סימרוטיץ כתב:
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
העונה שעברה באמת שדפקה לאנשים את השכל
מכבי זו האלופה הכי חלשה בשנים האחרונות האחרון אולי יחד עם ק"ש, זה לא עניין של זלזול אלא ראיה מפוכחת, תשוו אותם לכל אלופה שהייתה פה והם לא משתווים אליה
נכון קבוצה חזקה יעילה וטובה אבל זה הרבה יותר תלוי ביריבות שהיו לה , הם בטח לא התחזקו משנה שעברה שגם ככה למעט שנים שלושה משחקים לא הרשימו בלשון המעטה.
אבל ככה זה בפורום פעם אחת הם פח ומיד לאחר מכן מפחידים, מניה דפרסיה הפועל.
או במילים אחרות עזראיזם.
נניח שאתה צודק (ואני לא חושב ככה), מה זה רלוונטי מה שרלוונטי הם יחסי הכוחות כרגע בליגה. אני לא רוצה שהם יעלו לאלופות, אבל בסוף מה שחשוב זו הליגה. כסף זה לא הבעיה שלהם.
ולגבי הסיכוי באלופות, נכון, הרבה תלוי בהגרלה. אבל מכבי קבוצה שעושה לחץ ומחזיקה כדור. אלה הקבוצות שיש להם סיכוי להתקדם באירופה
זה רלוונטי בדיוק למה שכתבת , הסיכוי שלהם לעלות לליגת האלופות קטן משל האלופות הקודמות שהיו כאן (וכמובן שזה תלוי בהגרלה ) והעניין בליגה יהיה רק אם באמת הפועל וחיפה התחזקו, מכבי לא התחזקה היתרון שלה זה הסגל העמוק אם אצלנו לדוגמה עולה ספורי מהספסל אז אצלם זה מיכה וטב"ח אם אצלנו הבלם השלישי זה חימוביץ אצלם זה בן הרוש , ככה זה שיש כסף אבל זה גם יכל להיות הרבה יותר מפחיד, רק לדוגמה קח את בית"ר בעידן הכסף הגדול של גידאמק ותראה את ההבדל
מכבי לא היו צריכים להתחזק מבחינת שחקנים, בטח לא בשביל הליגה שלנו. יש להם כל מה שהם צריכים ואפילו יותר מזה.
הם כן יהיו השנה קבוצה טובה יותר, אין לי ספק פשוט בגלל שהם אחרי שנה ביחד. לשחקנים הצעירים יש הרבה בטחון, השיטה כבר מוטמעת, הם ברמת תיאום כמעט מושלמת אחד עם השני.
ההבדל היהיה חצי העונה הראשונה. אני מניח שהם לא יקרטעו כמו בחצי העונה הקודמת.
זה דרך אגב התהליך שאתה אמור לראות העונה בהפועל. חצי עונה קשה. ייקח זמן לקבוצה להתרגל לשיטה, שחקנים צריכים להתחבר וכמובן, שזה עם סגל פחות טוב משל מכבי בעונה הקודמת ובטח העונה.
אם הקבוצה תתחבר מתישהו, ישחקו כדורגל נורמלי, אפשר בעונה הבאה עם חיזוק נקודתי ב2-3 עמדות להתמודד על האליפות.