תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 20:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 935 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 25.6 | דיונים
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:43 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
בקיצור - הרכב ראשון
הגנה הושלמה. סה"כ בסדר.
קישור - חסרים 2 שחקני הרכב. קשר שמאלי ומרכזי.
חלוצים יש שני תותחים.
יביאו שני זרים טובים לאמצע ויש לנו הרכב אדיר.
צריך עדיין לעבות את הסגל אבל כיוון מצויין

כן. שלשום היית במצב יותר טוב.

זה תגיד אחרי שיגיע מחליף.
אם בזכות המעבר של טב"ח יביאו זר רציני לקישור שמאל, רק הרווחנו מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 25.6 | דיונים
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:46 
redrony כתב:
g11g כתב:
עם הכתבה הראשית בספורט 5 עכשיו ("מפסידה בדרבי: עסקת בן חיים הורסת למכבי ת"א את הפאסון") קרב התודעה בעיצומו..
ב"וואלה" יש כתבה דומה מהבוקר.

באמת שעם השקט שהפועל שידרו ביממה האחרונה, זה לא כזה תלוש שמישהו בהפועל בישל את כל זה, ומיטש אכל.. (לא שאני בסרט שהם קנו פלופ מוחלט, אבל בטח לא מנייה בשווי 1.25 מיליון יורו)

בספורט 5 זו כתבה של אוהד חיפה שמההיכרות הדי שטחית שלי איתו כותב תמיד מאינטרס.
אבל וואלה, מי שיש לו קצת שכל מבין שמכבי מסריחים פה והם קצת שוכחים שהעולם לא נגמר מחר (אני מקווה לפחות).
הגלגל הזה מסתובב. היום להפועל אין גולדהאר, עוד חודשיים יהיה. אין יותר חוקים.

כותב מאינטרס בכלל מחזק לי שמתרחש עכשיו קרב תודעה ושמישהו "קנה" את הספוט הזה שם.

לגבי "וואלה" הכותרת שם מטעה לגמרי, התוכן זהה לזה של ספורט 5, שמכבי אכלו לוקש, אין דיבור על הדרך, שלדעתי אין בה משהו דרמטי מקולקל.. בטח לא ב3 עונות האחרונות, מאז הפיצוץ איתם על הסידורי ישיבה בדרבי.
לגבי האופטימיות שלך במשפט האחרון, אין לנו אלא להחזיק אצבעות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:47 
כרגיל שמדובר בטביב, אין יותר כזה דבר קבוצה, יש רק אותו, "טביב נגד הפועל תל אביב" חס וחלילה בית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:50 
יצא לי להיות היום במקרה בפגישות בחיפה, ישנו באזז מכל מקום על כך שדמארי למעשה כבר סגור שם. לדעתי מריצים על חשבונם ספין בנושא (לפחות כך אני מקווה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:53 
השגריר האדום כתב:
יצא לי להיות היום במקרה בפגישות בחיפה, ישנו באזז מכל מקום על כך שדמארי למעשה כבר סגור שם. לדעתי מריצים על חשבונם ספין בנושא (לפחות כך אני מקווה)

הם רוצים אותו והתעניינו לפי הפרסומים.
בסך הכל השנה המילה האחרונה היא של רמון, אני מאמין שהוא יודע מה ההשלכות של שחרור של דמארי (אלא אם ישימו על השולחן 3 מיליון יורו שזה סעיף השחרור) ולא רק בצד המקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
אחד אדום כתב:
ראצ'ו כתב:
נגמר הנוער כתב:
מי זה לעזאזל שלומי אזולאי ומה פועלו בליגת העל שכולם מדברים עליו בטרייד עם בוריס?
השתגעתם?

כל עסקה על בוריס היא הגיונית. שחקן שישב על הספסל עד ינואר ואז יוכל ללכת ולהיות חופשי?
אם רן בן שמעון לא מחזיק מבוריס ובוריס לא מוכן להשאר שוער שני ולהתחרות על המקום מול עמוס אז אין עוד הרבה ברירות.

יש מקרים, כשאתה מחזיק יהלום ביד שאתה בתור הנהלה צריך להגיד למאמן עד כאן, זה השוער הראשון שלך.

איזה שטויות, אלוהים...
בדיוק בשביל שיפסיקו להכתיב למאמן שלנו הרכבים והתניות הבאנו את רב"ש

ולעניין קליימן, למה לא לעשות מעשה דון קסקט? לומר לתכשיט שאם הוא לא רוצה לבזבז שנה על הספסל וחשוב לו לקבל גופיית הרכב, שיתכבד ויחתום על חוזה חדש לחמש שנים, בלי הסעיף הבעייתי, ויושאל לקבוצת מרכז טבלה שבה יקבל דקות משחק

ולניצן שירזי לא נתנו יד חופשית? ולאבוקסיס לא נתנו בינואר יד חופשית להביא זרים הזויים?
ומה יקרה אם רן בן שמעון יגיד שהוא לא בונה על ורמוט ושמבחינתו לא יגיע לאימונים, זה יהיה מקובל או שכאן אפשר יהיה להגיד למאמן עד כאן
ומי הכתיב שנה שעברה לאיזה מאמן התניה כל שהיא?
כל בעלים של קבוצה מפיל על המאמן שלו שחקנים, אם זה כי הוא עושה רכש יקר כדי למשוך קהל ואם זה כי הוא רוצה לטפח שחקן מסוים. ותתפלא קבוצות כאלה לוקחות אליפויות.
צריך לדעת לעשות את זה בצורה מקצועים ובמידתיות ולהחליט האם קליימן שווה את זה אבל חייבת להיות מילה של הבעלים או של גורם מקצועי נוסף פרט למאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:57 
אגב, מי היה השחקן האחרון שעבר ישירות מהפועל למכבי? ולהיפך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 15:58 
אוגוסטוס היל כתב:

שבחון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

שבחון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

טב"ז חתם אצל ההם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:00 
אחד אדום כתב:
סומך כתב:
אחד אדום כתב:
ראצ'ו כתב:
נגמר הנוער כתב:
מי זה לעזאזל שלומי אזולאי ומה פועלו בליגת העל שכולם מדברים עליו בטרייד עם בוריס?
השתגעתם?

כל עסקה על בוריס היא הגיונית. שחקן שישב על הספסל עד ינואר ואז יוכל ללכת ולהיות חופשי?
אם רן בן שמעון לא מחזיק מבוריס ובוריס לא מוכן להשאר שוער שני ולהתחרות על המקום מול עמוס אז אין עוד הרבה ברירות.

יש מקרים, כשאתה מחזיק יהלום ביד שאתה בתור הנהלה צריך להגיד למאמן עד כאן, זה השוער הראשון שלך.

איזה שטויות, אלוהים...
בדיוק בשביל שיפסיקו להכתיב למאמן שלנו הרכבים והתניות הבאנו את רב"ש

ולעניין קליימן, למה לא לעשות מעשה דון קסקט? לומר לתכשיט שאם הוא לא רוצה לבזבז שנה על הספסל וחשוב לו לקבל גופיית הרכב, שיתכבד ויחתום על חוזה חדש לחמש שנים, בלי הסעיף הבעייתי, ויושאל לקבוצת מרכז טבלה שבה יקבל דקות משחק

ולניצן שירזי לא נתנו יד חופשית? ולאבוקסיס לא נתנו בינואר יד חופשית להביא זרים הזויים?
ומה יקרה אם רן בן שמעון יגיד שהוא לא בונה על ורמוט ושמבחינתו לא יגיע לאימונים, זה יהיה מקובל או שכאן אפשר יהיה להגיד למאמן עד כאן
כל בעלים של קבוצה מפיל על המאמן שלו שחקנים, אם זה כי הוא עושה רכש יקר כדי למשוך קהל ואם זה כי הוא רוצה לטפח שחקן מסוים. ותתפלא קבוצות כאלה לוקחות אליפויות.
צריך לדעת לעשות את זה בצורה מקצועים ובמידתיות ולהחליט האם קליימן שווה את זה אבל חייבת להיות מילה של הבעלים או של גורם מקצועי נוסף פרט למאמן

אם להנהלה זה כזה ייהרג ובל יעבור, אז הם מלבנים את הנושא עם המועמדים למשרת המאמן, ומחליטים מי יאמן את הקבוצה בהתאם.
אין דבר כזה להגיד למאמן מי עולה בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 25.6 | דיונים
הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:03 
19 כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

שבחון?

ואליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:04 
ישירות מהפועל? נראה לי שאדוארדו מארקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אחד אדום כתב:

אם להנהלה זה כזה ייהרג ובל יעבור, אז הם מלבנים את הנושא עם המועמדים למשרת המאמן, ומחליטים מי יאמן את הקבוצה בהתאם.

ברור, מה פתאום שיעקב שחר יגיד לאלישע לוי את ההרכב ושירצקי יכריח את רן בן שמעון לעלות עם שחקן מסוים. זה אף פעם לא קרה בקבוצות שלקחו אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:06 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:

מרקש הגיע תמורת פנסטיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:09 
aviv-hapoel כתב:
טב"ז חתם אצל ההם

שישברו שתי הרגליים.
רק רע

נערך לאחרונה על ידי oMeR1 בתאריך 25 יוני 2013, 16:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
אופירה עדכנה את הכתבה על זגורי עם תגובה של הפועל:
ציטוט:
בהפועל ת"א אמרו על האפשרות שיצטרף: "יש לו דרישות יותר מדי גבוהות, ואם לא יירד בדרישות לא יהיה בקבוצה. הוא שחקן צעיר שירד ליגה ולא צריך לשלם לו סכומים כאלה, אם כל הכבוד אליו".

טעות הכתיב במקור כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אחד אדום כתב:
19 כתב:
אחד אדום כתב:

ברור, מה פתאום שיעקב שחר יגיד לאלישע לוי את ההרכב ושירצקי יכריח את רן בן שמעון לעלות עם שחקן מסוים. זה אף פעם לא קרה בקבוצות שלקחו אליפות

באמת מה פתאום. הדיעה המקצועית שלהם שווה לתחת. לא מעניינת. לא רלוונטית. היא כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אחד אדום כתב:
19 כתב:

מרקש הגיע תמורת פנסטיל

וזה הופך את המעבר שלו ללא ישירות מהפועל למכבי... איך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:11 
RedFox כתב:
אופירה עדכנה את הכתבה על זגורי עם תגובה של הפועל:
ציטוט:
בהפועל ת"א אמרו על האפשרות שיצטרף: "יש לו דרישות יותר מדי גבוהות, ואם לא יירד בדרישות לא יהיה בקבוצה. הוא שחקן צעיר שירד ליגה ולא צריך לשלם לו סכומים כאלה, אם כל הכבוד אליו".

טעות הכתיב במקור כמובן.

חנן שעשוע ווינגר מטורף מליגה א' דורש 50 אלף שקל חוזה. להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:23 
iHapoelist כתב:
הערב: אירוע השקת תא ה-VIP החדש של הפועל
רוכשי המנויים ייהנו מחוויית חדר אירוח מעוצב, קייטרינג איכותי ועוד הפתעות. רמון, בן שמעון והשחקנים יגיעו להשקה שתועבר בשידור חי ב-ONE ב-20:00

http://one.co.il/Article/219083.html

כל הכבוד לONE שמשדרים את זה

על מה כל הכבוד? למה צריך לשדר את ההשקה המפונפנת הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:35 
יש לנו אופצייה רכישה על דגני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אתה חושב את זה על כל מהלך שלא תואם את דעתך. זה לא בריא בשבילך. זגורי זה לכל הפחות שחקן שהדיעות עליו נעות בין אובררייטד לכוכב (אני לא כזה מחזיק ממנו מהקצת שראיתי, למען הפרוטוקול), אם היו עושים את העסקה שפירטת, 99% היו נגדה.
אם באמת אתה יודע בדיוק בוודאות כזו מה צריך לעשות בשביל לקחת אליפות, צעד אחרי צעד, מאחל לעצמי שתהיה המאמן של הפועל יום אחד.

אתה שם את הקו שלך שבו אתה מרשה לעצמך להביע דעה נחרצת אצל דמארי וגילי (או לפני זה). אני שם את הקו שלי במקום שונה. מה הופך את שלך ליותר לגיטימי משלי? אם אני מרשה לעצמי להגיד שדגני זו החתמה גרועה כשאפשר להביא את מלול, או שיום אחרי שעוזב בן-חיים ומתפנים ארבעה מיליון לזרוק ישר חצי מזה על זגורי זו רכישת פאניקה, אז תתווכח איתי אם אני צודק או לא באותו עניין, אתה לא יכול להגיד לי שאני לא יכול להגיד את מה שאני חושב על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:42 
תביאו את בוזגלו כבר
אין כמו לעודד ילד זין ששיחק אצל ההם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
תביאו את בוזגלו כבר
אין כמו לעודד ילד זין ששיחק אצל ההם

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
עמוס לוזון טוען שבתום העונה הנוכחית דמארי חוזר למכבי פ״ת. מי מבהיר כאן את העניין?
אם הובהר כאן ב20 עמודים הקודמים אז אני מצטער מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:47 
למה לא להביא את עוז ראלי להיות מגן שמאלי? השחקן הכי טוב בליגה בתפקיד אולי חוץ מטואטחה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:48 
נועם שחם כתב:
iHapoelist כתב:
הערב: אירוע השקת תא ה-VIP החדש של הפועל
רוכשי המנויים ייהנו מחוויית חדר אירוח מעוצב, קייטרינג איכותי ועוד הפתעות. רמון, בן שמעון והשחקנים יגיעו להשקה שתועבר בשידור חי ב-ONE ב-20:00

http://one.co.il/Article/219083.html

כל הכבוד לONE שמשדרים את זה

על מה כל הכבוד? למה צריך לשדר את ההשקה המפונפנת הזו?

כדי שאנשים מפונפנים יבואו וירכשו את אותם תאים ויכניסו כסף יפה למועדון

סוף סוף קצת מקצועיות ומיקסום רווחים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:49 
מקורב כתב:
למה לא להביא את עוז ראלי להיות מגן שמאלי? השחקן הכי טוב בליגה בתפקיד אולי חוץ מטואטחה..

הוא בדרך למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
יובל כתב:
דני גולפיטק כתב:
אבל אם קליינמן הולך זה אומר שעמוס מגיע, ואז יש לך שוער ישראלי להרבה שנים, אז למה להחזיק, בספסל או בהשאלה, את בוריס? הוא הרי לא ישחק בהפועל כל עוד דני עמוס בהפועל. זה לא שאראנוב שיכול לעזוב אחרי עונה

כי אין לך מושג מה יהיה עוד עונה. עמוס זה ממש לא באנקר, ומנגד יש סיכוי לא קטן שאתה מפסיד את שוער העתיד של ישראל. לוותר על האופציה הזאת מרצון (ושוב, אם קליימן מוכן ללכת לחיפה ששם הוא יהיה על הספסל או יושאל, אז הוא יהיה מוכן לעשות את זה גם בהפועל) בשביל חיזוק לספסל, זו עסקה רעה.

שמח לדעת שאתה כזה נחרץ ואתה יודע מה קליימן מוכן ומה לא. אתה חושב שהפועל באמת רוצים לוותר ככה על שוער שרק לפני חודשיים החתימו ל-5 שנים? הבעיה עם ההודעות שלך זו לא הדעה שלך, שהיא לרוב נכונה ולגיטימית, אלא הנחרצות שבה אתה קובע את הדברים כאילו כל האמת שבעולם נמצאת אצלך וכל השאר טועים. כולנו רוצים את טובת הפועל ואת הכי טוב בשבילה, ויש לי תחושה שגם רן בן שמעון. אבל יש אילוצים ויש מסגרות מולם צריך לפעול ועם כל הכבוד לך, או לי או לכל אחד אחר פה. לא לנו יש את הנסיון ולא אנחנו בנינו קבוצה ולא אנחנו לקחנו אליפות בארץ. אז לפחות תנו לו קצת קרדיט, מאה ימי חסד, או לפחות שבועיים...

שוב, אני לא מבין איך אתה למשל יכול להיות נחרץ לגבי דברים מסוימים (שזה לגיטימי לגמרי) אבל כשאחרים מביעים דעה נחרצת בנושאים אחרים זה לא לגיטימי.
בין זה שבן-שמעון לא מחזיק מקליימן ולא סופר אותו, והעסקאות הגרועות שבהפועל מצליחים לרקוח (בן-חיים למשל), לבין העובדה שלהפועל יש את כל הכוח שבעולם לייבש את קליימן על הספסל חצי עונה (שזה הרבה יותר משמעותי בשבילו מאשר בשבילנו שהוא ילך בחינם אחר כך), אני מרשה לעצמי להגיד שהפועל יכולים להוציא יותר מכל הסיפור. רבאק, תראה איך חיפה סוחטים את המיץ מכל שחקן שאין לו מקום אפילו על הספסל שלהם (ויש לשחקנים האלה הרבה יותר כוח, כי הם יושבים על משכורות גבוהות ולחיפה אין מה לעשות איתם, ומבחינתם הם גם יכולים להתייבש ביציע כמה שבא להם עד שחיפה יישברו), בזמן שאנחנו מוותרים על קליימן עבור נזיד עדשים.
ובאמת שלא אכפת לי מקליימן, ואם יבנו קבוצה מספיק טובה ועמוס יהיה מספיק טוב אז לא אכפת לי מה יהיה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 935 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: