל הקהל הוא המרכיב המרכזי והחושב וטוב שכך.
ואני יודע שזה נוגד את השקפת עולמך ואתה קצת עצבני על הגישה הזו, אולי זו הסיבה למה שקרה לך בקיץ האחרון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 00:25 
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
כן, "לא יודע מה עבר על שחר בקיץ הזה"...תעבור על השרשור..רק שחר הגיב לך?.?
(אגב, הציטוט המקורי בכלל של עזרא).

כתבת אסופה של שטויות במיץ עגבניות באופן די מביך. אתה מתפלא שמגיבים לך בצורה כזו?
איזה ערך מוסף הביא להפועל הישגים? ? בלי הכסף שהביא את השחקנים בהרכב של הדאבל היינו משיגים אותו?

כן שחר הגבתי רק אלייך , כי משום מה נראה שעובר עלייך משהו בתגובות למשתמשים ספציפים בזמן האחרון , מה שעזרא חושב ממש לא מעניין אותי ואני לא באמת חושב שיש כאן משהו שונה מכל ויכוח רגיל שיש בפורום , רשמת שטויות במיץ עגבניות ??? זכותך לחשוב ככה .
איך לעזאזל אתה משווה את 100 מליון ש"ח כפול ארבע שנים לתקציב של הפועל ???
אם אינני טועה רק בעונה של הצמפיונס התקציב היה גדול (באותה עונה למכבי היה תקציב יותר גדול) אבל לא מתקרב לסכומים של גידאמק או מיץ .
וכן בהפועל יש הרבה ערך מוסף , יש לה קהל נאמן שלא נותן לה ליפול כזה שמשקיע ממיטב כספו כדי ששכטר וגילי יהיו פה ולא במכבי ,ויתכן וזה לא יביא לשום דבר ויגזר על הפועל שנים במקום שלישי שני, כי מה לעשות שבסוף הכסף הגדול לאורך זמן עושה את ההבדל ?
אבל עדיין בניגוד למחלה , שברגע שלא יהיו הצלחות הקהל ינטוש אותם בהפועל הקהל הוא המרכיב המרכזי והחושב וטוב שכך.
ואני יודע שזה נוגד את השקפת עולמך ואתה קצת עצבני על הגישה הזו, אולי זו הסיבה למה שקרה לך בקיץ האחרון ?

אם אתה לא חושב שיש כאן משהו שונה מוכיוח רגיל, אז מה לעזאזל אתה רוצה ממני?
כסף = הצלחות, כל השאר זה שטויות במיץ עגבניות , לא רוח הפועל ולא ערך מוסף, פי 1.5 יותר סיכוי להצליח, פי 4, סיכוי הרבה יותר טוב להצליח. עקרון פשוט מאוד ומתמטי. אנחנו לא מצליחים יותר מהפועל חיפה או מכבי נתניה מידי עונה כי יש לנו קהל יותר נאמן, אלא כי אנחנו יותר עשירים מהם, למכבי יש תורם אחד, לנו יש רסיסי תרומות. עמותת בית"ר גייסה סכום שהוא לא רחוק משלנו, זה לא עזר להם לשום דבר כל עוד אין להם יכולת לשמור את השחקנים בגלל החובות שהשאיר להם ארקדי (ההוא שגם הביא להם הישגים).
הקהל שלנו לא שונה משום קהל אחר וכשיבוא עידן מסריח , גם הקהל שלנו יגיב ברגליים (מאוד מקווה שחלילה זה לא יעמוד למבחן). מה שמצחיק זה שמי שעצבני בכל הדיון הזה הוא אתה ומצאת לך על מי להוציא את העצבים..
אולי באמת תנסה למכור את האגדות האלה על ערך מוסף בזונה ה12...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 03:15 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ', זה באמת מביך כל השטויות האלה שרשמת.
להגיד לקבוצה אחרת "קניתם את האליפות בכסף" זה הכי מביך שיש. חד משמעית.
היית מסרב לתקציב של 100 מיליון? היית מכנה אליפות שלנו בתקציב כזה בכינוי שהדבקת למכבי? מאיפה השטויות האלה?

עזוב את זה, לא תגיד שהם כמו מונאקו שעברו מ0 ל100 בשנייה.
הם אשכרה בנו קבוצה נורמלית, עם מועדון בריא ומסודר ולקחו אליפות בצדק.
מה הם עשו? הביאו את מסי ורונאלדו? קצת קוסמטיקה, אנשי מקצוע, כושר גופני, ציוד, נתנו לשחקנים להרגיש שהם חלק ממשהו גדול, גרמו להם להבין שהחולצה שהם לובשים היא לא עוד חולצה. ככה צריך להתנהל מועדון גדול וככה מגיעים להישגים. כשאלירן עטר, הילד הבעייתי עם התנועות ידיים מהשכונה, הפך להיות שחקן קבוצתי הבנתי שהם יצליחו הפעם.
לא הביאו שחקנים בשכר מטורף, לקחו אליפות עם מהראן ראדי, דור מיכה, יואב זיו ושרן ייני. לא מבין מה אתה רוצה.
כי הם הביאו את זהבי ופריצה בחורף? אם אנחנו היינו מביאים את זהבי ולוקחים אליפות, היינו קונים אותה בכסף? מאיפה הבולשיט הזה?
אם כבר, אז השנה הרכישה של טב"ח מעידה קצת על התנהלות של חזירים אבל עדיין הם לא עושים שום דבר מוזר וקיצוני ביחס לכסף. מתנהלים נכון לגמרי והלוואי עלינו.
תפסיקו לגמד קבוצות אחרות, תתחילו להתעסק בהפועל ואיך אפשר להפוך אותה למועדון רציני.

לגבי הקהל - אם הפועל תעשה עשור כמו של הגרמנים המצב לא יהיה שונה. במשחקי בית יהיו 5-6 אלף (בגלל המנויים שעשו בתחילת העונה כשהציפיות היו גבוהות ועכשיו סתם באים להעביר את השבת כי זה "חינם") ובמשחקי חוץ יהיו כמויות סבירות במשחקים רגילים וקטנות מאוד בק"ש, עכו וסכנין. אתה מדבר מנקודת מבט מאוד צרה. הקהל הרחב של הקבוצות הוא זהה לחלוטין. שער 2 שלנו ושער 13 שלהם זה בדיוק אותו דבר. שער 7 שלנו ושער 8 שלהם זה בדיוק אותו דבר. אין שום הבדל באהבה לקבוצה, בנאמנות. האוהד הממוצע משער 2 או 7 יבוא למשחק חוץ כשהקבוצה רצה בצמרת ולא יבוא כשהיא במקום 5.

לא יודע איך קרה שאני יוצא זה שמגן על מכבי.
אז אם אתם קוראים פה, גרמנים מסואבים, שיתרסק לכם המטוס לבאזל.
ובאמת אין לכם DNA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 05:14 
ארוס, איך זה יכול להיות אותו דבר? אנחנו הפועל והם מכבי. יכול להיות שזה מקרי לחלוטין ששנים אנחנו יותר טובים מהם למרות שתקציבית אין שום הבדל בינינו לבינם או שאפילו יש להם יתרון. הרי לפי התיאוריה של שחר כל מה שמשנה זה כמות הכסף המושקעת. אבל מסתבר שזה לא ככה. הקהל של הפועל סחב את הקבוצה גם באלפיים וחמש וגם באלפיים ושמונה דרך השערות והבגדים והחזיק אותה בליגה הראשונה. תרשה לי לפקפק מעט בכמויות הקהל שמכבי הייתה מביאה במצבים דומים. לא סתם בשתי העונות האלה היו לנו נצחונות אדירים בדרבי.
אני משתתף בצערו של מי שלא מבין את העוצמות של הקהל של הפועל כשהוא מאוחד בבלומפילד.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 05:58 
דני גולפיטק כתב:
סימרוטיץ :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 07:54 
האדום הצורר כתב:
ארוס, איך זה יכול להיות אותו דבר? אנחנו הפועל והם מכבי. יכול להיות שזה מקרי לחלוטין ששנים אנחנו יותר טובים מהם למרות שתקציבית אין שום הבדל בינינו לבינם או שאפילו יש להם יתרון. הרי לפי התיאוריה של שחר כל מה שמשנה זה כמות הכסף המושקעת. אבל מסתבר שזה לא ככה. הקהל של הפועל סחב את הקבוצה גם באלפיים וחמש וגם באלפיים ושמונה דרך השערות והבגדים והחזיק אותה בליגה הראשונה. תרשה לי לפקפק מעט בכמויות הקהל שמכבי הייתה מביאה במצבים דומים. לא סתם בשתי העונות האלה היו לנו נצחונות אדירים בדרבי.
אני משתתף בצערו של מי שלא מבין את העוצמות של הקהל של הפועל כשהוא מאוחד בבלומפילד.

נמני. אבי נמני. והלוזריות שנבדקה גם אחריו.
אבל קשה לבנות לאורך זמן על קדושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 08:16 
Eros Ramazzotti כתב:
סימרוטיץ', זה באמת מביך כל השטויות האלה שרשמת.
להגיד לקבוצה אחרת "קניתם את האליפות בכסף" זה הכי מביך שיש. חד משמעית.
היית מסרב לתקציב של 100 מיליון? היית מכנה אליפות שלנו בתקציב כזה בכינוי שהדבקת למכבי? מאיפה השטויות האלה?

עזוב את זה, לא תגיד שהם כמו מונאקו שעברו מ0 ל100 בשנייה.
הם אשכרה בנו קבוצה נורמלית, עם מועדון בריא ומסודר ולקחו אליפות בצדק.
מה הם עשו? הביאו את מסי ורונאלדו? קצת קוסמטיקה, אנשי מקצוע, כושר גופני, ציוד, נתנו לשחקנים להרגיש שהם חלק ממשהו גדול, גרמו להם להבין שהחולצה שהם לובשים היא לא עוד חולצה. ככה צריך להתנהל מועדון גדול וככה מגיעים להישגים. כשאלירן עטר, הילד הבעייתי עם התנועות ידיים מהשכונה, הפך להיות שחקן קבוצתי הבנתי שהם יצליחו הפעם.
לא הביאו שחקנים בשכר מטורף, לקחו אליפות עם מהראן ראדי, דור מיכה, יואב זיו ושרן ייני. לא מבין מה אתה רוצה.
כי הם הביאו את זהבי ופריצה בחורף? אם אנחנו היינו מביאים את זהבי ולוקחים אליפות, היינו קונים אותה בכסף? מאיפה הבולשיט הזה?
אם כבר, אז השנה הרכישה של טב"ח מעידה קצת על התנהלות של חזירים אבל עדיין הם לא עושים שום דבר מוזר וקיצוני ביחס לכסף. מתנהלים נכון לגמרי והלוואי עלינו.
תפסיקו לגמד קבוצות אחרות, תתחילו להתעסק בהפועל ואיך אפשר להפוך אותה למועדון רציני.

לגבי הקהל - אם הפועל תעשה עשור כמו של הגרמנים המצב לא יהיה שונה. במשחקי בית יהיו 5-6 אלף (בגלל המנויים שעשו בתחילת העונה כשהציפיות היו גבוהות ועכשיו סתם באים להעביר את השבת כי זה "חינם") ובמשחקי חוץ יהיו כמויות סבירות במשחקים רגילים וקטנות מאוד בק"ש, עכו וסכנין. אתה מדבר מנקודת מבט מאוד צרה. הקהל הרחב של הקבוצות הוא זהה לחלוטין. שער 2 שלנו ושער 13 שלהם זה בדיוק אותו דבר. שער 7 שלנו ושער 8 שלהם זה בדיוק אותו דבר. אין שום הבדל באהבה לקבוצה, בנאמנות. האוהד הממוצע משער 2 או 7 יבוא למשחק חוץ כשהקבוצה רצה בצמרת ולא יבוא כשהיא במקום 5.

לא יודע איך קרה שאני יוצא זה שמגן על מכבי.
אז אם אתם קוראים פה, גרמנים מסואבים, שיתרסק לכם המטוס לבאזל.
ובאמת אין לכם DNA.

קודם כל לא אני כתבתי את הביטוי קנו אליפות בכסף , אלא עזרא משום מה ציטט בעצמו מפרי דמיונו .
כל מה שאני טוען זה מה שאוגוסטוס רשם , אני לא מגמד אותם אני מכניס לפרופורציות וזה בכלל לא אומר שאני לא רוצה 100 מליון יורו תקציב אבל לא בכל מחיר .
5-6 אלף מנויים מתוך קהל אוהדים שהוא בערך חצי אם לא פחות מהקהל של מכבי זה מכובד, אבל כשקהל כמו של מכבי מביא כזו כמות זה אומר הכל על הקהל ,יש כאן עניין מתמטי פשוט איזה אחוז קהל מגיע כשקשה ?
ושחר אם רק מה שחשוב זה הכסף ??? אז מה זה משנה אם זה מכבי הפועל או ביתר ?
בפועל כשהפועל במצב קשה הקהל מתגייס לעזור ומרים את הקבוצה (ההצלחה המקצועית עוד תגיע ) מה קורה אצל מכבי שלא מצליחים ? חולצות שחורות טיטולים וכמות המנויים יורדת בצורה דרסטית
ואני במקומך לא הייתי מביא את הדוגמה של בית"ר כי נראה לי שהיא עושה רק נזק לתאוריה שלך , בוא נראה מה כמות המנויים שלהם העונה, בקהל הרבה יותר גדול מהפועל ובעניין גיוס הכספים נראה לי שאתה קצת מסלף את העובדות בית"ר גיסו ביותר זמן פחות כסף אם אינני טועה 1.5 מש"ח ואילו הפועל גיסו קרוב ל 2.5 מש"ח אם אינני טועה .
בכלל בנתונים שאני זוכר יותר אוהדים של הפועל תרמו סכום גדול יותר פר בן אדם מאשר העמותה של בית"ר ורובם אלו אוהדים שיש להם מנוי שיותר יקר ועוד עמותה לתמוך בה
לסיכום מה שאני מתאר פשוט קרה בעשור האחרון , מה כל כך שונה העשור הזה מבחינת הישגים בין הפועל למכבי ? בעניין הקהל הוא שונה בהחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 08:42 
אנשים מפספסים את הנקודה העיקרית שסמרוטיץ מנסה להעביר ונתפסים לעיניין של הכסף שכל כך נכון אבל לא מעניין.
ההשוואה בין מועדנים צריכה להיות בהקשר של אוהדים רק לימים שאין כסף ו/או אין הצלחות וכאן להבדיל ממכבי אנחנו כהפועל יכולים להזכר בהרבה רגעים מהמרגשים ביותר במועדון לאורך 40 שנה ,שהייתה התגיסות אוהדים אמיתית לטובת הקבוצה גם כאשר הקבוצה לא הצליחה.
האם במכבי מישהו יכול להזכר בימים כאלו????? הנבלות הרי אוכלים אחד את השני לארוחת בוקר על שני הפסדים ברציפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 08:43 
זה נורא כאב להם, בעיקר ברביעי של ראדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:01 
מי שרוצה לחשוב שאנחנו כאלה מיוחדים וטובים יותר מכולם, שיבושם לו..לא מבין באיזה יציעים הוא ישב בשנים האחרונות, אבל שיהיה לו לו לבריאות.
לקהל שלנו יש דברים טובים שאפשר להתגאות בהם ובמיוחד במחאה מול טביב שהדגישה את היכולת הארגונית שלנו בזכות מנגנון מסודר והרבה אנשים טובים שריכזו ועבדו בהררכיה מתואמת להפליא ביחס לארגון לא מוסדר.
אבל גם השחקנים שלנו הם שכירי חרב בדיוק כמו אצל המחלה, רק שהשכירי חרב שלנו הם זולים יותר.
הקהל שלנו הגיע בהמוניו למשחקי תחתית כי תמיד כשהקבוצה בצרה יש גיוס נרחב של הקהל, בדיוק כפי שקרה אצל חיב"ר ואפילו בקבוצות אפורות כמו באר שבע ונתניה מגיע קהל גדול בהרבה למשחקי "מלחמה" והישרדות.
בינוניות ואמצע טבלה במשך תקופה ארוכה יגרמו לדילול משמעותי ביציע ומי שמאמין אחרת צפוי להתבדות, אבל זו כבר בעיה שלו.
הלוואי ולא היינו צריכים בכלל את כל התגיסות האוהדים הזו, הלוואי והיו לנו בעלים עשיר יציב, עם תוכנית מסודרת כמו שיש למחלה, אני בכלל לא מתבייש לכתוב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מי שרוצה לחשוב שאנחנו כאלה מיוחדים וטובים יותר מכולם, שיבושם לו..לא מבין באיזה יציעים הוא ישב בשנים האחרונות, אבל שיהיה לו לו לבריאות.
לקהל שלנו יש דברים טובים שאפשר להתגאות בהם ובמיוחד במחאה מול טביב שהדגישה את היכולת הארגונית שלנו בזכות מנגנון מסודר והרבה אנשים טובים שריכזו ועבדו בהררכיה מתואמת להפליא ביחס לארגון לא מוסדר.
אבל גם השחקנים שלנו הם שכירי חרב בדיוק כמו אצל המחלה, רק שהשכירי חרב שלנו הם זולים יותר.
הקהל שלנו הגיע בהמוניו למשחקי תחתית כי תמיד כשהקבוצה בצרה יש גיוס נרחב של הקהל, בדיוק כפי שקרה אצל חיב"ר ואפילו בקבוצות אפורות כמו באר שבע ונתניה מגיע קהל גדול בהרבה למשחקי "מלחמה" והישרדות.
בינוניות ואמצע טבלה במשך תקופה ארוכה יגרמו לדילול משמעותי ביציע ומי שמאמין אחרת צפוי להתבדות, אבל זו כבר בעיה שלו.
הלוואי ולא היינו צריכים בכלל את כל התגיסות האוהדים הזו, הלוואי והיו לנו בעלים עשיר יציב, עם תוכנית מסודרת כמו שיש למחלה, אני בכלל לא מתבייש לכתוב את זה.

להתבייש? זו צריכה להיות השאיפה. עם הרומנטיקה לא נגיע רחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
שחר כתב:

נו,ויש מישהו שלא שואף לזה?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:12 
יהלום אדום כתב:
שחר כתב:

להתבייש בזה שאני מקנא בסטטוס הנוכחי של המחלה, יש פה כאלה שעבורם זה מושא ללעג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:13 
כל ההתייחסות לשחקנים כשכירי חרב היא מטופשת.
הם עובדים, כמו כל אחד פה. וכמו אצל כל אחד פה, כסף הוא מרכיב חשוב באיפה הם יעבדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:26 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:

אתה מתיחס לזה ברמה מאוד פשוטה, וזו טעות.
האם לא הייתי רוצה שנקח אליפות? ברור שהייתי רוצה.
האם לא הייתי רוצה בעלים מליארדר? ברור שהייתי רוצה.
האם הייתי רוצה לראות מליונים נשפכים על פרש כי ככה לדעתי נשיג אליפות (כמו מכבי בשנים שלפני האליפות)? לא.
האם הייתי רוצה שנרדוף אחרי הכוכבים שמזוהים עם מכבי רק כי זה מה שהם? לא.

ועוד נקודה, שלדעתי אני במיעוט פה- האם הייתי רוצה בעלים שיקנה כל מה שזז בזמן ששאר הקבוצות מוגבלות תקציבית, רק כי אנחנו יכולים? אני אישית לא. השאיפה שלי היא שתהייה קבוצה כמה שיותר טובה בכמה שפחות השקעה חיצונית. זו הדרך הבריאה להתנהל. אבל זה רק אני.

19, זה נכון ששחקנים הם בסופו של דבר עובדים פשוטים, אבל כן היית רוצה להיות מסוגל להתחבר לשחקנים מסוימים, אם לא לכולם. אתה יכול לא להתחבר לאף אחד, אבל זה טיפה משעמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:27 
לא יודע מה אתם רוצים מסימרוטיץ
כן, ברור שעדיף שיהיה לך כיס בלתי מוגבל. אני גם משוכנע שאם הכיס הבלתי מוגבל היה אצלינו, לא היה לוקח לנו 4 שנים לקחת אליפות.
ובכל זאת, הוא ציין עובדה - מכבי, כדי לנצח אותנו, היתה צריכה תקציב גבוה פי 2 מאיתנו לאורך כמה שנים. בתנאי פתיחה זהים הם רק אכלו בולבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:28 
אם יש מישהו שאיכשהו נשאר קריירה שלמה, אז יופי. אם לא, אז לא.

הדיל הוא שהם עושים מה שטוב להם, ואני מקלל אותם אם הם לובשים חולצה שלא נראית לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
כן, ברור שעדיף שיהיה לך כיס בלתי מוגבל. אני גם משוכנע שאם הכיס הבלתי מוגבל היה אצלינו, לא היה לוקח לנו 4 שנים לקחת אליפות.
ובכל זאת, הוא ציין עובדה - מכבי, כדי לנצח אותנו, היתה צריכה תקציב גבוה פי 2 מאיתנו לאורך כמה שנים. בתנאי פתיחה זהים הם רק אכלו בולבול.

וכמה שנים טובות.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הם עובדים, כמו כל אחד פה. וכמו אצל כל אחד פה, כסף הוא מרכיב חשוב באיפה הם יעבדו.

ועדיין, בשנתיים האחרונות, היו שחקנים שהוכיחו שיש עוד שיקולים מעבר לכסף.
הם בחרו בנו, למרות שהיו להם הצעות בסכומים גבוהים יותר במקומות אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:31 
קבוצה זה קצת מעבר לאגרגציה של יכולות ונמאפייני השחקנים שבה והעובדים שבה. כמו כל מערכת אחרת, יש DNA לקבוצה.
בדיוק כמו שיש DNA ותרבות לארגון. זה לא נגמר בתקציב, זה הרבה מעבר לזה.
אני מבין את מגמת הקונטרה כנגד "אנחנו לא כמו כולם", אבל לקחתם את זה כמה צעדים קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:39 
קרובי אתה לא סותר את מה שנרשם.

שכר הוא רק מרכיב אחד במשרה - עובדים, מיקום, אופק, פיתוח מקצועי - אלו גם חשובים ובהרבה מקרים יותר מהשכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 10:39 
kruvi1 כתב:
19 כתב:

ועדיין, בשנתיים האחרונות, היו שחקנים שהוכיחו שיש עוד שיקולים מעבר לכסף.
הם בחרו בנו, למרות שהיו להם הצעות בסכומים גבוהים יותר במקומות אחרים.

נכון. בגלל זה אמרתי חשוב, ולא יחיד.
אדם שטוב לו בעבודה יישאר גם מול הצעה של 150% או 200%, אבל יהיה לו קשה לומר לא להצעה של 500% או יותר. וזה בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 11:38 
זה שאיתי שכטר לוקה בנפשו זו לא דוגמא לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 12:09 
דני גולפיטק כתב:

משוכנע על סמך מה? בשנה שעברה היה לך תקציב מסוים. בוא נגיד שאם הוא היה 50 מיליון, הקבוצה נראתה כמו קבוצה של 5 מיליון.
מה היה אצלנו בשנתיים האחרונות, ניהול טוב? צוות מקצועי טוב?
שקריית שמונה לקחו אליפות היה להם תנאי פתיחה זהים לנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
צמד שחקנים מוסלמים של באזל לא יגיעו לת"א?
בנתיים באזל מובילה בליגה (מחזור 2) 1:0 על גראסהופרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 16:57 
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:

משוכנע על סמך מה? בשנה שעברה היה לך תקציב מסוים. בוא נגיד שאם הוא היה 50 מיליון, הקבוצה נראתה כמו קבוצה של 5 מיליון.
מה היה אצלנו בשנתיים האחרונות, ניהול טוב? צוות מקצועי טוב?
שקריית שמונה לקחו אליפות היה להם תנאי פתיחה זהים לנו?

מה זה איך היא נראתה?
להפועל היה תקציב של 50 מיליון שקל, שהיה השלישי בגודלו בליגה, והיא סיימה במקום השלישי. הכל התיישר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 17:01 
אדום נחמד כתב:
שחר כתב:

אתה מתיחס לזה ברמה מאוד פשוטה, וזו טעות.
האם לא הייתי רוצה שנקח אליפות? ברור שהייתי רוצה.
האם לא הייתי רוצה בעלים מליארדר? ברור שהייתי רוצה.
האם הייתי רוצה לראות מליונים נשפכים על פרש כי ככה לדעתי נשיג אליפות (כמו מכבי בשנים שלפני האליפות)? לא.
האם הייתי רוצה שנרדוף אחרי הכוכבים שמזוהים עם מכבי רק כי זה מה שהם? לא.

ועוד נקודה, שלדעתי אני במיעוט פה- האם הייתי רוצה בעלים שיקנה כל מה שזז בזמן ששאר הקבוצות מוגבלות תקציבית, רק כי אנחנו יכולים? אני אישית לא. השאיפה שלי היא שתהייה קבוצה כמה שיותר טובה בכמה שפחות השקעה חיצונית. זו הדרך הבריאה להתנהל. אבל זה רק אני.

19, זה נכון ששחקנים הם בסופו של דבר עובדים פשוטים, אבל כן היית רוצה להיות מסוגל להתחבר לשחקנים מסוימים, אם לא לכולם. אתה יכול לא להתחבר לאף אחד, אבל זה טיפה משעמם.

כי אניימה וזהבי הגיעו בגלל זיקתם להפועל?
לא כי מדובר ב2 השחקנים הטובים ביותר ששיחקו פה לעמדות שלהם?
את טב"ח הם הביאו רק כי הם יכולים, זה ברור, אתה לא היית רוצה להביא איזה טב"ח במקום עומר פדידה שכזה? בכנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2013, 18:58 
כל הדינמיקה שנוצרה כאן מסיטה את הדיון מהטיעון המרכזי שלי , איך לומר די דומה לוועדת זליכה והמילה ריקבון כאילו היא מהות הכל .
יש קבוצה עם קהל אוהדים קטן אך נאמן מול קבוצה עם קהל אוהדים עצום ולא נאמן.
יש קבוצה שאצלה יש עוד מספר מוטיבים חשובים חוץ מהניצחון מול קבוצה שאצלם זה הדבר היחיד שחשוב ואם הוא לא מתקיים אז בזה נגמרת תמיכתם של רובם (מבחינת אחוז הקהל)
האם אני רוצה בעלים פרטי שישים טונה של כסף ? כן , האם בכל מחיר ? לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: