יאמר מיד: אני סומך על רן, החלטותיו נראות טובות עד עכשיו. מקווה שימשיך כך. גם המגבלות הכספיות ידועות. למרות זאת, החלטתי לכתוב כאן מה אני חושב שבמצב אידיאלי, היינו עוד יכולים לעשות כדי לבנות את הקבוצה (וגם - הפתעה בפנים: שם של זר מומלץ כקשר אמצע)
שוער מחליף - מצטער, אני לא סומך על ינקו. לדעתי
אם בוריס עוזב אפשר להביא את ניל. שחקן בית, ואני חושב שזה המקום הראוי לו
מגן ימני - כמחליף למלול(עדיף)/דגני. לטעמי אפשר להשאיר את חוטבא ולא לסמוך על הסבת בלם. גם עומר ורד/עלי עותמן באים בחשבון
בלם שלישי - גביש. הרבה יותר טוב מחיימוביץ שיהיה בלם רביעי
מגן שמאלי - דוידזאדה. שיתחרה עם הרוש
קשר אמצע - דארה ורסיץ. http://int.soccerway.com/players/dare-vrsic/12291/. סלובני, בן 28. לא יודע מה המצב החוזי שלו אבל הוא לא אמור להיות מאד יקר ונראה שיכול להיות בדיוק מה שאנחנו צריכים
[b]שחקן קו - אחד מהבאים, למרות שיש מהם כאלה שסוחבים ויסחבו איתם צרות: בוזגלו (בעיית אבא), מוגרבי, סירז' נאסר, זגורי (סכנת "ילד מניאק"). אולי אפילו כדאי לבדוק מה המצב עם גיא אסולין.
חלוץ - עם כל הכבוד, אנחנו לא יכולים לסמוך רק על שכטר ודמארי. יש במהלך עונה צהובים, פציעות, צריך גם רוטציה בלי קשר לכך. בעניין הזה לא הייתי סומך על כל מיני פאדידות למיניהם, צריך חלוץ נוסף הרבה יותר בכיר. בזמן האחרון שקט מדי בגזרת טוטו. לא נראה שיש לו הצעה כלשהי, אולי אפשר להשאיר אותו במחיר סביר? בכל מקרה אם לא - לא חסרים שמות מתאימים: עמאשה, אלון תורג'מן, שלומי אזולאי.
כסף - מה שצריך לעשות זה למקסם את כל שברירי האחוזים שיש לנו על שחקנים ולהפוך אותם לכסף או לשחקנים (סתם לדוגמא: החצי של ידין תמורת אחד מחלוצי חיפה.
שיהיה לנו בהצלחה