הפועל כתב:
אני היחיד פה שזוכר את קרית מנחם לטובה? מבחינת חנייה זה לא יותר גרוע מבית מכבי. הכניסה באמת חרא, אבל אם האלטרנטיבה זה הדר יוסף למשל, זה עדיף לדעתי מהדר יוסף כי זה לפחות יותר גדול ונראה יותר נורמלי מבפנים
ממה שאני זוכר יש כניסה אחת לשכונה המנותקת הזו וגם פה אחרי שאתה נתקע בצומת המשולשת ליד פסי הרכבת. אין מה לשוות בנגישות לאולם בראשון (יש בעליה מהמחלף) או הגעה מ-431 בכיוון אחר וכמובן שזה ליד התחנה המרכזית. חניה מסודרת יחסית גדולה ועוד כמה חניונים מסביב - ברמלה לחלוטין לא חשבו על זה. אישית (וממש לא בגלל שאני גר בראשון) גן נחום עדיף אבל כאמור מצטרף לדעה שאין ברירה ובמקום ללכת על עקרונות צריך כאן לפתוח קצת את הראש ולהגיע למסקנות נכונות.
אני מבין שהחשש המרכזי הוא שבניית האולם תיפסק.
עוד בתחילת העונה שערתי ניתקל בבעיה הזאת באולם מכבי ולא נהיה אורחים רצויים.
חשבתי גם אז שיד אליהו עדיף כי דון שימון עצמו לא ירצה אותנו ביד אליהו והוא במו ידיו יבנה את האולם החדש רק כדי שלא נפריע לו .
אני דוקא ירגיש מרוצה כשתתחיל לו בעיה בשיבוץ אימונים בימי רביעי וחמישי.
רוצה להוכיח לו שהאולם לא רק שלו כשיהיה במיעוט ביד אליהו בדרבי אחד לפחות. עם 1000 אוהדים שלנו הצהובים נראו בדיחה בהיכל אז מה יקרה עם רב מוחלט שלנו.
ומקצועית זה יכול לתרום לקבוצה ללמוד לשחק ביד אליהו למרות שהאופן שבו שיחקנו שם השנה היה כמעט ברמה הגבוהה ביותר שאני זוכר.
חוץ אולי מהעונה של לארגי הפועל מעולם לא נראתה כה טוב ביד אליהו.