ראצ'ו כתב:
למרות שהתלבטתי אם להגיב, כי גם ככה אין פה דיון רציונלי אמיתי ותיאוריות הקונספירציה ההזויות כבר הפכו למצחיקות, אבל אני אכתוב את מה שאני ראיתי בעיניים שלי ומה שאני יודע ותעשו עם זה מה שאתם רוצים (לפני שעזרא יבוא ויקרא לי "יחצ"ן של ההנהלה" או משהו כזה).
אני ראיתי את גילי בעיניים שלי במחנה עולה לשחק במשחק האימון, ראיתי שהתחיל בסדר ואז הרגיש כאבים וביקש לצאת. שאלתי אחרי וקיבלתי תשובה שהוא דיבר עם מרטנס שהרגיע אותו ואמר שזה הגיוני ואין לו מה להתרגש בסך הכל. כתבתי את הדברים הללו בפורום ואחרי שעתיים גילי עלה ודיבר בצ'אט בפייסבוק ואמר אותו דבר.
מאז ועד עכשיו לא השתנה כלום, מלבד העובדה שרב"ש ביקש ממנו ללכת לראות את מרטנס כדי לא לקחת סיכונים. יכול להיות שגילי יפצע בעתיד? אולי. אבל כרגע אין שום דבר חדש ואני לא חושב שגילי היה עונה לשאלות בנחרצות כזו ומשקר לאוהדים.
יותר מכך - אם אנשים בהפועל, ורן בן שמעון כמובן, היו יודעים שגילי לא בתכניות הם לא היו מתאבדים ונשארים עם קישור התקפי כל כך חסר וכנראה היו מביאים שחקן זר, גם אם בפחות כסף, או אולי אפילו הולכים לאיזה אלרואי כהן ומציעים לו פשרה מסוימת כדי שישאר. עם כל הכבוד לקונספירציות על מכירות מנויים ועל הרצון להמנע מלחץ של הקהל - יש להפועל מטרה לעלות לשלב הבתים ולהיות עם קבוצה טובה ואת זה כנראה שכחתם.
ודבר אחרון להיום - לפני חודש כתבתי פה את הסיפור של מרקז על "משהו חמור הולך לקרות בכפר היום", והנה - מתחילים לייצר פאניקה על ורמוט, גורמים למועדון להגיב - המועדון מגיב ואומר שזה בסדר אבל לא מסתפקים בזה וממשיכים עם הלחץ, הלחץ מייצר פניות של העיתונאים שמתחילים לכתוב על זה גם כשאין דברים בגו (תבדקו מי העיתונאים שכתבו ומתי בפעם האחרונה הם כתבו משהו נכון בהקשר של הפועל) ואז שוב המועדון נאלץ להגיב, ופתאום נראה שאם המועדון מגיב כל הזמן ומרגיע, אז זה אומר שיש לו משהו להסתיר, ואם למועדון יש מה להסתיר - זה אומר שגילי כנראה פצוע וכולם משקרים אותנו. בקיצור אני לא רופא, ואני מקווה שאחרי הבדיקה של מרטנס ביום ה' כולם יהיו רגועים, ומצידי שיפרסמו את תמונת האולטראסונד של ורמוט כדי שעזרא לא יחשוב שמשקרים אותו, ושגילי יוכיח לכולם על הדשא שהכל בראש... שלכם.
ראצ׳ו אין צורך לתקוף את הפסימיים שבנינו
אפשר פשוט להוציא הודעה שהרצון לבדיקה אצל מרטנס הייתה של רבש בכדי לבדוק שהכל בסדר ולא להשאיר אותנו עם קונספירציות, חרטטות של כתבים וסימני שאלה רבים