תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 16:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום חמישי 4/7 | דיונים
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:25 
יובל כתב:
שחר כתב:
יובל כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:
תגיד לי, אני כתבתי את המשפט ששמת במרכאות? לא יודע מה עובר עליך ועל תרבות הדיון שלך בקיץ הזה.

אני מודע לא פחות מכם לגבולות התקציביים של הפועל, השאלה איך מחלקים את עוגת תקציב השחקנים הקיימת.

יובל כתב את המשפט הזה.
בתור הרגולטור החדש של תרבות הדיון, אתה יכול להסביר מה בדיוק לא בסדר עם תרבות הדיון בהודעה שכתבתי?

זה שקר כמובן, אתה שוב מכניס לי מילים למקלדת, אבל זה לא חדש.

מצטער, זכרתי משפט כזה, כתבת משהו כמו ביזיון שהפועל הביאה שחקן ספסל מקבוצה כמו האיידוק ואני מתנצל על הבילבול.
לא בפעם הראשונה? תמיד לומדים דברים חדשים.
יש עוד משהו שאתה וערן ורצים לגלות לי על עצמי?

לגבי ראיוס, אם אינני טועה מכבי חיפה שילמה עליו בערך מיליון יורו, מה לסכומים כאלה ולהפועל תל אביב הנוכחית? והוא בטח לא היה "שחקן מוביל" בליגה היוונית.

טוב, כנראה שאני מחדש לך, אבל הוא נחשב אחד השחקנים המובילים ביוון ונבחר לנבחרת העונה. ומכבי חיפה משלמת 200-300 אלף יורו משכורת (כן, שילמו עליו דמי העברה, אבל אפשר לחפש גם שחקנים חופשיים כאלה שמרוויחים בגלל זה יותר אבל לא הרבה יותר). איך שחקן כמוהו הסכים לבוא לחיפה? הרי לפי מה שאתה אומר שחקנים כאלה יצחקו לך בפנים אם יציעו להם לבוא להפועל.

סליחה שאני מתעקש, אבל מתי בדיוק הכנסתי לך מילים למקלדת חוץ מהטעות המצערת הזו?
לגבי איך הוא הסכים, אני לא יודע, לא מכיר אותו ולא עקבתי אחריו ..אני כן יודע שבקבוצות הגדולות ביוון השכר של השחקנים המובילים גם בתקופות קשות כאלה שווה כמה מיליונים טובים, אז כנראה שהוא בכל זאת לא היה כזה שחקן מוביל אם הוא הסיכם להגיע לישראל ולהרוויח הרבה פחות ואני באמת לא מכיר אותו כדי להעיד, רק שאלתי בדיוק לשם הדיון חבר אוהד פאוק והוא אמר לי שמדובר בשחקן בינוני. מה עם מיליון היורו שנדרשים כדי להביא אותו? איפה הם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
יובל, על הראיוס הזה היו שני שחקנים שחיפה כבר סיכמה איתם, אבל ברחו לה. ולא לאיזו אמפריה אירופית.
ולהם יש את הקשרים של הסוכן המהולל.

חוצמזה, שאפשר לצאת מנקודת הנחה שרב"ש מבין כדורגל כמעט טוב כמו החברה פה בפורום, וגם הוא היה רוצה לראות מישהו בקליבר שאנחנו מדברים עליו. כנראה שהוא הגיע למסקנה שזה לא כזה פשוט כמו שאתה גורם לזה להשמע.

וגם הגישה הפטאלית הזו כאילו עם גרזיץ ולוקאס המשחק יהייה תקוע זה קצת מוגזם.
בכל זאת גילי הוא השחק הכי יצירתי בליגה כשהוא בפורמה, ועם שכטר תמיד קורה משהו מענין במשחק.

כמו שכבר נאמר פה, אנחנו חיים במסגרת מסוימת שכנראה תוקעת אותנו. אפשר ללמוד לחיות עם זה, ואפשר להתכחש לזה. החלפנו קבוצה שלמה. סבלנות.

ועוד דבר למי שהתלונן על הבניה.
הבלמים יכולים להיות פה לפחות 5 שנים אם נרצה בהם. גרזיץ' יכול לתת בכיף 3 שנים. חוץ מהם כל שאר ההרכב זה שחקנים צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל, על הראיוס הזה היו שני שחקנים שחיפה כבר סיכמה איתם, אבל ברחו לה. ולא לאיזו אמפריה אירופית.
ולהם יש את הקשרים של הסוכן המהולל.

חוצמזה, שאפשר לצאת מנקודת הנחה שרב"ש מבין כדורגל כמעט טוב כמו החברה פה בפורום, וגם הוא היה רוצה לראות מישהו בקליבר שאנחנו מדברים עליו. כנראה שהוא הגיע למסקנה שזה לא כזה פשוט כמו שאתה גורם לזה להשמע.

וגם הגישה הפטאלית הזו כאילו עם גרזיץ ולוקאס המשחק יהייה תקוע זה קצת מוגזם.
בכל זאת גילי הוא השחק הכי יצירתי בליגה כשהוא בפורמה, ועם שכטר תמיד קורה משהו מענין במשחק.

כמו שכבר נאמר פה, אנחנו חיים במסגרת מסוימת שכנראה תוקעת אותנו. אפשר ללמוד לחיות עם זה, ואפשר להתכחש לזה. החלפנו קבוצה שלמה. סבלנות.

ועוד דבר למי שהתלונן על הבניה.
הבלמים יכולים להיות פה לפחות 5 שנים אם נרצה בהם. גרזיץ' יכול לתת בכיף 3 שנים. חוץ מהם כל שאר ההרכב זה שחקנים צעירים.

מה זה לא פשוט? הוא בחר שחקן בעמדה הלא נכונה, שחקן יותר התקפי לא עולה יותר כסף.
יכול להיות שהוא צודק, והוא מבין פי חמש ממני בכדורגל, אבל אני רק אומר שהלוואי שמאמנים נגדנו יהיו פחדנים ולא ילחצו אותנו, כי אם הם כן, אז זאת בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:38 
יובל מאוכזב. לבי נשבר. יובל היה מחתים לא מליגה "חלשה" כמו הבולגרית. למה להתווכח עם יובל? חבל לבזבז את הזמן.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
יובל מאוכזב. לבי נשבר. יובל היה מחתים לא מליגה "חלשה" כמו הבולגרית. למה להתווכח עם יובל? חבל לבזבז את הזמן.

שמע, אתה באמת גוש של טמטום. מה שלום חוטבא, המגן הכי טוב בליגה? מצא קבוצה כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
יואב כתב:
יכול להיות שהוא צודק, והוא מבין פי חמש ממני בכדורגל, אבל אני רק אומר שהלוואי שמאמנים נגדנו יהיו פחדנים ולא ילחצו אותנו, כי אם הם כן, אז זאת בעיה.

זו בדיוק הבעיה
תנו לו קצת קרדיט, במקום לומר שהוא בוחר שחקן בעמדה שהוא לא צריך. זה לא איזה פרדי או ניצן.

חוצמזה, שבמחיר הזה לא תמצא אף שחקן 50-50, שזה תפקיד שמבוצע טוב באופן די נדיר בקבוצות בסדר גודל של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, בסרטו שלו הוא נראה הרבה יותר התקפי מה 45 דקות במשחק אימון.
יכול להיות שבגלל שהוא שחקן צעיר בקבוצה חדשה, שהוא התאמן איתה יומיים, הוא קצת פחד לצאת קדימה.
מה גם שהוא שיחק עם שי אבוטבול, שזה שחקן בלי יכולות הגנתיות.

אני לא חושב שהוא התקפי כמו שאנחנו צריכים, הוא יותר הגנתי, מצד שני, יכול להיות שזה עדיף על זה שכל קבוצה שתפעיל על הפועל לחץ קטן תגיע לשער.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:46 
יובל כתב:
האדום הצורר כתב:

שמע, אתה באמת גוש של טמטום. מה שלום חוטבא, המגן הכי טוב בליגה? מצא קבוצה כבר?

לפחות אין לי מנטליות של ילד מעצבן שסוגד לכל דבר שמריח מכסף.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:47 
אדום נחמד כתב:
יואב כתב:

זו בדיוק הבעיה
תנו לו קצת קרדיט, במקום לומר שהוא בוחר שחקן בעמדה שהוא לא צריך. זה לא איזה פרדי או ניצן.

חוצמזה, שבמחיר הזה לא תמצא אף שחקן 50-50, שזה תפקיד שמבוצע טוב באופן די נדיר בקבוצות בסדר גודל של הפועל.

יש לו קרדיט והכל ואני חושב שזה קצת מוקדם לשפוט, אבל הרושם הוא שיש לנו שני שחקנים יחסית דפנסיביים באמצע וזאת בעיה.
זאת בעיה שאפשר להתמודד איתה בכל מיני אמצעים אבל זה יוצר קבוצה מוגבלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
דרך אגב, בסרטו שלו הוא נראה הרבה יותר התקפי מה 45 דקות במשחק אימון.
יכול להיות שבגלל שהוא שחקן צעיר בקבוצה חדשה, שהוא התאמן איתה יומיים, הוא קצת פחד לצאת קדימה.
מה גם שהוא שיחק עם שי אבוטבול, שזה שחקן בלי יכולות הגנתיות.

אני לא חושב שהוא התקפי כמו שאנחנו צריכים, הוא יותר הגנתי, מצד שני, יכול להיות שזה עדיף על זה שכל קבוצה שתפעיל על הפועל לחץ קטן תגיע לשער.

יכול להיות שיש לו יכולות התקפיות טובות יותר, אני לא פוסל.
אבל התפקוד שלו במשחק היה בוודאות משהו שרן ביקש, ראו שהוא היה האחרי ביותר מקשרי האמצע שבקו מעליו היו אבוטבול וגורדנה (אחר כך טועמה).
בכלל, המערך שהיה במחצית השניה הוא 4-1-2-2-1, במחצית הראשונה היה 4-4-2 קלאסי. יכול להיות שרן מנסה שיטות משחק והוא מייעד לסאשה עמדה יותר התקפית ב-4-4-2.
הכל ספקולציות, כרגע ממה שראינו הוא שיחק מאוד מאוד מאחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
יובל,
כתבתי לך באשכול המקביל של מחנה האימון, אבל אשאל גם כאן -
אתה כותב את הדעה שלך (שהיא מוצקה ועקבית יש לציין) כבר שבועות בפורום אם לא מעבר.
ואני שואל את עצמי - אחרי שקראתי ניתוח שלך שנשמע הגיוני ונכון - האם הצוות המקצועי בראשות רב"ש לא יודע את מה שאתה כותב? הוא לא מבין? הוא לא רואה? הרי בנקל אפשר להביא סשה 50/50 בעוד 50 אלף דולר. זה לא העניין. יש שחקנים כמו זבל. אבל רן רצה את בריאן ורן עקב חודשים אחרי סשה (ע"פ הפרסומים) והוא רוצה גם אותו. הוא בונה קישור של שניהם. אולי הוא מתכנן שיטה אחרת? אולי יש לו רעיון אחר בראש? הכי קל זה לזרוק בוץ ולהגיד שרן התפשר, שהפועל ויתרה ושהכל אבוד אם מביאים גרזן מבולגריה ולא 50/50 מיוון/שוויץ/בלגיה/רומניה וכו'.
אבל אולי בצוות המקצועי חושבים אחרת ורואים דברים שאתה לא מבין?! (אני לא בא לריב או להקניט, פשוט מדהימים אותי הביטחון שלך והפסקנות שלך בעניין הזה שהפך כמעט לדיבוק אצלך - שוב לא כגנאי - מזכיר קצת את נרקוטיקה ודודזאדה שאני אמנם איתו בעניין כבר כמה שנים אבל לא הפכתי את הרצון שלי לראות את המגן הבאר שבעי בחודורוב לחזות הכל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 22:55 
אותי הכי מדאיג ורמוט.
הבן אדם נראה כבד ואיטי מאוד,אני מקווה מאוד שזה רק עניין של כמה שבועות עד שהוא חוזר לכושר פיזי יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום חמישי 4/7 | דיונים
הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
ורמוט לא שיחק תקופה ארוכה, הוא שחקן טוב.
עמדת המגן השמאלי נראת לי הרבה יותר בעייתית!

אולי שווה לזרוק את אלרועי לנתניה ולקבל את בן הרוש..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
Charlie, איפה ראית שבן שמעון עקב אחרי סאשה "כמה חודשים"? לא נתקלתי בזה בשום מקום, ויותר מכך - לפי מה שאני זוכר, האזכור הראשון שלו בתקשורת היה כשפורסם שהוא "הוצע להפועל", מכבסת מילים לסוכן שניסה (והצליח) לשדך אותו לקבוצה. שוב, זה לא אומר שהוא שחקן לא טוב, וכמו RedFox אני מקווה שבכל זאת נראה ממנו יכולות התקפיות, אבל זה עדיין נראה כמו פשרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 23:04 
ורמוט לדעתי שיחק רק כדי להתחיל להכנס לעניינים, הוא בטח התבקש לא להתאמץ יותר מידי ולא לעשות תנועות חדות כדי לא לקרוע או למתוח כבר עכשיו איזה שריר.

בכלל, מילא מהחצי הראשון, איך אפשר להתרשם במשהו מהחצי השני של המשחק שבערך כל חמש דקות נכנסו ויצאו שחקנים שונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
Charlie, איפה ראית שבן שמעון עקב אחרי סאשה "כמה חודשים"? לא נתקלתי בזה בשום מקום, ויותר מכך - לפי מה שאני זוכר, האזכור הראשון שלו בתקשורת היה כשפורסם שהוא "הוצע להפועל", מכבסת מילים לסוכן שניסה (והצליח) לשדך אותו לקבוצה. שוב, זה לא אומר שהוא שחקן לא טוב, וכמו RedFox אני מקווה שבכל זאת נראה ממנו יכולות התקפיות, אבל זה עדיין נראה כמו פשרה.

ערן, בבקשה:
http://sports.walla.co.il/?w=//2657722

"בתוך כך, הפועל תל אביב תקיים היום משחק אימון ראשון נגד אמוניה ניקוסיה (18:00, ספורט1 וספורט1 HD). הקשר הברזילאי לוקאס סאשה ייבחן במשחק וכנראה שאחריו המאמן רן בן שמעון יקבל החלטה האם להחתים אותו. גורמים במועדון ציינו שבן שמעון עוקב אחרי לוקאס כבר שלושה חודשים. אם תתקבל החלטה לצרפו, הברזילאי שמרשים באימונים יחתום על חוזה לשנתיים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
ערן כתב:

ערן, בבקשה:
http://sports.walla.co.il/?w=//2657722

" בתוך כך, הפועל תל אביב תקיים היום משחק אימון ראשון נגד אמוניה ניקוסיה (18:00, ספורט1 וספורט1 HD). הקשר הברזילאי לוקאס סאשה ייבחן במשחק וכנראה שאחריו המאמן רן בן שמעון יקבל החלטה האם להחתים אותו. גורמים במועדון ציינו שבן שמעון עוקב אחרי לוקאס כבר שלושה חודשים. אם תתקבל החלטה לצרפו, הברזילאי שמרשים באימונים יחתום על חוזה לשנתיים ".

לא שאני שותף לתחושות הרעות לגבי סאשה
אבל אני לא ממהר לקנות ציטוט מ'גורמים במועדון'
אם זה היה נכון, הרבה יותר מתאים לרב"ש להצהיר בעצמו
משהו בסגנון "אני עוקב אחרי סאשה, מכיר אותו עד רמת סוג הדם"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
טוב, לא שזה סותר אבל כשהשם שלו עלה בפעם הראשונה, לפני שבוע (1, 2, 3), נכתב בפירוש שהוא הוצע להפועל. נכון, זה לא סותר את האפשרות שבן שמעון באמת עקב אחריו כך וכך חודשים, אבל לא מפתיע שהציטוט הזה שייך ל"גורמים במועדון". ושוב אדגיש ואציין, זה לא אומר אם הוא שחקן טוב או לא, מתאים לנו או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
יובל,
כתבתי לך באשכול המקביל של מחנה האימון, אבל אשאל גם כאן -
אתה כותב את הדעה שלך (שהיא מוצקה ועקבית יש לציין) כבר שבועות בפורום אם לא מעבר.
ואני שואל את עצמי - אחרי שקראתי ניתוח שלך שנשמע הגיוני ונכון - האם הצוות המקצועי בראשות רב"ש לא יודע את מה שאתה כותב? הוא לא מבין? הוא לא רואה? הרי בנקל אפשר להביא סשה 50/50 בעוד 50 אלף דולר. זה לא העניין. יש שחקנים כמו זבל. אבל רן רצה את בריאן ורן עקב חודשים אחרי סשה (ע"פ הפרסומים) והוא רוצה גם אותו. הוא בונה קישור של שניהם. אולי הוא מתכנן שיטה אחרת? אולי יש לו רעיון אחר בראש? הכי קל זה לזרוק בוץ ולהגיד שרן התפשר, שהפועל ויתרה ושהכל אבוד אם מביאים גרזן מבולגריה ולא 50/50 מיוון/שוויץ/בלגיה/רומניה וכו'.
אבל אולי בצוות המקצועי חושבים אחרת ורואים דברים שאתה לא מבין?! (אני לא בא לריב או להקניט, פשוט מדהימים אותי הביטחון שלך והפסקנות שלך בעניין הזה שהפך כמעט לדיבוק אצלך - שוב לא כגנאי - מזכיר קצת את נרקוטיקה ודודזאדה שאני אמנם איתו בעניין כבר כמה שנים אבל לא הפכתי את הרצון שלי לראות את המגן הבאר שבעי בחודורוב לחזות הכל)

אני חושב שזה טעות, אבל יכול להיות שאני דווקא זה שאטעה. אפשר רק לחכות ולראות, ובינתיים שכל אחד יכתוב את דעתו ולא יתקפו פה את אלה שמעזים להעביר ביקורת שלא בדיעבד (לא אתה). את הטיעון של "אתה לא מבין הכל/לצוות המקצועי יש שיקולים משלו/יש אילוצים שאתה לא מודע אליהם" שמעתי לא פעם בעבר, ומהניסיון שלי, כמעט תמיד מה שרואים על פני השטח זה גם מה שקורה במציאות בסופו של דבר, ואין מאחורי הקלעים איזו תכנית מחוכמת שהופכת מהלכים לא ברורים להברקות (שוב, שום דבר לא בטוח ב-100% ואני רק כותב את דעתי).

ספציפית לגבי המשפט שבן-שמעון עקב אחרי סאשה, אז כמו שאמרו פה, צריך בקיאות די בסיסית בניואנסים ששזורים באתרי התקשורת כדי להבין את התגלגלות העניינים. אם מפורסם בכל אתרי התקשורת ששחקן מוצע להפועל, אחר כך מחליטים לבחון אותו ורק אחרי שכבר החליטו להחתים מצוטט איזה גורם שאומר שבן-שמעון עקב אחריו חודשים, זה כנראה נועד כדי "למכור" את הרכש לתקשורת ולאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 23:34 
עונה קודמת נפלנו עם ג׳מבה שלא היה מסוגל להוציא פס קדימה, וגם בצד הדפנסיבי היה בלוף (שהצליח לעבוד על הרבה אוהדים בפורום) אם שני הקשרים שלנו לא יהיו מסוגלים להניע קדימה את המשחק אנחנו בבעיה רצינית, מה שכן בצד ההגנתי אין לי ספק ששניהם ים פוטנציאל להיות בטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
כולכם צודקים.
לפי המשחק היום, לוקאס שחקן יותר הגנתי ממה שמצופה בשחקן בעמדה הזו.
מצד שני, זה רק לפי המשחק (או יותר המחצית השניה) היום, כשבחלק הראשון הוא התאקלם ליד גרזניץ' ובחלק השני הוא היה צריך לשחק עם שי והיכולות ההגנתיות המשובחות שלו.

סימנו וי ליד הסעיף של לעקוב אחריו במשחק הבא ולראות אם יש שינוי מהמשחק היום.

אגב גרזניץ', לא היה צריך הרבה זמן כדי להבין למה הוא היה הרכש הראשון של רב"ש. הנוכחות שלו באמצע זה משהו שהיה חסר לנו מאוד מאז ידין של הדאבל ובמיוחד בשנה שעברה. שימו לב שהשליטה שלו בשתי הרגליים זהה כמעט לחלוטין, בדומה למה שראינו מלוקאס (לפחות בסרטונים). אם הם ישחקו ביחד יש לזה יתרון אדיר בכיסוי השטחים בהגנה (מסוגלים להתמודד עם כניסות לאמצע של המגנים והקשרים בשני הצדדים) וביציאה קדימה. היה לו תיקול במחצית השניה שהיה פשוט תאווה לעיניים. מהדברים האלה בונים קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
כולכם צודקים.
מצד שני, זה רק לפי המשחק (או יותר המחצית השניה) היום, כשבחלק הראשון הוא התאקלם ליד גרזניץ' ובחלק השני הוא היה צריך לשחק עם שי והיכולות ההגנתיות המשובחות שלו.

אגב גרזניץ', לא היה צריך הרבה זמן כדי להבין למה הוא היה הרכש הראשון של רב"ש. הנוכחות שלו באמצע זה משהו שהיה חסר לנו מאוד מאז ידין של הדאבל ובמיוחד בשנה שעברה. שימו לב שהשליטה שלו בשתי הרגליים זהה כמעט לחלוטין, בדומה למה שראינו מלוקאס (לפחות בסרטונים). אם הם ישחקו ביחד יש לזה יתרון אדיר בכיסוי השטחים בהגנה (מסוגלים להתמודד עם כניסות לאמצע של המגנים והקשרים בשני הצדדים) וביציאה קדימה. היה לו תיקול במחצית השניה שהיה פשוט תאווה לעיניים. מהדברים האלה בונים קבוצה.

אתה חייב להפסיק לקרוא לו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
kobster כתב:
כולכם צודקים.

אתה חייב להפסיק לקרוא לו ככה.

אל תבנה על זה.
זה גם יותר פשוט מהשם הלא ברור שלו שמקשה על הכתיבה שלו דרך הסמארטפון, וגם מכיל בתוכו את העמדה שלו.
אני עדיין מתלבט לגבי הברזילאי עם אגודל המוות. נראה לי שאני אלך על לוקאשה אבל פתוח להצעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יולי 2013, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
הרי בסוף הוא צודק ואנחנו ניפול על התחת וכולם יודעים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 00:45 
ירדן כתב:

סטטיסטית זו לא חכמה גדולה כי מה לעשות שהפועל "נופלת על התחת" באופן קבוע עם 80-90% מהזרים שהגיעו לפה ב-15 שנה האחרונות (לא כולל אלה שהבאנו מהארץ).
הדעה של יובל לגיטימית אבל לדעתי הטיעונים שלו חלשים. גם טלקיסקי-טופצ'ה-ראצ'ו-הלמאי הגיעו כולם מהליגות ה-"חלשות" שהוא מדבר עליהן, וזה עניין די בסיסי בשרשרת המזון שהסיכוי שלנו להביא זרים טובים הוא בעיקר דרך כאלה שהיו טובים ב-"ליגות חלשות". גם איגיבור אגב שיחק בליגה מאוד "חלשה" שאם תוציא ממנה את רוזנבורג היא גורמת לליגה הבולגרית להראות כמו הפרמייר ליג. כדי לבוא בטענות על זה שאנחנו מביאים שחקנים מהליגות האלה באמת צריך לחיות באיזה עולם מקביל. החכמה היא למצוא בליגות האלה את השחקנים המתאימים, ולא להביא שחקן כושל מליגה חלשה (כמו ברונו או יוליץ' למשל).
אגב, אפשר לחשוב שזרים שהבאנו מהליגה הפורטוגלית המהוללת (מארקש ורוסה), שלפי הדירוג של אופ"א היא כיום חמישית באירופה, היו כאלה הצלחות מסחררות. זה פרמטר די גרוע לאומדן יכולת של שחקן, למעט מקרים קיצוניים כמו שחקנים שהבאנו בעבר מליגה שלישית בארגנטינה/ברזיל, שזה היה בדיחה.

לגבי ההתאמה של לוקאס ואופן בניית הקבוצה, זה כבר סיפור אחר וכאן גם לי יש כמה השגות. לא הבנתי את ההעדפה של דגני על פני מלול (בליגה הזאת מגן תוקף זה יתרון הרבה יותר גדול) וגם אני תוהה האם הקישור שלנו יהיה מספיק יעיל בשבירת לחץ וביציאה קדימה. אבל גם פה הייתי נמנע מאמירות כמו "אנשים שרואים כדורגל X שנים ראו את לוקאס משחק מחצית במשחק אימון והם הבינו כל מה שצריך להבין" - give me a break.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
המשפט הנ״ל נכתב בתגובה לשטות ה״זקנות הפולניות״ שהשתלטה הקיץ על הפורום ומחליפה דיון רציני. הכוונה היתה שיש מספיק אנשים שונים שהגיבו באופן זהה על התפקוד של לוקאס במשחק היום, חלקם מביני עניין יותר מהממוצע פה בפורום. אני מקווה שבמשחקים הבאים נראה פתאום משהו אחר לגמרי.

לעניין הפגיעה בזרים, כשמביאים שחקנים עם רקורד מוכח בעלות מסוימת, מרווח הטעות קטן משמעותית. זאת עובדה. יש נפילות, כמו שיש מקרי בינגו הפוכים, אבל לאורך זמן הסטטיסטיקה לא משקרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 01:37 
ציטוט:
יש נפילות, כמו שיש מקרי בינגו הפוכים, אבל לאורך זמן הסטטיסטיקה לא משקרת.

אני לא בטוח כמה זה נכון, כי בוא נודה על האמת, אתה מתעסק בפול שחקנים ש90% ממנו זה סחלה ברמה האובייקטיבית. לדלות את ה10% הנותרים זה גם הרבה עניין של מזל.
באופן עקרוני בשביל להביא שחקן מליגה סבירה באירופה, שכבר יש לו רקורד מוכח, שאיכשהו אף קבוצה בליגה טובה יותר מאשר פה לא רוצה אותו, והוא לא בן 33, וזה לא כי הוא פצוע או האד קייס או לא יודע מה, אלא סתם ככה יצא, זה המון מזל וצירוף מקרים.

אני מסכים שעל הנייר אני מעדיף להביא את הרומני הזה שמדובר עליו כאן למשל על פני הברזילאי (למרות שתכלס, הבן אדם שיחק 45 דקות, עם בערך 16 שחקנים שונים על המגרש, ועוד המחליפים של המחליפים שבהם, יום אחרי שהוא הגיע לקבוצה), אבל לך תדע אם כמו שאתה יודע עליו, לא יודע עליו כל מועדון בבלגיה, שווייץ, או אפילו הולנד ומועדונים יותר קטנים מהטופ ברוסיה או באוקראינה. זה לא שגילית פה איזה סוד גרעיני, לכולם יש אינטרנט היום.

קשה מאד למשוך לפה שחקנים מה שנקרא "מוכחים". אתה צריך שכמה דברים יסתדרו לך בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ירדן כתב:

סטטיסטית זו לא חכמה גדולה כי מה לעשות שהפועל "נופלת על התחת" באופן קבוע עם 80-90% מהזרים שהגיעו לפה ב-15 שנה האחרונות (לא כולל אלה שהבאנו מהארץ).
הדעה של יובל לגיטימית אבל לדעתי הטיעונים שלו חלשים. גם טלקיסקי-טופצ'ה-ראצ'ו-הלמאי הגיעו כולם מהליגות ה-"חלשות" שהוא מדבר עליהן, וזה עניין די בסיסי בשרשרת המזון שהסיכוי שלנו להביא זרים טובים הוא בעיקר דרך כאלה שהיו טובים ב-"ליגות חלשות". גם איגיבור אגב שיחק בליגה מאוד "חלשה" שאם תוציא ממנה את רוזנבורג היא גורמת לליגה הבולגרית להראות כמו הפרמייר ליג. כדי לבוא בטענות על זה שאנחנו מביאים שחקנים מהליגות האלה באמת צריך לחיות באיזה עולם מקביל. החכמה היא למצוא בליגות האלה את השחקנים המתאימים, ולא להביא שחקן כושל מליגה חלשה (כמו ברונו או יוליץ' למשל).
אגב, אפשר לחשוב שזרים שהבאנו מהליגה הפורטוגלית המהוללת (מארקש ורוסה), שלפי הדירוג של אופ"א היא כיום חמישית באירופה, היו כאלה הצלחות מסחררות. זה פרמטר די גרוע לאומדן יכולת של שחקן, למעט מקרים קיצוניים כמו שחקנים שהבאנו בעבר מליגה שלישית בארגנטינה/ברזיל, שזה היה בדיחה.

לגבי ההתאמה של לוקאס ואופן בניית הקבוצה, זה כבר סיפור אחר וכאן גם לי יש כמה השגות. לא הבנתי את ההעדפה של דגני על פני מלול (בליגה הזאת מגן תוקף זה יתרון הרבה יותר גדול) וגם אני תוהה האם הקישור שלנו יהיה מספיק יעיל בשבירת לחץ וביציאה קדימה. אבל גם פה הייתי נמנע מאמירות כמו "אנשים שרואים כדורגל X שנים ראו את לוקאס משחק מחצית במשחק אימון והם הבינו כל מה שצריך להבין" - give me a break.

ספציפית לגבי הליגה הבולגרית והשחקנים שהבאנו משם, זה פשוט לא נכון עובדתית כי הליגה שם התדרדרה מאוד בשנים האחרונות. הזכרת את דירוג הליגות של אופ"א, שהוא בעיניי מדד מאוד משקף. היום הליגה הבולגרית ממוקמת במקום ה-28 באירופה, כישראל במקום ה-16. בעונה שעברה אף קבוצה שם לא עברה אפילו סיבוב מוקדמות אחד. אבל ב-2008, כשהבאנו את טלקיסקי וטופוזאקוב, היא הייתה מדורגת במקום ה-17, כשישראל במקום ה-22. והבאנו מהליגה הזאת שני שחקנים ששיחקו בקבוצה הבכירה ביותר בליגה, שבשתי העונות לפני כן העפילה לליגת האלופות והגיעה לרבע גמר גביע אופ"א. ההבאה שלהם שקולה להבאה של שני שחקנים מקבוצת צמרת בבלגיה, טורקיה או יוון. דווקא הם עוזרים להוכיח את הנקודה שיש התאמה חיובית חזקה בין הרזומה של הזרים ורמת הליגה שלהם לסיכוי שלהם להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 02:24 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
ציטוט:

אני לא בטוח כמה זה נכון, כי בוא נודה על האמת, אתה מתעסק בפול שחקנים ש90% ממנו זה סחלה ברמה האובייקטיבית. לדלות את ה10% הנותרים זה גם הרבה עניין של מזל.
באופן עקרוני בשביל להביא שחקן מליגה סבירה באירופה, שכבר יש לו רקורד מוכח, שאיכשהו אף קבוצה בליגה טובה יותר מאשר פה לא רוצה אותו, והוא לא בן 33, וזה לא כי הוא פצוע או האד קייס או לא יודע מה, אלא סתם ככה יצא, זה המון מזל וצירוף מקרים.

אני מסכים שעל הנייר אני מעדיף להביא את הרומני הזה שמדובר עליו כאן למשל על פני הברזילאי (למרות שתכלס, הבן אדם שיחק 45 דקות, עם בערך 16 שחקנים שונים על המגרש, ועוד המחליפים של המחליפים שבהם, יום אחרי שהוא הגיע לקבוצה), אבל לך תדע אם כמו שאתה יודע עליו, לא יודע עליו כל מועדון בבלגיה, שווייץ, או אפילו הולנד ומועדונים יותר קטנים מהטופ ברוסיה או באוקראינה. זה לא שגילית פה איזה סוד גרעיני, לכולם יש אינטרנט היום.

אני לא חושב שזה עניין של מזל וצירוף מקרים, לדעתי זה 90% כסף (ואם אני זוכר נכון אתה גם הסכמת איתי בקטע הזה). אתה חושב שלדעת בן-שמעון השחקן שחתם הוא השחקן הכי טוב שיש בעמדה הזאת? הרומני שהזכרת למשל עולה 300 אלף יורו (זה מה שהוא קיבל בסיון שבה הוא חתם וזה מה שהיו צריכים בשביל להביא אותו להפועל). ככה עולים שחקנים בקליבר הזה, שמככבים בליגות בסדר גודל שלנו או בליגות קצת יותר טובות. אני מניח שסאשה לא עולה יותר מחצי מזה. כנראה שהגישה בהפועל היא לא "להמר" על זר ב-300 אלף יורו (למרות שלדעתי זה לא הימור וצריך להיות די מטומטם כדי ליפול עם זר בעלות כזו) ומצד שני לחסוך בחלוץ שלישי יקר וללכת עם שחקן נוער, ובהחתמה מיותרת של אנטבי, ובניסיון למצוא מציאות בלאומית כמו צ'קול ומסיקה, אלא להמר על זר בחצי מזה, ובכסף שאתה חוסך אתה יכול להביא את כל הרכישות הנ"ל, שלטעמי הן מיותרות.
זו הגישה בהפועל כבר שנים, שלפיה אין כמעט השפעה של גובה ההשקעה בזרים על הסיכוי להצליח ולכן עדיף להשקיע מעט על כל שחקן ולבנות קבוצה לרוחב, או שפשוט מפחדים ליפול עם שחקן בהרבה כסף (ומה שקורה בפועל זה שבדר"כ נופלים עם הרבה שחקנים במעט כסף כ"א) ולדעתי הגישה הזאת מוטעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2013, 03:06 
יובל כתב:
19 כתב:
ציטוט:

אני לא חושב שזה עניין של מזל וצירוף מקרים, לדעתי זה 90% כסף (ואם אני זוכר נכון אתה גם הסכמת איתי בקטע הזה). אתה חושב שלדעת בן-שמעון השחקן שחתם הוא השחקן הכי טוב שיש בעמדה הזאת? הרומני שהזכרת למשל עולה 300 אלף יורו (זה מה שהוא קיבל בסיון שבה הוא חתם וזה מה שהיו צריכים בשביל להביא אותו להפועל). ככה עולים שחקנים בקליבר הזה, שמככבים בליגות בסדר גודל שלנו או בליגות קצת יותר טובות. אני מניח שסאשה לא עולה יותר מחצי מזה. כנראה שהגישה בהפועל היא לא "להמר" על זר ב-300 אלף יורו (למרות שלדעתי זה לא הימור וצריך להיות די מטומטם כדי ליפול עם זר בעלות כזו) ומצד שני לחסוך בחלוץ שלישי יקר וללכת עם שחקן נוער, ובהחתמה מיותרת של אנטבי, ובניסיון למצוא מציאות בלאומית כמו צ'קול ומסיקה, אלא להמר על זר בחצי מזה, ובכסף שאתה חוסך אתה יכול להביא את כל הרכישות הנ"ל, שלטעמי הן מיותרות.
זו הגישה בהפועל כבר שנים, שלפיה אין כמעט השפעה של גובה ההשקעה בזרים על הסיכוי להצליח ולכן עדיף להשקיע מעט על כל שחקן ולבנות קבוצה לרוחב, או שפשוט מפחדים ליפול עם שחקן בהרבה כסף (ומה שקורה בפועל זה שבדר"כ נופלים עם הרבה שחקנים במעט כסף כ"א) ולדעתי הגישה הזאת מוטעית.

אני מסכים איתך שמאוד קשה למשוך לפה שחקנים שנקראים "מוכחים" וכדי למשוך אותם צריכים לא מעט כסף , השקעה שכרגע אין לקבוצה כמו הפועל .
לדעתי הרבה מאוד מתחיל מסקאוטינג נכון ומטרות עתידיות .
קבוצה לא צריכה לבנות את עצמה סביב שחקנים זרים אלא סביב שחקנים ישראלים עם עדיפות לשחקני בית ( לדוגמא מנצ'סטר יונייטד שרובם גדלו במועדון ) .
אם בהפועל בשנים האחרונות היום משקיעים בתשתית , מלטה ועד למעלה , בטיפוח דור העתיד והשחקנים מגיל נערים ועד נוער היותר בוגר אז הכל היה נראה אחרת .
כל קבוצה בעולם צריכה להתנהל ככה אלא אם כן אתה איזה ריאל מדירד או ברצלונה או הבעל בית שלך זה שיח קטארי שעל כל 100 מליון שהוא מבזבז בעונה הוא מרוויח 300 מהבאר נפט בחצר הבית שלו .
הפועל חייבים להשקיע בנוער כמה שיותר ולהתמקד בפרטים הכי קטנים .
לבנות אקדמיה , להביא נערים מגיל 13 ועד גיל 18 רגע לפני שהם "מתגייסים" . שכל היום הם יהיו סביב הכדורגל ובמקביל שילמדו ועשו בגרויות בעזרת הכדורגל . שיחנכו אותם לעשות 2-3 אימונים בשבוע
ולאכול נכון ולהבין באיזה מקצוע הם בחרו בחייהם ומה הם צריכים להקריב ולתת מעצמם . לגרום להבין שאם הם ישיקעו בכדורגל ובאימונים ובלימודים אז בסוף הדרך מחכה להם חוזה בקבוצה הכי גדולה במדינה !!!
ואז פשוט לבחור אותם בפינצטה מי מתאים ומי לא . זה נעשה כמעט בכל מועדון בעולם ואין סיבה שלא יקרה פה .
כשזה יקרה הפועל תוכל להשקיע יותר בזרים כי היא רובה בנויה סביב שחקני הבית שלה שגדלו אצלה ובאו מתוך הקבוצה והעלות שלהם לא תהיה אסטרונומית וככה גם יתפנה כסף להשקיע בזרים איכותיים ותותחים .
ככה גם הקבוצה תרוויח כסף על מעברים של שחקנים בין קבוצה ומכירה של שחקנים . ( מתי לאחרונה הפועל קיבלה דמי השבחה על מעבר של שחקן מקבוצה לקבוצה אחרת באירופה או בארץ ? )
באותו זמן גם כדי שמישהו בהפועל יעשה מהפכה במחלקת הסקאוטינג של המועדון וידאג שזה יראה כמו מחלקת סקאוטינג נורמלית ! הייתי שמח אם היה במחלקה הזו מישהו סטייל גורדי קרוייף שיודע בדיוק במי לבחור וכמה כל אחד שווה להשקיע בו מבחינת זרים !!!

המועדון שלנו עובד מהסוף להתחלה במקום מההתחלה לסוף .. אנחנו יורדים במדרגות במקום לעלות בהם וחבל מאוד !
שורה תחתונה : הפועל לא יכולה להשקיע על "זרים איכותיים , תותחים , מוכחים , מטורפים , פסיכים , אגדיים ומפחידים " לפני שהיא משקיע בתשתית ובונה את עצמה מחדש בסגנון שצריך להיבנות ולהתנהל כמו קבוצה אירופאית לכל דבר !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: