תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 17:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 16/7/13-דיונים
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ראצ'ו כתב:
למרות שהתלבטתי אם להגיב, כי גם ככה אין פה דיון רציונלי אמיתי ותיאוריות הקונספירציה ההזויות כבר הפכו למצחיקות, אבל אני אכתוב את מה שאני ראיתי בעיניים שלי ומה שאני יודע ותעשו עם זה מה שאתם רוצים (לפני שעזרא יבוא ויקרא לי "יחצ"ן של ההנהלה" או משהו כזה).
אני ראיתי את גילי בעיניים שלי במחנה עולה לשחק במשחק האימון, ראיתי שהתחיל בסדר ואז הרגיש כאבים וביקש לצאת. שאלתי אחרי וקיבלתי תשובה שהוא דיבר עם מרטנס שהרגיע אותו ואמר שזה הגיוני ואין לו מה להתרגש בסך הכל. כתבתי את הדברים הללו בפורום ואחרי שעתיים גילי עלה ודיבר בצ'אט בפייסבוק ואמר אותו דבר.
מאז ועד עכשיו לא השתנה כלום, מלבד העובדה שרב"ש ביקש ממנו ללכת לראות את מרטנס כדי לא לקחת סיכונים. יכול להיות שגילי יפצע בעתיד? אולי. אבל כרגע אין שום דבר חדש ואני לא חושב שגילי היה עונה לשאלות בנחרצות כזו ומשקר לאוהדים.
יותר מכך - אם אנשים בהפועל, ורן בן שמעון כמובן, היו יודעים שגילי לא בתכניות הם לא היו מתאבדים ונשארים עם קישור התקפי כל כך חסר וכנראה היו מביאים שחקן זר, גם אם בפחות כסף, או אולי אפילו הולכים לאיזה אלרואי כהן ומציעים לו פשרה מסוימת כדי שישאר. עם כל הכבוד לקונספירציות על מכירות מנויים ועל הרצון להמנע מלחץ של הקהל - יש להפועל מטרה לעלות לשלב הבתים ולהיות עם קבוצה טובה ואת זה כנראה שכחתם.

ודבר אחרון להיום - לפני חודש כתבתי פה את הסיפור של מרקז על "משהו חמור הולך לקרות בכפר היום", והנה - מתחילים לייצר פאניקה על ורמוט, גורמים למועדון להגיב - המועדון מגיב ואומר שזה בסדר אבל לא מסתפקים בזה וממשיכים עם הלחץ, הלחץ מייצר פניות של העיתונאים שמתחילים לכתוב על זה גם כשאין דברים בגו (תבדקו מי העיתונאים שכתבו ומתי בפעם האחרונה הם כתבו משהו נכון בהקשר של הפועל) ואז שוב המועדון נאלץ להגיב, ופתאום נראה שאם המועדון מגיב כל הזמן ומרגיע, אז זה אומר שיש לו משהו להסתיר, ואם למועדון יש מה להסתיר - זה אומר שגילי כנראה פצוע וכולם משקרים אותנו. בקיצור אני לא רופא, ואני מקווה שאחרי הבדיקה של מרטנס ביום ה' כולם יהיו רגועים, ומצידי שיפרסמו את תמונת האולטראסונד של ורמוט כדי שעזרא לא יחשוב שמשקרים אותו, ושגילי יוכיח לכולם על הדשא שהכל בראש... שלכם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 17:31 
ראצ'ו כתב:
ועוד דבר אחרון על כל התיאוריות והשטויות בנוגע לאופי של גילי. גילי הוא ווינר גדול. הוא זה שב-3-0 לנתניה בבלומפילד לקח את הקבוצה על הגב שלו והחזיר אותה למשחק, הוא זה שכשכולם פה רצו להתאבד אחרי ה 0-0 בדרבי עלה לגמר גביע, נתן הצגה והביא לנו גביע. הוא זה שעלה למשחק בטדי וכבש, וזה שלקח על עצמו את הכדור בדקה ה-92 שבזכותו הגיע גול האליפות. אז אם יש בעיה באופי למישהו, היא בטח לא לגילי.

הוא גם הבקיע את הגול הכי חשוב של הפועל בכל השנים האחרונות, הגול שהיה בסיס לכל מה שקרה אח"כ והגול שבזכותו עד היום המועדון איכשהו שוחה מעל המים מבחינה כלכלית -
הגול שהעלה אותנו שלב בדומז'אלה.
אם לא הגול הזה, הפועל מאפסת את כל הניקוד שלה, ולא רואה כסף מאירופה בכל השנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
רמון היה היום בפגישה של ראשי הקבוצות עם הטוטו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
ואז בא ראצ'ו והורס לנו את עונת המלפפונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי 16/7/13-דיונים
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 18:40 
ראצ'ו כתב:
למרות שהתלבטתי אם להגיב, כי גם ככה אין פה דיון רציונלי אמיתי ותיאוריות הקונספירציה ההזויות כבר הפכו למצחיקות, אבל אני אכתוב את מה שאני ראיתי בעיניים שלי ומה שאני יודע ותעשו עם זה מה שאתם רוצים (לפני שעזרא יבוא ויקרא לי "יחצ"ן של ההנהלה" או משהו כזה).
אני ראיתי את גילי בעיניים שלי במחנה עולה לשחק במשחק האימון, ראיתי שהתחיל בסדר ואז הרגיש כאבים וביקש לצאת. שאלתי אחרי וקיבלתי תשובה שהוא דיבר עם מרטנס שהרגיע אותו ואמר שזה הגיוני ואין לו מה להתרגש בסך הכל. כתבתי את הדברים הללו בפורום ואחרי שעתיים גילי עלה ודיבר בצ'אט בפייסבוק ואמר אותו דבר.
מאז ועד עכשיו לא השתנה כלום, מלבד העובדה שרב"ש ביקש ממנו ללכת לראות את מרטנס כדי לא לקחת סיכונים. יכול להיות שגילי יפצע בעתיד? אולי. אבל כרגע אין שום דבר חדש ואני לא חושב שגילי היה עונה לשאלות בנחרצות כזו ומשקר לאוהדים.
יותר מכך - אם אנשים בהפועל, ורן בן שמעון כמובן, היו יודעים שגילי לא בתכניות הם לא היו מתאבדים ונשארים עם קישור התקפי כל כך חסר וכנראה היו מביאים שחקן זר, גם אם בפחות כסף, או אולי אפילו הולכים לאיזה אלרואי כהן ומציעים לו פשרה מסוימת כדי שישאר. עם כל הכבוד לקונספירציות על מכירות מנויים ועל הרצון להמנע מלחץ של הקהל - יש להפועל מטרה לעלות לשלב הבתים ולהיות עם קבוצה טובה ואת זה כנראה שכחתם.

ודבר אחרון להיום - לפני חודש כתבתי פה את הסיפור של מרקז על "משהו חמור הולך לקרות בכפר היום", והנה - מתחילים לייצר פאניקה על ורמוט, גורמים למועדון להגיב - המועדון מגיב ואומר שזה בסדר אבל לא מסתפקים בזה וממשיכים עם הלחץ, הלחץ מייצר פניות של העיתונאים שמתחילים לכתוב על זה גם כשאין דברים בגו (תבדקו מי העיתונאים שכתבו ומתי בפעם האחרונה הם כתבו משהו נכון בהקשר של הפועל) ואז שוב המועדון נאלץ להגיב, ופתאום נראה שאם המועדון מגיב כל הזמן ומרגיע, אז זה אומר שיש לו משהו להסתיר, ואם למועדון יש מה להסתיר - זה אומר שגילי כנראה פצוע וכולם משקרים אותנו. בקיצור אני לא רופא, ואני מקווה שאחרי הבדיקה של מרטנס ביום ה' כולם יהיו רגועים, ומצידי שיפרסמו את תמונת האולטראסונד של ורמוט כדי שעזרא לא יחשוב שמשקרים אותו, ושגילי יוכיח לכולם על הדשא שהכל בראש... שלכם.

ראצ׳ו אין צורך לתקוף את הפסימיים שבנינו
אפשר פשוט להוציא הודעה שהרצון לבדיקה אצל מרטנס הייתה של רבש בכדי לבדוק שהכל בסדר ולא להשאיר אותנו עם קונספירציות, חרטטות של כתבים וסימני שאלה רבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 18:48 
מצד שני, לא צריך להעצים את ה״פורום״ ולייחס לו השפעה כזו גדולה. אנשים שלא יודעים בכלל מה זה אינטרנט אומרים לי דברים דומים לפסימיות של עזרא רק על פי הפרסומים בתקשורת והעובדה שורמוט עדיין בלופ של החלמה, מיחושים וביקורים אצל הרופא, גם העיתונאים לא צריכים את ה״פורום״ כדי לבדוק טוב יותר את הסיפור, אפילו עכשיו ברדיו סיני וברקוביץ הסכימו ביניהם שמשהו מוזר בסיפור הזה..צריך לקחת הכל בפרופורציה, גם את הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 18:53 
צריך לקחת הכל בפרופורציה , כל דבר הופכים לפיל, שכל אחד יבחר למי להאמין , אני מאמין לגילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 18:57 
אוגוסטוס היל כתב:
באמת שהוא אחד השחקנים האהובים עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:09 
kobster כתב:
כל מילה של ראצ'ו, בשתי התגובות.
שחררו. חכו לתוצאות הבדיקה ואז תגיבו בהתאם.
אני בעיקר מקווה שהמועדון יפסיק להיגרר אחרי ההיסטריה הזו ויתעסק במשחק שיש לנו ביום חמישי.
גילי לא בסגל. הלאה.

יותר מזה, אם יש מישהו שהפציעה הזו מטרידה אותו יותר מכולם, זה גילי. ואם אחרי כל זה הוא אומר שהכל בסדר ויחזור בקרוב, סביר להניח שהוא יודע מה הוא אומר. מקווה שלא אתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:09 
שלום לחברי הפורום,זקוק לעזרה!
אני נמצא עם שתי בנותי וחתני בניו יורק וצריך עצה איך אנחנו
יכולים לראות את שידור המשחק.
אנא,עצה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
מחזיק תיק הפועל כתב:
שלום לחברי הפורום,זקוק לעזרה!
אני נמצא עם שתי בנותי וחתני בניו יורק וצריך עצה איך אנחנו
יכולים לראות את שידור המשחק.
אנא,עצה :hapoel:

אתר ערוץ הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
עמותת 'האדומים' והפועל תל אביב מזמינים אתכם לצפות ביחד במשחק הרשמי הראשון לעונה על גבי מסך ענק!

ההקרנה תערך בסמוך למשרד העמותה וחנות המוצרים במתחם 'חודורוב'. במקום תהיה שתייה קרה,
בירות ונשנושים במחירים לכל כיס. תוכלו גם להצטרף לעמותה ולרכוש כרטיסים לאירוע פתיחת העונה.
אז יום חמישי בשעה 19:00 (חצי שעה לפני בכדי להיכנס לאווירה), כולנו שם בשביל לעודד את הפועל!
הכניסה והחנייה חינם.

יאללה הפועל !!!

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:20 
דני גולפיטק כתב:
ראצ'ו כתב:
ועוד דבר אחרון על כל התיאוריות והשטויות בנוגע לאופי של גילי. גילי הוא ווינר גדול. הוא זה שב-3-0 לנתניה בבלומפילד לקח את הקבוצה על הגב שלו והחזיר אותה למשחק, הוא זה שכשכולם פה רצו להתאבד אחרי ה 0-0 בדרבי עלה לגמר גביע, נתן הצגה והביא לנו גביע. הוא זה שעלה למשחק בטדי וכבש, וזה שלקח על עצמו את הכדור בדקה ה-92 שבזכותו הגיע גול האליפות. אז אם יש בעיה באופי למישהו, היא בטח לא לגילי.

הוא גם הבקיע את הגול הכי חשוב של הפועל בכל השנים האחרונות, הגול שהיה בסיס לכל מה שקרה אח"כ והגול שבזכותו עד היום המועדון איכשהו שוחה מעל המים מבחינה כלכלית -
אם לא הגול הזה, הפועל מאפסת את כל הניקוד שלה, ולא רואה כסף מאירופה בכל השנים האחרונות

אתה לא מדבר על התיקו דקה תשעים בטפליצה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:26 
גם כשיש שקט במועדון אנחנו נדאג להרוס.
פורום שדים :HEART2: ו/או :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
דני גולפיטק כתב:
ראצ'ו כתב:

לא. הפסדנו לדומז'אלה במשחק הבית שלא נערך בארץ (מלחמת לבנון) 2:1, הובלנו בחוץ 1:0 (יוליץ') וגילי כבש את השני ממש בסוף בסללום גדול ממש כמו שלום תקוה נגד עירוני ראשל"צ בדאבל 2000. אוגבונה עוד הפסיק להוסיף אחרי בישול של דגו במתפרצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:45 
עמותת האדומים כתב:
עמותת 'האדומים' והפועל תל אביב מזמינים אתכם לצפות ביחד במשחק הרשמי הראשון לעונה על גבי מסך ענק!

ההקרנה תערך בסמוך למשרד העמותה וחנות המוצרים במתחם 'חודורוב'. במקום תהיה שתייה קרה,
בירות ונשנושים במחירים לכל כיס. תוכלו גם להצטרף לעמותה ולרכוש כרטיסים לאירוע פתיחת העונה.
אז יום חמישי בשעה 19:00 (חצי שעה לפני בכדי להיכנס לאווירה), כולנו שם בשביל לעודד את הפועל!
הכניסה והחנייה חינם.

יאללה הפועל !!!

תמונה

על שידור המשחק כל הכבוד :ROSE:
וכמובן גם על הבירות :ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
מושקוביץ כתב:
דני גולפיטק כתב:
ראצ'ו כתב:

לא. הפסדנו לדומז'אלה במשחק הבית שלא נערך בארץ (מלחמת לבנון) 2:1, הובלנו בחוץ 1:0 (יוליץ') וגילי כבש את השני ממש בסוף בסללום גדול ממש כמו שלום תקוה נגד עירוני ראשל"צ בדאבל 2000. אוגבונה עוד הפסיק להוסיף אחרי בישול של דגו במתפרצת.

אתה מזדקן.
כדור ארוך, סלים משתלט עליו ממש על קו הרוחב, מנער את המגן, מוריד לגילי שעוצר בנגיעה הראשונה ובועט בשנייה.
הסללום היה שער ניצחון בתוספת הזמן על טפליצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
נכון. לפחות את השאר זכרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:00 
לא יודע איך אתם מצליחים לזכור. אני אפילו משחקים מהעונה הזו לא זוכר (אם כי את הגול של גילי אני זוכר. שפיץ לפינה הימנית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:02 
סאוחטו האינסטגרם הזה. בשביל מה יש לנו פייסבוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
זה בטח מפוברק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:05 
לא וידאו, לא תופס!
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי.
רק לראות אותו בתמונה הזו עושה לי טוב.
הלוואי שתהיה הזדמנות לכל הפורום לעשות עלי ״שמיכה״ בסופו של דבר וגילי יהיה בריא לאורך זמן,ויתברר שאני ושאר ז׳אנר הפסימיים נצא מפגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
לעשות על עזרא שמיכה זה חלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:11 
גילי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:13 
חרמש, זה לא ענין של פסימיות או אופטימיות. זה תאוריות הקונספירציה וקריעת הבגדים הוירטואלית על בסיס יומי. תאמין לי שגם האוהדים האופטימיים דואגים כמו הפסימיים. אנחנופשוט שומרים את הדאגות בפנים, או לפחות משתדלים ובעיקר, משתדלים לא לצאת סתם בהאשמות על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:13 
אברהם צ'קול :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:17 
שמו על פדידה חולצה מס' 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2013, 20:22 
גילי והפינה הקרובה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 167 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: