תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:04

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:59 
ראצ'ו כתב:
כמו שזה נראה הפועל הולכת לשחק ככה:

--------------עמוס------------
הרוש----איליץ'----קולין------דגני
------גרז'יצ'יץ----זר 50-50-----
--גילי-----------------זגורי--
----דמארי------שכטר---------

כשהרכב הספסל הוא כזה:
----------ינקו-------
ארתור(יגאל?)-זאביק-פיליפ--חי חמו
----שי----גורדנה---
סלים----------פדידה/ספורי
---עדן שרם---רן יצחק

אני עדיין מקווה שיגיע שחקן נוסף לחלק הקדמי, איזה אצילי כזה. יש עוד מקום לזר שיצטרך להגיע בהמשך.
בכל מקרה חסר עוד מישהו טוב להגנה, גם אם אחד מהבלמים יכול לשחק כמגן, עדיין קצת חסר עומק.

לא יודע לי זה לא נראה מדהים , העזיבה של טב"ח פגעה בנו קשה, כרגע זגורי זה נעלם גדול מבחינתי, איזה עונה יביא כמו בבני יהודה ופ"ת או כמו בר"ג, הוא צריך לעשות קפיצת מדרגה משמעותית כדי שיוכל להגיע לרמות שמצפים ממנו
הספסל חלש להחריד אני חשבתי שצריך להביא זר לעמדת המגן הימני או לעמדת השוער אבל כרגע עושה רושם שצריך להביא זר דווקא לקישור ההתקפי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
גרזיצ'יץ', זר (טוב ככל שיהיה), גילי, זגורי, אבוטבול, גורדנה וסלים זה קישור שיהיה קשה מאוד לקחת איתו אליפות.
למכבי יש את אלבמן, ראדי, זהבי, מיכה, גונזאלו גרסיה (בינתיים), אבו זייד, איינבינדר, לוגסי. והם עוד מדברים על קשר זר נוסף.

אם הזר שיגיע יהיה השחקן הכי טוב בארץ, וזה באמת צריך להיות שחקן מפחיד שיודע לעשות הכל, אז אולי שחקני ההרכב שלנו יהיו שווים להרכב של מכבי. אבל זה עדיין הרכב בלי שמץ של גיבוי ראוי. לא אבוטבול, לא גורדנה ולא טועמה.

אם לא הולכים להביא שני זרים ברמה גבוהה לקישור, אז חובה לפחות עוד גיבוי רציני. לדעתי דור מלול זה אידאלי, זה גם שדרוג אדיר לעמדת המגן הימני יחד עם דגני, והוא גם גיבוי לכל עמדות הקישור (שיחק לא מעט קשר אחורי וגם קשר ימני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הכי קל לקחת הימור מושכלים ולקבוע אקסיומה מהפורום, אבל מאמן שיש לו אחריות של כמה טונות על הכפתיים צריך לצאת לקרב עם שוער שהוא יכול לסמוך עליו ואפשר לדבר עד מחרתיים על זה שקישור היא עמדה יותר חשובה, אבל מספיק שבוריס שיש לו כמעט אפס ניסיון במעמדים של קבוצת צמרת שמשחקת באירופה, ייכנס לסחרור של חוסר בטחון בפתיחת העונה עם איזה אוי דוידוביץ קטן והופ..הדחה משלב הבתים של אירופה ולך תמצא עכשיו שוער זר או שוער טוב שאפשר להביא באופן מיידי.

מה שאני לא מבין זה למה לא מציעים לבוריס חוזה חדש ומשודרג כדי שיהיה מרוצה ואח"כ משאילים אותו לקבוצה אחרת כדי שיצבור דקות משחק וניסיון (כי הרי זה ממילא מה שיקרה בחיפה) . כנראה שיותר קל לסחור בכל אחוזי בעלות על כרטיס שחקן שעוד נשארו אצלנו כדי לגרד עוד איזה השאלה של שחקן רכש שבכלל לא יהיה שייך אלינו בעוד שנתיים, כך אנחנו מרוקנים את עצמנו מנכסים כדי להעמיד סגל בשיטת הפלסטרים לעוד עונה ומרוקנים עוד יותר את הנכסים הבודדים שנותרו לקבוצה.

נכון מאד
תכלס השאלה עם חוזה חתום זה הרבה יותר חכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
בכתבה בוואן על יציאת המחלה למחנה אימון :

ציטוט:
רפי דהן מחזיק בהצעה מהפועל תל אביב
מי שלא יצא עם הצהובים למחנה האימונים וגם הובהר לו שאינו נמצא בתוכניות לעונה הבאה הוא קשר הקבוצה, רפי דהן. הקשר, שהיה מושאל בעונה האחרונה לבני יהודה, שרוצה אותו גם לשלוש השנים הבאות, מחזיק בהצעה מהפועל תל אביב, כך טוענים מקורביו.
בימים האחרונים ערך דהן שיחה עם ראשי הקבוצה ועם המנהל הספורטיבי, ג'ורדי קרויף, שהבהיר לו כי תג המחיר שלו לקבוצה שתרצה לרכוש אותו יעמוד על כ-750 אלף שקל. לטענת חבריו של דהן, האחרון יצא מאוכזב מהשיחה אחרי שיידע את קרויף כי להפועל לא יהיה את הסכום הזה כדי לרכוש את כרטיסו מה שעלול לטרפד את המעבר. דהן ציפה כי אם מכבי לא בונה עליו לעונה הבאה היא לא תעמוד בדרכו לעבור לקבוצה אחרת בה הוא חפץ, ותוריד את תג המחיר.
אלא שגורמים במכבי הבהירו: “מיץ' גולדהאר לא קונה שחקנים כדי למכור אותם בחינם. הוא לא פראייר. לכל שחקן יש מחיר".
מעבר להפועל תל אביב, גם בני יהודה מעוניינת בקשר, שאמנם מאוד אוהב אותה ומחובר לקבוצה מתקופת ההשאלה אבל מעדיף כרגע למצות את האופציה לשחק בחודרוב. ייתכן כי המו"מ של קרויף עם דמאיו בנוגע לצירופו של עוז ראלי, עשוי להוביל לטרייד על פיו דהן יהיה חלק מרשימת השחקנים שעשויים לעבור לבני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:08 
לא מצליח להשתחרר מההגשה הרעה על קליימן , במקום שוער העתיד שלנו הוא הולך להיות שוער העתיד של חיפה.
באיזה מקום בעולם עם מדיניות מתוקנת ( כל התחומים) יכול דבר כזה לקרות ותחסכו ממני הסברים על חוזה, אם רוצים הכל פתיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:11 
יובל כתב:
גרזיצ'יץ', זר (טוב ככל שיהיה), גילי, זגורי, אבוטבול, גורדנה וסלים זה קישור שיהיה קשה מאוד לקחת איתו אליפות.
למכבי יש את אלבמן, ראדי, זהבי, מיכה, גונזאלו גרסיה (בינתיים), אבו זייד, איינבינדר, לוגסי. והם עוד מדברים על קשר זר נוסף.

אם הזר שיגיע יהיה השחקן הכי טוב בארץ, וזה באמת צריך להיות שחקן מפחיד שיודע לעשות הכל, אז אולי שחקני ההרכב שלנו יהיו שווים להרכב של מכבי. אבל זה עדיין הרכב בלי שמץ של גיבוי ראוי. לא אבוטבול, לא גורדנה ולא טועמה.

אם לא הולכים להביא שני זרים ברמה גבוהה לקישור, אז חובה לפחות עוד גיבוי רציני. לדעתי דור מלול זה אידאלי, זה גם שדרוג אדיר לעמדת המגן הימני יחד עם דגני, והוא גם גיבוי לכל עמדות הקישור (שיחק לא מעט קשר אחורי וגם קשר ימני).

אתה מעלה טענות ענייניות, אבל אין צורך בדמגוגיה. ספורי ופדידה הם גם שחקני רוטציה לקישור. וברור שאנחנו לא יכולים להתמודד עם העומק של מכבי, התקציב שלהם פי 3 משלנו. אבוטבול וגורדנה מהספסל זה גיבוי סביר לקישור האחורי. ברור שאפשר היה לקוות ליותר אבל אי אפשר הכל. חסר עוד שחקן מוביל מקדימה. דור מלול לא ירצה לבוא כמחליף לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:13 
סימרוטיץ כתב:
לא מצליח להשתחרר מההגשה הרעה על קליימן , במקום שוער העתיד שלנו הוא הולך להיות שוער העתיד של חיפה.
באיזה מקום בעולם עם מדיניות מתוקנת ( כל התחומים) יכול דבר כזה לקרות ותחסכו ממני הסברים על חוזה, אם רוצים הכל פתיר.

אז תפתור אם אתה כזה גאון. הפועל הציעה לו כסף (סכום יפה) בתמורה לכך שהיא תשאיל אותו השנה והוא סרב. גם לי חבל שהוא הולך אבל זו החלטה מקצועית של מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
מה עם פדידה, גם חתום? נראה לי שספורי ושרם בדרך החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
מישהו נמצא במתחם ורואה אם זגורי, עמוס ורן יצחק שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום חמישי 27/6 - דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:19 
יאללה, בואו נשחק בקקה.

זגורי לא הרוויח מעל 75 אלף דולר נטו לעונה במהלך כל הקריירה. עם כל הכבוד לעונה שלו בר"ג, אותה ניפחו פרשנים מטעם כמו נמני ושלמה שרף, נראה לכם שאם הוא לא היה שחקן חופשי המו"מ הזה היה מתחיל בדרישה שלו ל-250 אלף דולר נטו לעונה? 1.8 מיליון ש"ח ברוטו לעונה, 300 אלף ש"ח יותר מהערכה הכללית שלי (1.5 מיליון ש"ח ברוטו לעונה, לכו לבדוק). נו, קצת לחשוב בהגיון איך פאקינג זגורי מתחיל מו"מ בדרישה כזאת. הגעתם כבר למסקנה שזה בגלל שהוא שחקן חופשי (כביכול 'כרטיס ביד') ומכאן השכר המנופח שכולל בתוכו חלק מ'המענק'? מישהו כאן חושב שאם זגורי לא היה שחקן חופשי הפועל היתה סוגרת איתו על 150 אלף דולר נטו לעונה? 1.1 מיליון ש"ח ברוטו, לפני דמי חתימה בתשלום אחד. אח שלו, שמאוד דומיננטי ובוחש שם, העריך את ה'כרטיס' ב-250 אלף דולר ורצה שזגורי יקבל מענק חתימה שמן בברוטו שהיה נפרס על כל התקופה (מדי קיץ). במקום זה הם קיבלו חוזה מנופח לארבע שנים (מנופח מדי, כמובן ביחס למה שהוא שווה), הבינו שכדאי להם להתפשר כי הספין על אירופה לא עבד, מכבי יצאה מהתמונה בעקבות רכישת טב"ח, וטביב לא ידגדג את הסכום של הפועל. אחר-כך שגיא כהן תוהה בטלוויזיה למה השכר כזה מנופח ומעלה ספקולציות קלושות לאוויר. להמשיך?

וזה סיפור על סוכן שמזיין את הפועל. עד לפני שבוע זגורי היה בכלל בדרך למכבי שהציעה סכומים גבוהים יותר, אבל בעקבות עסקת טב"ח - בה תיווך אבי נמני - הכיוון התהפך והוא הגיע לחודרוב. לא רוצה להתבטא לגביו, על האישיות שלו, על אחיו ומה אני חושב עליו מקצועית, פרט לזה שמחליף לטב"ח הוא בטח לא. טב"ח הוא שחקו לשטח, זגורי שחקן לרגל. זה לא אותו שחקן ולא אותו קליבר, באיכויות ובכשרון שלו הוא לא בליגה של טב"ח. חבל על שכנועים העצמיים. חטפנו כאן מכה. רן יצחק הוא בכלל בדיחה, פארסה. כבר עדיף שיגיע עמאשה המתפרק וידחוף את הטאלנט שלכם לספסל. ובכל זאת, מקווה מאוד שאתבדה הפעם (וזה כמעט לא קורה).

ואפרופו טביב - אלרואי, אחרי שדרוג נוסף לפי חוזה, אמור להרוויח בעונה הקרובה 200 אלף דולר נטו. באזור ה-30 אחוז מתוך זה לפי פרמיות על 70 נקודות. מינוס הפרמיות הוא ב-140 אלף דולר בסיס. וחכו, הוא עדיין לא וויתר על הפרמיות (למרות שברור לו שבהפועל הוא ייראה את היציע, כך שמוטב שיתפשר). אף אחד לא יחלק מתנות בשלב הזה (סוף יוני) ובטח שלא לטביב. הבאסטיונר ואלרואי יצטרכו להתגמש הרבה. ואגב, בעונת 14/15 השכר שלו אמור לטפס ל-220 אלף דולר נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
זגורי הרוויח 90 אלף דולר בעונה שעברה .
בנוגע לזה שהוא לא קרוב להיות ברמה של טל-מסכים איתך לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:27 
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:

אז תפתור אם אתה כזה גאון. הפועל הציעה לו כסף (סכום יפה) בתמורה לכך שהיא תשאיל אותו השנה והוא סרב. גם לי חבל שהוא הולך אבל זו החלטה מקצועית של מאמן

אני לא כזה גאון (למרות מה שאמא שלי אומרת) כסף זה לא הכל אבל יכול להיות פתרון שבו הוא נשאר להתמודד עם עמוס ובסוף העונה מקבל כרטיס ביד או חוזה חדש.
יש תחושה שבאמת לא רן לא מאמין בו וזו הבעיה הגדולה שלי, בגלל זה רשמתי "אם היו רוצים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
ההרכב שראצ'ו הציג פה זה ככל הנראה הבסיס שיוביל את הפועל בשנים הקרובות.
עמוס, גרזיצ'יץ', גילי, דמארי ושכטר זה מהשחקנים הטובים ביותר שהליגה הזאת יכולה להציע בעמדות שלהם. מעבר לזה, כמו שנאמר כאן כבר, אנחנו עוד לא ביולי וכבר 80% מההרכב ידוע (ובפרט ההגנה כבר סגורה).
יוצאים למחנה אימונים במצב הכי טוב שאני זוכר את הפועל מזה שנים. הייתה פה הכנה באמת נדירה.

אני חושב שמעבר לקשר באמצע, חשוב מאוד להביא עוד שני שחקני התקפה (חלוץ וקשר כנף). אחד מהדברים שהכי היו חסרים לנו בעונה האחרונה זה שחקני ספסל שיכולים לשנות את משחק ההתקפה במידת הצורך. אני לא רואה את שרם, ספורי או רן יצחק מסיימים את העונה עם עשרה שערים מהספסל, או את שי, גורדנה וסלים עם עשרה בישולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:30 
לב ארי כתב:
יאללה, בואו נשחק בקקה.

זגורי לא הרוויח מעל 75 אלף דולר נטו לעונה במהלך כל הקריירה. עם כל הכבוד לעונה שלו בר"ג, אותה ניפחו פרשנים מטעם כמו נמני ושלמה שרף, נראה לכם שאם הוא לא היה שחקן חופשי המו"מ הזה היה מתחיל בדרישה שלו ל-250 אלף דולר נטו לעונה? 1.8 מיליון ש"ח ברוטו לעונה, 300 אלף ש"ח יותר מהערכה הכללית שלי (1.5 מיליון ש"ח ברוטו לעונה, לכו לבדוק). נו, קצת לחשוב בהגיון איך פאקינג זגורי מתחיל מו"מ בדרישה כזאת. הגעתם כבר למסקנה שזה בגלל שהוא שחקן חופשי (כביכול 'כרטיס ביד') ומכאן השכר המנופח שכולל בתוכו חלק מ'המענק'? מישהו כאן חושב שאם זגורי לא היה שחקן חופשי הפועל היתה סוגרת איתו על 150 אלף דולר נטו לעונה? 1.1 מיליון ש"ח ברוטו, לפני דמי חתימה בתשלום אחד. אח שלו, שמאוד דומיננטי ובוחש שם, העריך את ה'כרטיס' ב-250 אלף דולר ורצה שזגורי יקבל מענק חתימה שמן בברוטו שהיה נפרס על כל התקופה (מדי קיץ). במקום זה הם קיבלו חוזה מנופח לארבע שנים (מנופח מדי, כמובן ביחס למה שהוא שווה), הבינו שכדאי להם להתפשר כי הספין על אירופה לא עבד, מכבי יצאה מהתמונה בעקבות רכישת טב"ח, וטביב לא ידגדג את הסכום של הפועל. אחר-כך שגיא כהן תוהה בטלוויזיה למה השכר כזה מנופח ומעלה ספקולציות קלושות לאוויר. להמשיך?

וזה סיפור על סוכן שמזיין את הפועל. עד לפני שבוע זגורי היה בכלל בדרך למכבי שהציעה סכומים גבוהים יותר, אבל בעקבות עסקת טב"ח - בה תיווך אבי נמני - הכיוון התהפך והוא הגיע לחודרוב. לא רוצה להתבטא לגביו, על האישיות שלו, על אחיו ומה אני חושב עליו מקצועית, פרט לזה שמחליף לטב"ח הוא בטח לא. טב"ח הוא שחקו לשטח, זגורי שחקן לרגל. זה לא אותו שחקן ולא אותו קליבר, באיכויות ובכשרון שלו הוא לא בליגה של טב"ח. חבל על שכנועים העצמיים. חטפנו כאן מכה. רן יצחק הוא בכלל בדיחה, פארסה. כבר עדיף שיגיע עמאשה המתפרק וידחוף את הטאלנט שלכם לספסל. ובכל זאת, מקווה מאוד שאתבדה הפעם (וזה כמעט לא קורה).

ואפרופו טביב - אלרואי, אחרי שדרוג נוסף לפי חוזה, אמור להרוויח בעונה הקרובה 200 אלף דולר נטו. באזור ה-30 אחוז מתוך זה לפי פרמיות על 70 נקודות. מינוס הפרמיות הוא ב-140 אלף דולר בסיס. וחכו, הוא עדיין לא וויתר על הפרמיות (למרות שברור לו שבהפועל הוא ייראה את היציע, כך שמוטב שיתפשר). אף אחד לא יחלק מתנות בשלב הזה (סוף יוני) ובטח שלא לטביב. הבאסטיונר ואלרואי יצטרכו להתגמש הרבה. ואגב, בעונת 14/15 השכר שלו אמור לטפס ל-220 אלף דולר נטו.

בהתחשב במה שיש לשוק להציע זגורי היה האופציה הכי טובה. אני בטוח שהיו יכולים להחתים אותו בפחות כסף, אבל כנראה שהיו לחוצים שם.
לעניין היכולת שלו אני לא מסכים איתך, חושב שהוא שחקן עם כישרון עצום ושריטה בראש. מאמן טוב יכול לעשות ממנו שחקן שחקן. אפשר לחשוב מה בן חיים עשה שנתיים האחרונות. החלפנו שחקן שרוט בשחקן שרוט.

לגבי יצחק אתה צודק. חבל מאוד שלא הצליחו להביא חלוץ שיוכל להתמודד על מקום בהרכב. במקום זה הלכו על פלסטר שישחק בגביע הטוטו
אבל אני לא חושב שהפועל אמרה את המילה האחרונה שלה בנוגע לחלק הקידמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:32 
מכבי הציעה סכוים גובהים יותר והסוכן מזיין את הפועל? איך זה מתיישב?
בכל מקרה, פוטנציאל טוב, לא ברמה של טבח".
אני מקווה מאוד שיביאו זני זרים נוספים רציניים- אחד 50-50 ואחד לקישור שמאל.
אחרת יהיה לנו קשה לדבר בצמרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
כמו שזה נראה הפועל הולכת לשחק ככה:

--------------עמוס------------
הרוש----איליץ'----קולין------דגני
------גרז'יצ'יץ----זר 50-50-----
--גילי-----------------זגורי--
----דמארי------שכטר---------

כשהרכב הספסל הוא כזה:
----------ינקו-------
ארתור(יגאל?)-זאביק-פיליפ--חי חמו
----שי----גורדנה---
סלים----------פדידה/ספורי
---עדן שרם---רן יצחק

אני עדיין מקווה שיגיע שחקן נוסף לחלק הקדמי, איזה אצילי כזה. יש עוד מקום לזר שיצטרך להגיע בהמשך.
בכל מקרה חסר עוד מישהו טוב להגנה, גם אם אחד מהבלמים יכול לשחק כמגן, עדיין קצת חסר עומק.

לא יודע לגבי כסף, אבל יש מקום לעוד שני זרים (גרזיצ'יץ' תושב ארעי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
בעונה שטל ייתן יותר גולים מכרטיסים צהובים יהיה על מה לדבר.
גם אני מחזיק ממנו פוטנציאל ענק וכשרון אדיר, אבל כל זה לא שווה כלום אם אתה לא מביא את זה לידי ביטוי.
זגורי זה אחד שאוהב את הכדור, יכול להוביל אותו ובניגוד לטל גם להוציא מסירה טובה. הוא כנראה פחות מהיר או סקסי אבל זה לא אומר שהוא לא יכול לעזור מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
1. ההרכב טוב מאוד אבל אין לנו עומק, הבעיה היא שכנראה אין כסף כרגע בשביל לחזק את הספסל לאור השחקנים המשוחררים שטרם מצאו קבוצה ויושבים לנו על התקציב.

2. בהנחה וחי חמו באמת יושאל, אנחנו בכל מקרה נצטרך מגן ימני מחליף/ראשון (ואז דגני בספסל סוגר 2 עמדות) וצריך לזכור שמעבר לקשר באמצע יש מקום לעוד זר בעמדה הזו. גל אראל יכול להיות חיזוק אידאלי לעמדת הבלם/קשר אחורי מחליף והמשכורת שלו לא אמורה להיות גבוהה מדי, הבעיה היא בדמי ההשבחה שכץ ירצה וסביר להניח שלא יוותר לנו על שקל לאחר מקרה חמ"ן.

3. בחלק ההתקפי חסר שחקן שיכול לעלות מהספסל ולעשות את השינוי או מספיק טוב להרכב הראשון במקרה של פציעות/הרחקות, מבחינתי רן יצחק ופדידה הם כרגע בחזקת נעלם. בוזגלו יכול להיות תוספת כוח אדירה אבל שוב חוזרים לעניין הכספי. אני שוב חוזר לעניין אלרואי שעם טיפת שכל ומחשבה לטווח ארוך יכול לחתום על חוזה חדש לשנתיים עם שכר של 120~ אלף דולר לעונה ולהישאר בהפועל עם המאמן שתחתיו פרץ.

4. לא רואה טעם לחפור יותר מדי בעניין קליימן. רב"ש סומך על עמוס וביקש מקליימן לוותר על סעיף ה 70% ולהישאר. מסתבר שגם הציעו לו חוזה חדש בהנהלה והוא סירב, מה שסלל את דרכו החוצה. חבל, אבל זה מה יש. בשביל שחקן שגם ככה עוד חצי שנה היה הולך בחינם, עשינו עיסקה סבירה לחלוטין.

5. 8 שחקנים חדשים ועוד לא יולי. חייב להסיר את הכובע בפני כל האחראים לנושא. ההתנהלות עד עכשיו, גם התקשורתית, פשוט מצוינת.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 28 יוני 2013, 10:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:35 
שורה תחתונה- קיבלנו על 50% מהכרטיס של בוריס (ומעבר שלו לחיפה) , 25% על דגני וביטול האיסור לשחק נגדם?

אם כן, אני לא יודע איך לאכול את ההסכם הזה.
הדבר היחיד שאיכשהו מנחם אותי זה שאם בוריס היה נשאר (ולא מוותר על הסעיף 70% מהמשחקים) הוא היה עוזב בחינם בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:

אתה מעלה טענות ענייניות, אבל אין צורך בדמגוגיה. ספורי ופדידה הם גם שחקני רוטציה לקישור. וברור שאנחנו לא יכולים להתמודד עם העומק של מכבי, התקציב שלהם פי 3 משלנו. אבוטבול וגורדנה מהספסל זה גיבוי סביר לקישור האחורי. ברור שאפשר היה לקוות ליותר אבל אי אפשר הכל. חסר עוד שחקן מוביל מקדימה. דור מלול לא ירצה לבוא כמחליף לדעתי.

ממש לא דמגוגיה. ספורי לדעתי לא יהיה חלק מקבוצת הבוגרים בכלל, ההעלאה שלו לבוגרים הייתה הזויה ואני מניח שהוא יחזור לנוער. אין לו מקום במגרש של קבוצת בוגרים. וזה ניתוח אובייקטיבי שמנותק ממה שאני חושב על היכולת שלו. משרם לדוגמה ראיתי דברים יפים אבל נראה שבן-שמעון לא סופר אותו אז גם הוא לא רלוונטי לדעתי לעונה הקרובה.
פדידה לא קשר, הוא חלוץ שמשחק באגף כמו בן-חיים, אם הייתי סופר אותו הייתי סופר את בן-חיים, דאבור ומרגוליס אצל מכבי.

אבוטבול לא מספיק טוב בשביל מחליף, אין מה לעשות. הוא לא שחקן שיכול לעלות מהספסל ולתת תרומה הגנתית, וגם לא להחליף שחקן בהרכב במידת הצורך ולתת 90 דקות. גורדנה זה תמיד אותו סיפור, שחקן מוכשר מאוד אבל עם כושר גופני מחפיר. תמיד אפשר לקוות שיהיה אצלו שינוי והוא יהפוך לשחקן מעולה אבל בטח אי אפשר לבנות שזה יקרה. ברור אי אפשר להשתוות למכבי אבל יש רף מסוים שאפשר וצריך להגיע אליו, ואנחנו לא שם גם עם עוד קשר להרכב.

אני בכל זאת חושב שצריך לנסות להביא את דור מלול, לא בתור מחליף אלא בתור שחקן משמעותי. גם שרן ייני במכבי לא היה השחקן הבכיר באף עמדה העונה אצל מכבי (בפועל הוא היה המגן הימני ששיחק הכי הרבה, אבל הביאו לשם בתחילת העונה את גורי בתור שחקן הרכב), ועדיין הוא היה שחקן ההרכב כמעט הכי קבוע. פעם מגן ימני, פעם בלם, פעם קשר אחורי, פעם מגן שמאלי. כזה דור מלול יכול וצריך להיות. וזה גם לא יותר יקר מלהביא מגן ימני מחליף, עוד גיבוי להגנה (אנטבי...) ועוד גיבוי לקישור, שכולם יהיו ברמה נמוכה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:36 
הבעיה העיקרית שלנו חוץ מזה שצריך להביא קשר אמצע זר להרכב זה שאין לנו מחליפים בהגנה.
אם דגני יפצע נצטרך לראות את חוטבא?אם הרוש יפצע אז אנטבי?אם אחד הבלמים נפצע אז חיימוביץ?זה פשוט נורא.
בקישור יש לנו אחלה מחליפים(לגרזיציץ ולקשר זר שיבוא) ובהתקפה ובקישור ההתקפי בהנחה שמביאים את רן יצחק ופדידה זה סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:37 
לב ארי כתב:
יאללה, בואו נשחק בקקה.

זגורי שחקן מצויין והוא הוכיח את זה בעונה שעברה הוא לא צריך שמישהו ידבר עליו הוא דיבר על המגרש את רן יצחק אני לא מכיר מספיק אני מודה שרק שמעתי עליו לא היה אפשר להביא שחקן יותר ראוי מזגורי במקום בן חיים במסגרת היכולת הכלכלית שלנו כמובן, חוץ מזה אם גם מכבי רצו אותו כמו שאתה אומר אז כנראה שגם קרויף מחזיק ממנו, אבל עזוב מה אני חושב כנראה שיש מאמן שמבין טיפה יותר ממני ממך בכדורגל והוא החליט שזגורי ורן יצחק הם שחקנים ראויים , לא צריך לפסול שחקנים מעכשיו

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
סימרוטיץ כתב:

זה כבר איבד את העניין. הוא שומע מהרגע הראשון שלא רוצים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:40 
מי זה פיליפ?
ורק אותי מדאיגה מאוד עמדת המגן השמאלי? למה לא מביאים את דוידזאדה? ממתי ארתור הוא מגן שמאלי? הוא לא היה קשר אמצע בהפועל?
דווקא עדן שרם לדעתי יפתיע העונה ויהיה החלוץ השלישי שיעלה ולא רן יצחק, הוא שחקן עם כשרון לא רע, מהיר וחזק יחסית לליגה שלנו ועונה שעברה הוא היה לא רע למרות שקיבל מעט מאוד הזדמנויות
רן צריך להאמין בו ולתת לו לפתוח גם בכמה משחקים (גביע הטוטו), ואם הוא טוב לתת לו לשחק גם בליגה ואפילו באירופה כי רק ככה יש סיכוי שיצמחו פה שחקנים טובים לעתיד לא כשמעלים אותם בדקה 60\70 כל משחק כי ככה אפחד לא יכול להצליח
לגבי קליימן באמת שכואב לי ואני רואה אותנו כל כך מצטערים על המהלך הזה עוד 2-3 עונות.... אבל אחרי הכל אין מה לעשות זו החלטה של מאמן ואפשר בהחלט להבין את קליימן שמאוכזב מהמערכת

נערך לאחרונה על ידי דינמו1 בתאריך 28 יוני 2013, 10:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
הבעיה העיקרית שלנו חוץ מזה שצריך להביא קשר אמצע זר להרכב זה שאין לנו מחליפים בהגנה.
אם דגני יפצע נצטרך לראות את חוטבא?אם הרוש יפצע אז אנטבי?אם אחד הבלמים נפצע אז חיימוביץ?זה פשוט נורא.
בקישור יש לנו אחלה מחליפים(לגרזיציץ ולקשר זר שיבוא) ובהתקפה ובקישור ההתקפי בהנחה שמביאים את רן יצחק ופדידה זה סביר.

חוטבא לא בסגל
ארתור הוא כנראה המחליף של הרוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
דינמו1 כתב:
מי זה פיליפ?
ורק אותי מדאיגה מאוד עמדת המגן השמאלי? למה לא מביאים את דוידזאדה? ממתי ארתור הוא מגן שמאלי? הוא לא היה קשר אמצע בהפועל?
דווקא עדן שרם לדעתי יפתיע העונה ויהיה החלוץ השלישי שיעלה ולא רן יצחק, הוא שחקן עם כשרון לא רע, מהיר וחזק יחסית לליגה שלנו ועונה שעברה הוא היה לא רע למרות שקיבל מעט מאוד הזדמנויות
רן צריך להאמין בו ולתת לו לפתוח גם בכמה משחקים (גביע הטוטו), ואם הוא טוב לתת לו לשחק גם בליגה ואפילו באירופה כי רק ככה יש סיכוי שיצמחו פה שחקנים טובים לעתיד לא כשמעלים אותם בדקה 60\70 כל משחק כי ככה אפחד לא יכול להצליח
לגבי קליימן באמת שכואב לי ואני רואה אותנו כל כך מצטערים על המהלך הזה עוד 2-3 עונות.... אבל אחרי הכל אין מה לעשות זו החלטה של מאמן ואפשר בהחלט להבין את קליימן שמאוכזב מהמערכת

פיליפ חאיכ.
ארתור שיחק בעונה החולפת מגן שמאלי בהפועל רמת גן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:44 
הסגל פחות או יותר ברור. עוד קשר 50/50, אולי עוד קשר התקפי או חלוץ מחליפים, אבל מבינים פחות או יותר מה האיכות והעומק.
הרכב טוב, ספסל לא מספיק עמוק ולא מספיק איכותי לכאורה (תמיד יש הפתעות או אכזבות משחקנים).
באמת שהפועל תלויים ברב"ש. אם הוא יצליח להטמיע את מה שהוא הנחיל בקריית שמונה, שיטת משחק ברורה, החזקה בכדור כמטרה, לחץ על היריב, תנועה בלי כדור ויותר מהכל, עבודה עם שחקנים לגבי קבלת החלטות, יש סיכוי טוב לעשות משהו יפה העונה גם עם הסגל הזה.
כמובן שנהיה תלויים בשחקני מפתח שזה אומר שיתנו את מה שמצפים מהם ויהיו בריאים (ואני מניח שכולם מבינים מי אלה שני שחקני המפתח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
אשכרה וואן מצטטים את הפורום. אתר הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:46 
redrony כתב:
הסגל פחות או יותר ברור. עוד קשר 50/50, אולי עוד קשר התקפי או חלוץ מחליפים, אבל מבינים פחות או יותר מה האיכות והעומק.
הרכב טוב, ספסל לא מספיק עמוק ולא מספיק איכותי לכאורה (תמיד יש הפתעות או אכזבות משחקנים).
באמת שהפועל תלויים ברב"ש. אם הוא יצליח להטמיע את מה שהוא הנחיל בקריית שמונה, שיטת משחק ברורה, החזקה בכדור כמטרה, לחץ על היריב, תנועה בלי כדור ויותר מהכל, עבודה עם שחקנים לגבי קבלת החלטות, יש סיכוי טוב לעשות משהו יפה העונה גם עם הסגל הזה.
כמובן שנהיה תלויים בשחקני מפתח שזה אומר שיתנו את מה שמצפים מהם ויהיו בריאים (ואני מניח שכולם מבינים מי אלה שני שחקני המפתח).

נכון מאוד
הפועל תקום ותיפול על הכשירות של ה11 ועל איכות המציאות שרן יצליח להביא לספסל. אבל בהתחשב בתרחישים שדמיינו פה בקיץ זה מצב טוב מאוד. אני באופן אישי חשבתי שהסגל יהיה הרבה פחות טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:49 
IdanTheLittle כתב:
דינמו1 כתב:
מי זה פיליפ?

פיליפ חאיכ.
ארתור שיחק בעונה החולפת מגן שמאלי בהפועל רמת גן.

אני יודע שהוא שיחק ברמת גן אבל בתור מגן שמאלי? איך הוא היה? רבש ראה אותו משחק מגן שמאלי? לא יודע למה נראה כאילו שחכו את העמדה הזו
ומיזה פיליפ חאיכ? נוער? בחיים לא שמעתי עליו ומדאיג אותי שאין שאין לנו תחליף ראוי לעמדת הבלם במקרה שאחד הזרים מזייף כי לא ראינו אפחד מהם וזאביק לא היה שוס שנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: