תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 21:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה נשאר עוד לעשות (בניית הקבוצה)
הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 03:59 
סמל אישי של המשתמש
יאמר מיד: אני סומך על רן, החלטותיו נראות טובות עד עכשיו. מקווה שימשיך כך. גם המגבלות הכספיות ידועות. למרות זאת, החלטתי לכתוב כאן מה אני חושב שבמצב אידיאלי, היינו עוד יכולים לעשות כדי לבנות את הקבוצה (וגם - הפתעה בפנים: שם של זר מומלץ כקשר אמצע)

שוער מחליף - מצטער, אני לא סומך על ינקו. לדעתי אם בוריס עוזב אפשר להביא את ניל. שחקן בית, ואני חושב שזה המקום הראוי לו

מגן ימני - כמחליף למלול(עדיף)/דגני. לטעמי אפשר להשאיר את חוטבא ולא לסמוך על הסבת בלם. גם עומר ורד/עלי עותמן באים בחשבון

בלם שלישי - גביש. הרבה יותר טוב מחיימוביץ שיהיה בלם רביעי

מגן שמאלי - דוידזאדה. שיתחרה עם הרוש

קשר אמצע - דארה ורסיץ. http://int.soccerway.com/players/dare-vrsic/12291/. סלובני, בן 28. לא יודע מה המצב החוזי שלו אבל הוא לא אמור להיות מאד יקר ונראה שיכול להיות בדיוק מה שאנחנו צריכים

[b]שחקן קו
- אחד מהבאים, למרות שיש מהם כאלה שסוחבים ויסחבו איתם צרות: בוזגלו (בעיית אבא), מוגרבי, סירז' נאסר, זגורי (סכנת "ילד מניאק"). אולי אפילו כדאי לבדוק מה המצב עם גיא אסולין.

חלוץ - עם כל הכבוד, אנחנו לא יכולים לסמוך רק על שכטר ודמארי. יש במהלך עונה צהובים, פציעות, צריך גם רוטציה בלי קשר לכך. בעניין הזה לא הייתי סומך על כל מיני פאדידות למיניהם, צריך חלוץ נוסף הרבה יותר בכיר. בזמן האחרון שקט מדי בגזרת טוטו. לא נראה שיש לו הצעה כלשהי, אולי אפשר להשאיר אותו במחיר סביר? בכל מקרה אם לא - לא חסרים שמות מתאימים: עמאשה, אלון תורג'מן, שלומי אזולאי.

כסף - מה שצריך לעשות זה למקסם את כל שברירי האחוזים שיש לנו על שחקנים ולהפוך אותם לכסף או לשחקנים (סתם לדוגמא: החצי של ידין תמורת אחד מחלוצי חיפה.

שיהיה לנו בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מה נשאר עוד לעשות (בניית הקבוצה)
הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 04:16 
סמל אישי של המשתמש
ורשיץ' נקנה רק לפני שנה ע"י אוסטריה וינה בחצי מיליון יורו ויש לו עוד חוזה לשלוש שנים. והוא בכלל לא בעמדה שצריכים וגם נתן עונה חלשה מאוד. יש שחקנים הרבה יותר טובים שאפשר להביא בהרבה פחות כסף.

עומר ורד יקר מאוד, עותמאן שחקן גמור, חוטבא גם ללאומית לא מספיק טוב, גביש בלם נוראי שגם בב"ש לא יכולים לראות, ובטח שלא מתכוונים להוציא הרבה כסף על מחליף יקר להתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 04:26 
במסגרת התקציב של הפועל אני לא רואה עוד 7-6 שחקנים מגיעים.

יביאו מגן ימני,קשר זר אמצע,ואולי עוד 2 גיבויים לעמדת החלוץ ולכנף וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 05:37 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
ורשיץ' נקנה רק לפני שנה ע"י אוסטריה וינה בחצי מיליון יורו ויש לו עוד חוזה לשלוש שנים. והוא בכלל לא בעמדה שצריכים וגם נתן עונה חלשה מאוד. יש שחקנים הרבה יותר טובים שאפשר להביא בהרבה פחות כסף.

עומר ורד יקר מאוד, עותמאן שחקן גמור, חוטבא גם ללאומית לא מספיק טוב, גביש בלם נוראי שגם בב"ש לא יכולים לראות, ובטח שלא מתכוונים להוציא הרבה כסף על מחליף יקר להתקפה.

אתה רק מחזק את האופציה להבאתו. אם הוא אחרי עונה "חלשה מאד" כדבריך, אולי יסכימו למכור אותו במחיר מציאה? מבחינת תפקיד בריאן הוא יותר דפנסיבי ולכן קשר אמצע כמו ורסיץ מתאים בדיוק, ובנוסף יש לו גם יכולות התקפיות מצויינות.

ד"א - עוד אופציה למגן שמאלי: מאסיללה, הרי יש מקום לעוד זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 07:14 
מה שכנראה יקרה,
קשר אמצע זר, ועוד שני שחקנים מחליפים. מניח שבעמדות הקישור וההתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
ניל אברבנל עלה עם מכבי פ"ת ליגה כשוער הראשון שלה והוא ימשיך איתה השנה בהרכב
לא מאמין שהוא יוותר על להיות שוער ראשון בליגת העל כדי לשבת על הספסל בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 08:35 
שוער - לקחת בחשבון גם את איתמר ניצן שהשתחרר.
חלוץ - להוסיף את רן יצחק.
חלוץ - לא מתלהב מזה שכרגע בסגל חסר חלוץ חוד רציני אפילו כחלוץ שלישי. אמנם ספרדים שונים מצליחים כך (אבל, אחרי שתירגלו את השיטה משך שנים) וגם גוטמן כיוון לזה. אבל, עדין לא מרגיש שלם ואם אפשר, היה רצוי להשאיר את טוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:22 
עדן שרם או טל בן חיים כגיבוי לחלוצים זה משהו שאפשר לחיות איתו.

הייתי מחתים בשביל גיבוי לקו גם את עומר פדידה וגם את אצילי. אחד לימין אחד לשמאל. בדיוק מה שאנחנו צריכים שם- 2 שחקנים צעירים מוכשרים שיעשו מקפצה, בלי אגו ועם מלא מוטיבציה.
מגן שמאלי הייתי מנסה בכל הכח לנסות לדחוף טרייד אלרואי+כסף על דוידזאדה. אם לא, להביא זר.
מגן ימני וקשר מרכזי יגיעו בוודאות אז הכל תלוי בבחירות של רן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:36 
NARKOTIKA כתב:

הייתי מחתים בשביל גיבוי לקו גם את עומר פדידה וגם את אצילי. אחד לימין אחד לשמאל. בדיוק מה שאנחנו צריכים שם- 2 שחקנים צעירים מוכשרים שיעשו מקפצה, בלי אגו ועם מלא מוטיבציה.
מגן שמאלי הייתי מנסה בכל הכח לנסות לדחוף טרייד אלרואי+כסף על דוידזאדה. אם לא, להביא זר.

ואז אני מבין שאתה בונה על טב"ח כקשר התקפי להרכב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:42 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

מציאות.
אני אישית הייתי מעדיף את בוזגלו בהרכב בימין וגילי או שכטר שבאים משמאל. בכל מקרה לא יגיע לצערי קשר כנף להרכב. נקווה שטל יתבגר השנה ויהיה טוב יותר, פוטנציאל יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:46 
לדעתי טל היה הכי טוב מכל השלישיה הקדמית השנה, הכי מסוכן בטוח ומאוד התרשמתי ממנו יחסית לעונה ראשונה שבה השחקנים האחרים היו מאוד עלובים

א. צריך עדיין להחתים שוער (עמוס עוד לא חתם)
ב. צריך מגן ימין ומחליפו
ג. להביא קשר זר 50/50 שיתופקד ליד גרזיצ'יץ.
ד. להביא שחקנים משלימי סגל, חלוץ מחליף, בלם נוסף, קשר התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:46 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

מציאות.
אני אישית הייתי מעדיף את בוזגלו בהרכב בימין וגילי או שכטר שבאים משמאל. בכל מקרה לא יגיע לצערי קשר כנף להרכב. נקווה שטל יתבגר השנה ויהיה טוב יותר, פוטנציאל יש.

הבעיה שלי היא לא הפוטנציאל. אני מהתומכים שלו. הבעיה שלי היא יותר עם סוג השחקן. הוא אמנם נחשב שחקן כנף, אבל הוא לא כזה שיוכל להשתתף בהנעת הכדור באופן קבוע או לתת פתרונות יצירתיים של פס לגול. הוא, דמארי ושכטר יחד לא יתפוס בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:47 
בדיוק בגלל זה אנחנו חייבים קשר 50-50 שיהיה תותח רציני, ולא איזה אלתור שמקבל 180 אלף דולר לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:49 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

מציאות.

הבעיה שלי היא לא הפוטנציאל. אני מהתומכים שלו. הבעיה שלי היא יותר עם סוג השחקן. הוא אמנם נחשב שחקן כנף, אבל הוא לא כזה שיוכל להשתתף בהנעת הכדור באופן קבוע או לתת פתרונות יצירתיים של פס לגול. הוא, דמארי ושכטר יחד לא יתפוס בכל משחק.

אמנם ההשוואה שאני אעשה כרגע היא על גבול הדמיונית אבל תנסו להלביש אותה בפרופורציה

טב"ח לדעתי! הוא סוג שחקן שמזכיר לי את הטייו בברצלונה, חסר משמעות על שטחים ולא כל כך טוב בטכניקה על שטח קטן.
אבל טל בן חיים הוא השחקן שאני תמיד רוצה לראות מול מגן שיש לו טיפה של ספייס, כי הוא ממש בלתי ניתן לעצירה (במשחקים שהוא קיבל את הספייס אני חושב שהוא בלט לטובה) בכל אופן אין ספק שהוא חייב לעבוד על האספקטים החסרים במשחק שלו אבל בשימוש נכון בטל בן חיים הוא שווה הרבה בישולים ושערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
זה פשוט הזוי איך הפועל סיימה מקום שלישי עונה שעברה ועדיין החליפו 200 שחקנים הקיץ ונשאר להחליף עוד איזה 100.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 11:31 
NARKOTIKA כתב:
בדיוק בגלל זה אנחנו חייבים קשר 50-50 שיהיה תותח רציני, ולא איזה אלתור שמקבל 180 אלף דולר לעונה.

זה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה שלנו היא העובדה שהשחקנים המשוחררים לא שווים כלום ושום קבוצה בליגת העל לא תיתן כלום עבורם,מה גם שהפועל עושה את כל הפעולות הלא נכונות איתם ומורידה עוד יותר מערכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:50 
עומרי קנדה כתב:
הבעיה שלנו היא העובדה שהשחקנים המשוחררים לא שווים כלום ושום קבוצה בליגת העל לא תיתן כלום עבורם,מה גם שהפועל עושה את כל הפעולות הלא נכונות איתם ומורידה עוד יותר מערכם.

איך בדיוק הפועל הייתה אמורה להתנהל איתם? אתה מודע לעובדה ששאר הקבוצות ראו את התצוגות הנהדרות שאותם שחקנים נתנו פה. הסיבה היחידה לדעתי שהם עדיין פה היא העובדה שנוח להם לשבת על חוזה נחמד מאוד בהפועל, וכל הצעה שהם מקבלים הם לא מסכימים לרדת משמעותית מהדרישות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
יוחזר מור שושן!
יותר מראוי להיות בלם שלישי. הוכיח שנה שעברה בכל הזדמנות שניתנה לו שיש לו פוטנציאל, ובודאי שהוא יותר טוב מחיימוביץ'.
אופציה זולה. עדיין צעיר, עדיין רעב, עדיין אפשר לשפר אותו ובנוסף לכל שחקן בית!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 12:58 
unknown כתב:
יוחזר מור שושן!
יותר מראוי להיות בלם שלישי. הוכיח שנה שעברה בכל הזדמנות שניתנה לו שיש לו פוטנציאל, ובודאי שהוא יותר טוב מחיימוביץ'.

קודם כל ממש לא שחקן בית, גוטמן הביא אותו מנצרת עלית לדעתי.
חוץ מזה, אני לא יודע איזה פוטנציאל ראית, במקרה הטוב הוא בסדר. איטי, כבד, נמוך. גם חיימוביץ' לא להיט ואם אפשר היה לקשור לו את הידיים כשהוא משחק זה היה יכול להיות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 13:02 
עומרי קנדה כתב:

אתה מכיר קבוצה שמתנהלת אחרת? מה ההבדל בין הפועל לחיפה בעניין הזה?
שנה שעברה זה היה נכון. אבל מה לעשות שטוטו תמוז ואביחי ידין זה לא אלרואי כהן וחוטבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 13:32 
תקשיבו טוב יחבורת מניאקים,לחוטבא אין מקום בסגל של קבוצה בליגה לאומית ואני רציני מאוד אז בטח שאין לו מקום להפועל.
מעצבנים האנשים שאומרים שאפשר לשים אותו מחליף,כל משחק שהוא עולה זה איבוד נקודות באנקר ומשחק מתסכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 13:40 
מולי לוי כתב:
לחוטבא אין מקום בסגל של קבוצה בליגה לאומית ואני רציני מאוד אז בטח שאין לו מקום להפועל.
מעצבנים האנשים שאומרים שאפשר לשים אותו מחליף,כל משחק שהוא עולה זה איבוד נקודות באנקר ומשחק מתסכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
unknown כתב:
יוחזר מור שושן!

קודם כל ממש לא שחקן בית, גוטמן הביא אותו מנצרת עלית לדעתי.
חוץ מזה, אני לא יודע איזה פוטנציאל ראית, במקרה הטוב הוא בסדר. איטי, כבד, נמוך. גם חיימוביץ' לא להיט ואם אפשר היה לקשור לו את הידיים כשהוא משחק זה היה יכול להיות טוב.

אוקיי.. לא ידעתי לגבי זה שהוא לא גדל אצלנו. אבל הוא בלי ספק הספיק להזדהות עם המועדון.
בכל מקרה, בכל המשחקים שהוא פתח שנה שעברה הוא הוכיח שהוא היה הבלם הכי טוב שלנו,.בעונה הקודמת (ואני מדבר רק על העונה הקודמת) הוא היה גם יותר יציב מבאדיר. זכור לי במיוחד משחק הבית האחרון בליגה האירופית שפתחנו בהגנה איתו יחד עם חיימוביץ' ופטקוביץ' ובלי ספק הוא היה יותר טוב משניהם והראה יותר מנהיגות בהגנה.
תגיד מה שתגיד, הוא בטוח הראה יותר יכולת מחיימוביץ'. הסיבה היחידה שבן שמעון מעדיף את חיימוביץ', זה כי הוא בנוי יותר טוב. אבל אני בטוח שבן שמעון לא בדיוק עקב אחרי היכולת של שניהם בעונה שעברה. לדעתי הוא עשה כאן טעות בבחירה בין שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
תקשיבו טוב יחבורת מניאקים,לחוטבא אין מקום בסגל של קבוצה בליגה לאומית ואני רציני מאוד אז בטח שאין לו מקום להפועל.

תקשיב טוב לזה:

אני לא יודע בן כמה אתה ועד איזו רמה אפשר לדבר איתך בהגיון. זכותך להחזיק בדעתך ואפילו להשמיע אותה -
אבל שמור על תרבות דיון!

אני לא מעוניין להכנס איתך לעימותים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
שוער מחליף - בהנחה וקליימן יעזוב אם עמוס מגיע, ינקו ואריאל טליאס הם שוערים מספיק מוכשרים (ינקו עמד כשוער ראשון בהכח בשנה שעברה) בשביל שוערים מחליפים. חבל על הכסף.

מגן ימני - בהרגשה שלי דור מלול יחתום בסוף בהפועל. דור חי חמו כשרון ענק, מגן שכבר שוחרר מהפועל בגלל טביב החלאה ובמשך חודש כמעט דחה הצעות מקבוצות בלאומית בשביל לחזור להפועל. יכול לשחק כמגן בשני הצדדים, אם הוא יישמר מפציעות וישדרג את משחק ההגנה שלו אנחנו הולכים להרוויח מגן להרבה שנים.

בלם שלישי - גביש ? אפילו לא בצחוק. בלם חלש ביותר שב"ש (הקבוצה עם ההגנה הכי גרועה בליגה) זרקה. הלוואי ונצליח להנחית את גל אראל. גם בלם וגם גרזן מחליף. סוגר שתי עמדות מהספסל.

מגן שמאלי - הרוש וארתור יתחילו את העונה. אם נעלה לליגה האירופית יכול להיות שיביאו זר לעמדה הזו. אם לא, אני לא פוסל מצב בו ארתור בסוף יהיה המגן הפותח שלנו.

קשר אמצע - רב"ש יביא קשר זר לשם. אני חושב שהוא בנה על חמ"ן בעמדה הזו אז אם יביאו קשר ברמה כולם יצאו מורווחים. אני דווקא חושב שזה יהיה קשר בסגנון ראדי ולא ביבראס סטייל כי הוא כנראה ישחק עם גילי מתחת לשלישית החלוצים ויצטרך עוד קשר חזק באמצע שיודע לצאת גם קדימה.

שחקן קו מחליף - פדידה, אצילי,ספורי,סלים. לא חושב שצריך מישהו מעבר להם. יש גם את גילקרוב שעלה מהנוער ונראה מצוין בחצי העונה שלו בהפועל הרצליה.

חלוץ מחליף - עדן שרם ורן יצחק.

כסף - אין. החצי של ידין לא מדגדג לשחר, מה הוא כבר יעשה איתו ? הדבר היחידי שיכול להוסיף לתקציב הוא אם ימצאו קבוצות לשחקנים שרב"ש לא רוצה ולא מצאו קבוצה (אלרואי,חוטבא,עבאס,נחום,בן יוסף) או שיגיעו איתם לאיזשהו הסדר על שחרור תמורת ויתור על החוזה. האופציה להכנסות היא מחסויות, מכירת תאי ה VIP ובעיקר העפלה לאירופה.

בגדול, ההרכב אמור להיות :
עמוס, דגני/מלול, איליץ', קולין, הרוש, גרזניץ', קשר זר, גילי, טב"ח, שכטר, דמארי

על הספסל :
ינקו, בלם שלישי (כרגע חיימוביץ'), ארתור/דור, שי, גורדנה, סלים, חלוץ שלישי (כרגע שרם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
ינקו שוער ראשון בהכח כבר שנתיים.
אני אמנם תמיד בעד שוער עם ניסיון לספסל, ואת הצעירים להשאיל כדי שיצברו ניסיון,
אבל אין ספק שינקו מספיק טוב כדי להיות שוער שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
גל אראל נראה לי אוברייטד רציני.
ולא נראה לי שרב"ש בכיוון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
אצילי אם ראשון לציון דורשת עליו 250 אלף דולר על כל הכרטיס,
מספיק שישימו עליו 100 אלף דולר על 30-40 אחוז מהכרטיס נניח? הפועל רק ירוויחו מהעסקה הזאת
אני מאוד מקווה שיוחתם עוד קשר לאגפים כי טועמה לא סוחב יותר מ30 דקות משחק כמו אבוטבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2013, 19:19 
gibu כתב:
אצילי אם ראשון לציון דורשת עליו 250 אלף דולר על כל הכרטיס,
מספיק שישימו עליו 100 אלף דולר על 30-40 אחוז מהכרטיס נניח? הפועל רק ירוויחו מהעסקה הזאת
אני מאוד מקווה שיוחתם עוד קשר לאגפים כי טועמה לא סוחב יותר מ30 דקות משחק כמו אבוטבול

מה נרוויח מ30-40 אחוז מהכרטיס שלו? הוא שחקן צעיר שנחשב לפוטנציאל, אם הוא יימכר, לא נרוויח הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: