סתם כי בא לי אדום כתב:
אני כרגע שמעתי את "העימות" בין זליכה לקופמן+פרימו. אם ניקח דימוי מעולם הכדורגל זה כמו שמסי יסביר לבני חדד איך לעבור קונוסים ובני חדד עדיין לא יבין למה להפיל אותם זה סותר את המטרה.
פשוט מביך.
הפרדה בין בעלי ארגון או בעלי קשר לארגון לגורמים מפקחים על הארגון זה א.ב. של נוהל חשבונאות, על פי כן אבי לוזון לא יכול להיות יו''ר ההתאחדות.
אהבתי גם את הקטע שמה שחשוב זה האמירה של "הרקוב" ולא התכלס. וזה בלי להיכנס לטענות המביכות של מר קופמן. ולבסוף פרימו(

) שטוען שזליכה לא ענה לו על שום שאלה והוא לא מבין
מי רקוב ומי לא, אחרי שהוא מסביר לו לפחות פעמיים שהמערכת רקובה ושתהליך קבלת ההחלטות רקוב. זה די ברור.
התקשורת בארץ לא פחות רקובה ומושחתת מאשר ההתאחדות אותה היא מסקרת ( מישהו אמר אופירע ? רקנטי ? משה בוקר ?), אבל זה כלכך מביך שכל ילד בן 5 מבין שהאמירה של זליכה מכוונת למנגנונים ולמוסדות, חוץ מגופי התקשורת וההתאחדות שלא מבינים זאת.
גם לימור לבנת וגם זליכה אינם נתפסים בעייני כאנשים ערכיים או כתלית שכולה תכלת, אבל במאבק ביניהם כמובן שאני לוקח את הצד שלהם וזאת בעיקר בגלל שבוועדת זליכה הכל שקוף אפשר לקרוא להבין ולהסכים או לא, בעוד אצל ההתאחדות אף אחד לא יכול לדעת מה קורה באמת, בכלל זה שיש קבוצות שמקבלות את הכסף במועד X ואחרות במועד Y (נראה לי שאפשר לנחש באילו קבוצות מדובר) רק זה נושא לוועדה חדשה.
ההתאחדות כל פעם מזכירה את יעקב שחר ושירצקי (שפתאום הוא הפך לבעלים של קבוצה גדולה

) כדמות לבעלים אבל מעניין שהם לא מזכירים את שאר הבעלים , טביב,ויצמן,דמאיו,בן זקן,גל יוסף,דני לוי פרוספר אזגי ואני בטוח שיש עוד כמה כאלו ששכחתי .
אתמול היתה כתבה על וועד הנמלים שפרץ למשרדיו של עיני והחל לשיר לו שירי כדורגל כמו "מלחמה" ועוד, הגדילו לעשות שם ולקרוא בזכות היו"ר אלון חסן ואפילו אמרו שרק בדם יקומו נמלים חדשים .
איכשהו המאבק הזה נראה לי מאוד דומה, רק שאני מקווה שלשרה לבנת יהיה את הגב כמו לכץ מול הנמלים .
והדבר האחרון שחושב לומר בנושא זה עניין האוהדים, כנראה שבעלי הקבוצות עדיין לא הפנימו שקבוצות כדורגל אומנם בבעלות פרטית אך הן משאב ציבורי לכל דבר ועניין ולכן על הציבור לקבוע את רצונו (ועוד לא נגענו בנבחרת ישראל)בעניין, רק חבל שלא כל האוהדים/הציבור הרחב הפנים זאת עדיין .