תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:
יובל כתב:
noamw כתב:
Feigenbaum כתב:
מסכים במידה מסוימת עם יובל, אני יכול להבין את זה שרן בן שמעון מעדיף שוער מנוסה בשער וקליימן רוצה דקות משחק (למרות שחבל לי שנאבד אותו אני מכבד את החלטת המאמן),
בשלב הזה מגיעים למסקנה שצריך לעשות עסקה על קליימן - במידה והעסקה הנוכחית נכונה אז יש לי בעיה איתה. חיפה מחפשים מחליף לדוידוביץ' אחרי שהם נכוו עם זרים בינוניים לעמדה הזו,
הם מאוד ישמחו לקבל את מי שמסומן כשוער הבא של ישראל. אוראל דגני ועמאשה הם כרגע מבחינת חיפה נטל. עמאשה אכזב עם הפציעות שלו וגרם להם להבין שקשה לבנות עליו, דגני אכזב מאוד
ברמה המקצועית. דגני הוא סוג של אלרואי כהן מבחינתם, שחקן שהגיע בהרבה כסף ופשוט גרם לאוהדים שלהם לאנטי, כל נגיעה שלו בכדור מרגישה שם כמו טעות. דגני הוא הימור מבחינתנו.
אז מצד אחד לנו יש משהו שחיפה מאוד ישמחו לקבל - מחליף לדוידוביץ'. ולחיפה יש 2 שחקנים שחונקים לה את התקציב והיא מתה להיפטר מהם. לדעתי במצב הזה אפשר לעשות דברים יותר טובים.
במידה והעסקה היא בוריס עבור 25% מדגני זה פשוט מביך, במידה וזה דגני ועמאשה זה סביר. לא צריך ללכת בלחץ ולחשוב איך מצליחים להוציא משהו על בוריס לפני שהוא בורח לנו, אפשר להבין
גם שיש לנו מוצר יקר שהרבה קבוצות ישמחו לקבל ואפשר לעשות עסקה טובה עליו.

ההחלטה ברובה היא של בוריס ולא שלנו.
בוריס מצא קבוצה שהוא כן מעוניין להגיע אליה (חיפה) אבל הוא לא בהכרח יסכים לעבור לקבוצה אחרת שתשלם עליו יותר (ושוב, ינואר...).
ותפסיקו לחשוב שאנחנו מורידים נטל כלכלי מחיפה, אנחנו עושים זאת כי אנחנו צריכים את השחקן/ים האלה, כי המאמן רוצה אותם והמחיר/עסקאות עליהם מתאימים לכיס של הקבוצה.
ועדיין, צריך לנסות להוציא כמה שיותר על קליימן ומצד שני להשאיר אצלנו 50% מהכרטיס שלו.

דגני ועמאשה לא מצאו קבוצה שהם מעוניינים להגיע אליה? הם כן יסכימו לעבור לקבוצה אחרת (שבטח לא תהיה מסוגלת בכלל לשלם את המשכורת שלהם בניגוד אלינו)?
איזה יופי, בוא לא נחשוב כמה העסקה הזאת טובה לחיפה, זה הרי לא יעזור לנו להבין שאפשר להוציא הרבה יותר.

יובל, לא טענתי שלא צריך לנסות למקסם ככל היותר את העסקאות האלה.
מצד שני, אם נתחיל לחשוב על כמה אנחנו עוזרים לקבוצות האחרות (הפעם זו חיפה) נאלץ להתמודד רק עם שחקנים חופשיים שיש בשוק.
מכיוון שיש את גולדהאר ואת שחר (וגם טביב יאלץ להביא שחקנים) והשנה אלונה משקיעה המון אז מי יהיה שחקן חופשי?
הכל זה אינטרסים וצריך לדאוג קודם כל לאינטרסים שלנו והאינטרס הוא כרגע מגן ימני ועמאשה (או שעמאשה כבר לא) וזה בכלל לא משנה כמה זה יעזור לחיפה, יותר חשוב שזה יעזור לנו.

אתה לא מבין שזה משנה מאוד כמה זה עוזר לחיפה, כי ככל שהעסקה יותר משתלמת לצד השני אז הם יסכימו לוויתורים נוספים כי העסקה עדיין תשתלם להם?
עמאשה ודגני זה נטל בשבילם, הם רוצים להיפטר מהמשכורת שלהם ואין קבוצות שמוכנות לשלם משכורות כאלה. אז במקום להשתמש בזה, ולקנות את שניהם בתמורה לקליימן, שואלים אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:04 
אוגוסטוס היל כתב:
מי זה הרן יצחק הזה? שווה משהו?

http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... JPtGo22DId

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
האשכול מידע הופך לשכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:11 
יובל כתב:
noamw כתב:
יובל כתב:
noamw כתב:
Feigenbaum כתב:
מסכים במידה מסוימת עם יובל, אני יכול להבין את זה שרן בן שמעון מעדיף שוער מנוסה בשער וקליימן רוצה דקות משחק (למרות שחבל לי שנאבד אותו אני מכבד את החלטת המאמן),
בשלב הזה מגיעים למסקנה שצריך לעשות עסקה על קליימן - במידה והעסקה הנוכחית נכונה אז יש לי בעיה איתה. חיפה מחפשים מחליף לדוידוביץ' אחרי שהם נכוו עם זרים בינוניים לעמדה הזו,
הם מאוד ישמחו לקבל את מי שמסומן כשוער הבא של ישראל. אוראל דגני ועמאשה הם כרגע מבחינת חיפה נטל. עמאשה אכזב עם הפציעות שלו וגרם להם להבין שקשה לבנות עליו, דגני אכזב מאוד
ברמה המקצועית. דגני הוא סוג של אלרואי כהן מבחינתם, שחקן שהגיע בהרבה כסף ופשוט גרם לאוהדים שלהם לאנטי, כל נגיעה שלו בכדור מרגישה שם כמו טעות. דגני הוא הימור מבחינתנו.
אז מצד אחד לנו יש משהו שחיפה מאוד ישמחו לקבל - מחליף לדוידוביץ'. ולחיפה יש 2 שחקנים שחונקים לה את התקציב והיא מתה להיפטר מהם. לדעתי במצב הזה אפשר לעשות דברים יותר טובים.
במידה והעסקה היא בוריס עבור 25% מדגני זה פשוט מביך, במידה וזה דגני ועמאשה זה סביר. לא צריך ללכת בלחץ ולחשוב איך מצליחים להוציא משהו על בוריס לפני שהוא בורח לנו, אפשר להבין
גם שיש לנו מוצר יקר שהרבה קבוצות ישמחו לקבל ואפשר לעשות עסקה טובה עליו.

ההחלטה ברובה היא של בוריס ולא שלנו.
בוריס מצא קבוצה שהוא כן מעוניין להגיע אליה (חיפה) אבל הוא לא בהכרח יסכים לעבור לקבוצה אחרת שתשלם עליו יותר (ושוב, ינואר...).
ותפסיקו לחשוב שאנחנו מורידים נטל כלכלי מחיפה, אנחנו עושים זאת כי אנחנו צריכים את השחקן/ים האלה, כי המאמן רוצה אותם והמחיר/עסקאות עליהם מתאימים לכיס של הקבוצה.
ועדיין, צריך לנסות להוציא כמה שיותר על קליימן ומצד שני להשאיר אצלנו 50% מהכרטיס שלו.

דגני ועמאשה לא מצאו קבוצה שהם מעוניינים להגיע אליה? הם כן יסכימו לעבור לקבוצה אחרת (שבטח לא תהיה מסוגלת בכלל לשלם את המשכורת שלהם בניגוד אלינו)?
איזה יופי, בוא לא נחשוב כמה העסקה הזאת טובה לחיפה, זה הרי לא יעזור לנו להבין שאפשר להוציא הרבה יותר.

יובל, לא טענתי שלא צריך לנסות למקסם ככל היותר את העסקאות האלה.
מצד שני, אם נתחיל לחשוב על כמה אנחנו עוזרים לקבוצות האחרות (הפעם זו חיפה) נאלץ להתמודד רק עם שחקנים חופשיים שיש בשוק.
מכיוון שיש את גולדהאר ואת שחר (וגם טביב יאלץ להביא שחקנים) והשנה אלונה משקיעה המון אז מי יהיה שחקן חופשי?
הכל זה אינטרסים וצריך לדאוג קודם כל לאינטרסים שלנו והאינטרס הוא כרגע מגן ימני ועמאשה (או שעמאשה כבר לא) וזה בכלל לא משנה כמה זה יעזור לחיפה, יותר חשוב שזה יעזור לנו.

אתה לא מבין שזה משנה מאוד כמה זה עוזר לחיפה, כי ככל שהעסקה יותר משתלמת לצד השני אז הם יסכימו לוויתורים נוספים כי העסקה עדיין תשתלם להם?
עמאשה ודגני זה נטל בשבילם, הם רוצים להיפטר מהמשכורת שלהם ואין קבוצות שמוכנות לשלם משכורות כאלה. אז במקום להשתמש בזה, ולקנות את שניהם בתמורה לקליימן, שואלים אחד מהם.

בהתחלה כן רצו את עמאשה ואת דגני תמורת קליימן זה לא יצא לפועל כנראה בין היתר בגלל ההתעקשות שלהם לקבל את דמארי, ועוד פעם אם אני צריך שחקן מסויים ויש קבוצה שמוכנה לתת אותו ולקבל תמורתו שחקן פגוע שבכל מקרה לא רוצה להיות פה (מוכן לשבת על הספסל של חיפה לפי ואן) אז מה הבעיה בזה?

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
מה נסגר עם התגובות הלא ענייניות באשכול המידע?????

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:13 
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:
Oleg Neduda כתב:
יובל כתב:
סליחה מראש על המרמור ועל כך שאני לא מתיישר אוטומטית עם כל החלטה של המועדון, אבל מדובר בעסקה מבישה ובזיונית.

אנחנו מוכרים את קליימן (משאירים לעצמו 50% שלא שווים כלום, בדיוק כמו עם ידין) בתמורה לכך שחיפה תואיל בטובה לאפשר לנו לשחק נגדה עם שחקן שהיא לא רצתה בכלל בסגל, אחרי שהיא הואילה בטובה להשאיל לנו אותו לשנתיים ואפילו לא לשחרר אותו. לא כסף, אפילו לא עמאשה שזה עוד שחקן שבכלל נזרק מהסגל שלהם. פשוט ביזיון. ואני מזכיר, שלמרות שבגלל דעה של איש אחד קליימן הפך פה בחודש משוער העתיד של נבחרת ישראל לאפס וכלום ושום דבר, קליימן הרגע סיים להיות שחקן הרכב בנבחרת צעירה, ומעניין אם שחקני הרכב אחרים בנבחרת כמו טוואטחה, בן-הרוש, או תורג'מן היו נמכרים בגלל סעיף בעייתי תמורת נזיד עדשים, וזה באמת נזיד עדשים כי אני לא חושב שאפשר למכור שחקן תמורת משהו פחות משמעותי.

מה חשבת שתקבל על שוער מחליף שעוד חצי שנה גומר חוזה? זה "ביזיון"? אתה באמת לא חושב שאתה נסחף?
אני באמת לא מבין אותך

איזה יופי שאוהדי הפועל דואגים לאינטרסים של חיפה ולא של הפועל.
חיפה חשבו שהם לא יקבלו אפילו קבוצה שתיקח על עצמה את כל המשכורת של שחקנים שהיא לא רוצה. אז הם לא קיבלו רק את זה, הם עוד עשו את זה בהשאלה, והם גם קיבלו שחקן הרכב בנבחרת צעירה במתנה.
אם חיפה לא היו מוכנים למכור לנו שני שחקנים שקיבלו הודעה שאין להם מקום בסגל, בתמורה לקליימן, היו צריכים להגיד להם ללכת להזדיין.

מזה היו צריכים להגיד להם ללכת להזדין?
סבבה, הבנו שאתה חושב שרב"ש "גם יכול לטעות" ושהוא "לא אלוהים". אבל מצד אחד בקיץ אמרת שחסר להנהלה אם היא לא מחתימה את רב"ש, ועכשיו אתה מבקר אותו יום יום בצורה הכי קשה. מה נראה לך? שההנהלה החליטה לעשות את המהלך על בוריס? הרי ברור שזה בן שמעון, שרצה את דגני בכל מחיר ולא רצה את בוריס.

מה ההגיון להתאבד על מאמן ואחרי זה לבקר כל צעד שלו במשך כל יום כל היום, חודש וחצי לפני תחילת העונה? הרי אין לך מושג איך יראה הסגל הסופי.

זה לא שאתה משחרר פה ושם ביקורת בונה. אתה כבר שבועיים משחרר ביקורת הכי קיצונית שיש על כל פעולה של בן שמעון, וזה אחרי שבקיץ לא היית מוכן לשמוע על מאמן אחר

ומה קשורים האינטרסים הכלכליים של חיפה או של הפועל? קליימן לא שווה כלום במצב הנוכחי. זה הכל בראש שלכם

ברור, כל מהלך. כמו שביקרתי אותו על גרזיצ'יץ', איליץ', קולין ושכטר? זיין שכל.
חוץ מזה שהאשם בעסקה הזאת היא בכלל ההנהלה ולא בן-שמעון, אבל מה זה מפריע לך.

זיין שכל תקרא לאבא שלך לא לי
כל קיץ בעונת מלפפונים אתה הופך לשריטה מהלכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:14 
יובל צודק במידה ומי שניהל את המו״מ זה בואנו, בלי להפחית מכבודו. רק שמה לעשות, מי שעבר את גיל 17 ועשה כמה עסקאות בחיים שלו יודע שהרבה תלוי במצב עליונות של צד אחד על השני, ומה לעשות יובל, הפועל במצבה הנוכחי בעמדת נחיתות ומה שעוד יותר גרוע שהצד השני יודע את זה, אין קלפים נסתרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
בהתחלה כן רצו את עמאשה ואת דגני תמורת קליימן זה לא יצא לפועל כנראה בין היתר בגלל ההתעקשות שלהם לקבל את דמארי, ועוד פעם אם אני צריך שחקן מסויים ויש קבוצה שמוכנה לתת אותו ולקבל תמורתו שחקן פגוע שבכל מקרה לא רוצה להיות פה (מוכן לשבת על הספסל של חיפה לפי ואן) אז מה הבעיה בזה?

הבעיה שאפשר להשיג הרבה יותר. אם חיפה הרוויחו הרבה יותר מאיתנו (והם הרוויחו הרבה יותר, כי הם גם נפטרו משחקן שהם לא רוצים ועוד בהשאלה, וגם קיבלו שחקן שהם כן רוצים), אז היה אפשר להשיג עסקה שאנחנו נרוויח בה כמו חיפה.
ההבדל הוא שחיפה יודעת להשתמש במנוף שיש לה (קליימן יכול לעזוב עוד חצי שנה, אנחנו רוצים שחקנים שלהם), אבל אנחנו לא יודעים להשתמש במנוף שלנו (קליימן לא הולך עכשיו לשום מקום וגם אפשר למכור אותו לקבוצה אחרת, אף קבוצה אחרת לא תיקח את דגני ועמאשה שיושבים להם בגרון עם המשכורות שלהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
מדהים איך יש כאלו שעדיין מתקשים בהבנת הקונספט של אשכול מידע למרות וותק של כמה שנים בפורום. נמאסתם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
אז מה נגיד עכשיו כשפורסם שקליימן יתמודד על המקום עם שארנוב?
שהסמרטוט בכלל לא רצה לשחק אלא רצה שידרוג חוזה שהוא ידע שבהפועל הוא לא יקבל.
אז עכשיו שיכין את התחת, דשא הוא לא יראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:26 
עם כל הכבוד לבניית יכולת התקפית מעולה, על הנייר, ראינו כבר שאת ההישגים עושים עם הגנת ברזל ומרכז שדה תותחי.
בעיקר מרכז שדה חזק ועם גיבוי רציני מהספסל.
זאת החולשה המרכזית של הפועל מאז עונת הדאבל. שם לא הצלחנו להביא משהו נורמלי אף שנה.
לא מספיק גרזיציץ.
שי יכול לכל היותר להיות שחקן ספסל- אין לו את המהירות הסיבולת לעמוד בעומס שיהיה השנה וולהתמודד עם האמצע של המתחרים שלנו.
גורדנה? טועמה? - במקרה הטוב מחליפים למספק דקות. לא כאלה שיכולים לתת רצף ולתת לך יתרון במאבקי צמרת.

היכן החיזוק בחוליה הזאת?
גם שנה שעברה היה להפועל על הנייר התקפה אימתנית טוט דמארי ובן חיים וראינו שללא מרכז שדה דומיננטי בקושי עלינו לפיאוף העליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:28 
אדום ותיק כתב:
עם כל הכבוד לבניית יכולת התקפית מעולה, על הנייר, ראינו כבר שאת ההישגים עושים עם הגנת ברזל ומרכז שדה תותחי.
בעיקר מרכז שדה חזק ועם גיבוי רציני מהספסל.
זאת החולשה המרכזית של הפועל מאז עונת הדאבל. שם לא הצלחנו להביא משהו נורמלי אף שנה.
לא מספיק גרזיציץ.
שי יכול לכל היותר להיות שחקן ספסל- אין לו את המהירות הסיבולת לעמוד בעומס שיהיה השנה וולהתמודד עם האמצע של המתחרים שלנו.
גורדנה? טועמה? - במקרה הטוב מחליפים למספק דקות. לא כאלה שיכולים לתת רצף ולתת לך יתרון במאבקי צמרת.

היכן החיזוק בחוליה הזאת?
גם שנה שעברה היה להפועל על הנייר התקפה אימתנית טוט דמארי ובן חיים וראינו שללא מרכז שדה דומיננטי בקושי עלינו לפיאוף העליון.

נדמה לי שנכתב בכל מקום כבר שיש כוונה להביא שחקן זר למשבצת הזו. אני דווקא שמח שרב"ש לא ממהר ולא מהמר על העמדה הזו כרגע ובאמת מחפש את הטוב ביותר. אין ספק שזו עמדת מפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יובל כתב:
עבד 14 כתב:

הבעיה שאפשר להשיג הרבה יותר. אם חיפה הרוויחו הרבה יותר מאיתנו (והם הרוויחו הרבה יותר, כי הם גם נפטרו משחקן שהם לא רוצים ועוד בהשאלה, וגם קיבלו שחקן שהם כן רוצים), אז היה אפשר להשיג עסקה שאנחנו נרוויח בה כמו חיפה.
ההבדל הוא שחיפה יודעת להשתמש במנוף שיש לה (קליימן יכול לעזוב עוד חצי שנה, אנחנו רוצים שחקנים שלהם), אבל אנחנו לא יודעים להשתמש במנוף שלנו (קליימן לא הולך עכשיו לשום מקום וגם אפשר למכור אותו לקבוצה אחרת, אף קבוצה אחרת לא תיקח את דגני ועמאשה שיושבים להם בגרון עם המשכורות שלהם).

אפשר לחשוב בכמה יכולנו למכור את קליימן, לא עדיף שבמקום למכור בגרושים לעשות טרייד על שחקן שאתה צריך? ואם בגלל ההתעקשות דגני לא היה מגיע את מה היינו עושים? איזה מגן היינו לוקחים? דור מלול? הרי אם רב"ש היה רוצה אותו הוא כבר היה בהפועל

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נראה לי שאם העונה הזו תעבור כמו שצריך והמצב יתייצב , אפשר לעשות צעד נוסף קדימה ולמנות למועדון הזה קרויף משלנו
חסר לנו מנהל מקצועי שיהיה פה כמה שנים ויסתכל בטווח הארוך של יותר משנתיים שלוש קדימה ויתווה מדיניות .
מה שקורה בפועל זה שכל שנה-שנתיים בא מאמן עם תפיסת עולמו שלו , מעיף שחקנים, מביא שחקנים ועושה את כל העולה על רוחו במטרה הברורה והמובנת של הרצון המידי שלו להצליח
זו אחת הסיבות לרכבת ההרים שנמשכת כבר 15 שנה בין הישגים באירופה וקרובות אליפות לעונות בינוניות שלעיתים מסתיימות במאבקי תחתית .
המהפכה בסגל העונה היא כמובן ברורה ומובנת , אבל מועדון צריך שתהיה לו מדיניות ואם לצורך העניין יש נכס בדמות שוער שמסתמן כשוער העתיד, לא יכול לבוא מאמן שחתם לשנתיים ולהגיד שהוא מוותר עליו כי בטווח הארוך זה יוצר נזק אסטרטגי למועדון .
נכון שעל המאמן מוטלת אחריות מקצועית והוא זה שמאמן את השחקנים וכו' ... אבל זה חייב להתאזן עם מטרות המועדון לטווח הארוך ולא רק לעונה או שתיים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
תביאו את נדבד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:32 
כמו שזה נראה הפועל הולכת לשחק ככה:

--------------עמוס------------
הרוש----איליץ'----קולין------דגני
------גרז'יצ'יץ----זר 50-50-----
--גילי-----------------זגורי--
----דמארי------שכטר---------

כשהרכב הספסל הוא כזה:
----------ינקו-------
ארתור(יגאל?)-זאביק-פיליפ--חי חמו
----שי----גורדנה---
סלים----------פדידה/ספורי
---עדן שרם---רן יצחק

אני עדיין מקווה שיגיע שחקן נוסף לחלק הקדמי, איזה אצילי כזה. יש עוד מקום לזר שיצטרך להגיע בהמשך.
בכל מקרה חסר עוד מישהו טוב להגנה, גם אם אחד מהבלמים יכול לשחק כמגן, עדיין קצת חסר עומק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
מה יגאל?פספסתי משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

כשהרכב הספסל הוא כזה:
----------ינקו-------
----שי----גורדנה---
---עדן שרם---רן יצחק

אני עדיין מקווה שיגיע שחקן נוסף לחלק הקדמי, איזה אצילי כזה. יש עוד מקום לזר שיצטרך להגיע בהמשך.
בכל מקרה חסר עוד מישהו טוב להגנה, גם אם אחד מהבלמים יכול לשחק כמגן, עדיין קצת חסר עומק.

פיליפ ממשיך עוד עונה בנוער
ודור חי חמו כנראה שוחרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
מתנצל בפני כל הפורום
חשבתי שאני באשכול דיונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
השינוי הענק בין ההתנהלות.העונה לעונות אחרות, בעיקר כשטביב היה בעלים יחיד, זה שאשכרה מחתימים שחקנים. לא מורחים לנו את הזמן עם שטויות כמו בעידן טביב שהיה לוקח לו 60 שנה להחתים מישהו על חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:35 
iHapoelist כתב:
ראצ'ו כתב:

כשהרכב הספסל הוא כזה:
----------ינקו-------
----שי----גורדנה---
---עדן שרם---רן יצחק

ודור חי חמו כנראה שוחרר

אז בוודאי שצריך עוד מישהו בהגנה...יכול להיות שרן בונה יגאל כבלם מחליף? מקווה מאוד שלא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
iHapoelist כתב:
ראצ'ו כתב:

כשהרכב הספסל הוא כזה:
----------ינקו-------
----שי----גורדנה---
---עדן שרם---רן יצחק

ודור חי חמו כנראה שוחרר

אז בוודאי שצריך עוד מישהו בהגנה...יכול להיות שרן בונה יגאל כבלם מחליף? מקווה מאוד שלא...

חבל שמוותרים על מור שושן,בסך הכל הוא היה בלם מחליף טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:36 
ראצ'ו כתב:

כשהרכב הספסל הוא כזה:
----------ינקו-------
----שי----גורדנה---
---עדן שרם---רן יצחק

בנתניה עושים מאמצים לבנות "גלאקטיקוס" לליגה הלאומית, לנו יש כל מיני כוכבים שיכולים להתאים להם.
אי אפשר לעשות איזה טרייד על בן הרוש??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:37 
ראצ'ו כתב:
iHapoelist כתב:
ראצ'ו כתב:

כשהרכב הספסל הוא כזה:
----------ינקו-------
----שי----גורדנה---
---עדן שרם---רן יצחק

ודור חי חמו כנראה שוחרר

שכחתה את חימוביץ

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
הפועל צריכה עוד מגן ימני מחליף
ולא הבנתי למה ויתרו על מור שושן כבלם מחליף

לגבי אימון הבוקר היום
דגני חזר להתאמן עם הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:41 
אני לא מבין למה בוריס לא מסכים לעשות בהפועל את מה שהוא הולך לעשות בחיפה
יש פה פספוס שאיכשהו נכפה עלינו, שוער ישראלי לשנים רבות זה נכס גדול עבור מועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
אני לא מבין למה בוריס לא מסכים לעשות בהפועל את מה שהוא הולך לעשות בחיפה
יש פה פספוס שאיכשהו נכפה עלינו, שוער ישראלי לשנים רבות זה נכס גדול עבור מועדון

האמת שאם נתעלם לרגע מהכשרון של בוריס אז להחליף שוער שני בעד מגן ימני ראשון זה טרייד שקבוצה אמורה לרצות.
אם נתייחס ליכולת של דגני בחיפה, לכשרון המדהים של קליימן ולעובדה שגם שם הוא שוער שני, אז זה מעצבן. מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:43 
pogi כתב:
ראצ'ו כתב:

כשהרכב הספסל הוא כזה:
----------ינקו-------
----שי----גורדנה---
---עדן שרם---רן יצחק

בנתניה עושים מאמצים לבנות "גלאקטיקוס" לליגה הלאומית, לנו יש כל מיני כוכבים שיכולים להתאים להם.

נתניה חיים בסרט על בן הרוש... תראה מה הם דרשו מחיפה עליו.
עבד, לא שכחתי את זאביק, כתבתי אותו. אבל בלם אחד מחליף זה לא מספיק בעונה שלמה. בטח כשאין גם מחליף בעמדת המגן הימני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:49 
ראצ'ו כתב:
pogi כתב:
ראצ'ו כתב:

כשהרכב הספסל הוא כזה:
----------ינקו-------
----שי----גורדנה---
---עדן שרם---רן יצחק

נתניה חיים בסרט על בן הרוש... תראה מה הם דרשו מחיפה עליו.
עבד, לא שכחתי את זאביק, כתבתי אותו. אבל בלם אחד מחליף זה לא מספיק בעונה שלמה. בטח כשאין גם מחליף בעמדת המגן הימני.

אהה נכון עכשיו שמתי לב שהזכרתה אותו טעות שלי, מסכים איתך אבל אולי היינו צריכים להשאיר את מור שושן הרי לא נביא עוד זר להגנה ובלם ישראלי אני לא רואה בלם יותר מתאים ממור שושן

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
מישהו נמצא במתחם ורואה אם זגורי, עמוס ורן יצחק שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: