opheaaa כתב:
יכול להיות שזאת טעות, לפייסבוק יש מין תוכנה כזאת שהוא מזהה מי בתמונה ונותן לאנשים אפשרות לתייג.. גם אותי תייגו ככה פעם בטעות
אם קיבלת הודעה שתוייגת על ידי אדם ספציפי בתמונה שאתה באמת מופיע בה קשה לי להאמין שזאת טעות, אבל אם ראית שהתיוג נמחק אז אולי היא קלטה שהיא תייגה אותך בטעות וישר מחקה
התיוג לא נמחק.
ירון א. כתב:
תייגה אותך ומחקה את התיוג.
כנ"ל.
אסף ראסינג כתב:
אם אתה עדין מתויג בתמונה, אתה יכול לעבור על השם שלך ואז קופצת חלונית ומראה מי תייג- כך תוכל לוודא שזו היא
אם התיוג הוסר והנוטיפיקיישן נמחק... אז לך תדע
אבל לדעתי או שהיא תייגה בשביל למשוך את תשומת הלב שלך או שסתם איזה חברה שלה חשבה שזה מצחיק ועשתה את זה מהחשבון של האקסית שלך
אני עדיין מתוייג ועשיתי מה שאמרת - רשום שהיא אכן זו שתייגה אותי (זה גם מה שהיה רשום בנוטיפיקיישן אז לא נראה לי שזה מחדש משהו מהבחינה הזאת). כאמור לעיל התיוג לא הוסר וגם הנוטיפיקיישן לא נמחק.
OM כתב:
זה קורה לפעמים, אם הבנתי נכון התיוג ישן והוא קפץ עכשיו, כנראה שלא בכוונה, למשל אם החברה הזאת שלה שהתמונה שייכת לה סגרה את המשתמש שלה ופתחה אותו מחדש זה יכול להודיע לך בטעות כאילו תוייגת עכשיו.
כמובן שיכול להיות גם שהיא תייגה אותך עכשיו.
החברה לא סגרה את המשתמש מעולם. יש עוד רעיונות?
Woody Allen כתב:
מצחיק... הרגע הופיע לי נוטיפיקיישן שהאקסית שלי אמרה שאני עובד איתה במקום העבודה הקודם שלה (לא עבדתי שם דרך אגב), ושאני יכול להוסיף את זה לציר הזמן שלי.
מה זה אומר?!
בחורות...
עוד עדות לכך שהפייסבוק משקר, השאלה איך ולמה זה קורה.