ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
דני גולפיטק כתב:
אבל אם קליינמן הולך זה אומר שעמוס מגיע, ואז יש לך שוער ישראלי להרבה שנים, אז למה להחזיק, בספסל או בהשאלה, את בוריס? הוא הרי לא ישחק בהפועל כל עוד דני עמוס בהפועל. זה לא שאראנוב שיכול לעזוב אחרי עונה
כי אין לך מושג מה יהיה עוד עונה. עמוס זה ממש לא באנקר, ומנגד יש סיכוי לא קטן שאתה מפסיד את שוער העתיד של ישראל. לוותר על האופציה הזאת מרצון (ושוב, אם קליימן מוכן ללכת לחיפה ששם הוא יהיה על הספסל או יושאל, אז הוא יהיה מוכן לעשות את זה גם בהפועל) בשביל חיזוק לספסל, זו עסקה רעה.
שמח לדעת שאתה כזה נחרץ ואתה יודע מה קליימן מוכן ומה לא. אתה חושב שהפועל באמת רוצים לוותר ככה על שוער שרק לפני חודשיים החתימו ל-5 שנים? הבעיה עם ההודעות שלך זו לא הדעה שלך, שהיא לרוב נכונה ולגיטימית, אלא הנחרצות שבה אתה קובע את הדברים כאילו כל האמת שבעולם נמצאת אצלך וכל השאר טועים. כולנו רוצים את טובת הפועל ואת הכי טוב בשבילה, ויש לי תחושה שגם רן בן שמעון. אבל יש אילוצים ויש מסגרות מולם צריך לפעול ועם כל הכבוד לך, או לי או לכל אחד אחר פה. לא לנו יש את הנסיון ולא אנחנו בנינו קבוצה ולא אנחנו לקחנו אליפות בארץ. אז לפחות תנו לו קצת קרדיט, מאה ימי חסד, או לפחות שבועיים...
שוב, אני לא מבין איך אתה למשל יכול להיות נחרץ לגבי דברים מסוימים (שזה לגיטימי לגמרי) אבל כשאחרים מביעים דעה נחרצת בנושאים אחרים זה לא לגיטימי.
בין זה שבן-שמעון לא מחזיק מקליימן ולא סופר אותו, והעסקאות הגרועות שבהפועל מצליחים לרקוח (בן-חיים למשל), לבין העובדה שלהפועל יש את כל הכוח שבעולם לייבש את קליימן על הספסל חצי עונה (שזה הרבה יותר משמעותי בשבילו מאשר בשבילנו שהוא ילך בחינם אחר כך), אני מרשה לעצמי להגיד שהפועל יכולים להוציא יותר מכל הסיפור. רבאק, תראה איך חיפה סוחטים את המיץ מכל שחקן שאין לו מקום אפילו על הספסל שלהם (ויש לשחקנים האלה הרבה יותר כוח, כי הם יושבים על משכורות גבוהות ולחיפה אין מה לעשות איתם, ומבחינתם הם גם יכולים להתייבש ביציע כמה שבא להם עד שחיפה יישברו), בזמן שאנחנו מוותרים על קליימן עבור נזיד עדשים.
ובאמת שלא אכפת לי מקליימן, ואם יבנו קבוצה מספיק טובה ועמוס יהיה מספיק טוב אז לא אכפת לי מה יהיה איתו.