תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גלעד קריב
הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 18:44 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:
אופיסר ורומאריו מתחרים מי יותר בור בכל נושא, די מסקרן העניין.

זה מצחיק, כי בעצם העובדה שאתה מדבר על הבורות של רומאריו ושלי בגוף שלישי, אתה מוציא את עצמך מהמשוואה. זה העוול הגדול שעשית בהודעה שלך.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
אני מבין את זה, אבל הטענה שלי בכלל לא מתקשרת לבודהיזם. דת בדיון הזה היא דת מונותאיסטית כי דת מונותאיסטית היא ע"פ הראייה שלכם נכללת עם היהדות. כשמאשימים דת מונותאיסטית בריקבון והפצת הרוע, אני מנסה לטעון שהטבע האנושי הוא רע ולא הדת שמנסה לרסן אותו.

אבל איך אתה יכול לטעון כזו טענה כללית כשאין לך מושג לגבי אחת הדתות הגדולות בעולם?

ואני עוד עושה לך הנחה, כי לפי מה שכתבת פה ברור שאין לך גם שום מושג לגבי הינדואיזם, ועד כה לא התרשמתי במיוחד מההיכרות המעמיקה שלך עם הנצרות ועם האיסלם.
עושה רושם שאתה טוען טענות מאוד כלליות על סמך כלום ושום דבר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
טוב, הגענו שוב לשלב של הדה לגיטימציה. זה לא מפריע לי, אבל אני לא אכנס לדיון רציני עם מישהו שעושה לי את זה בזמן שאני מתדיין איתו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
טוב, הגענו שוב לשלב של הדה לגיטימציה. זה לא מפריע לי, אבל אני לא אכנס לדיון רציני עם מישהו שעושה לי את זה בזמן שאני מתדיין איתו.

איפה אתה רואה פה דה-לגיטימציה?

לגיטימי לגמרי שתנהל דיון על נושא שאתה מבין בו. לחילופין לגיטימי שתשאל ותחקור בנושא אין לך מושג בו.
לנהל דיון ולהתעמת בנושאים שאין לך מושג בהם זה פחות לגיטימי.
להגיד למישהו שהוא עושה משהו פחות לגיטימי זה לא דה-לגיטימציה אלא "לקרוא לילד בשמו".

נ"ב: פתאום הבנתי שכנראה שאתה לא יודע מה זה "דה-לגיטימציה", והשתמשת במילה באותו מובן (שגוי, כמובן) שמערכת ההסברה של ישראל משתמשת בו, קרי "הצבעה על חלקים במציאות שלא נעימים לנו".

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 19:03 
סמל אישי של המשתמש
לא, כשאנחנו מנסים להתדיין על האם התנועה הנאצית הייתה דתית, ואתה מכניס בדלת האחורית את חוסר ההבנה שלי בבודהיזם(דבר שאני לא מתבייש ואפילו גאה בו), וטוען שאני לא כשיר לנהל את הדיון כי אני לא מבין, זה דה לגיטימציה. הרי הבאתי ציטוטים מדף הויקיפדיה שרד אין בלאד נתן פה, ואתה הסתת את הדיון לבודהיזם. אני יודע שהרבה פעמים זה עובד לך(כי מה לעשות, רמת האינטילגנציה הכללית בפורום היא לא משהו להתגאות בו), חשבתי שתבין כבר שאני לא נופל בשטויות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
לא, כשאנחנו מנסים להתדיין על האם התנועה הנאצית הייתה דתית, ואתה מכניס בדלת האחורית את חוסר ההבנה שלי בבודהיזם(דבר שאני לא מתבייש ואפילו גאה בו), וטוען שאני לא כשיר לנהל את הדיון כי אני לא מבין, זה דה לגיטימציה. הרי הבאתי ציטוטים מדף הויקיפדיה שרד אין בלאד נתן פה, ואתה הסתת את הדיון לבודהיזם. אני יודע שהרבה פעמים זה עובד לך(כי מה לעשות, רמת האינטילגנציה הכללית בפורום היא לא משהו להתגאות בו), חשבתי שתבין כבר שאני לא נופל בשטויות האלה.

לא הסטתי שום דיון לשום מקום, הראיתי שהטיעון שלך לא תקף בשום צורה ואופן.
ואתה שוב טוען שאתה כשיר לנהל דיון בנושא דתות, אף אתה מודה שאינך מבין בשום דבר מלבד יהדות (וגם זה נכון רק לסוג אחד וספציפי של יהדות, ואני מניח שגם פה אתה תתגאה בזה).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 19:44 
Officer Barbrady כתב:
אני מבין את זה, אבל הטענה שלי בכלל לא מתקשרת לבודהיזם. דת בדיון הזה היא דת מונותאיסטית כי דת מונותאיסטית היא ע"פ הראייה שלכם נכללת עם היהדות. כשמאשימים דת מונותאיסטית בריקבון והפצת הרוע, אני מנסה לטעון שהטבע האנושי הוא רע ולא הדת שמנסה לרסן אותו.

לא, הדת (לפחות המונותאיסטיות, כי אני לא מבין באחרות) מטרתה לשלוט בהמונים כדי לנתב את הרוע שלהם (ואת הכסף שלהם והידע שלהם)
למטרות שנוחות למנהיגי הדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:
red in blood כתב:
Officer Barbrady כתב:
זה כמו להגיד שבמדינה מסויימת יש אלימות בגלל הזכות להגנה עצמית. זה להתעלם מכל החוקים האפשריים שמורים לא להתנהג באלימות, ולקחת את הפירצה שאיכשהו מתירה אלימות. זה מה שמבצעי "תג מחיר" וכותבי "תורת המלך" עושים יחד עם החילונים בנוגע ליהדות, זה מה שהמוסלמים עושים עם הג'יהאד ומה שהנוצרים עשו במסעות הצלב.
אני לא ממש מכיר את האיסלאם, אבל אף אחד לא יתייחס לאחת האימרות המפורסמות של אותו אחד שאמר שאם סותרים לך צריך להפנות את הלחי השניה.
אף אחד לא יתייחס למעמד הנחות של האלימות הפיזית והמילולית ביהדות, הם יתייחסו לספר שנכתב לפני כמה שנים ע"י אדם שהחרדים בכלל לא מקבלים כלגיטימי.
הרי גם תנועות חילוניות כמו הנאציזם והקומוניזם רצחו מיליונים, גם מדינות דמוקרטיות הורגות חפים מפשע כל יום וגם עובדי אלילים בדרום ומרכז אמריקה היו רוצחים בן אדם ואוכלים אותו לעיני ההמון. אפילו לשיטת האתאיסטים, האדם הקדמון היה אלים הרבה יותר מהמוסלמי הכי אלים שקיים. הרי ע"פ האתאיסטים לאדם הקדמון לא הייתה דת.
זה מוכיח שיצר האדם רע מנעוריו, ואפילו התיאריות של האתאיסטים תומכות בזה. האדם הוא יצור אלים, עם יצר חייתי והישרדותי, שלאורך ההיסטוריה ביצע פשעים נוראיים למרות הדת, לא בגלל הדת.
אני אדגיש שוב, האדם הוא יצור אלים, שבטי והישרדותי, הדת באה לרסן אותו ולא להפוך אותו לאלים. תכניסו שוב פעם לראש את המשוואה הזאת שאדם הוא יצור אלים למרות הדת ולא בגללה.

סליחה, לא נכתבו בספרים עתיקים יותר על מתי ואיך מותר להרוג או להכות אדם?
לא נאמר שיש להרוג בסקילה מי שמפר שבת?

ובפעם האחרונה, הנאציזם היתה תנועה דתית. לא חילונית.

אני חושב שברוב מדינות העולם(גם המערביות) קיים עונש מוות למי שבוגד במדינה. מי שלא מציית לחוקי המדינה נכנס לכלא. חברי כנסת/פרלמנט/קונגרס מקבלים חסינות מפני החוק. שוטר לא יכול לעצור דיפולמט גם אם הוא מבצע עבירה חמורה. כל אלה מתקיימים במדינות חילוניות שהן מופרדת הדת מהמדינה.

ובפעם האחרונה, מה דתי בנאציזם? איזה פן דתי היה לה? הרי הפיהרר הוא מעל הכל, אין מעליו(וכאן רוב הבעיות מתחילות).
יהודים שהתנצרו ונחשבו כנוצרים ע"פ הנצרות, לא נחשבו נוצרים ע"פ הנאציזם. בבקשה תסביר לי בהיגיון למה אתה מגדיר את הנאציזם כתנועה דתית. אני מוכן לרדת מהעץ בעניין הזה אם תתן לי הסבר רציני.

מה הקשר בין קוץ לתחת?
אתה טוען שהדת באה לרסן את האדם מאלימות. אני טענתי שביהדות מתואר מורשים מעשי אלימות, ומתואר על אלו מעשים מותר להכנות, ומתי.
טענה על מה קורה במדינות לא רלוונטי. אי אפשר להגיד שדת שאומרת שמותרת להרוג בסקילה אדם שמפר שבת, כלומר מותר להרוג אדם שלא חי לפי מערכת האמונות שלך, היא דת שמתנגדת לאלימות.
ההפך, היא מנסה לרתום לרשותה את האלימות. לגרום לה לשרת את המטרות שלה.

ולא אני מגדיר אותם תנועה דתית. הם הגדירו את עצמם ככה.
היו חברים בכנסיה הקתולית, שמו סמלים נוצרים על המדים, כלאו והוציאו להורג פרוטסטנטים שמחו על הדרך שבה הם לימדו את הנצרות, היה להם שר לענייני קשרים עם הכנסיה, והכריזו שהמפלגה הנאצית היא התגלמות הנצרות.
כמובן שהם שינו גם את העלילה וניסו ליצור "נצרות טובה יותר", אבל הם בהחלט ראו עצמם כנוצרים.
אתה יותר ממוזמן לקרוא:
http://en.wikipedia.org/wiki/Religion_i ... ristianity

ציטוט:
In Bullock's assessment, though raised a Catholic, Hitler "believed neither in God nor in conscience"

Joseph Goebbels, among the most aggressive anti-Church Nazis, wrote that there was "an insoluble opposition between the Christian and a heroic-German world view"

Martin Bormann, Hitler's "deputy" from 1941, also saw Nazism and Christianity as "incompatible" and had a particular loathing for the Semitic origins of Christianity"

In Hitler's eyes, Christianity was a religion fit only for slaves

לא יכול להיות שהנאציזם היא תנועה דתית, שכן היא מקדשת את הפיהרר ולא את אלוהים(שזה התנאי הראשוני לתנועה דתית) והיא לא מכירה בחוקי הדת הנוצרית. אם יעלה יהודי שיירצח ערבים שהתגיירו כדין, הוא לא ייחשב דתי אלא חילוני.

דת זה אמונה שמציבה ישות כלשהי במרכז ומעל כולם. אין באמת הבדל אם השם של הישות הזאת היא יהוה, אללה, ישוע, אשמדאי, בודהה, זאוס, ת'ור, רא, שבתאי צבי, רבי נחמן, היטלר או סטאלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

הטענה הראשונית שלך היתה שהנאציזם היתה תנועה חילונית. ברגע שענו לך שהנאציזם היא לא תנועה חילונית, אתה החלטת להגדיר כל דבר שהוא לא תנועה דתית-יהודית היא תנועה חילונית, מכיוון שאתה לא מכיר שום תנועה דתית שהיא לא יהודית, ולא מכיר בהן כבתנועות דתיות.
עם זאת, העובדה שאתה מתכחש לעובדה שכל תנועה דתית שאינה יהודית היא תנועה דתית, לא הופכת אותן לתנועות חילוניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 20:47 
בני12 כתב:
Officer Barbrady כתב:

לא, הדת (לפחות המונותאיסטיות, כי אני לא מבין באחרות) מטרתה לשלוט בהמונים כדי לנתב את הרוע שלהם (ואת הכסף שלהם והידע שלהם)

שקר וכזב.
אל תביא דוגמאות העולם החילוני הקפטיליסטי ותשליך אותם על תורה ואמונה תמימה
בבורא עולם,שבעצם נותן גם לך את החיות שלך ברגע זה,ואתה כדי להצדיק הרגלי חיים קלוקלים יוצא נגד התורה.....
אבל אנחנו לא מתפעלים מזה כי כבר ידוע שיש פתחון בעולם הזה גם לצד שכנגד...
וכאשר אין משיגים את המהות האמיתית של הבריאה אז כל מיני אנשים יכולים לדבר,אך בכל יהודי שוכנת שכינה אם ביודעו ואם לא ביודעו,וכל יהודי משוייך ושייך בקשר בלתי מנותק לבורא

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
בני12 כתב:
Officer Barbrady כתב:

שקר וכזב.
בבורא עולם,שבעצם נותן גם לך את החיות שלך ברגע זה,ואתה כדי להצדיק הרגלי חיים קלוקלים יוצא נגד התורה.....
וכאשר אין משיגים את המהות האמיתית של הבריאה אז כל מיני אנשים יכולים לדבר,אך בכל יהודי שוכנת שכינה אם ביודעו ואם לא ביודעו,וכל יהודי משוייך ושייך בקשר בלתי מנותק לבורא

זה כזה מקסים שלא רק שרוב אלה שמאמינים בחבר דמיוני שברא את העולם טועים, אלא גם רוב אלה שמאמינים באותו חבר דמיוני כמוך טועים, ורוב אלה שמאמינים באותו חבר דמיוני כמוך ובאותם אנשי קשר וספרים טועים, ואפילו אלה שמאמינים באותוחבר דמיוני עם אותם אנשי קשר ואותם ספרים ומקבלים את אותן פרשנויות, ורק קומץ של כמה עשרות אלפי הזויים במקרה הגרוע שמממשים את כל זה בדיוק אבל בדיוק באותה דרך כמוך צודקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 20:58 
החתול של שרדינגר כתב:
romario כתב:
בני12 כתב:
Officer Barbrady כתב:

שקר וכזב.

זה כזה מקסים שלא רק שרוב אלה שמאמינים בחבר דמיוני שברא את העולם טועים, אלא גם רוב אלה שמאמינים באותו חבר דמיוני כמוך טועים, ורוב אלה שמאמינים באותו חבר דמיוני כמוך ובאותם אנשי קשר וספרים טועים, ואפילו אלה שמאמינים באותוחבר דמיוני עם אותם אנשי קשר ואותם ספרים ומקבלים את אותן פרשנויות, ורק קומץ של כמה עשרות אלפי הזויים במקרה הגרוע שמממשים את כל זה בדיוק אבל בדיוק באותה דרך כמוך צודקים.

80 אחוז מאמינים בבורא במדינת ישראל על פי סקר שנערך בעיתון שלך אל הארד(הארץ)
תן לי לחיות בשקט עם החבר הדמיוני שלי,למה אתה כופה עליי את היאוש שלך?

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
:BOW:
תאהבו אותי, בכח, יש חוק :LAGUH!:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/482/517.html
זה היה סגן שר הבריאות במדינת ישראל 2012 :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יוני 2013, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
חוסר ההבנה שלי בבודהיזם(דבר שאני לא מתבייש ואפילו גאה בו)

:LOMASHOO:

ממתי בורות (ועוד כזאת מכוונת) היא דבר שיש להתגאות בו?

לא מבין מה הגאווה הגדולה. חבל, המשפט הזה מעמיד אותך באור לא מחמיא במיוחד. חבל, כי באמת שהחזקתי ממך קצת יותר מזה עד היום.

מסתבר שטעיתי.

(ואגב, חוקרי דתות לא מעטים לא מגדירים את הבודהיזם כדת, אלא כפילוסופיה, ואפילו פילוסופיה אתאיסטית ביסודה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גלעד קריב
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 02:06 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
romario כתב:
בני12 כתב:
Officer Barbrady כתב:

שקר וכזב.

80 אחוז מאמינים בבורא במדינת ישראל על פי סקר שנערך בעיתון שלך אל הארד(הארץ)
תן לי לחיות בשקט עם החבר הדמיוני שלי,למה אתה כופה עליי את היאוש שלך?

הרבה מהאנשים הדתיים מאמינים בדתות לא מונותאיסטיות. הם טועים. רוב אלה שכן מאמינים בדתות מונותאיסטיות הם נוצרים או מוסלמין. הם טועים. כמחצית מהיהודים בעולם הם רפורמים או קונסרבטיבים. הם טועים. רבים מהיהודים האורתודוכסים מפרשים את התורה ושאר ספרי היהדות בצורה שונה מהחסידויות. הם טועים. רבים מהחסידים לא מקבלים את המשנה של חב"ד, לא את ה"רוחניות" שאתה מדבר עליה, ולא את "המשיח" שלה. הם טועים.
מי שצודקים הם רק החבר'ה מכת חב"ד, שבטוחים שרטוריקה כמו פתיחת כל הצהרה הזוייה ומופרכת ב"ידוע לכל" יגרמו לאנשים שהמח שלהם לא נשרף לגמרי להאמין להם.

ואין לי בעיה שתאמין בחברים הדמיוניים שלך. אני גם בעד שתחשוף את משנתך הפאשיסטית, המרושעת, והאנטי אנושית, כמה שיותר. כמו שכבר אמרתי, אני חושב שפסיכי אחד כמוך, כך נאוניסים, ולמרבה השמחה גם כמו אופיסר המחודש בשנית, עושה עבודה ש10 אנטיתאיסטים כמוני לא היו מצליחים לעשות בצורה שלא תסתור את המוסר שלהם(הייתי יכול להעמיד פנים שאני אחד מכם, אבל הייתי מרגיש רע עם עצמי אם הייתי עושה זאת, ואני בספד אם הייתי מצליח להציג אתכם באור שלילי כמו שאתם עושים).
אני בסה"כ נהנה מדי פעם להציב מראה לכיעור שאתה מציג פה. באמת שאני לא רוצה שתשתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: גלעד קריב
הודעהפורסם: 21 יוני 2013, 08:34 
למטרות שנוחות למנהיגי הדת[/quote]

שקר וכזב.

הרבה מהאנשים הדתיים מאמינים בדתות לא מונותאיסטיות. הם טועים. רוב אלה שכן מאמינים בדתות מונותאיסטיות הם נוצרים או מוסלמין. הם טועים. כמחצית מהיהודים בעולם הם רפורמים או קונסרבטיבים. הם טועים. רבים מהיהודים האורתודוכסים מפרשים את התורה ושאר ספרי היהדות בצורה שונה מהחסידויות. הם טועים. רבים מהחסידים לא מקבלים את המשנה של חב"ד, לא את ה"רוחניות" שאתה מדבר עליה, ולא את "המשיח" שלה. הם טועים.
מי שצודקים הם רק החבר'ה מכת חב"ד, שבטוחים שרטוריקה כמו פתיחת כל הצהרה הזוייה ומופרכת ב"ידוע לכל" יגרמו לאנשים שהמח שלהם לא נשרף לגמרי להאמין להם.

ואין לי בעיה שתאמין בחברים הדמיוניים שלך. אני גם בעד שתחשוף את משנתך הפאשיסטית, המרושעת, והאנטי אנושית, כמה שיותר. כמו שכבר אמרתי, אני חושב שפסיכי אחד כמוך, כך נאוניסים, ולמרבה השמחה גם כמו אופיסר המחודש בשנית, עושה עבודה ש10 אנטיתאיסטים כמוני לא היו מצליחים לעשות בצורה שלא תסתור את המוסר שלהם(הייתי יכול להעמיד פנים שאני אחד מכם, אבל הייתי מרגיש רע עם עצמי אם הייתי עושה זאת, ואני בספד אם הייתי מצליח להציג אתכם באור שלילי כמו שאתם עושים).
אני בסה"כ נהנה מדי פעם להציב מראה לכיעור שאתה מציג פה. באמת שאני לא רוצה שתשתנה.[/quote] [/quote][/quote]

הרוחניות שאני מדבר עליה לא קשורה לשום זרם ביהדות,אין פה שום קשר לחב"ד או לברסלב
לא לרב קוק ולא לזרם הליטאי שגם לו יש הוגי רוח אדירים....
הרוחניות שאני מדבר עליה זה קשור לעבודת האדם עצמו כנגזרת מהלימוד שלו בתורה וכמובן שהלימוד ב"ה אמור להביא לידי מעשה ואז ניכר עליו שהוא אדם רוחני,היום בעולם הבלוף בלי קשר לדת אנשים מחפשים משהו מעבר להצפה המוגזמת של החומר,היום שיעורי קבלה מוצפים בחילוניים...
הרוחניות האמיתית זה להתחבר לנקודת "האני" הפנימית ולהבין בסוף שבנקודה הזאת אתה בטל בצורה מוחלטת לבורא...אין פה קשר לזרם מסויים בסופו של דבר כל הזרמים ביהדות מובילים לאותו הים ולאותה עבודת המידות...כל אחד מתחבר לאן שהנפש שלו לוקחת אותו בסוף,יש כאלה שמצחברים דרך חב"ד ותורת החסידות,יש כאלה שמתחברים דרך הציבור הליטאי השכלתני ששוקד על הגמרא,ויש כאלה שמתחברים דרך הרב קוק ותורת ארץ ישראל ומשלבים את הלימוד עם חיי התישבות או חקלאות, בסוף אבל הכל מוביל אל עבר "האחד"

יום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
גם אני מתחתן בשעה טובה (15.5 לב לב). יהו, התחתנת בסוף עם רפורמי? איך היה? איזה רב? רב רפורמי מומלץ אחר? (מתחתן בעומר, אורתודוקסים לא רלוונטיים גם אם הייתי רוצה (ואני לא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: