unknown כתב:
מכל הסיפורים היפים האלו עדיין לא הבנתי למה למכור את דמארי זה אסון. יש מאמן, שחושב שיש חלוץ אחר שיותר מתאים לו לשיטה ויש לו אופציה להביא אותה בתמורה ל50% כרטיס של חלוץ שהוא פחות מאמין בו. מה הבעיה עם זה?
רציתי לרשום את זה כבר בדיונים אחרים ולא היה לי כוח להכנס לויכוחים, אבל בעיני מכירת דמארי, בן חיים וקליימן זה עניין מתבקש גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת ניהול קבוצה נכון.
מבחינת ניהול הקבוצה, סוף סוף השנה יש לנו מאמן שאפשר לסמוך עליו, שיבנה קבוצה לטווח ארוך. בשביל קבוצה לטווח ארוך שחקנים שאתה יכול לסמוך על זה שישארו אצלך לטווח ארוך. או שגם אם לא ישארו אצלך לטווח ארוך לפחות שתוכל להרוויח כסף על מכירה שלהם.
דמארי ובן חיים אלו שני שחקנים שכסף לא ניראה עליהם בעתיד. בשביל שדמארי ישאר בסוף עונה לפי מה שאני מבין נצטרך לשלם סכום נכבד. במידה וימכר נקבל רק 50% מהכסף. בן חיים רק רבע כרטיס שלו היה אצלנו, מה שאומר שכביכול אם היה ממשיך היינו משביחים שחקן עבור מכבי פ"ת. ממש כמו שהפועל עכו עושה בשביל חיפה עם כל המושאלים שמגיעים אליה מידי שנה. זו חשיבה של קבוצה קטנה!
מבחינה מקצועית, גם כן רב"ש צודק בעיני שלא בונה על דמארי ליד שכטר. נכון לעד לפני שבוע היתה לנו התקפה שבנויה מ4 מובילי כדור. אף שחקן בחוד שמתמחה במשחק נגיעה, אף חלוץ מוציא לפועל קלאסי. מהמעט ניסיון שיש לי מכדורגל בשכונה, בד"כ קבוצות ששמים בהם 4 שחקנים שאוהבים להחזיק בכדור ביחד, לא משנה כמה מוכשרים הם, בד"כ זה לא עובד. צריך גיוון. אחד שימשוך כדור, אחד שיתן פסים לגול, אחד שיעמוד ליד השער ויסיים את ההתקפות.
אני לא מצליח לדמיין בראש זיווג טוב בין שכטר ודמארי בהתקפה. שניהם שחקנים עם אותו סטייל של משחק פחות או יותר. דריבל, טכניקה, משיכת כדור, בעיטה חלשה, לא שחקנים של נגיעה. צריך ליד שכטר חלוץ 9 קלאסי. עמאשה הוא הרבה יותר מתאים לתפקיד מאשר דמארי בעיני. לפני הפציעה שלו זה היה חלוץ שכולנו חלמנו שיהיה לנו כזה בהפועל.
בכל מקרה,
גם ששניהם הלכו, הכסף תיהיו בטוחים ינותב לרכש, לשחקנים שהמאמן יותר מאמין בהם, לשחקנים שיוכלו לשרת אותנו לטווח ארוך והכרטיס שלהם יהיה ביד שלנו. לא חצי שלנו, לא רבע שלנו ולא סמי השאלות למיניהן.
זו דעתי. ואני מראש מודיע שלכל פרשני הפורום שאוהבים לסכם את דעתם באיזה סמיילי לועג, דחפו אותו לתחת.
שום אסון לא הולך לקרות. קבוצה טובה יותר ממה שהיתה לנו בשנתיים האחרונות, אני בטוח שתיהיה.
יאללה הפועל!
והכי חשוב, תנו שקט למאמן שלכם!
שני דברים אחד לדעתי עם בן שמעון לא רצה את דמארי אז אבוחצירה היה צריך לבוא אלינו ולא לחיפה ואין לי ספק שהוא היה מגיע אם היינו פונים אליו
דבר שני אתה לא יכול למכור 2 שחקני מפתח שבוע לפני שאתה יוצא למחנה אימונים איזה צורה יש לזה? אין להפועל כסף לבנות קבוצה מחדש כמו שהם היו רוצים
כמה כבר תצליח לשדרג את הסגל שהיה עם התקציב שיש לך?