תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 10:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מוקדמות ליגת האלופות
הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 00:04 
dino כתב:
redrony כתב:
dino כתב:
כשדרור קשטן חזר אלינו בעונה של אחרי גוטמן, במשחקים הראשונים(מכמבי פ"ת), הפועל עדיין שיחקה כדורגל "גוטמני" מהנה, שנדבק לשחקנים מהקדנציה המצלחת של גוטמן.
הפורטוגלי של מקקי עוד לא הדביק לשחקניו את המשחק שלו.

מאיפה אתה יודע מה "המשחק שלו"?
חשבת אולי ששיטת המשחק מוכתבת מקרויף והמאמן רק מטמיע אותה?

גרינג מביא רק שחקנים. המאמן ושיטתו שלו. וזה לא רק שיטה. זה כימיה עם השחקנים, הדמות שאתה וההשפעה שלך על השחקן.

לא. המנג'ר מכתיב שיטת משחק, קו, דרך וחזון של מועדון. המאמן מטמיע אותה.
כמו, להבדיל, בספרד, כל הנבחרות משחקות באותה שיטה, ללא קשר לזהות המאמן.
וכל השאר שכתבת זה נכון, אבל מה הקשר? אתה טוען שהמאמן שלהם לא טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 00:06 
Yalla Hapoel כתב:
dino כתב:
וכמו שאמרו פה כמה- הפועל עוד לא הזיזה סנטימטר את הכדור במשחק רשמי וכבר הלוזריות המפורסמת והטובה, מכתירה את המקקיה לנסיכה ואת חיפה למשיח שיציל אותנו. ג'יזס. אשכרה בכוח להיות בני יהודה, אה?

!!!
דיי כבר לרעוד מהם! גם אם הם היו עושים תיקו אותם הודעות היו כאן.
אני לא אומר שהם קבוצה חלשה או משהו כזה,אבל תפסיקו להסיק מסקנות על הקבוצה שלנו ועליהם אחריי משחק אחד נגד יריבה נחותה.

למשחק היום אין קשר בכלל להערכות המקצועיות לגביהם ולגבינו. ומי שרועד מהם זה כנראה אתה, כי פה לא ראיתי שמישהו רועד מהם. בסך הכל ציינו שהם קבוצה טובה והמועמדת הראשית לקחת העונה אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Yalla Hapoel כתב:
dino כתב:
וכמו שאמרו פה כמה- הפועל עוד לא הזיזה סנטימטר את הכדור במשחק רשמי וכבר הלוזריות המפורסמת והטובה, מכתירה את המקקיה לנסיכה ואת חיפה למשיח שיציל אותנו. ג'יזס. אשכרה בכוח להיות בני יהודה, אה?

!!!
דיי כבר לרעוד מהם! גם אם הם היו עושים תיקו אותם הודעות היו כאן.
אני לא אומר שהם קבוצה חלשה או משהו כזה,אבל תפסיקו להסיק מסקנות על הקבוצה שלנו ועליהם אחריי משחק אחד נגד יריבה נחותה.

למשחק היום אין קשר בכלל להערכות המקצועיות לגביהם ולגבינו. ומי שרועד מהם זה כנראה אתה, כי פה לא ראיתי שמישהו רועד מהם. בסך הכל ציינו שהם קבוצה טובה והמועמדת הראשית לקחת העונה אליפות.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
אתם סתם מבזבזים אנרגיה.
זה כולו משחק ראשון מול קבוצה חלשה יותר (אם כי לא חלשה מדי, ובהחלט היה סיכוי להפתעה).
גם אם מכבי היו מפסידים זה לא היה אומר כלום.

ברור לכולם שלמכבי יש קבוצה טבוה יותר, וזה גם לא בלתי הגיוני. יש להם יותר כסף, יותר שקט, ויותר ערן זהבי. אנחנו לא במצב לקרוא עליהם תיגר.
בואו נסתפק בלעשות הכי טוב שאנחנו יכולים ומספיק לאונן עליהם. זה מטופש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 00:09 
כרגע מכבי נראים בטופ של הכושר שלהם(אני לא מאמין שהם מסוגלים ליותר מזה).במשך השנים ראינו שקבוצות(בארץ ובעולם)שמגיעות לשיא הכושר ביולי אוגוסט מתחילות להתפרק בינואר בפרואר.נקווה שכזה יקרא להם(וזה יקרה)אנחנו נהיה שם כמו ב2010 לנצל את המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 00:10 
nati כתב:
כרגע מכבי נראים בטופ של הכושר שלהם(אני לא מאמין שהם מסוגלים ליותר מזה).במשך השנים ראינו שקבוצות(בארץ ובעולם)שמגיעות לשיא הכושר ביולי אוגוסט מתחילות להתפרק בינואר בפרואר.נקווה שכזה יקרא להם(וזה יקרה)אנחנו נהיה שם כמו ב2010 לנצל את המצב.

ראית משחק אחד שלהם השנה, שהם לא הרשימו בו יותר מדי, ואתה מאמין שהם לא מסוגלים ליותר ושהם הגיעו לשיא הכושר?
על סמך מה? חוץ מזה שאתה מקווה שזה המצב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 00:11 
אדום נחמד כתב:
אתם סתם מבזבזים אנרגיה.
זה כולו משחק ראשון מול קבוצה חלשה יותר (אם כי לא חלשה מדי, ובהחלט היה סיכוי להפתעה).
גם אם מכבי היו מפסידים זה לא היה אומר כלום.

ברור לכולם שלמכבי יש קבוצה טבוה יותר, וזה גם לא בלתי הגיוני. יש להם יותר כסף, יותר שקט, ויותר ערן זהבי. אנחנו לא במצב לקרוא עליהם תיגר.
בואו נסתפק בלעשות הכי טוב שאנחנו יכולים ומספיק לאונן עליהם. זה מטופש.

תודה רבה. ואוסיף: להפועל יש מאמן יכול לקחת את סגל השחקנים שעל פניו נראה לא מספיק טוב ולמצות ממנו את המירב גם כקבוצה וגם מכל שחקן כאינדבידואל. אם זה יקרה, אפשר יהיה לעשות הערכות מחודשות אחרי 10-12 משחקים.
כרגע צריך לבנות קבוצה חדשה, להטמיע שיטת משחק ולקוות לראות סוף סוף כדורגל אחרי שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 00:12 
nati כתב:

אין עליך, תאמין לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 00:21 
19 כתב:
nati כתב:

ראית משחק אחד שלהם השנה, שהם לא הרשימו בו יותר מדי, ואתה מאמין שהם לא מסוגלים ליותר ושהם הגיעו לשיא הכושר?

ראיתי מספיק כדורגל בחיים שלי כדי לקרוא קבוצות.
התקווה שלי שאנחנו נהיה שם כשזה יקרה.כרגע אין לי שום מושג מה אנחנו שווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 00:25 
nati כתב:
19 כתב:
nati כתב:

ראיתי מספיק כדורגל בחיים שלי כדי לקרוא קבוצות.
התקווה שלי שאנחנו נהיה שם כשזה יקרה.כרגע אין לי שום מושג מה אנחנו שווים.

וכמה קבוצות ראית בחיים שלך שהגיעו לשיא ביולי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 01:28 
איזה קבוצות הם יכולים לקבל אחרי שהם עולים? כבר אפשר לדעת??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 02:17 
Redfan כתב:

אחת מ10 האפשרויות הבאות (כנארה יירד ל5 בסופו של דבר לקראת ההגרלה)
1. באזל
2. המנצחת בין באטה לבין שחטאר אלופת קזחסטן (1:0 לאלופת קזחסטן במשחק הראשון, הגומלין בקזחסטן)
3. סלטיק *
4. סטיוואוה בוקרשט *
5.אפועל ניקוסיה
6. המנצחת בין פלזן לזלזלינצאר (4:3 לפלזן במשחק הראשון, גומלין בבוסניה)
7.דינמו זאגרב *
8.המנצחת בין פרטיזן לשיראק (1-1 בראשון , גומלין בפרטיזן)
9.אוסטריה וינה
10.לגיה ורשה *

*כל מי שמסומן בכוכבית משחק גם בסיבוב השני אבל לפי התוצאות במשחק הראשון אני מניח שיעלו.
ההגרלה בשישי בצהריים (גם לנו תהיה הגרלה ביום שישי בצהריים , ללא קשר אם נעלה או לא כי ככה זה ההגרלה של סיבוב 3)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 02:19 
ואם בסיבוב הבא הם נופלים הם מגיעים לפליאוף של הליגה האירופית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 02:28 
Redfan כתב:
ואם בסיבוב הבא הם נופלים הם מגיעים לפליאוף של הליגה האירופית?

כן, לא אמורים להיות מדורגים שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 04:09 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
Redfan כתב:

אחת מ10 האפשרויות הבאות (כנארה יירד ל5 בסופו של דבר לקראת ההגרלה)
1. באזל
2. המנצחת בין באטה לבין שחטאר אלופת קזחסטן (1:0 לאלופת קזחסטן במשחק הראשון, הגומלין בקזחסטן)
3. סלטיק *
4. סטיוואוה בוקרשט *
5.אפועל ניקוסיה
6. המנצחת בין פלזן לזלזלינצאר (4:3 לפלזן במשחק הראשון, גומלין בבוסניה)
7.דינמו זאגרב *
8.המנצחת בין פרטיזן לשיראק (1-1 בראשון , גומלין בפרטיזן)
9.אוסטריה וינה
10.לגיה ורשה *

*כל מי שמסומן בכוכבית משחק גם בסיבוב השני אבל לפי התוצאות במשחק הראשון אני מניח שיעלו.
ההגרלה בשישי בצהריים (גם לנו תהיה הגרלה ביום שישי בצהריים , ללא קשר אם נעלה או לא כי ככה זה ההגרלה של סיבוב 3)

באזל וסלטיק חזקות, את כל השאר הם יכולים לעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 06:46 
העונה שעברה באמת שדפקה לאנשים את השכל
מכבי זו האלופה הכי חלשה בשנים האחרונות האחרון אולי יחד עם ק"ש, זה לא עניין של זלזול אלא ראיה מפוכחת, תשוו אותם לכל אלופה שהייתה פה והם לא משתווים אליה
נכון קבוצה חזקה יעילה וטובה אבל זה הרבה יותר תלוי ביריבות שהיו לה , הם בטח לא התחזקו משנה שעברה שגם ככה למעט שנים שלושה משחקים לא הרשימו בלשון המעטה.
אבל ככה זה בפורום פעם אחת הם פח ומיד לאחר מכן מפחידים, מניה דפרסיה הפועל.
או במילים אחרות עזראיזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 06:49 
מאכזב מאוד. אפילו לא מתיחה קטנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 06:52 
סימרוטיץ כתב:
מכבי זו האלופה הכי חלשה בשנים האחרונות האחרון אולי יחד עם ק"ש, זה לא עניין של זלזול אלא ראיה מפוכחת, תשוו אותם לכל אלופה שהייתה פה והם לא משתווים אליה
נכון קבוצה חזקה יעילה וטובה אבל זה הרבה יותר תלוי ביריבות שהיו לה , הם בטח לא התחזקו משנה שעברה שגם ככה למעט שנים שלושה משחקים לא הרשימו בלשון המעטה.
או במילים אחרות עזראיזם.

נניח שאתה צודק (ואני לא חושב ככה), מה זה רלוונטי מה שרלוונטי הם יחסי הכוחות כרגע בליגה. אני לא רוצה שהם יעלו לאלופות, אבל בסוף מה שחשוב זו הליגה. כסף זה לא הבעיה שלהם.
ולגבי הסיכוי באלופות, נכון, הרבה תלוי בהגרלה. אבל מכבי קבוצה שעושה לחץ ומחזיקה כדור. אלה הקבוצות שיש להם סיכוי להתקדם באירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 06:58 
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
או במילים אחרות עזראיזם.

נניח שאתה צודק (ואני לא חושב ככה), מה זה רלוונטי מה שרלוונטי הם יחסי הכוחות כרגע בליגה. אני לא רוצה שהם יעלו לאלופות, אבל בסוף מה שחשוב זו הליגה. כסף זה לא הבעיה שלהם.
ולגבי הסיכוי באלופות, נכון, הרבה תלוי בהגרלה. אבל מכבי קבוצה שעושה לחץ ומחזיקה כדור. אלה הקבוצות שיש להם סיכוי להתקדם באירופה

זה רלוונטי בדיוק למה שכתבת , הסיכוי שלהם לעלות לליגת האלופות קטן משל האלופות הקודמות שהיו כאן (וכמובן שזה תלוי בהגרלה ) והעניין בליגה יהיה רק אם באמת הפועל וחיפה התחזקו, מכבי לא התחזקה היתרון שלה זה הסגל העמוק אם אצלנו לדוגמה עולה ספורי מהספסל אז אצלם זה מיכה וטב"ח אם אצלנו הבלם השלישי זה חימוביץ אצלם זה בן הרוש , ככה זה שיש כסף אבל זה גם יכל להיות הרבה יותר מפחיד, רק לדוגמה קח את בית"ר בעידן הכסף הגדול של גידאמק ותראה את ההבדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 07:59 
סימרוטיץ כתב:
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
או במילים אחרות עזראיזם.

זה רלוונטי בדיוק למה שכתבת , הסיכוי שלהם לעלות לליגת האלופות קטן משל האלופות הקודמות שהיו כאן (וכמובן שזה תלוי בהגרלה ) והעניין בליגה יהיה רק אם באמת הפועל וחיפה התחזקו, מכבי לא התחזקה היתרון שלה זה הסגל העמוק אם אצלנו לדוגמה עולה ספורי מהספסל אז אצלם זה מיכה וטב"ח אם אצלנו הבלם השלישי זה חימוביץ אצלם זה בן הרוש , ככה זה שיש כסף אבל זה גם יכל להיות הרבה יותר מפחיד, רק לדוגמה קח את בית"ר בעידן הכסף הגדול של גידאמק ותראה את ההבדל

מכבי לא היו צריכים להתחזק מבחינת שחקנים, בטח לא בשביל הליגה שלנו. יש להם כל מה שהם צריכים ואפילו יותר מזה.
הם כן יהיו השנה קבוצה טובה יותר, אין לי ספק פשוט בגלל שהם אחרי שנה ביחד. לשחקנים הצעירים יש הרבה בטחון, השיטה כבר מוטמעת, הם ברמת תיאום כמעט מושלמת אחד עם השני.
ההבדל היהיה חצי העונה הראשונה. אני מניח שהם לא יקרטעו כמו בחצי העונה הקודמת.
זה דרך אגב התהליך שאתה אמור לראות העונה בהפועל. חצי עונה קשה. ייקח זמן לקבוצה להתרגל לשיטה, שחקנים צריכים להתחבר וכמובן, שזה עם סגל פחות טוב משל מכבי בעונה הקודמת ובטח העונה.
אם הקבוצה תתחבר מתישהו, ישחקו כדורגל נורמלי, אפשר בעונה הבאה עם חיזוק נקודתי ב2-3 עמדות להתמודד על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מוקדמות ליגת האלופות
הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 08:03 
גביזון כתב:
kobster כתב:
נדפק לכם השכל.
יום לפני המשחק הרשמי הראשון שלנו ואנחנו מתעסקים בהם וכמה הם מפחידים.
גביזוניזם. זה מדבק.

זה אשכול על ההם.
ומסתבר שאחרי כמה הודעות צ'ימפייב אמר בדיוק אותו הדבר כמוני :D

אשכרה זה מדבק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
dino כתב:
redrony כתב:
dino כתב:
כשדרור קשטן חזר אלינו בעונה של אחרי גוטמן, במשחקים הראשונים(מכמבי פ"ת), הפועל עדיין שיחקה כדורגל "גוטמני" מהנה, שנדבק לשחקנים מהקדנציה המצלחת של גוטמן.

גרינג מביא רק שחקנים. המאמן ושיטתו שלו. וזה לא רק שיטה. זה כימיה עם השחקנים, הדמות שאתה וההשפעה שלך על השחקן.

השחקנים בעצמם סיפרו על שיטה אחרת באימונים. אם אני זוכר טוב בכתבה בone.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 08:11 
סמל אישי של המשתמש
לילה טוב יאוש ובוקר טוב תקווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 08:12 
dino כתב:
redrony כתב:
dino כתב:
redrony כתב:
dino כתב:

השחקנים בעצמם סיפרו על שיטה אחרת באימונים. אם אני זוכר טוב בכתבה בone.

עם זה אני לא יכול להתווכח. אני כן יכול להגיד לך מה אני רואה. ממה שראיתי אתמול, הם משחקים בערך אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 08:20 
למכבי יש סגל מהטובים בליגה ואולי גם הטוב. אבל, הכל יקבע לפי גורמים נוספים כמו כושר (גם בזה יש למכבי תשתית עדיפה) ובעיקר
המאמן (עדיפות שלנו) ואיך הפאזל יורכב ואיזה מומנטום יווצר בשנה הספציפית.

בינתיים נהניתי ממשחק הספסל המשובח של טב"ח. ואני ממשיך לעקוב אחרי ההברקות של זהבי (בשנה שעברה הבריק בעיקר עם ההתלהבות הראשונה וחשוב מזה - במשחקים בהם היריבה כבר התמוטטה גם בלעדיו).
יתכן ששניהם יכתבו באותיות זהב בזכות הכספים שהושקעו בהם יחסית לתפוקה. גם אם זו תהיה גבוהה למדי ויבריקו מדי פעם.
בקשר ליצחקי לא התפלאתי. להפך, כאשר עבר לקפריסין צחקתי על אוסקר. היכולת הגבוהה של יצחקי קיבלה אישוש סופי כאשר צחקו בפורום על תגובתי זו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 08:39 
סורי אבל לפי מצב הסגל שלנו הוא לא משהו בכלל. ואני בעיקר מצביע על זה שאין לנו עומק בספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
adomi כתב:
סורי אבל לפי מצב הסגל שלנו הוא לא משהו בכלל. ואני בעיקר מצביע על זה שאין לנו עומק בספסל.

זה כרגע על הנייר כמובן. אנחנו לא יכולים לדעת מה מאמן טוב יכול לעשות משחקנים כמו פדידה, מסיקה, ספורי ולקס. גם חלק מהשחקנים של מקקי לפני עונה או שתיים, היו כלום עד שיצא מהם משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 08:58 
גבעתיים כתב:
למכבי יש סגל מהטובים בליגה ואולי גם הטוב. אבל, הכל יקבע לפי גורמים נוספים כמו כושר (גם בזה יש למכבי תשתית עדיפה) ובעיקר

בינתיים נהניתי ממשחק הספסל המשובח של טב"ח . ואני ממשיך לעקוב אחרי ההברקות של זהבי (בשנה שעברה הבריק בעיקר עם ההתלהבות הראשונה וחשוב מזה - במשחקים בהם היריבה כבר התמוטטה גם בלעדיו).
יתכן ששניהם יכתבו באותיות זהב בזכות הכספים שהושקעו בהם יחסית לתפוקה. גם אם זו תהיה גבוהה למדי ויבריקו מדי פעם.
בקשר ל יצחקי לא התפלאתי. להפך, כאשר עבר לקפריסין צחקתי על אוסקר. היכולת הגבוהה של יצחקי קיבלה אישוש סופי כאשר צחקו בפורום על תגובתי זו.

וואלה, למכבי יש סגל מהטובים בליגה?
איך הצלחת לקבוע שלהפועל יש עדיפות בעמדת המאמן זה נשגב מבינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 09:06 
קבוצה מאוזנת, קשוחה ובכושר.
כשיש לך על הספסל את מיכה וטב"ח, ימח שמו.

צריך שיקרה משהו קיצוני כדי שלא ידלגו לאליפות. יש להם עומק מפחיד ואת יצחקי שלדעתי הרבה יותר חד וקבוצתי מעטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2013, 09:19 
redrony כתב:
גבעתיים כתב:

בינתיים נהניתי ממשחק הספסל המשובח של טב"ח . ואני ממשיך לעקוב אחרי ההברקות של זהבי (בשנה שעברה הבריק בעיקר עם ההתלהבות הראשונה וחשוב מזה - במשחקים בהם היריבה כבר התמוטטה גם בלעדיו).
בקשר ל יצחקי לא התפלאתי. להפך, כאשר עבר לקפריסין צחקתי על אוסקר. היכולת הגבוהה של יצחקי קיבלה אישוש סופי כאשר צחקו בפורום על תגובתי זו.

וואלה, למכבי יש סגל מהטובים בליגה?
איך הצלחת לקבוע שלהפועל יש עדיפות בעמדת המאמן זה נשגב מבינתי

נכון, מוקדם מדי. אבל:
1 רק לרב"ש יש אליפות ועוד עם קבוצה מהפריפריה. לסוזה היו מספיק הזדמנויות להישגים והוא לא שכנע. בנאדו מאמן מתחיל וההצלחה המסוימת בעונה הראשונה לא יכולה להשתוות לרב"ש.
2 מהרגע שהגיע יש הרגשה של בעל בית, של בעל תורה סדורה ושל מהלכים מהירים ואינטליגנטים גם אם לא מסכימים לכולם. נכון שחלק מזה ברמת ההרגשה ולכן מקבל שבע"מ. משחקי ההכנה, למרות שהם פחות משמעותים מהנצחון של מכבי (שאגב, לווה בשגיאה במערך עד כניסתו של מיכה) מחזקים את ההרגשה.
שוב נכון, הכל מוקדם, אבל זה הרושם כרגע.

לגבי הסגל, הכוונה בעיקר לעומק שחשוב לאורך עונה שלמה. וגם לאיזון בעמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: