תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: למביני פייסבוק - יתכן שקיבלתי הודעה שתוייגתי אך זה לא אמיתי?
הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 00:55 
האם לדעתכם יתכן מצב שבו הופיע לי נוטיפיקיישן ובו נאמר לי כי תוייגתי בתמונה ע"י מישהו, כשבפועל זו איזושהי תקלה או שטות של הפייסבוק? יתכן שנעשתה איזושהי פעולה אחרת בתמונה וזה מראה כאילו תוייגתי?

אני מתעניין במיוחד בסוגיה זו עקב העובדה שהתיוג שקפץ לי הוא מהאקסית שלי, וזה נראה לי מאוד הזוי שאחרי שלא דיברנו כמה חודשים ואחרי שאנחנו פרודים היא תשלח לי מסר בצורת תיוג תמונה איתה.

יש לציין שהתמונה בכלל מופיעה בפרופיל של חברה שלה ושנינו מתוייגים בה, אך זה בפירוש הראה לי שהיא זו שתייגה אותי לפני כמה שעות.

מה דעתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: למביני פייסבוק - יתכן שקיבלתי הודעה שתוייגתי אך זה לא אמיתי?
הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 01:32 
יכול להיות שזאת טעות, לפייסבוק יש מין תוכנה כזאת שהוא מזהה מי בתמונה ונותן לאנשים אפשרות לתייג.. גם אותי תייגו ככה פעם בטעות
אם קיבלת הודעה שתוייגת על ידי אדם ספציפי בתמונה שאתה באמת מופיע בה קשה לי להאמין שזאת טעות, אבל אם ראית שהתיוג נמחק אז אולי היא קלטה שהיא תייגה אותך בטעות וישר מחקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 07:38 
סמל אישי של המשתמש
א. אשכול קריטי.
ב. לא נראה לי שהשאלה היא למביני פייסבוק, אלא יותר למיביני פסיכולוגיה ויחסים בין אנושיים. אם היא תייגה אותך, והיא תייגה, אז או שהיא חושבת שאתם עדין ידידים, או שהיא לא יכולה לשכוח אותך ומעוניינת לחדש את הקשר הרומנטי.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
א. אשכול קריטי.
ב. לא נראה לי שהשאלה היא למביני פייסבוק, אלא יותר למיביני פסיכולוגיה ויחסים בין אנושיים. אם היא תייגה אותך, והיא תייגה, אז או שהיא חושבת שאתם עדין ידידים, או שהיא לא יכולה לשכוח אותך ומעוניינת לחדש את הקשר הרומנטי.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 12:57 
פלסטר כתב:
האם לדעתכם יתכן מצב שבו הופיע לי נוטיפיקיישן ובו נאמר לי כי תוייגתי בתמונה ע"י מישהו, כשבפועל זו איזושהי תקלה או שטות של הפייסבוק? יתכן שנעשתה איזושהי פעולה אחרת בתמונה וזה מראה כאילו תוייגתי?

אני מתעניין במיוחד בסוגיה זו עקב העובדה שהתיוג שקפץ לי הוא מהאקסית שלי, וזה נראה לי מאוד הזוי שאחרי שלא דיברנו כמה חודשים ואחרי שאנחנו פרודים היא תשלח לי מסר בצורת תיוג תמונה איתה.

יש לציין שהתמונה בכלל מופיעה בפרופיל של חברה שלה ושנינו מתוייגים בה, אך זה בפירוש הראה לי שהיא זו שתייגה אותי לפני כמה שעות.

מה דעתכם?

אחי היא מחפשת זיין ואתה דביל ולא קולט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
תחשוב מה זה לקבל שיחה מבן אדם שנפטר לפני שבוע...
"למביני דברים הזויים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 18:48 
תייגה אותך ומחקה את התיוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה עדין מתויג בתמונה, אתה יכול לעבור על השם שלך ואז קופצת חלונית ומראה מי תייג- כך תוכל לוודא שזו היא
אם התיוג הוסר והנוטיפיקיישן נמחק... אז לך תדע

אבל לדעתי או שהיא תייגה בשביל למשוך את תשומת הלב שלך או שסתם איזה חברה שלה חשבה שזה מצחיק ועשתה את זה מהחשבון של האקסית שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 21:55 
זה קורה לפעמים, אם הבנתי נכון התיוג ישן והוא קפץ עכשיו, כנראה שלא בכוונה, למשל אם החברה הזאת שלה שהתמונה שייכת לה סגרה את המשתמש שלה ופתחה אותו מחדש זה יכול להודיע לך בטעות כאילו תוייגת עכשיו.
כמובן שיכול להיות גם שהיא תייגה אותך עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יוני 2013, 21:55 
מצחיק... הרגע הופיע לי נוטיפיקיישן שהאקסית שלי אמרה שאני עובד איתה במקום העבודה הקודם שלה (לא עבדתי שם דרך אגב), ושאני יכול להוסיף את זה לציר הזמן שלי.
מה זה אומר?!

בחורות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 00:15 
opheaaa כתב:
יכול להיות שזאת טעות, לפייסבוק יש מין תוכנה כזאת שהוא מזהה מי בתמונה ונותן לאנשים אפשרות לתייג.. גם אותי תייגו ככה פעם בטעות
אם קיבלת הודעה שתוייגת על ידי אדם ספציפי בתמונה שאתה באמת מופיע בה קשה לי להאמין שזאת טעות, אבל אם ראית שהתיוג נמחק אז אולי היא קלטה שהיא תייגה אותך בטעות וישר מחקה

התיוג לא נמחק.

ירון א. כתב:
תייגה אותך ומחקה את התיוג.

כנ"ל.

אסף ראסינג כתב:
אם אתה עדין מתויג בתמונה, אתה יכול לעבור על השם שלך ואז קופצת חלונית ומראה מי תייג- כך תוכל לוודא שזו היא
אם התיוג הוסר והנוטיפיקיישן נמחק... אז לך תדע

אבל לדעתי או שהיא תייגה בשביל למשוך את תשומת הלב שלך או שסתם איזה חברה שלה חשבה שזה מצחיק ועשתה את זה מהחשבון של האקסית שלך

אני עדיין מתוייג ועשיתי מה שאמרת - רשום שהיא אכן זו שתייגה אותי (זה גם מה שהיה רשום בנוטיפיקיישן אז לא נראה לי שזה מחדש משהו מהבחינה הזאת). כאמור לעיל התיוג לא הוסר וגם הנוטיפיקיישן לא נמחק.

OM כתב:
זה קורה לפעמים, אם הבנתי נכון התיוג ישן והוא קפץ עכשיו, כנראה שלא בכוונה, למשל אם החברה הזאת שלה שהתמונה שייכת לה סגרה את המשתמש שלה ופתחה אותו מחדש זה יכול להודיע לך בטעות כאילו תוייגת עכשיו.
כמובן שיכול להיות גם שהיא תייגה אותך עכשיו.

החברה לא סגרה את המשתמש מעולם. יש עוד רעיונות?

Woody Allen כתב:
מצחיק... הרגע הופיע לי נוטיפיקיישן שהאקסית שלי אמרה שאני עובד איתה במקום העבודה הקודם שלה (לא עבדתי שם דרך אגב), ושאני יכול להוסיף את זה לציר הזמן שלי.
מה זה אומר?!

בחורות...

עוד עדות לכך שהפייסבוק משקר, השאלה איך ולמה זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 07:36 
הבחורה קצת משוגעת, אבל גם אתה לא בדיוק הטיפוס הנורמלי שבא וכותב את זה בפורום.
דבר איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 12:13 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
פלסטר כתב:

מה דעתכם?

גם לדעתי ..
אם בא לך סתם לזיין אותה שוב לך על זה .. אם אתה רוצה לחדש יחסים צא איתה לדייט ואל תנשק ואל תזיין בשום אופן .. זה יטריף אותה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2013, 17:31 
אבירמוס כתב:
חבק אותי... כתב:
פלסטר כתב:

מה דעתכם?

גם לדעתי ..
אם בא לך סתם לזיין אותה שוב לך על זה .. אם אתה רוצה לחדש יחסים צא איתה לדייט ואל תנשק ואל תזיין בשום אופן .. זה יטריף אותה !

אל תקשיב לו... קודם כל תזיין.אישה אם אתה לא נותן בראש כשהברזל חם אחרי זה הוא מתקרר ונעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: