Feigenbaum כתב:
מסכים במידה מסוימת עם יובל, אני יכול להבין את זה שרן בן שמעון מעדיף שוער מנוסה בשער וקליימן רוצה דקות משחק (למרות שחבל לי שנאבד אותו אני מכבד את החלטת המאמן),
בשלב הזה מגיעים למסקנה שצריך לעשות עסקה על קליימן - במידה והעסקה הנוכחית נכונה אז יש לי בעיה איתה. חיפה מחפשים מחליף לדוידוביץ' אחרי שהם נכוו עם זרים בינוניים לעמדה הזו,
הם מאוד ישמחו לקבל את מי שמסומן כשוער הבא של ישראל. אוראל דגני ועמאשה הם כרגע מבחינת חיפה נטל. עמאשה אכזב עם הפציעות שלו וגרם להם להבין שקשה לבנות עליו, דגני אכזב מאוד
ברמה המקצועית. דגני הוא סוג של אלרואי כהן מבחינתם, שחקן שהגיע בהרבה כסף ופשוט גרם לאוהדים שלהם לאנטי, כל נגיעה שלו בכדור מרגישה שם כמו טעות. דגני הוא הימור מבחינתנו.
אז מצד אחד לנו יש משהו שחיפה מאוד ישמחו לקבל - מחליף לדוידוביץ'. ולחיפה יש 2 שחקנים שחונקים לה את התקציב והיא מתה להיפטר מהם. לדעתי במצב הזה אפשר לעשות דברים יותר טובים.
במידה והעסקה היא בוריס עבור 25% מדגני זה פשוט מביך, במידה וזה דגני ועמאשה זה סביר. לא צריך ללכת בלחץ ולחשוב איך מצליחים להוציא משהו על בוריס לפני שהוא בורח לנו, אפשר להבין
גם שיש לנו מוצר יקר שהרבה קבוצות ישמחו לקבל ואפשר לעשות עסקה טובה עליו.
ההחלטה ברובה היא של בוריס ולא שלנו.
בוריס מצא קבוצה שהוא כן מעוניין להגיע אליה (חיפה) אבל הוא לא בהכרח יסכים לעבור לקבוצה אחרת שתשלם עליו יותר (ושוב, ינואר...).
ותפסיקו לחשוב שאנחנו מורידים נטל כלכלי מחיפה, אנחנו עושים זאת כי אנחנו צריכים את השחקן/ים האלה, כי המאמן רוצה אותם והמחיר/עסקאות עליהם מתאימים לכיס של הקבוצה.
ועדיין, צריך לנסות להוציא כמה שיותר על קליימן ומצד שני להשאיר אצלנו 50% מהכרטיס שלו.
דגני ועמאשה לא מצאו קבוצה שהם מעוניינים להגיע אליה? הם כן יסכימו לעבור לקבוצה אחרת (שבטח לא תהיה מסוגלת בכלל לשלם את המשכורת שלהם בניגוד אלינו)?
איזה יופי, בוא לא נחשוב כמה העסקה הזאת טובה לחיפה, זה הרי לא יעזור לנו להבין שאפשר להוציא הרבה יותר.