תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 07:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 211 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דו"ח ועדת זליכה
הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 00:48 
סמל אישי של המשתמש
הפעם לוועדה יש שיניים חזקות מאוד (80 מ"ש) ולכן ברור שהמצב לא ימשיך כמו שהיה
השאלה איפה ומתי תעבור הפשרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 00:49 
תגידו במידה ואין הסכם בין הטוטו להתאחדות הימורי ליגת העל , הלאומית וגביע המדינה בטוטו/ווינר לא יתקיימו ? לא יהיו ניתנים להימור ? אם כן לטוטו יגרם נזק הרבה יותר מלהתאחדות . איזה בלאגן. אגב תראו מה קורה פה , קופמן נגד זליכה , אבי לוזון נגד לבנת והטוטו , משה בוקר נגד עמיר פלג / לבנת , התאחדות נגד זליכה , אייל ברקוביץ נגד בוקר , פשוט בלאגן שלם , צפו לכותרות ענק והרבה רפש בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
The Fisherman כתב:
תגידו במידה ואין הסכם בין הטוטו להתאחדות הימורי ליגת העל , הלאומית וגביע המדינה בטוטו/ווינר לא יתקיימו ? לא יהיו ניתנים להימור ? אם כן לטוטו יגרם נזק הרבה יותר מלהתאחדות . איזה בלאגן. אגב תראו מה קורה פה , קופמן נגד זליכה , אבי לוזון נגד לבנת והטוטו , משה בוקר נגד עמיר פלג / לבנת , התאחדות נגד זליכה , אייל ברקוביץ נגד בוקר , פשוט בלאגן שלם , צפו לכותרות ענק והרבה רפש בימים הקרובים.

הטוטו חייב להכניס בהימורים משחקים ישראלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 01:01 
סמל אישי של המשתמש
למה מישהו חושב שהטוטו צריך לבקש רשות להכניס משחקים מהכדורגל הישראלי בתכנית ההימורים שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 01:03 
יובל כתב:
למה מישהו חושב שהטוטו צריך לבקש רשות להכניס משחקים מהכדורגל הישראלי בתכנית ההימורים שלו?

אני לא בקיא בזה אבל יכול להיות שלהתאחדות שמנהלת את הכדורגל יש זכויות על המשחקים לא? במיוחד שמדובר כאן על כסף ענק של ציבור שלם שמשקיע על המשחקים הללו ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
הטוטו ממשיך להעביר 45 מיליון שקל להתאחדות כחלק מהתמיכה שלו בספורט.
הויכוח פה הוא על ה 80 מיליון שקל של הסכם החסות של הטוטו, שאמור להגיע לקבוצות אבל בדרך עובר דרך ההתאחדות וחלקו בכלל לא מגיע ליעד המקורי שלו.

כל הויכוח פה הוא אישית על לוזון. כל הכלבלבים שלו קפצו היום בשביל להגן עליו ויעשו את זה גם בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
הטוטו ממשיך להעביר 45 מיליון שקל להתאחדות כחלק מהתמיכה שלו בספורט.
הויכוח פה הוא על ה 80 מיליון שקל של הסכם החסות של הטוטו, שאמור להגיע לקבוצות אבל בדרך עובר דרך ההתאחדות וחלקו בכלל לא מגיע ליעד המקורי שלו.

כל הויכוח פה הוא אישית על לוזון. כל הכלבלבים שלו קפצו היום בשביל להגן עליו ויעשו את זה גם בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 01:25 
סמל אישי של המשתמש
The Fisherman כתב:
יובל כתב:

אני לא בקיא בזה אבל יכול להיות שלהתאחדות שמנהלת את הכדורגל יש זכויות על המשחקים לא? במיוחד שמדובר כאן על כסף ענק של ציבור שלם שמשקיע על המשחקים הללו ..

מה הקשר?
זה לא רכוש של אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 07:26 
יובל כתב:

הבנתי כבר ממקום אחר שבכלל הכסף הקבוע מהטוטו כבר עובר ומה שלא יעבור זה הסכם האימוץ (ליגת טוטו), ומי שאמר את זה באחת מהתוכניות לא ממש הסביר בכמה כסף מדובר.
בכל אופן הטוטו לא צריך לבקש רשות אבל כל עניין שעות המשחקים שווה לו הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
4 עמודים על המלצות ועדה שייקברו מחר קבורת חמור כמו מרבית ההמלצות בישראל.

אבי לוזון ייבחר לקדנציה נוספת בינואר הקרוב (וימשיך להתנהל כמו יו"ר מכבי פ"ת במקביל).
השחיתות תמשיך לחגוג.
בית הדין ימשיך להתנהל בצורה שערורייתית ויהיה קשור להוראות מלמעלה בקשר להחמרה עם הפועל (ולפעמים גם מכבי ובית'ר) ויד רכה נגד מכבי פ"ת ומכבי חיפה של הדון.

מה שהיה הוא שיהיה ודו"ח זליכה ייעלם בתהום הנשיה כמו רבים וטובים לפניו ואחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 08:43 
danired כתב:
דמאיו, ג'קי ודון שחר, אני לא מאמין למילה שיוצאת לכם מהפה.
דמאיו משקר וטוען שהטוטו מכניס 17% בזכות ליגת העל, אז ככה, תפסיקו לשקר לציבור, לשים משחק בטופס לא עולה כסף לאף אחד, הטוטו כיביכול מקבל פרסום דרך ליגת העל (8% רייטינג ממוצע, WOW איזה פסיכי).
אני מתבייש שאני צריך לצדד באשה עלובה כמו לבנת, ברוב הזמן אין לה מושג על מה היא מדברת, מאוד חשוב לה לדבר, לא חשוב כלכך על מה.
מנהלת- ויו"ר מנהלת בשכר, מיד.

:bang:
לשים משחק בטופס לא עולה שקל אבל מכניס לטוטו כל הרבה מההימור עליו.
לא מובנת ההודעה שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
לוזון עונה:"המח של זליכה רקוב".
אני חושב שזה מסכם יופי את כל הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 11:34 
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2658912

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 11:50 
סמל אישי של המשתמש
אין גבול לטמטום.
תחת כל עץ רענן מסביר כל גורם שקשור לועדת זליכה כי אין כאן התערבות ממשלתית, אלא אוסף המלצות שהספונסר הראשי (והיחיד) של הכדורגל בישראל מתנה את יישומן לצורך המשך הסכם השיווק. התמיכה המחוייבת תמשיך להתקבל באופן רגיל.
ההתאחדות והקבוצות יכולות לעשות כראות עיניהן, אך הספונסר מבקש את יישום ההחלטות כדי להמשיך לשים כסף שהוא לא חייב לשים.
לימור לבנת מינתה את הועדה, והשתתפה במסיבת העיתונאים, ותומכת באופן מוצהר וברור ביישום מסקנות הועדה.
אין כאן ולו חצי או רבע התערבות ממשלתית. ההתאחדות צריכה להחליט - או שנגמר הפסטיבל, או שנגמר הכדורגל.

כל הכתבים המטומטמים, חסרי האישיות ויכולת הבנה בסיסית יכולים להמשיך לקשקש עד מחר.
בסופו של יום מי שמחליט הם אבי לוזון ויעקב שחר. אין שום התערבות.

ובאשר לעיתון הארץ - אני אישית התאכזבתי מאוד. בגוף שנתפס לפחות בעיניי כאחד המעוזים האחרונים לאמינות, לטוהר מידות ותקשורת (גם אם ספורט) מכובדת אשר מבינה את מקומה וחשיבותה, צר לי לראות אדם כמו משה בוקר, דובר מטעם, ועוד יותר צר לי לשמוע על מנהל דסק הספורט שעובר להיות דובר ההתאחדות לכדורגל בתוך חודשיים. פשוט מחליא. אפשר לספור את העיתונאים שנשארו כאמינים ורלוונטיים מבחינתי על יד אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 12:07 
ספ בלאטר כתב:
בדו"ח שקיבלתי וקראתי. אני לא עומד לאיים, זה לא התפקיד שלי לאיים על רשויות מדיניות. אבל אם הדו"ח הזה ייושם, אז ההתאחדות תעמוד בקשיים. לא רק השעיה של נבחרת ישראל אלא השעיה של כל פעולות מועדונים נוער שופטים קבוצות, גם התמיכה הכלכלית תופסק עד שזה יקרה. אני מקווה שאנחנו לא נשעה. בדיוק היה פה יורו 2013, הצלחה מסחררת. ההתאחדות עובדת נהדר.

וואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דו"ח ועדת זליכה
הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 12:16 
ספ המושחת מספר אחד בעולם הספורט, כמובן שהוא טיפש אבל מה כבר אפשר לצפות מהאפס הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 12:43 
http://www.youtube.com/watch?v=t7vuwHEHTL0
תהנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 22:05 
http://sports.walla.co.il/?w=%2F156%2F2659183

ציטוט:
מי מפחד מספ בלאטר? על התאחדויות שהושעו על ידי פיפ"א
בוסניה, ניגריה וקמרון הושעו מפיפ”א, אבל צעד לא ננקט נגד הנבחרות או הקבוצות שלהן. אז מדוע בחר אבי לוזון, בעידוד הנשיא בלאטר, במדיניות של הפחדה על מה שעתיד לקרות. ענבל מנור מציג את סיפורי ההתאחדויות הסוררות
בוסניה, ניגריה וקמרון הושעו מפיפ”א, אבל צעד לא ננקט נגד הנבחרות או הקבוצות שלהן. אז מדוע בחר אבי לוזון, בעידוד הנשיא בלאטר, במדיניות של הפחדה על מה שעתיד לקרות. ענבל מנור מציג את סיפורי ההתאחדויות הסוררות
מבחינה כרונולוגית, ישראל נמצאת בשלב מקדים של איומים בסנקציות. במקרה של יישום ההמלצות, ייתכן והאיומים יהיו יותר קונקרטיים ובסיטואציה הקיצונית ביותר, פיפ"א ואופ"א יממשו את האיומים וייטלו לידיים את הניהול באמצעות ועדת נירמול. הרחקת הנבחרת? הקבוצות? השופטים? לא סביר בעליל. למעשה, אין לכך שום תקדים. האם דוח זליכה בכלל עומד בקריטריון של התערבות ממשלתית? כלל לא בטוח. אבל מה אכפת ללוזון ובלאטר לאיים ולהפחיד את הציבור. הרי בכך הם מסיטים את דעת הקהל לטובתם.

ובכלל, על מה המהומה? בהתייחסו להתאחדות, דוח זליכה דיבר על בעיות מבניות וכן בעיות בדרך בחירת היו"ר. לא הייתה שם רמיזה ולו הקלה ביותר על אי סדרים, חשד לפלילים או טענה אישית כלפי מי מאנשי ההתאחדות. אז אולי ברור למה לוזון מרגיש צורך לשמור על כסאו, אבל לא לגמרי ברור למה בלאטר מרגיש צורך להתערב. ומצד שני, מדובר באיש שעומד בראש פיפ"א מאז 1998, איש שיריבו הישיר בבחירות הקודמות כלל לא הורשה לרוץ בשל חשד לשחיתות. הרי אולי שכחתם, אבל פיפ"א זה ארגון מלא בשמועות ותככים שנודף ממנו ריח לא טוב. זה הארגון שאיפשר לבניו של סדאם וקדאפי לנהל התאחדויות, הארגון שנתן לקטאר לארח למונדיאל ושפרסומים על טובות הנאה ומתן שוחד מופיעים בהקשר שלו חדשות לבקרים.

כן בלאטר. אותנו אתה בא לחנך.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2013, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
שאלה:

הטוטו מתנה את העברת כספי השיווק ביישום הדו"ח?
כלומר: מיליונים מסויימים ימשיכו להגיע מהטוטו גם ללא יישום הדו"ח והוויכוח הוא רק על כספי השיווק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2013, 10:05 
הכי הזוי בוועדה הזאת היא הדרישה שלא תהיה זיקה לאחת הקבוצות. יו"ר ההתאחדות האנגלית היה במשך 9 שנים היו"ר/מנכ"ל של מנצ'סטר סיטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2013, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
ברקוביץ סיפר ביציע שראשי קבוצות אמרו לו שהם יכולים להסתדר בלי הטוטו
גם לוזוון אמר זאת במסע"ת עם בלאטר (מכבי פ"ת לא תוכל להסתדר בלי הכסף הזה? שחר ומיטש יתמוטטו בלי זה")

וכאן מגיעה השאלה:
מה הבעיה שמעונת 2014-2015 ההתאחדות תיפרד מהטוטו? תקציב הקבוצות ירד באיקס אחוזים והבעלים המעונינים בהשלמתו יביאו הכסף מהבית?

לגבי עונת 2013-2014:
אם הטוטו לא ישלם לקבוצות ייווצר גרעון גדול בהתחשב בכך שהקבוצות בונים על הכסף הזה כחלק מהתקציב
אולי בלאטר ישפוך מליוני יורו בודדים שיישמשו אלטרנטיבה לטוטו לעונה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2013, 10:42 
JustZiv כתב:
הכי הזוי בוועדה הזאת היא הדרישה שלא תהיה זיקה לאחת הקבוצות. יו"ר ההתאחדות האנגלית היה במשך 9 שנים היו"ר/מנכ"ל של מנצ'סטר סיטי.

צריך פה את התערבות ג'סוס ,לפי מה שאני זוכר להתאחדות האנגלית כמעט ואין השפעה על התקציבים והקבוצות, הכל מנוהל על ידי הפריימר ליג .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2013, 11:05 
אכן, הפרמייר ליג מנותקת בניהול מהFA, שאין לה נגיעה בשום דבר בניהול השוטף ורק סוג של מניית זהב. והיו"ר הנוכחי של הFA הוא שהיה יו"ר סיטי, אבל כאמור אין לזה שום קשר, אפילו אם האיש פוץ כמו שמצופה מאוהד שלהם.
לכן מה שחשוב הוא עניין המנהלת, לנתק את ההתאחדות לחלוטין מליגת העלק ואז שלוזונה ייבחר גם לעוד 900 קדנציות, ימנה את האחיין המטומטם שלו למה שרק ירצה ויהרוס את הנבחרות והליגות התחתונות. זה מה שפישביין היה צריך לדבוק בו, לא בהדחת לוזון, אלא בדרישה שתוקם מנהלת מופרדת שלה הוא ייתן חסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2013, 11:27 
joshsoos כתב:
אכן, הפרמייר ליג מנותקת בניהול מהFA, שאין לה נגיעה בשום דבר בניהול השוטף ורק סוג של מניית זהב. והיו"ר הנוכחי של הFA הוא שהיה יו"ר סיטי, אבל כאמור אין לזה שום קשר, אפילו אם האיש פוץ כמו שמצופה מאוהד שלהם.
לכן מה שחשוב הוא עניין המנהלת, לנתק את ההתאחדות לחלוטין מליגת העלק ואז שלוזונה ייבחר גם לעוד 900 קדנציות, ימנה את האחיין המטומטם שלו למה שרק ירצה ויהרוס את הנבחרות והליגות התחתונות. זה מה שפישביין היה צריך לדבוק בו, לא בהדחת לוזון, אלא בדרישה שתוקם מנהלת מופרדת שלה הוא ייתן חסות.

רק שפה ממה שהבנתי אותם אנשים שמנהלים את ההתאחדות אמורים להיכנס למנהלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2013, 11:39 
נו ברור, כי ליו"ר ההתאחדות יש קבוצה בליגת העל, וראשי הקבוצות הגדולות שלהם יש את הכח הם פח אשפה, בעיקר דון יענקלה שהוא היחיד שממש יציב כאן לאורך השנים ומעדיף להמשיך לרחוץ ידיים עם החבר המושחת של בלאד. לכן היה חכם מצידו של פישביין - כי זליכה פשוט לא מבין בתחום כפי שהסתבר - ללחוץ רק על ניתוק המנהלת מההתאחדות, כי הסכם השיווק הוא ממילא רק מול ליגת העל ( עם גרושים לליגה לאומית שהגיע הזמן להפסיק אותם גם ככה כי זו לא ליגה מקצוענית ) ואז היה שומט את הטיעונים הפרסונליים של לוזונה וההתערבות בעבודת ההתאחדות. לא שזה משנה לת'כלס כי כל עוד הוא יחזיק את הכסף בכיס אין ליגה, אבל ציבורית זה היה מתקבל אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2013, 12:52 
אני כרגע שמעתי את "העימות" בין זליכה לקופמן+פרימו. אם ניקח דימוי מעולם הכדורגל זה כמו שמסי יסביר לבני חדד איך לעבור קונוסים ובני חדד עדיין לא יבין למה להפיל אותם זה סותר את המטרה.
פשוט מביך.
הפרדה בין בעלי ארגון או בעלי קשר לארגון לגורמים מפקחים על הארגון זה א.ב. של נוהל חשבונאות, על פי כן אבי לוזון לא יכול להיות יו''ר ההתאחדות.

אהבתי גם את הקטע שמה שחשוב זה האמירה של "הרקוב" ולא התכלס. וזה בלי להיכנס לטענות המביכות של מר קופמן. ולבסוף פרימו( :HEART2:) שטוען שזליכה לא ענה לו על שום שאלה והוא לא מבין
מי רקוב ומי לא, אחרי שהוא מסביר לו לפחות פעמיים שהמערכת רקובה ושתהליך קבלת ההחלטות רקוב. זה די ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2013, 13:18 
סתם כי בא לי אדום כתב:
אני כרגע שמעתי את "העימות" בין זליכה לקופמן+פרימו. אם ניקח דימוי מעולם הכדורגל זה כמו שמסי יסביר לבני חדד איך לעבור קונוסים ובני חדד עדיין לא יבין למה להפיל אותם זה סותר את המטרה.
פשוט מביך.
הפרדה בין בעלי ארגון או בעלי קשר לארגון לגורמים מפקחים על הארגון זה א.ב. של נוהל חשבונאות, על פי כן אבי לוזון לא יכול להיות יו''ר ההתאחדות.

אהבתי גם את הקטע שמה שחשוב זה האמירה של "הרקוב" ולא התכלס. וזה בלי להיכנס לטענות המביכות של מר קופמן. ולבסוף פרימו( :HEART2:) שטוען שזליכה לא ענה לו על שום שאלה והוא לא מבין
מי רקוב ומי לא, אחרי שהוא מסביר לו לפחות פעמיים שהמערכת רקובה ושתהליך קבלת ההחלטות רקוב. זה די ברור.

התקשורת בארץ לא פחות רקובה ומושחתת מאשר ההתאחדות אותה היא מסקרת ( מישהו אמר אופירע ? רקנטי ? משה בוקר ?), אבל זה כלכך מביך שכל ילד בן 5 מבין שהאמירה של זליכה מכוונת למנגנונים ולמוסדות, חוץ מגופי התקשורת וההתאחדות שלא מבינים זאת.
גם לימור לבנת וגם זליכה אינם נתפסים בעייני כאנשים ערכיים או כתלית שכולה תכלת, אבל במאבק ביניהם כמובן שאני לוקח את הצד שלהם וזאת בעיקר בגלל שבוועדת זליכה הכל שקוף אפשר לקרוא להבין ולהסכים או לא, בעוד אצל ההתאחדות אף אחד לא יכול לדעת מה קורה באמת, בכלל זה שיש קבוצות שמקבלות את הכסף במועד X ואחרות במועד Y (נראה לי שאפשר לנחש באילו קבוצות מדובר) רק זה נושא לוועדה חדשה.
ההתאחדות כל פעם מזכירה את יעקב שחר ושירצקי (שפתאום הוא הפך לבעלים של קבוצה גדולה :LOL2: ) כדמות לבעלים אבל מעניין שהם לא מזכירים את שאר הבעלים , טביב,ויצמן,דמאיו,בן זקן,גל יוסף,דני לוי פרוספר אזגי ואני בטוח שיש עוד כמה כאלו ששכחתי .
אתמול היתה כתבה על וועד הנמלים שפרץ למשרדיו של עיני והחל לשיר לו שירי כדורגל כמו "מלחמה" ועוד, הגדילו לעשות שם ולקרוא בזכות היו"ר אלון חסן ואפילו אמרו שרק בדם יקומו נמלים חדשים .
איכשהו המאבק הזה נראה לי מאוד דומה, רק שאני מקווה שלשרה לבנת יהיה את הגב כמו לכץ מול הנמלים .
והדבר האחרון שחושב לומר בנושא זה עניין האוהדים, כנראה שבעלי הקבוצות עדיין לא הפנימו שקבוצות כדורגל אומנם בבעלות פרטית אך הן משאב ציבורי לכל דבר ועניין ולכן על הציבור לקבוע את רצונו (ועוד לא נגענו בנבחרת ישראל)בעניין, רק חבל שלא כל האוהדים/הציבור הרחב הפנים זאת עדיין .

נערך לאחרונה על ידי סימרוטיץ בתאריך 10 יולי 2013, 13:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2013, 13:19 
בכל פעם שאני רואה את פרימו אני מתרשם עוד יותר שמדובר באחד האנשים הכי טיפשים שראיתי.
אפילו חברי הפאנל ביציע העיתונות שרובם לא בדיוק עפרונות מחודדים נראים פתאום יותר אינטליגנטים לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2013, 14:27 
אה כן גם את זה חשוב להזכיר
הטוטו: אבי לוזון לא בנה אף אצטדיון
במועצת ההימורים ובמשרד הספורט מחריפים את החזית: "ההתאחדות והעומד בראשה לא נתנו כספים ולא גייסו כספים להקמת ושדרוג האצטדיונים החדשים"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4403331,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2013, 14:33 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אה כן גם את זה חשוב להזכיר
הטוטו: אבי לוזון לא בנה אף אצטדיון
במועצת ההימורים ובמשרד הספורט מחריפים את החזית: "ההתאחדות והעומד בראשה לא נתנו כספים ולא גייסו כספים להקמת ושדרוג האצטדיונים החדשים"
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4403331,00.html

אבי לוזון מתחפש ליאיר לפיד.
זה קרה בקדנציה שלו, אז הקרדיט אליו.
מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 211 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: