אוגוסטוס היל כתב:
מה שחשוב בעיני זה שאנחנו, האנשים ה"רגילים", נבחן את עצמנו.
איפה היו לנו סיטואציות בהן ההתנהגות שלנו נתפסה ע"י בחורה כהטרדה מינית, גם אם לא כיוונו לשם.
מסכים ביותר.
אני חושב שבהזדמנות זו אנצל את ההאשכול ואתוודה על דבר שבדיעבד אני מתחרט עליו. זה דבר שלא קל לי לעשות, אבל זה כן משהו שרודף אותי כבר שנתיים וחצי (מאז שזה קרה), לאחר מכן אני אקרא את הפוסטים בפייסבוק, אני חושב שזה דבר שחשוב שכל בן אדם יעשה לקבל פרספקטיבה יותר אובייקטיבית.
זה סיפור מאוד אינטימי ודי מביך, אני מקווה שהפורום ידע לקבל את זה בצורה הנכונה ואם יש ביקורת אז גם אותה יעביר בצורה הנכונה.
לפני כשנתיים וחצי פגשתי בחורה במועדון,שמה התנשקנו.
היא מצאה אותי בפייסבוק ושלחה לי הודעה, קבענו להיפגש אצלי בבית לראות סרט.
שתינו כל אחד כוס יין, באיזשהו שלב התחלנו להתמזמז, רציתי לשכב איתה ובהתחלה היא לא הייתה סגורה על עצמה, לא לחצתי. ואחר כמה דקות נוספות של מזמוזים היה לי נראה שהיא בעניין. כשזה התחיל, היא שאלה אותי אם יש קונדום, עניתי שלא ואז היא אמרה שאם לא אז לא והפסקתי.
בדיעבד כשחשבתי על זה, הרגשתי לא טוב, אני חושב שהייתי קצת מדי אסרטיבי וזה לא היה במקום. אני יודע שאני לא אדם כזה, אני רואה בבנות כשוות לגברים בכל מובן. אבל במקרה הזה פישלתי והיה עוד מקרה שבו קיימתי יחסי עם בחורה שהרגשתי שאולי היא לא הייתה מוכנה(למרות שרצתה ואף על פי שלא אמרה לי) גם אז זה לא היה במקום.
אני מרגיש צורך לעשות משהו בנידון כל פעם שאני נזכר בזה אבל אני לא יודע מה, זה דבר שלא קל לי איתו בתור אחד ששואף לרמת אתיקה ומוסריות גבוה מאוד מעצמי
דבר נוסף-
מבלי להוריד מחשיבות העניין אני חושב שראוי להגיד את דעתי שכמו הרבה מאוד דברים בחיים גם עניין הטרדות המיניות והחשיבה על כל הנושא המיני זה דבר שנמצא בשטח הרחב של אפור, וכמו כל נושא שתופס תאוצה, יש לדעתי (לפי התגובות פה) עניין של פרופגנדה בקבוצה ההיא, אולי הקצנה עד כמה שלא נעים לומר. אין לי ספק שרוב רובם המוחלט של המקרים שמדוברים עליהם שמה פסולים בתכלית.
אבל ליצור קבוצה שבה המהות היא להתלונן/לפרוק על דבר מסוים, מן הסתם יוציא הרבה רוע ומן הסתם שאף מתלוננת לא תספר על הצד שלה בנושא (במקרים בהם כן היה לאינדיבידואלית צד) שוב, כל זה לא בא להוריד מערכו של העניין.. אבל נראה לי קצת פסול להסיק מסקנות על האנושות, כאשר אנחנו שומעים ולו רק צד אחד של מקרה.(ושוב אני מדבר על המקרים הלא קצוניים, שעלולים לקרות גם לאנשים נורמטיביים)
אגב, לדעתי, להעיר הערה על מראה חצוני כל עוד נעשית בצורה ראויה ובהתאמה לסיטואציה היא לגיטימית, אבל צריך גם להיות ערני לאיך הבן אדם השני מגיב ולא לחזור על זה לעתים קרובות. לי יצא להתלוצץ עם עובדת שעובדת לידי על גודל החזה שלה בהשוואה לשאר ההאסיאתיות והיא לקחה את זה בהומור ואפילו הגיבה עם בדיחה משלה.