תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 21:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בעונה הבאה נשחק בנוקיה??
הודעהפורסם: 26 יוני 2013, 23:17 
בטעות , אני לא אמור לכתוב בשום מקום חוץ מבקנסו .
למחוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 05:31 
עזוב רגע את הכל מכבי לא מכבי. בעיני זה עניין מאוד משני. לשחק ביד אליהו זה טעות מקצועית עצומה. לדעתי זה יהפוך את הפועל למועמדת כמעט ודאית לרדת ליגה.
בנוסף, לא מאמין שנביא ליד אליהו אפילו את ממוצע הצופים שהיה בבית מכבי, ככה שכלכלית לא נראה לי שזה ישתלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 07:26 
כמובן שזה לא אידיאלי, אבל אין אופציה אחרת יותר טובה (לפחות שהועלתה כאן).

ואם תשחק בקריית מנחם או גן נחום - תהיה מועמד לאליפות?
יהיו לך במגרש כזה יותר הכנסות? (פוטנציאל מנויים, כרטיסים, מבצעים)
לרוב הקהל שלך יהיה קל יותר להגיע לשם מאשר ליד אליהו?
התשובה על כל השאלות האלה היא: לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 08:13 
bergkamp כתב:
בעונה הקרובה אנחנו חייבים לשחק ביד אליהו, פשוט חייבים. זה לא שיש אופציות אחרות.
בהדר יוסף אנחנו ניפגע כלכלית לא רק לעונה הקרובה (במשחקים נגד חולון, דרבי, ירושלים וכו' לא נוכל יותר מ-1200 צופים, מתוכם 120 של היריבה), אלא גם בטווח הרחוק - בכך שנמנע מהרבה אוהדים ותיקים ויקרים להגיע למשחקים וגם נמנע את הרחבת מעגל האוהדים מכל מיני ילדים או אנשים שלא באים או לא יכולים להגיע לכל משחק.
הטיעון שאם נשחק ביד אליהו לא נקבל אולם משלנו כבר לא תופס. הגיע הזמן להתבגר ולהפנים שמדובר בכורח הנסיבות - עונה אחת בלבד שם ואז לבית החדש - ולא יקרה שום אסון ואין פה שום עקרון שעליו צריך להקריב את עתיד המועדון.
מי שחושש מאיבוד יתרון הביתיות - עם 2500-3000 איש משני צדי המגרש (ביציעים הקרובים כמובן, כולל מאחורי הספסלים) תהיה אחלה אווירה (ואני לא מדבר על דרבי שנארח עם 8000 אדומים). זה לא להיות תקוע למעלה ואנחנו זה לא הקהל המביך של מכבי - יהיו שירים מיציע ליציע ותהיה דחיפה חזקה מאוד.
ויש גם טיעון מנטלי/מקצועי: עונה אחת שנארח שם, אולי תעזור לשחקנים, לאוהדים ולכל המערכת לפרק קצת את המחסום הפסיכולוגי/החשש מהאולם הזה. להזכירכם, אנחנו נצטרך לשחק (ולנצח) בו עוד הרבה שנים במעמדים גדולים.
השיקול היחיד במצבנו צריך להיות כלכלי. אם יעזרו לנו להוריד את העלויות של נוקיה - וגם אם הרווח מול הפסד יהיה דומה להדר יוסף - אני עדיין חושב שצריך לבחור ביד אליהו, בשל הסיבות שציינתי למעלה.

כל מילה נכונה .
אינני יודע אם השמות שהועלו פה רלוונטים בכלל אבל קרית מנחם אנשים יקללו את הרגע. ההגעה והכניסה לאולם הם זוועה לכמויות קהל שלנו ותוספת הקהל על גן נחום לא שווה את זה . חוץ מזה שעל פי ראצ'ו גן נחום אינו רלוונטי.
אין לנו ברירה אלא לשחק ביד אליהו וגם משם נוכל להפיק דברים טובים כפי שצויין כאן ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 08:26 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
bergkamp כתב:
בעונה הקרובה אנחנו חייבים לשחק ביד אליהו, פשוט חייבים. זה לא שיש אופציות אחרות.
בהדר יוסף אנחנו ניפגע כלכלית לא רק לעונה הקרובה (במשחקים נגד חולון, דרבי, ירושלים וכו' לא נוכל יותר מ-1200 צופים, מתוכם 120 של היריבה), אלא גם בטווח הרחוק - בכך שנמנע מהרבה אוהדים ותיקים ויקרים להגיע למשחקים וגם נמנע את הרחבת מעגל האוהדים מכל מיני ילדים או אנשים שלא באים או לא יכולים להגיע לכל משחק.
הטיעון שאם נשחק ביד אליהו לא נקבל אולם משלנו כבר לא תופס. הגיע הזמן להתבגר ולהפנים שמדובר בכורח הנסיבות - עונה אחת בלבד שם ואז לבית החדש - ולא יקרה שום אסון ואין פה שום עקרון שעליו צריך להקריב את עתיד המועדון.
מי שחושש מאיבוד יתרון הביתיות - עם 2500-3000 איש משני צדי המגרש (ביציעים הקרובים כמובן, כולל מאחורי הספסלים) תהיה אחלה אווירה (ואני לא מדבר על דרבי שנארח עם 8000 אדומים). זה לא להיות תקוע למעלה ואנחנו זה לא הקהל המביך של מכבי - יהיו שירים מיציע ליציע ותהיה דחיפה חזקה מאוד.
ויש גם טיעון מנטלי/מקצועי: עונה אחת שנארח שם, אולי תעזור לשחקנים, לאוהדים ולכל המערכת לפרק קצת את המחסום הפסיכולוגי/החשש מהאולם הזה. להזכירכם, אנחנו נצטרך לשחק (ולנצח) בו עוד הרבה שנים במעמדים גדולים.
השיקול היחיד במצבנו צריך להיות כלכלי. אם יעזרו לנו להוריד את העלויות של נוקיה - וגם אם הרווח מול הפסד יהיה דומה להדר יוסף - אני עדיין חושב שצריך לבחור ביד אליהו, בשל הסיבות שציינתי למעלה.

כל מילה נכונה .
אינני יודע אם השמות שהועלו פה רלוונטים בכלל אבל קרית מנחם אנשים יקללו את הרגע. ההגעה והכניסה לאולם הם זוועה לכמויות קהל שלנו ותוספת הקהל על גן נחום לא שווה את זה . חוץ מזה שעל פי ראצ'ו גן נחום אינו רלוונטי.
אין לנו ברירה אלא לשחק ביד אליהו וגם משם נוכל להפיק דברים טובים כפי שצויין כאן ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
אני היחיד פה שזוכר את קרית מנחם לטובה? מבחינת חנייה זה לא יותר גרוע מבית מכבי. הכניסה באמת חרא, אבל אם האלטרנטיבה זה הדר יוסף למשל, זה עדיף לדעתי מהדר יוסף כי זה לפחות יותר גדול ונראה יותר נורמלי מבפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 09:18 
הפועל כתב:
אני היחיד פה שזוכר את קרית מנחם לטובה? מבחינת חנייה זה לא יותר גרוע מבית מכבי. הכניסה באמת חרא, אבל אם האלטרנטיבה זה הדר יוסף למשל, זה עדיף לדעתי מהדר יוסף כי זה לפחות יותר גדול ונראה יותר נורמלי מבפנים

ברור, כי כמה אמהות ישלחו את הילדים שלהם חזרה באוטובוס מהתחנה המרכזית ברמלה ב-22:00 בלילה...? בדקת מה רמת הפקקים לשם בשעות אחר הצהריים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
מדוע גן נחום זו לא אופציה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 11:15 
הפועל כתב:

ממה שאני זוכר יש כניסה אחת לשכונה המנותקת הזו וגם פה אחרי שאתה נתקע בצומת המשולשת ליד פסי הרכבת. אין מה לשוות בנגישות לאולם בראשון (יש בעליה מהמחלף) או הגעה מ-431 בכיוון אחר וכמובן שזה ליד התחנה המרכזית. חניה מסודרת יחסית גדולה ועוד כמה חניונים מסביב - ברמלה לחלוטין לא חשבו על זה. אישית (וממש לא בגלל שאני גר בראשון) גן נחום עדיף אבל כאמור מצטרף לדעה שאין ברירה ובמקום ללכת על עקרונות צריך כאן לפתוח קצת את הראש ולהגיע למסקנות נכונות.
אני מבין שהחשש המרכזי הוא שבניית האולם תיפסק.
עוד בתחילת העונה שערתי ניתקל בבעיה הזאת באולם מכבי ולא נהיה אורחים רצויים.
חשבתי גם אז שיד אליהו עדיף כי דון שימון עצמו לא ירצה אותנו ביד אליהו והוא במו ידיו יבנה את האולם החדש רק כדי שלא נפריע לו .
אני דוקא ירגיש מרוצה כשתתחיל לו בעיה בשיבוץ אימונים בימי רביעי וחמישי.
רוצה להוכיח לו שהאולם לא רק שלו כשיהיה במיעוט ביד אליהו בדרבי אחד לפחות. עם 1000 אוהדים שלנו הצהובים נראו בדיחה בהיכל אז מה יקרה עם רב מוחלט שלנו.
ומקצועית זה יכול לתרום לקבוצה ללמוד לשחק ביד אליהו למרות שהאופן שבו שיחקנו שם השנה היה כמעט ברמה הגבוהה ביותר שאני זוכר.
חוץ אולי מהעונה של לארגי הפועל מעולם לא נראתה כה טוב ביד אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:27 
סמל אישי של המשתמש
נצל"ש
אילת התחילה למכור מנויים ב1080 מבוגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
קנית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:48 
אני מסייג את ההודעה שלי בעקבות שיחה עם אוהד מוכר. הוא חושש שהמעבר ליד אליהו יקל על העירייה למרוח את הזמן בבניית האולם החדש ואולי אפילו בנסיבות מסוימות לעצור את הבנייה משיקולים כלכליים. כבר היו דברים מעולם. כל החלטה על מעבר ליד אליהו תהיה חייבת כמובן להיות מועגנת בחוזה מול העירייה על כך שמדובר בפתרון לעונה אחת בלבד והתחייבות שבניית האולם תסתיים באוקטובר 2014.
יש גם שיקולים כמו העובדה שמכירת מנויים ביד אליהו תהיה הרבה יותר קשה (אין את הלחץ להבטיח את מקומך כמו באולם קטן). בקיצור, לא הכל שחור או לבן. אני קורא להנהלה להביא את המספרים, להציגם בפני חברי העמותה, להעלות את הנושא לדיון ולקבל את ההחלטה הנכונה בצורה דמוקרטית ושקופה.

נערך לאחרונה על ידי bergkamp בתאריך 27 יוני 2013, 13:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
הפועל כתב:

ברור, כי כמה אמהות ישלחו את הילדים שלהם חזרה באוטובוס מהתחנה המרכזית ברמלה ב-22:00 בלילה...? בדקת מה רמת הפקקים לשם בשעות אחר הצהריים?

אוטובוסים וכו' זה כבר משהו אחר. ברור שהעיר לא הכי סימפטית.

אבל זה באמת שונה מהותית מהפקקים לרעננה, ראשון לציון, או אפילו הדר יוסף בשעות אחר הצהריים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
בעקבות שיחה עם אוהד מוכר שבקיא בפרטים, אני מסייג את ההודעה שלי. הוא טוען שמעבר ליד אליהו לעונה אחת כביכול עלול להיות חרב פיפיות בכל הקשור לבניית האולם. לעירייה כבר לא תהיה שום סיבה להיות לחוצה על תאריך היעד, אוקטובר 2014, ולטענתו לא יפליא אותו אם בנסיבות מסוימות יחליטו לעצור את הבנייה כדי לחסוך כסף. הוא העלה גם טיעונים שיווקיים וספורטיביים, אבל לא אני ולא הוא באמת יכולים לחזות את העתיד. בכל הקשור לאולם, אני לא מוכן לקחת את הסיכון שהוא העלה.
אז הדר יוסף, here we go again

ברגע שקבלן זכה במכרז והמזמין עוצר את העבודה המזמין משלם ימי בטלה ניהול מתמשך והתארגנות מחדש ובסדר גודל כזה זה המון המון כסף
יכולים לסיים את הבנייה ולא לפתוח ולתת טופס 4 זה כבר משהו אחר אבל לא הגיוני מכייון שמלבדנו בטח האולם יושכר לאירועים אז בעצם אי פתיחה זה אובדן כסף לעירייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:01 
אני מניח שפתיחה מהירה, מוקדם מהצפוי תיתן לקבלן גם יותר כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:04 
r200 כתב:
bergkamp כתב:
בעקבות שיחה עם אוהד מוכר שבקיא בפרטים, אני מסייג את ההודעה שלי. הוא טוען שמעבר ליד אליהו לעונה אחת כביכול עלול להיות חרב פיפיות בכל הקשור לבניית האולם. לעירייה כבר לא תהיה שום סיבה להיות לחוצה על תאריך היעד, אוקטובר 2014, ולטענתו לא יפליא אותו אם בנסיבות מסוימות יחליטו לעצור את הבנייה כדי לחסוך כסף. הוא העלה גם טיעונים שיווקיים וספורטיביים, אבל לא אני ולא הוא באמת יכולים לחזות את העתיד. בכל הקשור לאולם, אני לא מוכן לקחת את הסיכון שהוא העלה.
אז הדר יוסף, here we go again

ברגע שקבלן זכה במכרז והמזמין עוצר את העבודה המזמין משלם ימי בטלה ניהול מתמשך והתארגנות מחדש ובסדר גודל כזה זה המון המון כסף
יכולים לסיים את הבנייה ולא לפתוח ולתת טופס 4 זה כבר משהו אחר אבל לא הגיוני מכייון שמלבדנו בטח האולם יושכר לאירועים אז בעצם אי פתיחה זה אובדן כסף לעירייה

כלומר חולדאי מודיע לכל העולם ואשתו שהוא בנה אולם ובזבז כספי ציבור רק בגלל שכמה אוהדי הפועל לחצו עליו לעשות כן.
הבניה לא תיפסק ויותר מזה היא תומרץ רק כדי שלא נהיה עצם בגרון של הדון ליותר מעונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אני מניח שפתיחה מהירה, מוקדם מהצפוי תיתן לקבלן גם יותר כסף.

בד"כ חוזים כאלה מלווים בקנס /פרס אבל צריך לראות את מסמכי החוזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 13:12 
מצד אחד, ביד אליהו נוכל להרחיב את מעגל האוהדים שלנו ולתת הזדמנות ליותר אנשים להגיע למשחקים.
מצד שני, לא יהיה קל למכור מנויים (בטח כשיש אפשרות לרכוש כרטיס לכל משחק). מחיר המנוי יהיה צריך להיות נמוך יותר, אולי בעזרת הבטחה להורדת מחיר המנוי רטרואקטיבית בכמה מאות שקלים אם נגיע למספר מסוים (נניח 2500 מנויים).
יש גם את שיקול הביתיות שבהדר יוסף יהיה הרבה יותר אפקטיבי ויעזור לקבוצה לשרוד עוד עונה לא פשוטה.
בקיצור, החלטה לא פשוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
ביד אליהו רק תקטן כמות המנויים, הרבה מאד יחרימו (ובצדק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 15:36 
נשיקה צרפתית כתב:

החרמות זה פחות הבעיה, זה להסתכל על הדברים מנקודת מבט אידיאולוגית מדי.
רוב האנשים לא פועלים מנקודת המבט הזאת, אלא פועלים קודם כל כצרכנים. וכאן העניין הוא שלא תהיה לאנשים מוטיבציה (כי כמו שנאמר פה אפשר לקנות כרטיס לכל משחק) ולא יהיה להם חשק (כי זו לא בדיוק מחשבה "מעוררת תיאבון" לחשוב על עונה שלמה ביד אליהו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
עזבו אפילו את הסנטימנטים בצד, רוב המשחקים השנה היו בערך 1000-1200 איש. אני באמת מתקשה לחשוב על דרך שבה זה לא ייבלע ביד אליהו. ובכלל שנצליח למשוך כ"כ הרבה אנשים במה שנראה כרגע כמו עונה באורך הגלות עם 33 מחזורים לפני פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
כרגע אנחנו במקום שונה לגמרי מאיפה שהיינו לפני שנה.
גם בניית העולם בעיצומה, מעבר ליד אליהו יהיה לזמן ידוע מראש ולא "זמני" עד שתהיה אופציה אחרת, גם התיישבנו בליגת העל וכבר עברנו שנת הסתגלות (לעבור מאולם ביתי של הדר יוסף עם בקושי אלף מקומות ישר ליד אליהו בלי בית מכבי באמצע זה דרסטי מדי, גם לקבוצה וגם לאוהדים), גם בסיס האוהדים התרחב בצורה מדהימה ואף אולם אחר בגוש דן לא יוכל להחיל אותו.
אם לפני שנה בית מכבי לא היה רלוונטי, לא היה שום היגיון לשחק ביד אליהו. השנה הסיפור שונה לגמרי (ועדיין אין לי מושג אם זו האופציה הכי פחות גרועה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
עזבו אפילו את הסנטימנטים בצד, רוב המשחקים השנה היו בערך 1000-1200 איש. אני באמת מתקשה לחשוב על דרך שבה זה לא ייבלע ביד אליהו. ובכלל שנצליח למשוך כ"כ הרבה אנשים במה שנראה כרגע כמו עונה באורך הגלות עם 33 מחזורים לפני פלייאוף.

בדיוק. מעבר לכל שיקול אידיאולוגי, יש כאן פגיעה מקצועית רצינית ואיבוד היתרון היחסי היחיד שיש לנו מול שאר הקבוצות (הקהל). אם נוסיף על זה את החשש שלא יימכרו כמות גדולה של מנויים, אז הפגיעה היא גם כלכלית וגם מקצועית.

מאוד מקווה שיצליחו לאשר ולהשמיש את הדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
לפני שנה אחת הסיבות למעבר מהדר יוסף היתה הסיבה שלא הגיוני שיש יותר חברי עמותה ממקומות פנויים באולם, כלומר יתכן המצב האבסורדי שחבר עמותה ירצה לעשות מנוי ופשוט לא יוכל מחוסר מקום. במה המצב כרגע שונה?

כמו כן ברגעים אלה ממש אני ברכבת וחולף על פני איזור האולם החדש, אני פונה להנהלה בבקשה - אנא החליפו את המנוף הצהוב במנוף אדום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 16:36 
נשיקה צרפתית כתב:

זאת דמגוגיה.
מעבר לזה שלדעתי מי שמחרים את הקבוצה שלו במשחקים, מראש, במודע, ועוד רק בגלל מגרש - הוא לא אוהד (ברור לי שאותו אחד כמובן יטען אחרת, אבל אין הגדרה של אוהד במילון, וזו דעתי).
מה שמעניין אותי: בכדורגל, עד כמה שאני זוכר, המגרש הביתי שלנו הוא בדיוק אותו מגרש שנצבע צהוב שבוע לאחר מכן במשחקי הבית של קבוצה תל אביבית שלובשת צהוב.
האם גם שם יש החרמה?
איפה ה-"אידיאלוגיה" במקרה הזה?

ועוד כאן שנאמר מראש שבמידה וזה יקרה, זה לעונה אחת בלבד, רק בגלל שכל שאר האופציות גרועות הרבה יותר למועדון ולהכנסות שלו. (כמובן בהנחה שלא תימצא אופציה יותר טובה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הפועל כתב:

בדיוק. מעבר לכל שיקול אידיאולוגי, יש כאן פגיעה מקצועית רצינית ואיבוד היתרון היחסי היחיד שיש לנו מול שאר הקבוצות (הקהל). אם נוסיף על זה את החשש שלא יימכרו כמות גדולה של מנויים, אז הפגיעה היא גם כלכלית וגם מקצועית.

מאוד מקווה שיצליחו לאשר ולהשמיש את הדר יוסף.

אם זה באמת יהיה הדר יוסף, זה מבחן לאוהדים שלנו. כי ברור לכולנו שמחירי המנויים יצטרכו לעלות, ומשמעותית. אני מקווה שאנשים יבינו, ולא רק של א יקטרו אלא יירתמו לעזור לקבוצה גם מעבר למה שתיכננו. לקראת מה שבפירוש הולכת להיות שנה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 16:49 
נשיקה צרפתית כתב:

ולמה בצדק ? את מי בדיוק אתה מעניש פה בצדק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
שנה שעברה הטירוף למנויים היה רק בהתחלה שהיה את ההייפ אחרי שעלינו ליגה והמשחקים היו אמורים להיות בהדר יוסף. אני אישית שלא מגיע לרוב המשחקים בכדורסל רצתי לעשות מנוי, רק ביגלל שהדר יוסף זה אולם קטן וחששתי שאם אני לא יעשה מנוי אני לא יוכל להשיג כרטיס לדרבי בית.
בוא נגיד שאם המשחקים יועברו ליד אליהו רוב הסיכויים שכמות המנויים לא תגדל. אולי אפילו תקטן. יגיעו אותם 700 אנשים בלחץ למשחקים הביתיים וכל השאר יעדיפו לקנות כרטיסים בודדים רק למשחקים מעניינים ואפילו לא יתאמצו לעשות מנוי כי זה ברור שלא יהיה קשה להשיג כרטיס לשום משחק בית. אפילו העניין הזה שלא הלרוץ לקנות כרטיסים למען עתיד הקבוצה גם כבר מתחיל לאבד את זה, אחרי שגם מצד הכדורגל יש הרגשה שכבר סחתו אותנו (כמובן שהמטרות נעלות אבל אין לי תיאור יותר טוב).
אני לא רואה שום סיכוי שנצליח למכור יותר מ1000 מנויים בלחץ השנה, פשוט אין לנו יותר קהל מזה. ככה שאני לא חושב שיד אליהו זו כזו אופציה כלכלית כמו שמציגים אותה.
אם מסתכלים על הצד הכלכלי נטו, עדיף לארח באולם קטן ואולי רק במשחקים חשובים עם דרישה להעביר ליד אליהו. אבל אז הולכת כל הביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 17:14 
לסיכום, יותר כסף, אבל אווירת בית קברות כמו שרק האיצטדיון המבחיל הזה יודע לספק.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
כמה עלה מנוי השנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: