redrony כתב:
גבעתיים כתב:
למכבי יש סגל מהטובים בליגה ואולי גם הטוב. אבל, הכל יקבע לפי גורמים נוספים כמו כושר (גם בזה יש למכבי תשתית עדיפה) ובעיקר
המאמן (עדיפות שלנו) ואיך הפאזל יורכב ואיזה מומנטום יווצר בשנה הספציפית.
בינתיים נהניתי ממשחק הספסל המשובח של טב"ח . ואני ממשיך לעקוב אחרי ההברקות של זהבי (בשנה שעברה הבריק בעיקר עם ההתלהבות הראשונה וחשוב מזה - במשחקים בהם היריבה כבר התמוטטה גם בלעדיו).
יתכן ששניהם יכתבו באותיות זהב בזכות הכספים שהושקעו בהם יחסית לתפוקה. גם אם זו תהיה גבוהה למדי ויבריקו מדי פעם.
בקשר ל יצחקי לא התפלאתי. להפך, כאשר עבר לקפריסין צחקתי על אוסקר. היכולת הגבוהה של יצחקי קיבלה אישוש סופי כאשר צחקו בפורום על תגובתי זו.
וואלה, למכבי יש סגל מהטובים בליגה?
איך הצלחת לקבוע שלהפועל יש עדיפות בעמדת המאמן זה נשגב מבינתי
נכון, מוקדם מדי. אבל:
1 רק לרב"ש יש אליפות ועוד עם קבוצה מהפריפריה. לסוזה היו מספיק הזדמנויות להישגים והוא לא שכנע. בנאדו מאמן מתחיל וההצלחה המסוימת בעונה הראשונה לא יכולה להשתוות לרב"ש.
2 מהרגע שהגיע יש הרגשה של בעל בית, של בעל תורה סדורה ושל מהלכים מהירים ואינטליגנטים גם אם לא מסכימים לכולם. נכון שחלק מזה ברמת ההרגשה ולכן מקבל שבע"מ. משחקי ההכנה, למרות שהם פחות משמעותים מהנצחון של מכבי (שאגב, לווה בשגיאה במערך עד כניסתו של מיכה) מחזקים את ההרגשה.
שוב נכון, הכל מוקדם, אבל זה הרושם כרגע.
לגבי הסגל, הכוונה בעיקר לעומק שחשוב לאורך עונה שלמה. וגם לאיזון בעמדות.
אני לא מתווכח לגבי רב"ש. מאוד רציתי שהוא יגיע, אני חושב שהוא המאמן הישראלי הטוב ביותר היום, בטח בשביל קבוצה כמו הפועל.
אבל אתה מנתח וקובע עובדות בלי שראית כלום ושגיאות יעשה גם בן שמעון, תאמין לי (בלי להתווכח לגבי מהות השגיאה שכתבת).
וברור שלמכבי יש סגל בדרגה מעל הליגה הזו, לא מהטובים בליגה.