תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מוקדמות ליגת האלופות
הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 09:29 
גבעתיים כתב:
redrony כתב:
גבעתיים כתב:
למכבי יש סגל מהטובים בליגה ואולי גם הטוב. אבל, הכל יקבע לפי גורמים נוספים כמו כושר (גם בזה יש למכבי תשתית עדיפה) ובעיקר
המאמן (עדיפות שלנו) ואיך הפאזל יורכב ואיזה מומנטום יווצר בשנה הספציפית.

בינתיים נהניתי ממשחק הספסל המשובח של טב"ח . ואני ממשיך לעקוב אחרי ההברקות של זהבי (בשנה שעברה הבריק בעיקר עם ההתלהבות הראשונה וחשוב מזה - במשחקים בהם היריבה כבר התמוטטה גם בלעדיו).
יתכן ששניהם יכתבו באותיות זהב בזכות הכספים שהושקעו בהם יחסית לתפוקה. גם אם זו תהיה גבוהה למדי ויבריקו מדי פעם.
בקשר ל יצחקי לא התפלאתי. להפך, כאשר עבר לקפריסין צחקתי על אוסקר. היכולת הגבוהה של יצחקי קיבלה אישוש סופי כאשר צחקו בפורום על תגובתי זו.

וואלה, למכבי יש סגל מהטובים בליגה?
איך הצלחת לקבוע שלהפועל יש עדיפות בעמדת המאמן זה נשגב מבינתי

נכון, מוקדם מדי. אבל:
1 רק לרב"ש יש אליפות ועוד עם קבוצה מהפריפריה. לסוזה היו מספיק הזדמנויות להישגים והוא לא שכנע. בנאדו מאמן מתחיל וההצלחה המסוימת בעונה הראשונה לא יכולה להשתוות לרב"ש.
2 מהרגע שהגיע יש הרגשה של בעל בית, של בעל תורה סדורה ושל מהלכים מהירים ואינטליגנטים גם אם לא מסכימים לכולם. נכון שחלק מזה ברמת ההרגשה ולכן מקבל שבע"מ. משחקי ההכנה, למרות שהם פחות משמעותים מהנצחון של מכבי (שאגב, לווה בשגיאה במערך עד כניסתו של מיכה) מחזקים את ההרגשה.
שוב נכון, הכל מוקדם, אבל זה הרושם כרגע.

לגבי הסגל, הכוונה בעיקר לעומק שחשוב לאורך עונה שלמה. וגם לאיזון בעמדות.

אני לא מתווכח לגבי רב"ש. מאוד רציתי שהוא יגיע, אני חושב שהוא המאמן הישראלי הטוב ביותר היום, בטח בשביל קבוצה כמו הפועל.
אבל אתה מנתח וקובע עובדות בלי שראית כלום ושגיאות יעשה גם בן שמעון, תאמין לי (בלי להתווכח לגבי מהות השגיאה שכתבת).

וברור שלמכבי יש סגל בדרגה מעל הליגה הזו, לא מהטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 10:56 
בס"ד

בוקר טוב ואדום לכל הפורום.
הבנתי לליבם של אלה שלא הסכימו איתי במה שכתבתי . כל אחד מותר שיהיה לו דעה וגם
הדעה ההפוכה לזו שלי היא לגיטימית מה עוד שהיא הדומיננטית ברשת.
וכעת , אחרי שמכבי ניצחו את ההונגרים השחצנים שאכן מגיע להם הכשלון הזה, אני מצטרף לכל שאר
האנשים ברצוני שזה יהיה ההישג היחיד של מכבי . לא אין זה זגזוג בדעותי , כך באמת אני מרגיש.
אולי בגלל שכרגע מכבי מדושני עונג מדי , תבוא להם המכה מול היריב הבא שיהיה הרבה יותר חזק ומוכן לקראתם.
באמת שיש להם ( למכבי ) קבוצה חזקה יחסית לליגה שלנו ויחסית לנמושות אירופה ( וכן גם האלופה ההונגרית היא כזו ).
אבל ניתן לנצח אותם ובלבד שיהיו הכלים וההכנה המתאימה מולם. אני בטוח שגם להפועל יש קבוצה טובה שעוד תתחזק בשחקן אחד או שניים ואז בעזרת המאמן המנוסה רב"ש , אפשר יהיה להגיע להשגים.
והצעד הקטן מתחיל הערב , שבו אני מקווה להשיג ראשון טוב כי אין כמו התחלה טובה להמשך טוב ובטוח.
אז בהצלחה לקבוצה האחת ויחדה שהיא בנשמתנו ובתודעתנו. !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
איתי כתב:
קבוצה מאוזנת, קשוחה ובכושר.
כשיש לך על הספסל את מיכה וטב"ח, ימח שמו.

צריך שיקרה משהו קיצוני כדי שלא ידלגו לאליפות. יש להם עומק מפחיד ואת יצחקי שלדעתי הרבה יותר חד וקבוצתי מעטר.

בדיוק. אנשים פה מנתחים ומבלבלים את השכל יותר מדי.
בשורה התחתונה יש פה קבוצה עם סגל רחב ועמוק שאמור להפסיק לאליפות באמת לא קשה מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
יש לי שאלה להיסטוריונים שפה ולמכתירי מקקי בטרם עת-
כמה קבוצות בהיסטוריה בכדורגל הישראלי, שעל הנייר בפתיחת העונה היה להן את הסגל הכי טוב, לקחו אליפות?
מחזיר אותי גם לאשכול ההימורים לגבי העונה הקרובה, שכל ההימורים או רובם, נעשים בשיטת חישוב הכי פשוטה בעולם- איכות הסגל על הנייר. הפועל ב"ש שכרגיל הולכת לכישלון העונה, מככבת בצמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 11:30 
dino כתב:
כמה קבוצות בהיסטוריה בכדורגל הישראלי, שעל הנייר בפתיחת העונה היה להן את הסגל הכי טוב, לקחו אליפות?
מחזיר אותי גם לאשכול ההימורים לגבי העונה הקרובה, שכל ההימורים או רובם, נעשים בשיטת חישוב הכי פשוטה בעולם- איכות הסגל על הנייר. הפועל ב"ש שכרגיל הולכת לכישלון העונה, מככבת בצמרת.

זה עניין של דעה. אפילו בהודעה שלך כבר אפשר לראות את זה.

לדעתי ב"ש נשארה בינונית מינוס מלבד בוזגלו. הוא ימשוך אותם אולי למקום 6. אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
גורדנה היה חלש בעונה שעברה, למרות הפוטנציאל, אז שחקני הקישור של מקקי שאולי בעלי פוטנציאל קטן משלו, אבל היו במומנטום להיט, יהיו יותר טובים מגורדנה גם העונה. נכון? אנחנו גם מניחים ששימעון הרוש זה אותו הרוש שנקבל מהעונה שעברה. דה סיים שיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
:COMMY:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 07 פברואר 2014, 16:35, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 11:55 
טבעי שיש השפעת יתר לרושם במשחק האחרון. יתכן שהרושם מוגזם.

מספר ימים לפני כן גיור זכתה בסופר קאפ. קבוצות רבות מושפעות ממשחק כזה ומזכיה כזו למספר ימים ועלולות במשחק הבא לא להיכנס טוב למשחק ולהתעייף לקראת הסיום (תחילת עונה).
אני לא מנסה להפוך את הרושם, אבל יתכן שהרושם ממכבי מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מוקדמות ליגת האלופות
הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 12:02 
dino כתב:

כמעט תמיד?
חיפה כמעט כל עונה. מתי מישהו התמודד איתם מבחינת איכות סגל? הם לקחו כל שנה את השחקנים הכי טובים, ופה סיפרו אחד לשני שכפיר אדרי ויוסי רוזן הם גניבות.
בשתי עונות שבית"ר שפכו והעמידו סגל מרשים הם גם לקחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 12:03 
ובעונות שהפועל שפכה טונה כסף גם היא לקחה אליפות, הפלא ופלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 12:10 
zink כתב:

בכלל לא שפכנו כסף. אנחנו אולי היחידים. עשינו רכש חכם, היה לנו מאמן מעולה, שחקנים שבדיוק הגיעו לשיא יכולת בקריירה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 12:13 
נראה לי שהוא יותר התכוון לדאבל הקודם. שם היינו שקולים עם חיפה פחות או יותר מבחינת איכות על הנייר.
בערך פעם בעשור קבוצה ממש נחותה על הנייר לוקחת, רוב הזמן דברים מסתדרים בערך כמו שהם אמורים להסתדר. מי שבבירור יותר טוב גם לוקח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 12:17 
NARKOTIKA כתב:
zink כתב:

בכלל לא שפכנו כסף. אנחנו אולי היחידים. עשינו רכש חכם, היה לנו מאמן מעולה, שחקנים שבדיוק הגיעו לשיא יכולת בקריירה שלהם.

התכוונתי בעיקר לדאבל של קשטן אבל גם בדאבל האחרון היתה נכונות להוציא כסף בהתחלה לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שענה לפני , עונת הדאבל ועונה אחריה היו שלושת העונות הכי צמודות ב-15 שנה האחרונות. כל שאר האליפויות הוכרעו במרץ בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אני חושב שענה לפני , עונת הדאבל ועונה אחריה היו שלושת העונות הכי צמודות ב-15 שנה האחרונות. כל שאר האליפויות הוכרעו במרץ בערך.

קיזוז :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 12:37 
9 עמודים מלאים בפחד מקבוצה שעד לפני שנה וחצי לא זכרה מה זה לנצח דרבי והיית סמל הלוזריות,קבוצה שלא עברה כבר איזה 10 שנים את שמינית גמר הגביע,קבוצה שהפסידה באירופה הפסדים מביכים לקבוצות דייגים ומזה אנחנו מפחדים,הם כבר יותר מ 5 שנים בונים קבוצה במעל ל100 מיליון שקל ורק בשנה האחרונה הצליחו להביא עונה טובה למרות שלא היית להם שום יריבה ראויה.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 12:42 
:BOW:
ofir כתב:
9 עמודים מלאים בפחד מקבוצה שעד לפני שנה וחצי לא זכרה מה זה לנצח דרבי והיית סמל הלוזריות,קבוצה שלא עברה כבר איזה 10 שנים את שמינית גמר הגביע,קבוצה שהפסידה באירופה הפסדים מביכים לקבוצות דייגים ומזה אנחנו מפחדים,הם כבר יותר מ 5 שנים בונים קבוצה במעל ל100 מיליון שקל ורק בשנה האחרונה הצליחו להביא עונה טובה למרות שלא היית להם שום יריבה ראויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
איך זה שתמיד הקבוצה שזוכה באליפות עושה זאת כי לא הייתה לה יריבה ראויה?
תפסיקו לבלבל את המוח, אחרי הדרבי שניצחנו 1-0 הם הפכו להיות קבוצה מצוינת ולקחו אליפות בצדק.

גם העונה מכבי תהיה חזקה, אולי יותר ואולי פחות אבל חזקה היא תהיה. חיפה קבוצה מצויינת על הנייר, בטח ובטח אם תביא חלוץ נוסף. הפועל עושה קולות של קבוצה נורמלית ואפילו ק"ש בנתה תלכיד יפה. אין צורך להספיד את הליגה ולהכתיר את מכבי, אבל לזלזל בה אחרי העונה האחרונה יהיה טיפשי לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 13:36 
ofir כתב:

אין אייקון שמתאים לתגובה שלך יותר מהאייקון ששמת. איפה ראית פחד?
ראית אנשים שאומרים שהם קבוצה טובה והמועמדת הבכירה לזכות באליפות. זה פחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 13:39 
הבעיה היא שאחרי שאתה עולה על הגל קשה להוריד אותך ממנו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 13:42 
פחד , בטח פחד.

אני לא יודע איפה היית בשנות ה90 כשכל דרבי היה נראה כמו הדרבים העונה. לא רוצה לחזור לשם.
הפועל לא עמוקה מספיק השנה. יש לנו אחלה 11, שם זה נגמר, אלא אם כן הילדים יפתיעו לטובה. מאוד מאוד מאוד (!) מקווה שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
אגב,
בעניין מכבי, אם וקרה והם קיבלו את באזל ועפו בדקה ה-90, אני מבין שהם "עפים" לפליאוף של הליגה האירופאית-שלב אחד לפני הבתים.
האם בשלב הזה מכבי תהיה מדורגת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
רוב הסיכויים שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 16:37 
איתי כתב:
פחד , בטח פחד.

אני לא יודע איפה היית בשנות ה90 כשכל דרבי היה נראה כמו הדרבים העונה. לא רוצה לחזור לשם.
הפועל לא עמוקה מספיק השנה. יש לנו אחלה 11, שם זה נגמר, אלא אם כן הילדים יפתיעו לטובה. מאוד מאוד מאוד (!) מקווה שאני טועה.

אתה שואל אותי איפה הייתי בשנות ה-90? של נעליך...
מכבי קבוצה טובה מאוד, הפועל עוד לא. אבל לפחד? לא מפחד, זה כדורגל. תעבור את הכל תאמין לי. הכל מסתובב. פעם הם יותר טובים, פעם אנחנו. הפועל צריכים כרגע לבנות קבוצה, שיטה ושלד שחקנים שתוסיף עליו 3-4 שחקנים בעונה הבאה ואז הוא יוכל להתמודד עם מכבי.
לפחד לא צריך. להעריך ולכבד את היריב, תמיד כדאי. בלי זה אין לך סיכוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אגב,
בעניין מכבי, אם וקרה והם קיבלו את באזל ועפו בדקה ה-90, אני מבין שהם "עפים" לפליאוף של הליגה האירופאית-שלב אחד לפני הבתים.
האם בשלב הזה מכבי תהיה מדורגת ?

100% שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 06:31 
סמל אישי של המשתמש
תן לי הגרלה רעה אחת (לא יקרה), שמיץ' יתחיל לטעום את ההפסדים הכלכליים קצת, כן הוא אוליגרך ואיש רציני, אבל זו תהיה מכה גם להם.
תלתן ירוק אחד, מה אכפת לך, בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
אין סלטיק :mad:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 11:42 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אין סלטיק :mad:

טוב מאוד, עדיף באזל, צמד חלוצים של ראול בובדיז'ה ומרקו סטלר זה טירוף, מכבי יכול לרצות לעלות עד מחר עם הגרלה כזאת.
כמובן שעכשיו הם יקבלו את וורשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
באזל או סטיאווה זה חלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2013, 11:57 
זה השלב האחרון לפני הבתים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: