תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 17:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 09:59 
19 כתב:
הדיעה שלי היא שמכירת דמארי, אחרי שאנשים קנו מנויים במחירים שעלו בשביל שיהיה כסף לרכש, היא עילה שכולם יחזירו מנויים.
בין זה לבין לקרוע את הבגדים כל פעם שמישהו צריך למלא כמה שורות, כי צריך למכור פרסומות, יש הבדל.

העובדה שמה שהלחיץ פה אנשים זה שזה לא מפורסם בשום אתר אלה בפורום של אנשים "מקורבים" ושזה מאוד דומה למה שקרה עם טל בן חיים
אני מאמין שחיפה סגרו עם הלוזונים הכל, מקווה שנעמד פה על הרגליים האחוריות ובזה יסתכם.
שנה הבאה יש לנו אפשרות לרכוש אותו ולבחור יש חוזה לעוד שלוש שנים אז אפשר וצריך להרגיע את המערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: משהו חמור מאוד הולך לקרות בכפר הזה
הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:00 
joshsoos כתב:
אנטיגונה כתב:
ואני מחזק את כל מי שהגיבו אתמול בעניין דמארי.
אותי לא מעניין אם זאת סתם שמועה, יש הכחשה/אין הכחשה (במילא אין הרבה אמון בפוליטקיאי ובאיש פרסום), ואם זה יקרה מחר, בינואר או בכלל.
יש עוד תפקיד לפורום.
כמו למשל להבהיר מה היא דעת האוהדים במקרה שיהיה שחרור כזה.
וחשוב שמי שמסתכל פה (או שהלך הרוח מועבר אליו) יפנים שאצל הרוב ויתור על דמארי זה ייהרג ובל יעבור.
אנחנו קוראים בתקשורת, אפילו לפני המחטף של בן חיים, שהפועל לא רוצה להפסיד את דמארי בחינם כמו את טוטו.
ויותר מדי דברים בשבוע האחרון חיזקו את החשש הזה שמכירה שלו לחיפה עלולה להתרחש (הקיץ או בינואר), ובהחלט חשוב להעביר את המסר לאלה למעלה מה דעתנו, רוכשי המנויים ששילמו 8 אחוזים יותר ממחיר גבוה מלכתחילה בגלל חיזוק הסגל, ששחרור כזה, ועוד ליריבה לצמרת, זה קו אדום בוהק.
אתם יכולים להמשיך עם המשלים, הנמשלים והפרחים.
עליי לפחות זה לא עושה שום רושם, ואנהג כך בעתיד באותה סיטואציה, ואני מקווה שגם כותבים אחרים.

:ROSE:

נו, ויש אוהדים (כמוני) שמבחינתם למכור את דמארי זה לא כזה קו אדום. אין שחקן שאין לו תחליף, והשאלה היא מה התמורה.

אני מעדיף לתת להנהלה ולמאמן לעבוד ולקבל החלטות בלי להכניס להם כל 5 שניות איזו עקיצה או בעיטה בביצים, ובלי לעשות פוזות של "תחזיקו אותי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:01 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
אנטיגונה כתב:
אותי לא מעניין אם זאת סתם שמועה, יש הכחשה/אין הכחשה (במילא אין הרבה אמון בפוליטקיאי ובאיש פרסום), ואם זה יקרה מחר, בינואר או בכלל.
יש עוד תפקיד לפורום.
וחשוב שמי שמסתכל פה (או שהלך הרוח מועבר אליו) יפנים שאצל הרוב ויתור על דמארי זה ייהרג ובל יעבור.
אנחנו קוראים בתקשורת, אפילו לפני המחטף של בן חיים, שהפועל לא רוצה להפסיד את דמארי בחינם כמו את טוטו.
ויותר מדי דברים בשבוע האחרון חיזקו את החשש הזה שמכירה שלו לחיפה עלולה להתרחש (הקיץ או בינואר), ובהחלט חשוב להעביר את המסר לאלה למעלה מה דעתנו, רוכשי המנויים ששילמו 8 אחוזים יותר ממחיר גבוה מלכתחילה בגלל חיזוק הסגל, ששחרור כזה, ועוד ליריבה לצמרת, זה קו אדום בוהק.
עליי לפחות זה לא עושה שום רושם, ואנהג כך בעתיד באותה סיטואציה, ואני מקווה שגם כותבים אחרים.

נו, ויש אוהדים (כמוני) שמבחינתם למכור את דמארי זה לא כזה קו אדום. אין שחקן שאין לו תחליף, והשאלה היא מה התמורה.

אני מעדיף לתת להנהלה ולמאמן לעבוד ולקבל החלטות בלי להכניס להם כל 5 שניות איזו עקיצה או בעיטה בביצים, ובלי לעשות פוזות של "תחזיקו אותי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:03 
tsach כתב:
נועם שחם כתב:

נערך לאחרונה על ידי ofer23 בתאריך 27 יוני 2013, 10:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:03 
ראצ'ו כתב:
zink כתב:
סבבה, אבל חשוב להשמיע את הדעה שלך, ואם המחיר הוא קצת היסטריה בפורמים אז אני מוכן לחיות עם זה.

הפורומים זה בדיוק המקום להשמיע את הדעה, וגם אני משמיע את שלי כמו כל אחד אחר פה.
אבל אני כותב את הדברים ממקום אחר לגמרי: אני באמת חושב שלהפועל יש סיכוי גדול לעשות דברים יפים השנה - יש מאמן חדש ויש שחקנים טובים ויש את גילי ושכטר ואפשר באמת להצליח. אבל מאמן מצויין ושחקנים לבד לא תמיד מספיקים. הצלחה של קבוצה מושפעת המון מהאווירה מסביב, מהפסיכולוגיה ומדברים שעוטפים את הדבר הזה שנקרא קבוצת כדורגל. אחת הסיבות שמכבי הצליחה בשנה שעברה היא שמעבר לשחקנים ולמאמן - היה להם בפעם הראשונה גם שקט מסביב שאפשר להם להצליח ולהתרכז וגם כשהיה משברון, הם יכלו לצאת ממנו מהר.
אין לי ספק שהפועל תקלע למשברים השנה, אין לי ספק שיקח זמן לקבוצה חדשה לחלוטין להתחבר. השאלה היא כמה לחץ יווצר מכל משבר, כמה טירוף וסחרור נכניס את המערכת שלטוב ולרע מושפעת מהאוהדים שלה? אני חושב שאם נבוא לעונה הזו עם קצת סבלנות ועם קצת אמונה, ולא נתעסק רק בשלילי כל הזמן - תהיה לזה השפעה חיובית על המועדון (ואני לא מתייחס רק לפורום, הרי מה שקורה פה בפורום גם מגיע ליציע ומה שקורה ביציע ומסביב למועדון משפיע בסוף על הקבוצה).

סליחה שאני הופך את זה לדיון מקצועי-
אבל נזכרתי שלפני חודש וחצי כתבת (והסכמתי מאוד) שהחיזוק הכי קריטי לקבוצה הזאת זה 2 מגינים שידעו להצטרף ולפתוח את המשחק מ2 האגפים.
מאז כולם כבר התפשרו על מגן שמאלי בינוני מינוס, והמגן הימני שבדרך הוא בכלל הגנתי.
אני גם מאוד התלהבתי מפתיחת החלון עם ההחתמות הנכונות של גרזציץ ושכטר, אבל לא הורס לך קצת את האופטימיות הקטע הזה?

נראה כאילו אנשים שוכחים מה היה פה לפני חודשיים. יש מספיק שמות בהרכב אז זה נראה בסדר. גם הרביעייה שנה שעברה הייתה סופר-סטארית. לא מבין איך אנחנו עוד פעם מתפשרים על מגינים. זה הבדל בין מקום 3 לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:04 
ראצ'ו כתב:
zink כתב:
סבבה, אבל חשוב להשמיע את הדעה שלך, ואם המחיר הוא קצת היסטריה בפורמים אז אני מוכן לחיות עם זה.

אבל אני כותב את הדברים ממקום אחר לגמרי: אני באמת חושב שלהפועל יש סיכוי גדול לעשות דברים יפים השנה - יש מאמן חדש ויש שחקנים טובים ויש את גילי ושכטר ואפשר באמת להצליח. אבל מאמן מצויין ושחקנים לבד לא תמיד מספיקים. הצלחה של קבוצה מושפעת המון מהאווירה מסביב, מהפסיכולוגיה ומדברים שעוטפים את הדבר הזה שנקרא קבוצת כדורגל. אחת הסיבות שמכבי הצליחה בשנה שעברה היא שמעבר לשחקנים ולמאמן - היה להם בפעם הראשונה גם שקט מסביב שאפשר להם להצליח ולהתרכז וגם כשהיה משברון, הם יכלו לצאת ממנו מהר.
אין לי ספק שהפועל תקלע למשברים השנה, אין לי ספק שיקח זמן לקבוצה חדשה לחלוטין להתחבר. השאלה היא כמה לחץ יווצר מכל משבר, כמה טירוף וסחרור נכניס את המערכת שלטוב ולרע מושפעת מהאוהדים שלה? אני חושב שאם נבוא לעונה הזו עם קצת סבלנות ועם קצת אמונה, ולא נתעסק רק בשלילי כל הזמן - תהיה לזה השפעה חיובית על המועדון (ואני לא מתייחס רק לפורום, הרי מה שקורה פה בפורום גם מגיע ליציע ומה שקורה ביציע ומסביב למועדון משפיע בסוף על הקבוצה).

ראצ'ו
אני חושב שרוב האנשים התעסקו עד עכשיו אך ורק בצד החיובי (תמיד יש כמה מתלוננים) אבל כולם ראו הכל בעיינים טובות ופרגנו על כל דבר שקרה במועדון, מהחתמה שתי מאמני כושר ועד האפשרות לויתור על שוער צעיר ומוכשר מאוד. אפילו שזה יצר קצת פאניקה בפורום גם העזיבה של טב"ח התקבלה בסופו של דבר בהבנה של "וואלה, אין מה לעשות פה". אז נכון שדברים טובים קורים פה השנה אבל תבין את ההגיון שאנשים ירגישו מרומים, אחרי ההסבר על עזיבת טל בן חיים אז אנשים נרגעו והבינו שזה לא בידיים שלנו, כרגע הכביכול מעבר הזה כן בידיים שלנו ותבין איך יישומו ייתן תחושה קשה של אכזבה לאוהדי הפועל במיוחד בגלל שהשנה האוהדים עשו עוד צעד לקראת ההנהלה וקנו מנויים במחירים יותר גבוהים כי הובטחה להם קבוצה משודרגת
מן הסתם הכל כרגע בספקלוציות של אם ואם אבל כמו שטענתי מקודם, השקט סביב ההעברה האפשרית, זה מה שמלחיץ את האוהדים כי בדיוק בצורה הזאת עבר טל בן חיים למכבי, פה להפועל יש סיי, מקווה שלא יאכזבו זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:08 
אחרי הרבה הרבה שנים,
הקיץ, וזה התחיל עוד בבן שמעון ובגרזיציץ,
אני מרגיש שיש אנשים שעושים עבודה מעולה.
להתחיל לערוף ראשים בגלל שמועות של טמטום לשמו
בטבע, כשאתה משדר פחד, יבואו לטרוף אותך
וזה בדיוק מה שאתם עושים פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:11 
NARKOTIKA כתב:
ראצ'ו כתב:
zink כתב:

סליחה שאני הופך את זה לדיון מקצועי-
אבל נזכרתי שלפני חודש וחצי כתבת (והסכמתי מאוד) שהחיזוק הכי קריטי לקבוצה הזאת זה 2 מגינים שידעו להצטרף ולפתוח את המשחק מ2 האגפים.
מאז כולם כבר התפשרו על מגן שמאלי בינוני מינוס, והמגן הימני שבדרך הוא בכלל הגנתי.
אני גם מאוד התלהבתי מפתיחת החלון עם ההחתמות הנכונות של גרזציץ ושכטר, אבל לא הורס לך קצת את האופטימיות הקטע הזה?

נראה כאילו אנשים שוכחים מה היה פה לפני חודשיים. יש מספיק שמות בהרכב אז זה נראה בסדר. גם הרביעייה שנה שעברה הייתה סופר-סטארית. לא מבין איך אנחנו עוד פעם מתפשרים על מגינים. זה הבדל בין מקום 3 לאליפות.

דיון מקצועי עדיף שלא לעשות פה. אבל בהתייחסות קצרה למה שאמרת: העמדה המקצועית שלי שאומרת שצריך 2 מגינים תוקפים היא לא העמדה של בן שמעון. אני גם מעדיף לקבל 2 גולים במשחק העיקר שניתן 3 ושיהיה כדורגל שכיף לראות, בן שמעון כנראה חושב יותר על הגנה, בטח כשהיא חדשה לחלוטין (והוא כנראה גם צודק). בסך הכל אנשים שוכחים שהפועל חיה על התקציב שהיא מייצרת, וזה שיש קבוצה עם שכטר, דמארי, ורמוט, 3 זרים שהמאמן רצה מראש ועוד כנראה כמה החתמות, זה לא עניין של מה בכך. ברור שיכול להיות טוב יותר וברור שאם היה עוד כסף כנראה שהייתה קבוצה טובה יותר, אבל במסגרת הקיים לדעתי יש קבוצה נהדרת ויש מאמן מצוין ועדיף להתרכז בלעזור לקבוצה להצליח ולא לחפש רק את השלילי כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:20 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
אנטיגונה כתב:
יש עוד תפקיד לפורום.

אני מעדיף שהנהלה שהעלתה מחירים ( שגם ככה הכי גבוהים בליגה ) ב-8 אחוזים ומאמן שאמר שלשום שצריך להחזיר את האמונה לאוהדים אחרי שהלכה לאיבוד, יפעלו בהתאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:23 
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
אנטיגונה כתב:
יש עוד תפקיד לפורום.

אני מעדיף שהנהלה שהעלתה מחירים ( שגם ככה הכי גבוהים בליגה ) ב-8 אחוזים ומאמן שאמר שלשום שצריך להחזיר את האמונה לאוהדים אחרי שהלכה לאיבוד, יפעלו בהתאם

מסכים. חופרים כל הקיץ על האוהדים והאוהדים והאוהדים.
במקרה של טב"ח ניתן להאשים חוזה מטופש, התנהלות לוזונית ומכבי שנהפכים לסניף של הדון.

במקרה של דמארי זה להכריז שעל אף כל הרעש והצלצולים אנחנו מועדון קטן שמוכר את השחקן הכי פרודקטיבי של המועדון בשנתיים האחרונות ליריבה שלנו לצמרת.

ההנהלה עשתה לנו פוזות של תחזיקו אותי עם ההתגייסות למען שכטר והעלאת המחירים, זה רחוב דו-סטרי.

עומר דמארי לא זז מהפועל, ואם כן אז רק לחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:41 
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
אנטיגונה כתב:
יש עוד תפקיד לפורום.

אז תן להם לעבוד ותשפוט אותם בסוף התהליך. מועדון כדורגל לא יכול להתנהל לפי מה שכל אוהד רוצה או חושב שצריך לקרות ואי אפשר כל הזמן רק לעבוד מתוך חשש של מה יגידו האוהדים.

בוא גם נזכור עובדה חשובה - התייקרות המנוי נובעת בין היתר מכך שאין לנו בעל בית עם גב כלכלי. אם היה אחד כזה, היה מקום להלין על העלאת מחירי המנוי. אנחנו כקהל גם דורשים להתנהל כשווים מול מועדונים עם גב כלכלי הרבה יותר חזק וגם מתלוננים שמעלים את מחיר המנוי ב-100 שקל. אולי כדאי שנחליט מה אנחנו רוצים ונפסיק עם הסכיזופרניה הזו.

נערך לאחרונה על ידי נועם שחם בתאריך 27 יוני 2013, 10:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:42 
אנטיגונה כתב:
יש עוד תפקיד לפורום.

זה קצת יותר מורכב מזה ולשם בדיוק ראצ'ו מכוון.
זה שאנחנו רוצים ליצור מסר שאנחנו לא מוכנים לוותר על דמארי זה טוב ויפה, אבל מה שאנחנו בעיקר יוצרים פה זה הלך רוח היסטרי ואווירת פאניקה מסביב למועדון.
להגיד שהמחיר שאנחנו משלמים זה קצת היסטריה בפורום זה חארטה בפיתה.
כמות הקללות שעפו פה בימים האחרונים לכיוונו של חיים רמון ואפילו רב"ש בגלל חצי ידיעה היא לא הגיונית בשום צורה שהיא, בטח לא במועדון שעד עכשיו התנהל הקיץ בצורה יוצאת מן הכלל (בעיני גם בנושא טב"ח אנחנו רק נצא נשכרים).
זה יוצר אווירה של לחץ מסביב למועדון ובצורה כזאת אי אפשר להצליח (רק תשאלו את אוהדי המחלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:43 
אנחנו כבר יכולים לעשות לאוהדי המחלה בי"ס בנושא הזה. הפאניקה שאנשים פה מייצרים מחלחלת עד לאחרון שחקני הספסל ואנשי הצוות במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
אחרי הרבה הרבה שנים,

הבעיה היא שכבר טרפו אותנו במקרה טל בן חיים....
גם עניין טל בן חיים נראה בהתחלה כמו סתם שמועה,והוא עצמו הכחיש אותה,ואחרי 24 שעות לבש את החולצה הצהובה,והשאיר אותנו עם בור עמוק שבוע לפני המחנה אימון.
לכן החשש בעניין דמארי שחשוב בכמה דרגות יותר מאשר טל בן חיים לקבוצה,הוא חשש מוצדק שלא עולה סתם.
אז נכון שלא תמיד הדברים בשליטת הקבוצה כמו במקרה בן חיים,אבל אחרי שאתה אוכל כאפה כזאת בדמות המקרה שלו,אז הפחד והחשש יותר ממובנים,וכמו במקרה הסיפור של "זאב זאב",לא צריך יותר מפעם אחת של שאננות בשביל שיבואו וייטרפו אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:45 
מותר גם לי סיפור סיני עתיק?

היה פעם זקן סיני ולו בן צעיר וסוס. הסיני חי בכפר קטן. יום אחד הסוס ברח מהאורווה.
באו אנשי הכפר ואמרו לסיני הזקן, "כמה שזה רע."
שאל אותם הזקן, "מאיפה אתם יודעים אם זה טוב או רע ?

למחרת חזר הסוס. יחד עמו הגיעו סוסי בר רבים.
האיש ובנו פתחו את דלת האורווה וכל הסוסים נכנסו פנימה.
באו אנשי הכפר ואמרו לזקן, "כמה שזה טוב."
ענה להם, "מאיפה אתם יודעים אם זה טוב או רע?"

יום אחר כך נפל הבן הצעיר בעת שניסה לרכב על אחד מסוסי הבר ושבר את הרגל.
באו אליו אנשי הכפר ואמרו לזקן: "כמה שזה רע."
ענה להם הזקן, "מאיפה אתם יודעים אם זה טוב או רע?"

לאחר מכן, באו אנשי צבא ולקחו את צעירי הכפר למלחמה, שבה נהרגו חלק מהם.
אבל את הבן של הסיני לא לקחו, כיוון שרגלו הייתה שבורה.

אז איך אפשר לדעת היום אם איבוד שחקן הרכב זה טוב או רע?
אולי מחר נחתים במקומו שחקן טוב ממנו משמעותית?
אולי בעוד חודש הוא מבקיע שער עצמי בדרבי?

אולי כדאי לחכות ולראות...

סומך על רב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:47 
galil כתב:
מותר גם לי סיפור סיני עתיק?

היה פעם זקן סיני ולו בן צעיר וסוס. הסיני חי בכפר קטן. יום אחד הסוס ברח מהאורווה.
באו אנשי הכפר ואמרו לסיני הזקן, "כמה שזה רע."
שאל אותם הזקן, "מאיפה אתם יודעים אם זה טוב או רע ?

למחרת חזר הסוס. יחד עמו הגיעו סוסי בר רבים.
האיש ובנו פתחו את דלת האורווה וכל הסוסים נכנסו פנימה.
באו אנשי הכפר ואמרו לזקן, "כמה שזה טוב."
ענה להם, "מאיפה אתם יודעים אם זה טוב או רע?"

יום אחר כך נפל הבן הצעיר בעת שניסה לרכב על אחד מסוסי הבר ושבר את הרגל.
באו אליו אנשי הכפר ואמרו לזקן: "כמה שזה רע."
ענה להם הזקן, "מאיפה אתם יודעים אם זה טוב או רע?"

לאחר מכן, באו אנשי צבא ולקחו את צעירי הכפר למלחמה, שבה נהרגו חלק מהם.
אבל את הבן של הסיני לא לקחו, כיוון שרגלו הייתה שבורה.

אז איך אפשר לדעת היום אם איבוד שחקן הרכב זה טוב או רע?
אולי מחר נחתים במקומו שחקן טוב ממנו משמעותית?
אולי בעוד חודש הוא מבקיע שער עצמי בדרבי?

אולי כדאי לחכות ולראות...

סומך על רב"ש

גילי לנדאו - זה אתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:48 
שאולין כבר עובד על סטיקר "סומך על רב"ש"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:53 
שער 7 הוא אדום כתב:
דני גולפיטק כתב:
אחרי הרבה הרבה שנים,

הבעיה היא שכבר טרפו אותנו במקרה טל בן חיים....
גם עניין טל בן חיים נראה בהתחלה כמו סתם שמועה,והוא עצמו הכחיש אותה,ואחרי 24 שעות לבש את החולצה הצהובה,והשאיר אותנו עם בור עמוק שבוע לפני המחנה אימון.
לכן החשש בעניין דמארי שחשוב בכמה דרגות יותר מאשר טל בן חיים לקבוצה,הוא חשש מוצדק שלא עולה סתם.
אז נכון שלא תמיד הדברים בשליטת הקבוצה כמו במקרה בן חיים,אבל אחרי שאתה אוכל כאפה כזאת בדמות המקרה שלו,אז הפחד והחשש יותר ממובנים,וכמו במקרה הסיפור של "זאב זאב",לא צריך יותר מפעם אחת של שאננות בשביל שיבואו וייטרפו אותנו.

אני מצטער, אבל הטרמינולוגיה של "טרפו אותנו במקרה טל בן חיים", ממש לא במקומה.
זה היה מראש חוזה מאוד בעייתי, שאיפשר לעמוס לוזון לנהוג ככל העולה על רוחו.
ואם כבר בענייני טריפת חיות עסקינן, אז כנראה המצב של ק"ש הוא הגרוע מכולן: בשנים האחרונות, כולל בשבועות האחרונים, ממש מתעללים בגווייה של הקבוצה הזו וזוללים ממנה ללא הרף.

נערך לאחרונה על ידי ofer23 בתאריך 27 יוני 2013, 10:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:53 
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
אנטיגונה כתב:
יש עוד תפקיד לפורום.

אז תן להם לעבוד ותשפוט אותם בסוף התהליך. מועדון כדורגל לא יכול להתנהל לפי מה שכל אוהד רוצה או חושב שצריך לקרות ואי אפשר כל הזמן רק לעבוד מתוך חשש של מה יגידו האוהדים.

בוא גם נזכור עובדה חשובה - התייקרות המנוי נובעת בין היתר מכך שאין לנו בעל בית עם גב כלכלי. אם היה אחד כזה, היה מקום להלין על העלאת מחירי המנוי. אנחנו כקהל גם דורשים להתנהל כשווים מול מועדונים עם גב כלכלי הרבה יותר חזק וגם מתלוננים שמעלים את מחיר המנוי ב-100 שקל. אולי כדאי שנחליט מה אנחנו רוצים ונפסיק עם הסכיזופרניה הזו.

אבל לפני סוף תהליך העלו לי את המחירים בהבטחה שזה לרכש, והבטיחו שקיפות, והמאמן הבטיח להחזיר את האמונה, אז אם מוכרים לך שני שחקני הרכב חשובים לשתי היריבות שלך-אתה מוזמן לחכות לסוף התהליך, יש לי הרגשה שתהיה שם די לבד.
והתייקרות המנוי היא תרגיל, ואין לה שום קשר לכך שאין כסף. וואלה, יש מלא קבוצות שאין להם כסף בליגה, שנלך לראות מה מחירי המנויים אצלן? ואף אחד לא דורש להתמודד ראש בראש עם כסף של אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:55 
הוקיץ' כתב:
אנטיגונה כתב:
יש עוד תפקיד לפורום.

זה שאנחנו רוצים ליצור מסר שאנחנו לא מוכנים לוותר על דמארי זה טוב ויפה, אבל מה שאנחנו בעיקר יוצרים פה זה הלך רוח היסטרי ואווירת פאניקה מסביב למועדון.
כמות הקללות שעפו פה בימים האחרונים לכיוונו של חיים רמון ואפילו רב"ש בגלל חצי ידיעה היא לא הגיונית בשום צורה שהיא, בטח לא במועדון שעד עכשיו התנהל הקיץ בצורה יוצאת מן הכלל (בעיני גם בנושא טב"ח אנחנו רק נצא נשכרים).
זה יוצר אווירה של לחץ מסביב למועדון ובצורה כזאת אי אפשר להצליח (רק תשאלו את אוהדי המחלה).

מי שיוצר את אווירת הלחץ היא רק הההנלה, אנחנו סה"כ מבהירים מה שיקרה אם וכאשר, ואנחנו לא בדיוק פועלים בסביבה מנותקת ולא בראנו מציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 10:56 
באר שבע הביאה את ברדה והעלתה את מחירי המנויים ב-50 אחוז. וזה נכון, יש הרבה קבוצות שאין להן כסף, אבל הן גם לא רוצות לקחת את כל התארים ויודעות שמקום 4 יהיה עבורן הישג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 11:02 
ג'וסוס -

לא הבנתי מה אתה אומר. יש הרבה קבוצות שאין להן כסף, אבל לא מצפים מהן להתמודד על האליפות או על 3 המקומות הראשונים (לכן לא ברור לי למה התכוונת כשכתבת "אף אחד לא דורש"). בקהל של הפועל יש ציפייה ברורה לראות את הפועל נותנת פייט על האליפות ועל ההגמוניה מול מכבי ת"א ומכבי חיפה.

לגבי מכירת שחקני הרכב - עם כל הכבוד, לא מתרגש. השאלה היא לא את מי מוכרים אלא את מי יביאו במקומם. דמארי, ובטח בן חיים, הם לא שחקנים שאין להם תחליף. אם במקומם יבואו שחקנים טובים וישתמשו בכסף שהתפנה כדי לחזק את הקבוצה, אז אין לי בעיה עם זה שילכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
אוף, אם רק מערכת הפורומים הישנה היתה עובדת, הייתי מביא המשל של המשתמש קונסטנטין מרקו הי"ד מ-2005.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 11:25 
zink כתב:
שאולין כבר עובד על סטיקר "סומך על רב"ש"?

התפרצת לדלת פתוחה
מש"ח,אש"ח
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
בעונה הקודמת כולם זעקו לא למכור את טוטו בינואר.
להפועל היה עדיף אם כן היו מוכרים אותו, זה היה הפסד נטו שהוא הולך לצהבת העונה כשחקן חופשי.
לדעתי אוהדים (כולל אני) הם רגשניים מדי בשביל לקבל החלטות חכמות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 11:36 
joshsoos כתב:
הוקיץ' כתב:
אנטיגונה כתב:
יש עוד תפקיד לפורום.

מי שיוצר את אווירת הלחץ היא רק הההנלה, אנחנו סה"כ מבהירים מה שיקרה אם וכאשר, ואנחנו לא בדיוק פועלים בסביבה מנותקת ולא בראנו מציאות

עלק לא בוראים מציאות.
ידיעה אחת ובודדת במעריב שהפועל הולכת לשלם 2 מיליון שקל על עמאשה כבר גרמה לפורום שלם לבכות ולקלל איך מבזבזים את כל הכסף של עיסקת טב"ח.
אם הייתי צריך לשפוט באופן אובייקטיבי הייתי אומר שהסיכויים שהפועל אכן תמכור את דמארי הם קלושים, אבל אובייקטיביות היא מאיתנו והלאה.
רוצה לדבר על לברוא מציאות? עונה שעברה אנשים שרקו בוז בפאקינג מחזור ראשון. עוד כשהייתה אופוריה מהעזיבה של טביב והחזרה של גילי. זה לברוא מציאות.

אני חס וחלילה לא טוען שהאוהדים הם הגורם המרכזי באיך שהקבוצה נראית, אבל כל הפאניקה פה היא חסרת פרופורציות לחלוטין והיא לא בריאה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 11:44 
ראצ'ו כתב:
Roman כתב:
מה שאנשים היו צריכים, עוד חוסר ודאות

פספסת את הפואנטה. אנחנו מייצרים את חוסר הוודאות בעצמנו.
הרי מי עומד מאחורי כל עניין דמארי? מי דוחף את זה לעיתונאים? למי יש אינטרס לעסקה פה (רמז: הוא בא מפתח תקווה)?
הפועל התחילה בצורה אדירה את הקיץ הזה, עשתה רכש מדהים שאף אחד לא ציפה לו, הגיעה לתקציב הזוי, וכן - טל בן חיים עזב למכבי.
מתסכל אולי, מבאס, אבל לא סוף העולם. בינתיים הולכים להחתים שחקן במקומו, הולכים להביא עוד זר ובשבוע הבא יש סיכוי גבוה שכשהקבוצה תצא למחנה אימונים זה יהיה עם סגל מלא (או כמעט מלא לחלוטין) משהו שלא קרה בהפועל שנים. אז למה לייצר את הפאניקה ואת התחושות שהכל מתרסק, שהמועדון מתפרק ומתפורר? ממה?

על איזה סגל מלא אתה מדבר? חסרה חצי קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
מכל הסיפורים היפים האלו עדיין לא הבנתי למה למכור את דמארי זה אסון. יש מאמן, שחושב שיש חלוץ אחר שיותר מתאים לו לשיטה ויש לו אופציה להביא אותה בתמורה ל50% כרטיס של חלוץ שהוא פחות מאמין בו. מה הבעיה עם זה?

רציתי לרשום את זה כבר בדיונים אחרים ולא היה לי כוח להכנס לויכוחים, אבל בעיני מכירת דמארי, בן חיים וקליימן זה עניין מתבקש גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת ניהול קבוצה נכון.
מבחינת ניהול הקבוצה, סוף סוף השנה יש לנו מאמן שאפשר לסמוך עליו, שיבנה קבוצה לטווח ארוך. בשביל קבוצה לטווח ארוך שחקנים שאתה יכול לסמוך על זה שישארו אצלך לטווח ארוך. או שגם אם לא ישארו אצלך לטווח ארוך לפחות שתוכל להרוויח כסף על מכירה שלהם.
דמארי ובן חיים אלו שני שחקנים שכסף לא ניראה עליהם בעתיד. בשביל שדמארי ישאר בסוף עונה לפי מה שאני מבין נצטרך לשלם סכום נכבד. במידה וימכר נקבל רק 50% מהכסף. בן חיים רק רבע כרטיס שלו היה אצלנו, מה שאומר שכביכול אם היה ממשיך היינו משביחים שחקן עבור מכבי פ"ת. ממש כמו שהפועל עכו עושה בשביל חיפה עם כל המושאלים שמגיעים אליה מידי שנה. זו חשיבה של קבוצה קטנה!

מבחינה מקצועית, גם כן רב"ש צודק בעיני שלא בונה על דמארי ליד שכטר. נכון לעד לפני שבוע היתה לנו התקפה שבנויה מ4 מובילי כדור. אף שחקן בחוד שמתמחה במשחק נגיעה, אף חלוץ מוציא לפועל קלאסי. מהמעט ניסיון שיש לי מכדורגל בשכונה, בד"כ קבוצות ששמים בהם 4 שחקנים שאוהבים להחזיק בכדור ביחד, לא משנה כמה מוכשרים הם, בד"כ זה לא עובד. צריך גיוון. אחד שימשוך כדור, אחד שיתן פסים לגול, אחד שיעמוד ליד השער ויסיים את ההתקפות.
אני לא מצליח לדמיין בראש זיווג טוב בין שכטר ודמארי בהתקפה. שניהם שחקנים עם אותו סטייל של משחק פחות או יותר. דריבל, טכניקה, משיכת כדור, בעיטה חלשה, לא שחקנים של נגיעה. צריך ליד שכטר חלוץ 9 קלאסי. עמאשה הוא הרבה יותר מתאים לתפקיד מאשר דמארי בעיני. לפני הפציעה שלו זה היה חלוץ שכולנו חלמנו שיהיה לנו כזה בהפועל. זה לא חתול בשק.

בכל מקרה,
גם אם שניהם ילכו, הכסף תיהיו בטוחים ינותב לרכש, לשחקנים שהמאמן יותר מאמין בהם, לשחקנים שיוכלו לשרת אותנו לטווח ארוך והכרטיס שלהם יהיה ביד שלנו. לא חצי שלנו, לא רבע שלנו ולא סמי השאלות למיניהן. דבר יותר בריא לקבוצה שבונה את עצמה.
זו דעתי. ואני מראש מודיע שלכל פרשני הפורום שאוהבים לסכם את דעתם באיזה סמיילי לועג, דחפו אותו לתחת.
שום אסון לא הולך לקרות. קבוצה טובה יותר ממה שהיתה לנו בשנתיים האחרונות, אני בטוח שתיהיה.
יאללה הפועל!
והכי חשוב, תנו שקט למאמן שלכם!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:06 
unknown כתב:
מכל הסיפורים היפים האלו עדיין לא הבנתי למה למכור את דמארי זה אסון. יש מאמן, שחושב שיש חלוץ אחר שיותר מתאים לו לשיטה ויש לו אופציה להביא אותה בתמורה ל50% כרטיס של חלוץ שהוא פחות מאמין בו. מה הבעיה עם זה?

רציתי לרשום את זה כבר בדיונים אחרים ולא היה לי כוח להכנס לויכוחים, אבל בעיני מכירת דמארי, בן חיים וקליימן זה עניין מתבקש גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת ניהול קבוצה נכון.
מבחינת ניהול הקבוצה, סוף סוף השנה יש לנו מאמן שאפשר לסמוך עליו, שיבנה קבוצה לטווח ארוך. בשביל קבוצה לטווח ארוך שחקנים שאתה יכול לסמוך על זה שישארו אצלך לטווח ארוך. או שגם אם לא ישארו אצלך לטווח ארוך לפחות שתוכל להרוויח כסף על מכירה שלהם.
דמארי ובן חיים אלו שני שחקנים שכסף לא ניראה עליהם בעתיד. בשביל שדמארי ישאר בסוף עונה לפי מה שאני מבין נצטרך לשלם סכום נכבד. במידה וימכר נקבל רק 50% מהכסף. בן חיים רק רבע כרטיס שלו היה אצלנו, מה שאומר שכביכול אם היה ממשיך היינו משביחים שחקן עבור מכבי פ"ת. ממש כמו שהפועל עכו עושה בשביל חיפה עם כל המושאלים שמגיעים אליה מידי שנה. זו חשיבה של קבוצה קטנה!

מבחינה מקצועית, גם כן רב"ש צודק בעיני שלא בונה על דמארי ליד שכטר. נכון לעד לפני שבוע היתה לנו התקפה שבנויה מ4 מובילי כדור. אף שחקן בחוד שמתמחה במשחק נגיעה, אף חלוץ מוציא לפועל קלאסי. מהמעט ניסיון שיש לי מכדורגל בשכונה, בד"כ קבוצות ששמים בהם 4 שחקנים שאוהבים להחזיק בכדור ביחד, לא משנה כמה מוכשרים הם, בד"כ זה לא עובד. צריך גיוון. אחד שימשוך כדור, אחד שיתן פסים לגול, אחד שיעמוד ליד השער ויסיים את ההתקפות.
אני לא מצליח לדמיין בראש זיווג טוב בין שכטר ודמארי בהתקפה. שניהם שחקנים עם אותו סטייל של משחק פחות או יותר. דריבל, טכניקה, משיכת כדור, בעיטה חלשה, לא שחקנים של נגיעה. צריך ליד שכטר חלוץ 9 קלאסי. עמאשה הוא הרבה יותר מתאים לתפקיד מאשר דמארי בעיני. לפני הפציעה שלו זה היה חלוץ שכולנו חלמנו שיהיה לנו כזה בהפועל.

בכל מקרה,
גם ששניהם הלכו, הכסף תיהיו בטוחים ינותב לרכש, לשחקנים שהמאמן יותר מאמין בהם, לשחקנים שיוכלו לשרת אותנו לטווח ארוך והכרטיס שלהם יהיה ביד שלנו. לא חצי שלנו, לא רבע שלנו ולא סמי השאלות למיניהן.
זו דעתי. ואני מראש מודיע שלכל פרשני הפורום שאוהבים לסכם את דעתם באיזה סמיילי לועג, דחפו אותו לתחת.
שום אסון לא הולך לקרות. קבוצה טובה יותר ממה שהיתה לנו בשנתיים האחרונות, אני בטוח שתיהיה.
יאללה הפועל!
והכי חשוב, תנו שקט למאמן שלכם!

שני דברים אחד לדעתי עם בן שמעון לא רצה את דמארי אז אבוחצירה היה צריך לבוא אלינו ולא לחיפה ואין לי ספק שהוא היה מגיע אם היינו פונים אליו
דבר שני אתה לא יכול למכור 2 שחקני מפתח שבוע לפני שאתה יוצא למחנה אימונים איזה צורה יש לזה? אין להפועל כסף לבנות קבוצה מחדש כמו שהם היו רוצים
כמה כבר תצליח לשדרג את הסגל שהיה עם התקציב שיש לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2013, 12:13 
אלון כתב:
ראצ'ו כתב:
Roman כתב:
מה שאנשים היו צריכים, עוד חוסר ודאות

פספסת את הפואנטה. אנחנו מייצרים את חוסר הוודאות בעצמנו.
הרי מי עומד מאחורי כל עניין דמארי? מי דוחף את זה לעיתונאים? למי יש אינטרס לעסקה פה (רמז: הוא בא מפתח תקווה)?
הפועל התחילה בצורה אדירה את הקיץ הזה, עשתה רכש מדהים שאף אחד לא ציפה לו, הגיעה לתקציב הזוי, וכן - טל בן חיים עזב למכבי.
מתסכל אולי, מבאס, אבל לא סוף העולם. בינתיים הולכים להחתים שחקן במקומו, הולכים להביא עוד זר ובשבוע הבא יש סיכוי גבוה שכשהקבוצה תצא למחנה אימונים זה יהיה עם סגל מלא (או כמעט מלא לחלוטין) משהו שלא קרה בהפועל שנים. אז למה לייצר את הפאניקה ואת התחושות שהכל מתרסק, שהמועדון מתפרק ומתפורר? ממה?

על איזה סגל מלא אתה מדבר? חסרה חצי קבוצה

לדעתך חסרים 10 שחקנים.
אה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: