ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
גרזיצ'יץ', זר (טוב ככל שיהיה), גילי, זגורי, אבוטבול, גורדנה וסלים זה קישור שיהיה קשה מאוד לקחת איתו אליפות.
למכבי יש את אלבמן, ראדי, זהבי, מיכה, גונזאלו גרסיה (בינתיים), אבו זייד, איינבינדר, לוגסי. והם עוד מדברים על קשר זר נוסף.
אם הזר שיגיע יהיה השחקן הכי טוב בארץ, וזה באמת צריך להיות שחקן מפחיד שיודע לעשות הכל, אז אולי שחקני ההרכב שלנו יהיו שווים להרכב של מכבי. אבל זה עדיין הרכב בלי שמץ של גיבוי ראוי. לא אבוטבול, לא גורדנה ולא טועמה.
אם לא הולכים להביא שני זרים ברמה גבוהה לקישור, אז חובה לפחות עוד גיבוי רציני. לדעתי דור מלול זה אידאלי, זה גם שדרוג אדיר לעמדת המגן הימני יחד עם דגני, והוא גם גיבוי לכל עמדות הקישור (שיחק לא מעט קשר אחורי וגם קשר ימני).
אתה מעלה טענות ענייניות, אבל אין צורך בדמגוגיה. ספורי ופדידה הם גם שחקני רוטציה לקישור. וברור שאנחנו לא יכולים להתמודד עם העומק של מכבי, התקציב שלהם פי 3 משלנו. אבוטבול וגורדנה מהספסל זה גיבוי סביר לקישור האחורי. ברור שאפשר היה לקוות ליותר אבל אי אפשר הכל. חסר עוד שחקן מוביל מקדימה. דור מלול לא ירצה לבוא כמחליף לדעתי.
ממש לא דמגוגיה. ספורי לדעתי לא יהיה חלק מקבוצת הבוגרים בכלל, ההעלאה שלו לבוגרים הייתה הזויה ואני מניח שהוא יחזור לנוער. אין לו מקום במגרש של קבוצת בוגרים. וזה ניתוח אובייקטיבי שמנותק ממה שאני חושב על היכולת שלו. משרם לדוגמה ראיתי דברים יפים אבל נראה שבן-שמעון לא סופר אותו אז גם הוא לא רלוונטי לדעתי לעונה הקרובה.
פדידה לא קשר, הוא חלוץ שמשחק באגף כמו בן-חיים, אם הייתי סופר אותו הייתי סופר את בן-חיים, דאבור ומרגוליס אצל מכבי.
אבוטבול לא מספיק טוב בשביל מחליף, אין מה לעשות. הוא לא שחקן שיכול לעלות מהספסל ולתת תרומה הגנתית, וגם לא להחליף שחקן בהרכב במידת הצורך ולתת 90 דקות. גורדנה זה תמיד אותו סיפור, שחקן מוכשר מאוד אבל עם כושר גופני מחפיר. תמיד אפשר לקוות שיהיה אצלו שינוי והוא יהפוך לשחקן מעולה אבל בטח אי אפשר לבנות שזה יקרה. ברור אי אפשר להשתוות למכבי אבל יש רף מסוים שאפשר וצריך להגיע אליו, ואנחנו לא שם גם עם עוד קשר להרכב.
אני בכל זאת חושב שצריך לנסות להביא את דור מלול, לא בתור מחליף אלא בתור שחקן משמעותי. גם שרן ייני במכבי לא היה השחקן הבכיר באף עמדה העונה אצל מכבי (בפועל הוא היה המגן הימני ששיחק הכי הרבה, אבל הביאו לשם בתחילת העונה את גורי בתור שחקן הרכב), ועדיין הוא היה שחקן ההרכב כמעט הכי קבוע. פעם מגן ימני, פעם בלם, פעם קשר אחורי, פעם מגן שמאלי. כזה דור מלול יכול וצריך להיות. וזה גם לא יותר יקר מלהביא מגן ימני מחליף, עוד גיבוי להגנה (אנטבי...) ועוד גיבוי לקישור, שכולם יהיו ברמה נמוכה יותר.