תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 17:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 02:12 
סמל אישי של המשתמש
נקווה שבסופ"ש הקרוב יסגרו עם עוד שחקן או שניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 02:18 
סמל אישי של המשתמש
טוב אז סיכום הדברים מהכתבה שהבאת:
זגורי חתם, רן יצחק חתם, דגני עבר אלינו בהשאלה? (לא ברור אם מדובר בהשאלה לשנתיים או שפשוט בעוד שנתיים נוכל לקנות אותו במיליון שקל) + 25% ממכירה עתידית שלו תמורת מעבר של קליימן לחיפה עם 50% מכירה עתידית שתשאר אצלנו.
חלוץ מחליף - V
מגן ימני - V
ווינגר שמאלי - V
שוער - X - מחכים לדני עמוס
זר לאמצע - X
קשר מחליף - X

נשארו 3 שחקנים שצריך להחתים אחד מהם כבר בדרך זאת אומרת שנשארו סך הכל 2, אני יותר מאשמח גם לראות עוד מגן ימני/בלם ומגן שמאלי אבל זה כבר בגדר מותרות ולא נראה לי שמתכננים להביא שחקנים כאלה בכל מקרה.
הכיוון טוב, אני מקווה שרן יצחק שחקן מספיק טוב להיות חלוץ מחליף, ההרגשה שלי שהוא לא עדיף על עדן שרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 02:28 
סמל אישי של המשתמש
בחיים צריך לפעמים לקחת הימורים בכדי להצליח. עמוס הוכיח שהוא שוער טוב ויחסית יציב לליגה שלנו, ובכל זאת הייתי מהמר על בוריס. אומנם לא הוכיח את עצמו בצורה רציפה, אך זה רק משום שלא קיבל הזדמנות להוכיח.
לשוער קשה יותר לצאת לאירופה (עמוס עצמו לא מצליח למצוא קבוצה כשחקן חופשי) ואני מאמין שאם יתחרטו בשנייה האחרונה ויתנו לקליימן את המושכות כשוער ראשון, נראה את דור ההמשך של שביט (וזה מתחילת המילניום, לא זה מהעשור הנוכחי)

נערך לאחרונה על ידי arik8989 בתאריך 28 יוני 2013, 02:30, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 02:29 
מצטער לשמוע שדגני בא תמורת קליימן.
לא חושב שרן יצחק יכול להיות חלוץ שלישי בהפועל.. חבל חבל חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
הם חתמו כבר? לא נראה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
א. ישראל היום לא מבינים את ההבדל בין חתימה לסיכום, אז אני לא ממש סומך עליהם.
ב. למרות זאת, אם מה שהם אומרים על עסקת קליימן נכון, זו עסקה בזיונית
ג. גם אני בהרגשה של רדפוקס שרן יצחק לא עדיף על עדן שרם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 02:32 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
א. ישראל היום לא מבינים את ההבדל בין חתימה לסיכום, אז אני לא ממש סומך עליהם.
ב. למרות זאת, אם מה שהם אומרים על עסקת קליימן נכון, זו עסקה בזיונית
ג. גם אני בהרגשה של רדפוקס שרן יצחק לא עדיף על עדן שרם.

בידיעות אחרונות אין כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 02:33 
arik8989 כתב:
בחיים צריך לפעמים לקחת הימורים בכדי להצליח. עמוס הוכיח שהוא שוער טוב ויחסית יציב לליגה שלנו, ובכל זאת הייתי מהמר על בוריס. אומנם לא הוכיח את עצמו בצורה רציפה, אך זה רק משום שלא קיבל הזדמנות להוכיח.
לשוער קשה יותר לצאת לאירופה (עמוס עצמו לא מצליח למצוא קבוצה כשחקן חופשי) ואני מאמין שאם יתחרטו בשנייה האחרונה ויתנו לקליימן את המושכות כשוער ראשון, נראה את דור ההמשך של שביט (וזה מתחילת המילניום, לא זה מהעשור הנוכחי)

עמוס שוער מנוסה , והוא השוער הבא של נבחרת ישראל.
קליימן שוער לא מנוסה ולא יציב, מאמין שתוך 2-3 שנים נוכל לראות אותו בהפועל.

ככל הנראה ההנהלה תביא 2 קשרים (או שאחד מהם יהיה מגן ימני) זרים ופה יסתיים הרכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 03:19 
RedFox כתב:

חלוץ מחליף - V
מגן ימני - V
ווינגר שמאלי - V
זר לאמצע - X
קשר מחליף - X

נשארו 3 שחקנים שצריך להחתים אחד מהם כבר בדרך זאת אומרת שנשארו סך הכל 2, אני יותר מאשמח גם לראות עוד מגן ימני/בלם ומגן שמאלי אבל זה כבר בגדר מותרות ולא נראה לי שמתכננים להביא שחקנים כאלה בכל מקרה.

זה אכן מה שמסתמן, ולא בטוח שהקשר-חלוץ המחליף יהיה יותר מעומר פדידה. הרכש טוב ואין לי טענות, אבל סה"כ כספים גדולים לא נשפכו פה (זגורי ויצחק באים בחינם, את דגני כנראה הביאו תמורת בוריס, פדידה זה גרושים), בטח לא ביחס לציפיות אחרי המכירה של טב"ח והדיבור על ה-"4 מיליון ש"ח" המפורסמים שנחסכו. השאלה היא האם הולכים להשקיע את זה בענק בזר לאמצע ולוותר קצת על העומק, או שיש עוד ישראלי על הכוונת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 03:39 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שאת שאר הכסף ישקיעו בזרים ברמה גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 03:50 
Fez כתב:
RedFox כתב:

חלוץ מחליף - V
מגן ימני - V
ווינגר שמאלי - V
זר לאמצע - X
קשר מחליף - X

זה אכן מה שמסתמן, ולא בטוח שהקשר-חלוץ המחליף יהיה יותר מעומר פדידה. הרכש טוב ואין לי טענות, אבל סה"כ כספים גדולים לא נשפכו פה (זגורי ויצחק באים בחינם, את דגני כנראה הביאו תמורת בוריס, פדידה זה גרושים), בטח לא ביחס לציפיות אחרי המכירה של טב"ח והדיבור על ה-"4 מיליון ש"ח" המפורסמים שנחסכו. השאלה היא האם הולכים להשקיע את זה בענק בזר לאמצע ולוותר קצת על העומק, או שיש עוד ישראלי על הכוונת.

כמה כסף לדעתך נשאר בתקציב הרכש בערך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 04:39 
זה מאוד תלוי מתי נפטר מדג'מבה ואלרואי. לפי ראצ'ו אפילו דג'מבה עדיין לא עבר סופית לסכנין.
אם נשתחרר מהחוזים שלהם, אנחנו בסדר גמור מבחינת תקציב רכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 05:13 
שאלה לאלו שנסעו לבלגיה.
אתם רציניים?
מה זה עזר להפועל האקט שעשיתם?
האנרגיה שביזבזתם על "הנקמה" נגד הלוזונים רק תביא רע.
במקום לבזבז כוחות על שטויות וריב עם מישהו שניצל משאבים אישיים לכסף שהוא צריך תנו כוחות לקבוצה שלכם כוחות חיוביים .
האגו שלכם כל כך גדול שאתם לא רואים ממטר ?
בואו ונגיד שיסלקו את לוזון מבלגיה מה זה נותן להפועל בכלל ולכם בפרט ?
שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 05:41 
סמל אישי של המשתמש
סליחה מראש על המרמור ועל כך שאני לא מתיישר אוטומטית עם כל החלטה של המועדון, אבל מדובר בעסקה מבישה ובזיונית.

אנחנו מוכרים את קליימן (משאירים לעצמו 50% שלא שווים כלום, בדיוק כמו עם ידין) בתמורה לכך שחיפה תואיל בטובה לאפשר לנו לשחק נגדה עם שחקן שהיא לא רצתה בכלל בסגל, אחרי שהיא הואילה בטובה להשאיל לנו אותו לשנתיים ואפילו לא לשחרר אותו. לא כסף, אפילו לא עמאשה שזה עוד שחקן שבכלל נזרק מהסגל שלהם. פשוט ביזיון. ואני מזכיר, שלמרות שבגלל דעה של איש אחד קליימן הפך פה בחודש משוער העתיד של נבחרת ישראל לאפס וכלום ושום דבר, קליימן הרגע סיים להיות שחקן הרכב בנבחרת צעירה, ומעניין אם שחקני הרכב אחרים בנבחרת כמו טוואטחה, בן-הרוש, או תורג'מן היו נמכרים בגלל סעיף בעייתי תמורת נזיד עדשים, וזה באמת נזיד עדשים כי אני לא חושב שאפשר למכור שחקן תמורת משהו פחות משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 05:50 
סמל אישי של המשתמש
מי שמבין בין השורות, כמו שכתבו כאן בשבוע האחרון "הפראנואידים",
לא היה שום מצב שלחיפה היתה כוונה להחליף בין עמאשה לקליימן ראש בראש.
ברגע שהם לא הצליחו להכניס את דמארי לעסקה, הם שלחו לנו אצבע משולשת.
וגם התרגיל בסוף עם דגני היה בשביל להוציא מאיתנו את קליימן.
בסופו של דבר, שבוע שלם אני מחפש משהו חיובי בעזיבה של בן חיים, וכנראה המשהו הזה הוא שזה הציל לנו את דמארי.
זגורי זה רכש טוב, אבל אני מזכיר לכם שרצינו אותנו כגיבוי מהספסל כשבן חיים היה.
פתאום הוא הפך למחליף של שחקן בכיר, ויש הטוענים שאפילו הרווחנו שחקן טוב יותר. בסדר.
ושוב, כאמור, אני לא ציפיתי לרכש ישראלי טוב יותר אחרי המעבר של בן חיים.
נקווה שלפחות ישקיעו בקשר הזר, ושישמרו מקום נוסף של זר לעמדת המגן הימני או השמאלי, תלוי איזו עמדה תהיה פחות גרועה אחרי חודש של משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 05:56 
אתה לא יודע מה בדיוק ההסכם, אבל בכל מקרה בהינתן שרב"ש לא רוצה אותו, ובהתחשב בחוזה שלו, הוא שווה די מעט עכשיו, לצערנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 05:57 
סמל אישי של המשתמש
שוער, מגן שמאלי וקשר אמצע. חבל שלא ניסו לעשות עסקה על קליימן שבמקומה יגיע בן הרוש/דוידזאדה -
אני חושב שמגן שמאלי טוב יכל מאוד לשדרג אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 06:00 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אתה לא יודע מה בדיוק ההסכם, אבל בכל מקרה בהינתן שרב"ש לא רוצה אותו, ובהתחשב בחוזה שלו, הוא שווה די מעט עכשיו, לצערנו.

נו באמת. הוא שווה לנו מעט, והשווי של דגני ועמאשה לחיפה הוא שלילי! הם נטל עבורם.
פשוט עשו מאיתנו בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 06:15 
למצות את האפשרויות של טוטו ובוזגלו.
עלויות בהישג ידנו בעיקר אחרי טב"ח. כ"א עדיף מזרתותח שאינו מוכר, ומשאירים אפשרות לזר נוסף אם נעלה שלב באירופה.

שאפו כללי להנהלה על ההתנהלות - גם מהירות וטעם טוב וגם בנית סגל בתקציב זעום יחסית (למעט שכטר שהגיע מתמיכת חיצונית).
ועדין התבטלות מסוימת מול שחר. אבל, הכל במסגרת קבלת מוצדקת של ההתעקשות של רב"ש בנושא דגני.
וגם קבלת דעת המאמן היא במסגרת שאפו להנהלה שבאופן עקבי מתחשבת ביותר בהמלצות המאמנים. רק שעכשיו סוף-סוף יש מאמן עם ניחוח של מאמן.

רן יצחק - לא נראה לי הבדל מהותי בינו ובין לאלה. בכל מקרה, בעונה האחרונה היתה לו תפוקה גבוהה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 06:16 
סמל אישי של המשתמש
לא יאמן איך כל פעם אנחנו נותנים מתנות לחיפה.
זו עסקה בזיונית ומראה כמה ההנהלה של הפועל מטומטמים.
אחרי הקטע ששחר דפק היו צריכים להחתים את דור מלול וששחר יקבל זין.
אבל במקום זאת נותנים לשחר בדיוק מה שהוא רוצה.
מי זה בכלל אוראל דגני שבשביל 25% שלו נותנים את קליימן.
לשחרר את קליימן לחיפה זו טעות שאנחנו עוד נבכה עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 06:24 
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

פשוט עשו מאיתנו בדיחה.

אני באמת. מי שיצא פה מפגר זהו שחר שבמקום להציג את דגני כוויתור קשה המעיט בערכו. כנ"ל עמאשה.
(לפחות בתקשורת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 06:41 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

פשוט עשו מאיתנו בדיחה.

אני באמת. מי שיצא פה מפגר זהו שחר שבמקום להציג את דגני כוויתור קשה המעיט בערכו. כנ"ל עמאשה.
(לפחות בתקשורת)

איך אפשר להציג שחקן שהמאמן לא מעוניין שיהיה בסגל כוויתור קשה? מי היה מאמין לזה (חוץ מכנראה הפועל וחלק מהאוהדים שלה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יובל כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

פשוט עשו מאיתנו בדיחה.

(לפחות בתקשורת)

איך אפשר להציג שחקן שהמאמן לא מעוניין שיהיה בסגל כוויתור קשה? מי היה מאמין לזה (חוץ מכנראה הפועל וחלק מהאוהדים שלה)?

ומנגד, מציגים את קליימן כשחקן שהפועל לא רוצה. זה שלא הובטח לו מקום בהרכב לא אומר שלא רוצים אותו. רב"ש ביקש ממנו להישאר.
לחיפה יש איזה 10 שחקנים צעירים שאפשר להגיד עליהם שלא רוצים אותם. עדיין הם יצאו להשאלות ולא יוותרו עליהם כל כך בקלות.
עם כל הכבוד לסעיף הבעייתי, אפשר היה להוציא עליו יותר, בטח כשחיפה תקועה עם עמאשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 06:58 
אני לא יודע מה בדיוק ההסכם, אבל נסיון העבר שלי מלמד שהרבה פעמים דברים שרואים מכאן לא רואים משם ולהיפך.
אנחנו לא באמת יודעים מה הלך או הולך במו"מ.
לפעמים מצליחים יותר ולפעמים פחות.
אותי הרבה יותר מטריד שהעלייה במחיר המנויים מממנת בחלקה הלא מבוטל את החוזה של אנטבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 07:12 
סמל אישי של המשתמש
יובל,
לפחות תתאמץ קצת לאתגר אותנו. כשקראתי את הכתבות באשכול המידע לא היה לי ספק שאני אכנס לדיונים והמילים "בושה" ו "ביזיון" יופיעו בתגובות שלך.
מהרגע שקליימן סירב לוותר על סעיף ה 70% הוא די גזר את דינו אצל רב"ש בלי שום קשר לפוטנציאל וליכולת המקצועית שלו.
אם משאירים אותו עד ינואר הוא משתחרר בחינם, כל מה שאתה מצליח להוציא בשבילו זה יותר טוב מכלום.
נכון שחיפה לא צריכה את דגני אבל אין לך מגן ימני אחר שאתה יכול להביא במסגרת התקציב אז חיפה התגמשו ואתה התגמשת יותר. אלה החיים. רצף של פשרות. אם בוריס הולך להיות כזה להיט אז הפוטנציאל שלנו לקבל 50% ממכירה עתידית שלו גבוה הרבה יותר מהפוטנציאל של חיפה לקבל כסף על 75% מדגני.
יאללה, נקסט.

המטרה עכשיו צריכה להיות המראה למחנה האימון כשהסגל הישראלי סגור ומחכים רק לזר שיגיע לאמצע ליד גרזניץ'.
אני מאמין שרב"ש יודע כמה העמדה הזו חשובה במסגרת הסגל שהוא הרכיב ויביא לשם מישהו ברמה גבוהה ככל שיאפשר לו התקציב.
תהיו רגועים. עובדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
קובסטר, למה אתה קורא לא גרזניץ׳? זה לא גרזיצ׳יץ׳? או רק גרזיץ׳?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
קובסטר, למה אתה קורא לא גרזניץ׳? זה לא גרזיצ׳יץ׳? או רק גרזיץ׳?

גרזן + יץ' ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 07:41 
מועדון צריך אסטרטגיה, גם אם זה המאמן שכולנו פיללנו אליו (במיוחד אני) אי אפשר לקבל את כל מה שהוא אומר כאורים ותומים.
קליימן הוא שוער העתיד של מדינת ישראל, הוא פוטנציאל בסדר גודל שכבר הרבה זמן לא היה פה ולא חסרים מאמנים שטעו פה ושם לגבי שחקנים, דוגמאות לא חסר מהארץ ומהעולם.
חיפה של שנה שעברה קיבלה את המאמן שכלכך חיכו לו, נתנו לו את כל מה שהוא רוצה והוא גם שחרר את כל מי שבא לו, בפועל ראינו איך זה נגמר.
אם במקרה טב"ח לא הייתה לו בררה ואכן נחלשנו בעמדה הזו, אז גם בשער נחלשנו במידה ועמוס מגיע, מי שראה את העונה האחרונה שלו ראה שוער בינוני בלי שום ערך מוסף.
וגם אף אחד פה לא מדבר על כך שיש לך שוער עם חוזה ביד ומקום זה אתה מביא שוער חדש שצריך לשלם עליו דמי השבחה ושכר גבוה יותר משל קליימן, לא עדיף להשקיע את הכסף הזה בשדרוג היכולת להביא קשר זר ?
אני קובע אקסיומה, לעניות דעתי העונה הזו לא תקום ותיפול על קליימן או עמוס בשער ואין הבדל משמעותי ביניהם, היא כן תיפול על היכולת להביא שני קשרים טובים להרכב אחד ליד גרזיץ ואחד לקישור ההתקפי.
כל העניין של הקשר ההתקפי לא היה קורה בכלל בלעדי התרגיל של טב"ח, אבל צריך לדעת להתמודד גם עם זה.

לסיכום : התחלנו את הרכש יפה, אני מאמין מאוד בשיטה של איכות על כמות (כולנו ראינו מה קרה כאן שנה שעברה), אבל נראה שחוזרים לכמות שוב, רן יצחק לא יתן ערך מוסף על שרם,עמוס לא יתן ערך מוסף על קליימן וזגורי לא ייתן ערך מוסף על טב"ח (אילוץ)

זו דעתי והניתוח שלי למצב, זו לא בכיינות או ממרור (כי מי ששוכח איפה היינו אתמול שיקרא את הכתבה בוואלה על טביב) אלא ניתוח רציונלי למצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 07:50 
סימרוטיץ כתב:
מועדון צריך אסטרטגיה, גם אם זה המאמן שכולנו פיללנו אליו (במיוחד אני) אי אפשר לקבל את כל מה שהוא אומר כאורים ותומים.
קליימן הוא שוער העתיד של מדינת ישראל, הוא פוטנציאל בסדר גודל שכבר הרבה זמן לא היה פה ולא חסרים מאמנים שטעו פה ושם לגבי שחקנים, דוגמאות לא חסר מהארץ ומהעולם.
חיפה של שנה שעברה קיבלה את המאמן שכלכך חיכו לו, נתנו לו את כל מה שהוא רוצה והוא גם שחרר את כל מי שבא לו, בפועל ראינו איך זה נגמר.
אם במקרה טב"ח לא הייתה לו בררה ואכן נחלשנו בעמדה הזו, אז גם בשער נחלשנו במידה ועמוס מגיע, מי שראה את העונה האחרונה שלו ראה שוער בינוני בלי שום ערך מוסף.
וגם אף אחד פה לא מדבר על כך שיש לך שוער עם חוזה ביד ומקום זה אתה מביא שוער חדש שצריך לשלם עליו דמי השבחה ושכר גבוה יותר משל קליימן, לא עדיף להשקיע את הכסף הזה בשדרוג היכולת להביא קשר זר ?
אני קובע אקסיומה, לעניות דעתי העונה הזו לא תקום ותיפול על קליימן או עמוס בשער ואין הבדל משמעותי ביניהם, היא כן תיפול על היכולת להביא שני קשרים טובים להרכב אחד ליד גרזיץ ואחד לקישור ההתקפי.
כל העניין של הקשר ההתקפי לא היה קורה בכלל בלעדי התרגיל של טב"ח, אבל צריך לדעת להתמודד גם עם זה.

לסיכום : התחלנו את הרכש יפה, אני מאמין מאוד בשיטה של איכות על כמות (כולנו ראינו מה קרה כאן שנה שעברה), אבל נראה שחוזרים לכמות שוב, רן יצחק לא יתן ערך מוסף על שרם,עמוס לא יתן ערך מוסף על קליימן וזגורי לא ייתן ערך מוסף על טב"ח (אילוץ)

זו דעתי והניתוח שלי למצב, זו לא בכיינות או ממרור (כי מי ששוכח איפה היינו אתמול שיקרא את הכתבה בוואלה על טביב) אלא ניתוח רציונלי למצב.

מסכים כמעט עם כל מה שאתה כותב למעט הקישור ההתקפי.
גם אם טב"ח היה נשאר לדעתי בשביל ללכת עד הסוף היית חייב עוד קשר התקפי בגלל שטב"ח אמנם משחק באגף אבל הוא לא קשר יצירתי על כל המשתמע מכך. הוא לא גילי (לא ברמה, בצורת המשחק), לא נמה, לא זנדברג (בשיאו).
כרגע בעיניי, להפועל יש בעיה בקישור ההתקפי. בהנחה שזגורי מגיע, יש שם את גילי, זגורי, ספורי, סלים. בוא נניח שיביאו גם פדידה כזה.
מדובר על שחקן אחד ראוי להרכב של קבוצה אלופה ועוד כל מיני הימורים.
זגורי, עם כל הכבוד, כרגע עוד לא בשל להיות שחקן הרכב.
מספורי אני דווקא מחזיק, אבל שוב, עוד לא מבושל ולא קרוב לזה.
סלים שחקן שיכול לתת איזו בעיטה חופשי או הגבהה טובה פעם בשלושה משחקים. בטח שאי אפשר לבנות עליו.
הפועל חייבים עוד עומק ואיכות בקישור ההתקפי. אני את סלים הייתי משחרר ומשאיר את אלרואי (אולי רב"ש יכול להוציא משהו מהגולם הזה) ואז, אם יש עוד מקום לזר וכסף משקיע שם או לחילופין בוזגלו כזה. כרגע, אתה בונה על גילי. חס ושלום אם הוא שוב נפצע או סתם לא טוב, אתה בבעיה גדולה.
כמובן שאם תפגע בקשר אמצע שהולך קדימה או פתאום גורדנה ימציא את עצמו מחדש או שספורי/זגורי/פדידה יתגלו כעילויים, המצב יהיה טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 07:53 
הכי קל לקחת הימור מושכלים ולקבוע אקסיומה מהפורום, אבל מאמן שיש לו אחריות של כמה טונות על הכפתיים צריך לצאת לקרב עם שוער שהוא יכול לסמוך עליו ואפשר לדבר עד מחרתיים על זה שקישור היא עמדה יותר חשובה, אבל מספיק שבוריס שיש לו כמעט אפס ניסיון במעמדים של קבוצת צמרת שמשחקת באירופה, ייכנס לסחרור של חוסר בטחון בפתיחת העונה עם איזה אוי דוידוביץ קטן והופ..הדחה משלב הבתים של אירופה ולך תמצא עכשיו שוער זר או שוער טוב שאפשר להביא באופן מיידי.

מה שאני לא מבין זה למה לא מציעים לבוריס חוזה חדש ומשודרג כדי שיהיה מרוצה ואח"כ משאילים אותו לקבוצה אחרת כדי שיצבור דקות משחק וניסיון (כי הרי זה ממילא מה שיקרה בחיפה) . כנראה שיותר קל לסחור בכל אחוזי בעלות על כרטיס שחקן שעוד נשארו אצלנו כדי לגרד עוד איזה השאלה של שחקן רכש שבכלל לא יהיה שייך אלינו בעוד שנתיים, כך אנחנו מרוקנים את עצמנו מנכסים כדי להעמיד סגל בשיטת הפלסטרים לעוד עונה ומרוקנים עוד יותר את הנכסים הבודדים שנותרו לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: